- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.841
Insallah duzelir canim su az olunca çaresi var da cok olunca zor azaliyor demek ki :/Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Suyumda azalma olmamış 15 gün sonra tekrar kontrol edicez dedişeker varmış gibi diyet yap çok yüklenme bu aralarda suyu toparlamamız lazımmış inşallah düzelir.
Oğlumu görmek biraz moral oldu. 600 gr olmuş sıpam 27 cm de boyu varmış
Yüzünü gördük bugün doktor dedi sana benzeyecekinşallah değişmez
canım benim içini ferah tut allahın izniyle herşey yoluna girer yeterki sen kendini üzme dikkat ediceğin şeylere dkkat et, minnak oğlunu sağlıkla kucağına al.Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Suyumda azalma olmamış 15 gün sonra tekrar kontrol edicez dedişeker varmış gibi diyet yap çok yüklenme bu aralarda suyu toparlamamız lazımmış inşallah düzelir.
Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Suyumda azalma olmamış 15 gün sonra tekrar kontrol edicez dedişeker varmış gibi diyet yap çok yüklenme bu aralarda suyu toparlamamız lazımmış inşallah düzelir.
Ayyy cok talis yaaaaa :) ayrintili ultrason ilk kacinci haftada yapilio canimInsallah duzelir canim su az olunca çaresi var da cok olunca zor azaliyor demek ki :/
Ben de yarin gorucem ozledim oglusumu :) bizim de detaylida yuzu baya netti ama ikimize de benzemiyor minik ceneli bisey bakalim simdi nasil oldu. Benim bi arkadasimin oglunun ultrason fotoğraflarında hep kendisine benziyordu bebek, dogdu buyudu hala ayni annesi, seninki de oyle olucak bence :) Ne heyecanli oluyor kontrole gitmek elimde olsa da her gun gitsem diyorum
rahimde intahap var dediler fitil ve krem verdiler yapınca çok yanıyor birde akıntı çoğalıyor normalmiki
:) 20. haftadan itibaren demisti bana doktorum, ben 21 de yaptırmıstim canim.Ayyy cok talis yaaaaa :) ayrintili ultrason ilk kacinci haftada yapilio canim
Canim bende vinalac kullanıyorum. Doktorum doğuma kadar kullanirsam çocuğun gazıni çıkarmasinda bile faydasi olabildiğini söyledi. Bide ben gece yatmadan önce iki üç tane kayısı yiyorum. Sabah hemen tuvalete çıkıyorum çok şükür. Öğlene kadar da 2 yi buluyor hatta bazenkızlar sindirim tembelliği çeken varmı . çeken varsa doğal yaptığınız birşey varmı ilaç kullanma taraftarı değilim.
Canim doktoruna sorsaydin keşke şimdiye kadar. Ben mesela işlerimi zor yapar oluyorum çoğu zaman hareketleri yüzünden. Şu an bile eğik oturdum diye galiba itip duruyor resmen. Yemek yaparken göbeğim tezgaha dayansa sanki tezgahi itiyor gibi yapıyor. Belki çocuğun kişisel durumudur evhamlanmaya gerek yoktur kötü düşünmeyin gene de. Çünkü ben acaba ne zaman uyuyor diye düşünüyorum bazen gün içinde de gece de hiç rahat vermiyor artık. Dışarıdan çevremdekiler de görüyor bayadirkızlar gunaydnn,
bir haftayı daha bıtırmek uzereyız cok sukür.su son bı kac gundur ınanılmaz şişkin hissediyorum kendımı. hele aksam yemeklerınden sonra patlayacak gıbıyım. sanırım farkında olmadan fazla yemeye basladım onun etkısı var :)
yalnız bişi sorucam ben hala tam olarak hıssedemıyorum bebegımı. içinizde boyle bı durumu olan var mı bılmıyorum. hareketlı olmadıgından dıye dusunuyorum ama zaman zman derınden gelen pıt pıtlar dısında hıc anlamıyorum kıpırdadıgınıelımı karnıma koydugumdada hıc anlasılmıyor zaten.tam 6 aylık olduk artık bariz hıssedılmesı gerekmez mı
Canim doktorun kullandigi alete gore degisiyodur heralde. Benimki detaylida once renksiz bakti sonra simdi yuzunu de gorelim diye renkliye gecti. Ama normal muayenede de renkli fotograf veriyor bana doktorum kontrol sonunda. Gonlumuz olsun diye heralde :)Kizlar ben ayrıntı ultrason yaptirdim ama renkli degilsi galiba cunku bahsettiginiz gibi birine benzetme imkanimiz yoktu bisi anlasilmiyordu.. Sizin soylediginiz renkli doppler usg mi? Ben normal usg ye girdim ayrintili olana. 1 ay sonra damarlarida görebilen ultrasona giricem hatta her gittigimde girmeyi dusunuyorum riskli oldugum icin
www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamileyim.htmlKızlar birşey soracağım şimdi biz kaç aylık hamile oluyoruz ben bugün 24+0 dayım soranlara 5 buçuk aylık diyorum
Günümüz aynı olacak inşallah :)Kizlar doktora gittim bugun bebis 660gr. 30.5 cm. Olmuş boyu. Yüzünü çok göstermedi yan profilden gordük ama olsun bana yetti 5 haftadır gormemjstik. 2 hafta öndeymis 13 temmuz doğum tarihi olacak sanırım .
20nisan da randevumuz var o zaman ister belki ayrıntılı :):) 20. haftadan itibaren demisti bana doktorum, ben 21 de yaptırmıstim canim.
Canim doktorun kullandigi alete gore degisiyodur heralde. Benimki detaylida once renksiz bakti sonra simdi yuzunu de gorelim diye renkliye gecti. Ama normal muayenede de renkli fotograf veriyor bana doktorum kontrol sonunda. Gonlumuz olsun diye heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?