- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.761
ben makarna ve pilava hayır diyemiyorum:)iki kişilik yememek lazım.. nişaata içeren gıdalar tüketmemeye özen göstermeliyiz. başka da yok önlem
Yok canım olmuyor diye biliyorum ama ıhlamur hiç fayda etmiyor mesela bana. Zencefil daha çok faydasi oluyor. Doktoruma da sordum icebilirsin dedi 3 gündür içiyorum bogazlarimin acısı geçti çok şükür. Çok geçmiş olsunKızlar bugun bogazlarım bi garip,ilk baslarda ıhlamur iciyodumda simdi icsem bi sıkıntı olmuyor dimi.
Canım bende de var aynı sorun. Benm de ayrıntılıda fark edildi. Şeker tiroid stres etkiliyormuş. Bir de çocukta olabilecek olan anomaliler sebep olabilir ama sende o riskler yok dedi. Şeker yüklemesi yaptı temiz çıktı. Tiroidim yüksekti ilaç başladım. Bir süre de şeker varmış gibi dikkat ettim. Geçen hafta biraz azalma var ama yeterli değil düzenli takip edicez düşürcez normal seviyeye dedi. Yarın yine kontrolüm var ama karnım yine gergin acaba arttı mı yine die korkuyorum ben deKızlar selam, sizlere bi sorum var detaylı ultrasona girdiğimde amniyo sıvısı artmış sınırda 70 dedi doktor raporda. Daha kendi dr muayeneye gitmedim . Aranızda böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? Neden bu olmuş olabilir ? Dr da bişey demedi :/
Çok sağol canım ben de valla bi ay geçsin de dr gideym diye sabırszlkla bekliyorum hem inşallah bebeğimde bişey yoktur karnım hep gergin aksamları hep şişkin hissediyorum kendimi korkuyorum. Sabah uyandığımda yumuşacık oh diyip rahat bi nefes alıyorum . Allah evlatlarımızı vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanım bende de var aynı sorun. Benm de ayrıntılıda fark edildi. Şeker tiroid stres etkiliyormuş. Bir de çocukta olabilecek olan anomaliler sebep olabilir ama sende o riskler yok dedi. Şeker yüklemesi yaptı temiz çıktı. Tiroidim yüksekti ilaç başladım. Bir süre de şeker varmış gibi dikkat ettim. Geçen hafta biraz azalma var ama yeterli değil düzenli takip edicez düşürcez normal seviyeye dedi. Yarın yine kontrolüm var ama karnım yine gergin acaba arttı mı yine die korkuyorum ben de
Sen şimdiden stres yapma. Stres de etkiliyor çünkü. Kendi doktorun senin bütün durumunu birlikte değerlendirerek güzelce yönlendirir seni.
ben makarna ve pilava hayır diyemiyorum:)
Tesekkur ederim canımgeçmiş olsun canım ıhlamur içebilirsin sorun yok
Tesekkur ederim canim sorim bende onu insallah ilerlemez ya.Yok canım olmuyor diye biliyorum ama ıhlamur hiç fayda etmiyor mesela bana. Zencefil daha çok faydasi oluyor. Doktoruma da sordum icebilirsin dedi 3 gündür içiyorum bogazlarimin acısı geçti çok şükür. Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim canim sorim bende onu insallah ilerlemez ya.
ben de çok dikkat ederdim, kilo alıcam diye porsiyonlarımı yarım yarım yerdim. tatlı yemez, hamur işi yemezdim. şimdi tutamıyorum kendimi, çok fazla yemiyorum ama porsiyonlarımı da yarım bırakmıyorum. düzenli plates yapardım şimdi onu da bıraktım sadece günde 20 dk. yürüyorum. sanırım bu da tembellikten. havalar az daha ısınsa toparlarım diyorum ama bakalım :)düşündüm de ben epey salmışım kendimi hep kiloma dikkat eden biriydim hamilelik diye saldım kendimi önceden çok az ekmek yerdim şimdi her yemekte yedidigimi fark ettim demek ki benden ötürü böyle oldu
kızlar ben tam 8 kilo almışım ve 56 buçukla başladım öyle aşırı aşırı da yemiyorum neden böyle oldu
Kizlar ben yuruyus yapiyorum. Yuruyus yapinca odem ve kilo alimim daha az oluyor. Simdiye kadar 2 kilo aldim. Birde ekmek, makarna ve pilav ve paketli urun yemiyorum. Onun haricinde herseyi yiyorum canim istedigi kadar.
Kızlar merhaba, su içsem nefes darlığı çekiyorum yemek yemekten korkar oldum . Napicam benim gibi olan var mı ?
dondurma o kadar iyi geliyor ki. mini dondurma paketleri var ya magnumun cornettonun felan. onlarla doldurdum buzluğu :) canım çektikçe küçük küçük yiyorum. büyüklerden alsam daha fazla yicem biliyorum :)
Canım randevun ne zaman? Bence çok varsa bekleme. Sonuçlarını al git bunları göstermeye geldim de. Benimki ayrıntılıdan çıkınca hemen görmek istedi sonuçları ona göre tahliller falan istedi. Gitmesen bile en azından ara sor suyun fazla olduğunu gelmene gerek olup olmadığını falan. Bence stres yapma ama tedbiri de elden bırakma. Tahlil falan isteyebilir çünküÇok sağol canım ben de valla bi ay geçsin de dr gideym diye sabırszlkla bekliyorum hem inşallah bebeğimde bişey yoktur karnım hep gergin aksamları hep şişkin hissediyorum kendimi korkuyorum. Sabah uyandığımda yumuşacık oh diyip rahat bi nefes alıyorum . Allah evlatlarımızı vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aktivia ben yiyorum ya neden öyle dedi ki :/Günaydın kızlar sonucu aldım.. idrarda 2-3 lökosit görüldü. evde yoğurt yap bol bol ye bol su iç dedi. çok bir şey değil ama dikkat et dedi. şekerse açlık 74,bir saat sonrası 116, ikinci saati 70 çıktı. gayet iyi dedi. kan durumu da ilacına devam dedi. balık yiyemiyorum dedim yemezsen yeme sorun yok dedi. zaten yemen gereken somon sadece dedi. yiyemiyorsan zorunda değilsin dedi. activia yiyebilir miyim diye sordum asla dedi.. 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım :)
Oh maşallah piremsese :) benim de bu cumartesi inş cnm merak içindeyimSelam hanımlar
Bu şeker olayı beni de telaslandirdi inanın. Benim de yüksek çıkacak diye bir his var içimde. Tatlı yememeye özen gösteriyorum ama resmen başım dönüyor kuduruyorum tatlı diyeaz da olsa yiyorum gözlerim kararıyor resmen. Acaba bu belirti mıdır?
Veeee detaylı ultrason yaptım her şey yolunda çok şükür kızımı izledim uzun uzun
Çok hareketli ponçik kızım benim..
Darısı ayrıntılı zamanını bekleyen hamislere..
Güzel haberler alırız inşallah hep ..
İnşallah canım geçmiş olsun çokTesekkur ederim canim sorim bende onu insallah ilerlemez ya.
9Aktivia ben yiyorum ya neden öyle dedi ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?