temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar dun arkadaslarimla bulunmuştum 3 saat falan kafede oturduk arada 1 kere lavobaya gittim sadece. Sonra belim acayip tutulmus kalkarken dogrulamadim. Simdi de yuruyemiyorum. Dedeler egik durur ya ayni o haldeyim. Dünden beri hic gecmedi. Onerisi olan var mi bengay ya da vicks sursem zarari olur mu acaba?

Canım ben sıvı olunca da ayran yapıp tüketiyordum. Öyle de deneyebilirsin hem havalarda ısındı soğuk soğuk daha rahat tüketilir

ayy ayranı içemem sevmem yani midemi daha çok rahatsız ediyor da.. alacağım sütçüye ulaşamadım bimin günlük sütünü alıp ısıtıp mayaladım.. pastörize süt o da bakalım inşallah güzel olur.

benim aldığım sütçü aradığım halde gelmedi.. güzel tutuyordu yoksa yoğurdu..bende kızdım almadım. şimdi geziniyor hadi dedim doktor dedi madem alayım onda da ulaşamadım.. uzaktaydı bastı gitti bimden aldım mayaladım bakalım.. olmadı sütaşın falan var onları denerim.. çay çiftlik var burda olmadı onu denerim illa ki yapmam lazım

canım bengay ya da viks sakın sürme. yapabileceğin tek şey sola ya da sağa dönüp uzan.. sırt üstü uzanınca daha çok tutulur.. ılık bir duş alabilirsin. ama ilaç sürme.. parol içebilirsin ben bugün içtim çok kötüydüm. rahatladım biraz

Cok tesekkur ederim canim, oyle yapayim o zaman.

Allah yardımcımız olsun valla bende normal dogum istiyorum yürü diyolar daha kolay olur dogum diye.ama bi markete gidip geliyom sonra 1 saat 2 saat dinleniyom anca geciyo agrim.bide kız anneye cekermis dogum konusunda,ben 7bucuk aylıgım kardesim 8 aylık,ondanda tirsiyorum benimkide pek durcakmıs gibi degil insallah erken davranmazlar,dikkatte ediyorum ama bakalım.

midem bulanmıyor ama birkaç gündür yemekten sonra sanki midem tıkanıyor gibi hissediyorum :/ mide çok mu üste çıktı acaba ya

artık kuru kaysının da faydası olmuyo

canım ben artık doymadığımı hissediyorum. bebek hareketlerine gelince de ben de aynı şekilde yim elimi karnama koyunca hissediyorum damar atar gibi. bazıları oturdukları yerden falan hissediyor bende öyle birşey olmadı daha ilerleyen zamanlarda belki hissederim.

ayyy demeyin anneme çekersem yandım 8 aylık doğmuşum üstelik doğum başlamış ama dönmemişim sezeryana almışlar acil bir şekilde

ayyy demeyin anneme çekersem yandım 8 aylık doğmuşum üstelik doğum başlamış ama dönmemişim sezeryana almışlar acil bir şekilde
Ha diya benimde sıkıntı bende kardesimde erken.annem geldi benle kontrole bi ara doktor dedi insallah size cekmemistir diye.birebir ayni seyi yasicaksin diye bise yok canim.gen iste biseyi cekerde ne konuda ceker gorucez

Kızlar birşey soracağım şimdi biz kaç aylık hamile oluyoruz ben bugün 24+0 dayım soranlara 5 buçuk aylık diyorum
Ben de bu konuda aydınlanmak istiyorum açıkcası :) 40 hafta hesaplayınca 10 ay yapıo 28 gün 30-31 gün farkından dolayı. Ben de 23 haftalığım beş beş buçuk ay diyorum ne zaman altı olcam ben?

Ben de 23+3 um 5.5 aylik diyorum, kac haftaliksin diye sorsalar keske hesaplamak zor oluyo yeni dogum yapanlar kac haftaliksin diyor ama digerlerine haftalik soyleyince anlamıyorlar :) ben sat a gore hesaplıyorum artik aylari, 18 ekimdi benim her ayin 18in de yeni aya gecmis oluyorum hemen hemen tutuyor hesap sanirim.

21+3 5 aylık
25+5 6 aylık
30+0 7 aylık
34+2 8 aylık
38+4 9 aylik
40+o olduğunda 9 ay 10 günlük oluyormuş Kızlar..
Ayy hayırlısıyla bu ayları da görürüz inşallah

Kızlar 27. hafta itibariyle 3. Trimester başlıyor, yani 7. Aya giriş gibi hesaplanıyor o hafta. Şuan hemen hemen doğru söylüyosunuz, 26.haftayı doldurduğunuzda 6ayım bitti diyebilirsiniz.
Yada günlede hesaplayabilirsiniz. Mesela benim takip ettiğim programda gün gün yazıyo. Maraton 280 gün (ortalama) , buda 9ay 10gün yapıyo. Bugün 161.gündeyim. 180 de 6 ayı doldurmuş olucam. Şuara sorana 5,5 aylık gibiyiz diyorum.

ayyyy olmadı kızlar bimdeki sütle yoğurt süt olduğu gibi kaldı bende lor yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…