- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.781
Canının tatlı çekmesi ile şekerinin olduğunu söylemek çok ayrı şeylermks canım. Ki mesela ben tatli ile aram yoktur hiçbir şekilde sevmem sadece kırk yılda bir sütlü tatlı ister canım o kadar. Ama şekerim yüksek çıktı. Ko bide ben çayı bile şekersiz içerim yıllardır kendimi zorlayarak değil tiksinirm şekerden kokar burnuma hemen. Ama ona rağmen olabiliyor. Doktorum da aynısını dedi senin gibi zayıf insanlarda bile böyle çıkabiliyor işte bu şeker dedi. Yani algılar çok yanlış aslında
Güzel haberlerle gelirsin inşallahOh maşallah piremsese :) benim de bu cumartesi inş cnm merak içindeyim
Bugun benimde kontrolum vardi. Detayli olarakta bakildi. Hersey yolunda ama suyun azalacak gibi dedi. Suan iyi ama. Kizim da 340 gr olmus. :) boyu vs de haftasiyla orantili.
Amin canım öyleNormalde ben tatlıyı severim zaten hep kendimi tutuyorum sorma gitsin ...
Bu ayın başında yine kan şekerime bakıldı 80 çıktı aslında...
Hayırlısı olsun bakalım başa gelen çekilir bebişler sağlıklı olsunlar da..
Bol su ic dedi sadece. Cay tuketimini azalt dedi birde.Oy masallah .. Benim kız kıpır kıpırdi.
Suyu için ne yapmak gerekiyormuş söyledi mi doktor?
Benim de suyum azdi canim bana da bol su ic dedi simdi 2.5 lt iciyorum her gun duzeldi şükür. Senin de dengelenir su ictikce.Bol su ic dedi sadece. Cay tuketimini azalt dedi birde.
Suyu azaltma yudum yudum icmeyi dene . Sütü laktozsuz aldım .yoğurt yemiyorum kuru baklagiller yok artık inanilmaz şişkinlik yapıyor zaten nefes darlığı var şu anda. Bide az yiyorum acıkınca az az atıstiriyorum artık böyle çocuk aşağıya inene kadar çekiceZ bu durumu.Rabbim dermansız dert vermesinbende öyleyim malesef.. suyu buyüzden azaltıyorum bile.. ne yersem yeyim acayip bi şişkinlik var midemde
Cahil kalmışımBir Derdim Var demek oluyor
Çok duyuyorum ne zamandir sorcam unutuyordum. Sağol canım öğrenmiş oldum :) cahil kalmışımBir derdim var ,bölümü :)
Ayrıntılı ultrason 24.haftaya kadar yapılıyor sebebi ise bebekte bir sıkıntı varsa (sıkıntı derken zihinsel engel vs) devlet bebeğin alınmasına yasal izin veriyor.. böyle durumlarda olan ailelerde var malesef. Normalde kürtaj 10.haftaya kadar yapılabiliyorBugun benimde kontrolum vardi. Detayli olarakta bakildi. Hersey yolunda ama suyun azalacak gibi dedi. Suan iyi ama. Kizim da 340 gr olmus. :) boyu vs de haftasiyla orantili.
benim yoğurtla imtihamı ne anlamış değilim. bir türlü tam anlamıyla yoğurt mayalayamadım olan sütlere oluyo hazır yoğırt da tüketmek istemiyorum.yoğurtla tüket o zaman canım..
benim yoğurtla imtihamı ne anlamış değilim. bir türlü tam anlamıyla yoğurt mayalayamadım olan sütlere oluyo hazır yoğırt da tüketmek istemiyorum.
Canım 24 ten önce gitmek gerekiyor diye biliyorum benKızlar ayrıntılı ultrason için şu haftalarda gidilecek diye bir kural var mıydı?Nben haftaya gideceğm Dr... İnannin ki bu günlerde kafam çok dağınık çok dalgin...Burayı hep okuyorum ama yazdiysaniz da hatirlayamdim
Canım 24 ten önce gitmek gerekiyor diye biliyorum ben
valla canım ben ev yoğurdu sevmem aslında ama el mahkum.. sıvı oluyor sevmiyorum. ya da tutmuyor dediğin gibi
Aşagıda olmasıda dert canım.benim oğlan hiç yukarı cikmadi hep asagida 2 haftadir yurumek atakta durmak iskence oldu agrı yapiyo cok.yürüyüs seklim bile degisti.her iki türlüde sıkıntı.dogurana kadar bi ordan bi burdan cekicez heralde.insallah saglikla gelsinler:)Suyu azaltma yudum yudum icmeyi dene . Sütü laktozsuz aldım .yoğurt yemiyorum kuru baklagiller yok artık inanilmaz şişkinlik yapıyor zaten nefes darlığı var şu anda. Bide az yiyorum acıkınca az az atıstiriyorum artık böyle çocuk aşağıya inene kadar çekiceZ bu durumu.Rabbim dermansız dert vermesin
Bende ilk zamanlarda yoğurdu kendim yapıyordum veee tutturamadım hiç Hep sıvı oldu. Arkadaşlarda dışardan süt alınıp yapılırmı yok tüyü kaçar yok şuyu kaçar diye içime kuşku düşürdü. Anlayacağınız yapmayı bıraktım. Hazır yiyordum. Ama bu hafta yine süt alıp yapmaya başlayacağım.
benim yoğurtla imtihamı ne anlamış değilim. bir türlü tam anlamıyla yoğurt mayalayamadım olan sütlere oluyo hazır yoğırt da tüketmek istemiyorum.
Kızlar günaydın. Ben de yoğurt konusunda aynı şeyden muzdariptim. İnternette tarifte gördüm 1 çay kaşığı şeker yarım çay kaşığı kadar da tuz atın mayalarken. Güzel mayalanıyor koyu tutuyor. Bir de dolaba koyarken üzerine havlu kağıt seriyorum o epey suyunu alıyor baya kıvamlı oluyor. Tavsiye ederim :) bana ev yoğurdu yasak toksoplazmadan dolayı o yüzden yapamıyorum ama her türlü hazır yoğurtlardan sağlıklı. Ben de pastörize günlük sütle yapayım diyorum evde ama iyi olur mu bilemedim.valla canım ben ev yoğurdu sevmem aslında ama el mahkum.. sıvı oluyor sevmiyorum. ya da tutmuyor dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?