temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Maşallah :) cok eğlenceli ama di mi yaaa :) :) ben çoğu zaman uyumayip elimi koyup hareketlerini takip edip huzur buluyorum. Bi mucize yaşıyoruz tadini cikarmak istiyorum.. Rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin insallah

İlacı kullanınca bide bu sıralar uyumuyoki akşamları kibir kibir gündüzleri tık yok endileseniyom bazen

ilaç yakıcı demek ki canım ondan olabilir. gün içinde ayakta çok kalınca benim sıpa da vurmuyor. akşam ya da uzanınca dinlemdiğimde kıpır kıpır.. yürürken vuruyor yürümemi istemiyor. bazen çok zorluyor o konuda beni. endişelenme normal sürekli aynı tepkiyi vermiyorlar.. bir de pozisyon beğenmiyorlar çok bilmiş minikler :)

Icerde sıkılıyolar napsin bebisler

Insallah canim ya dogsunlar da canli canli bakalim dokunalim :) damar gecislerine neden baktircaktin canim ozel bi durumun mu vardi yoksa rutin bi kontrol mu?

Kizlar doktora gittim bugun bebis 660gr. 30.5 cm. Olmuş boyu. Yüzünü çok göstermedi yan profilden gordük ama olsun bana yetti 5 haftadır gormemjstik. 2 hafta öndeymis 13 temmuz doğum tarihi olacak sanırım .
Canim onemli olan adet tarihin. Bebegin haftasindan onde gitmesi gelisiminin normalden hizli oldugunu gosterir dogum tarihini etkilemez. Ultrasyonla bakildiginda dogum tarihi hesaplamada ilk 10 haftada tespit edilen tarih dikkatte alinir. Sonra yanilma payi git gide artar.
Her insan nasil farkli boy ve kiloya sahipse bebeklerde oyle

İnşallah canım. Kötü düşünmemek lazım çünkü bana da çok hareketli olan çocuk dogunca çok yaramaz olur diyorlar bana da sürekli Allah kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

İnşallah canım. Kötü düşünmemek lazım çünkü bana da çok hareketli olan çocuk dogunca çok yaramaz olur diyorlar bana da sürekli Allah kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Insallah canim ya dogsunlar da canli canli bakalim dokunalim :) damar gecislerine neden baktircaktin canim ozel bi durumun mu vardi yoksa rutin bi kontrol mu?

Aminnn:)

Kanımda pıhtılaşma var canim iğne kullanıyorum zaten. Ilk gebeligim maalesef 8. Ayda sonlandi. Doktorda takip edicek işte tedbir amaçlı. Allah saglikla kavusmayi nasip etsin bu sefer inş

Canım benim ilk 10 haftada da 2 hafta öndeydi. 4 haftalıkken 6 hafta gözüküyordu. Zaten doktor ilk ultrason önemli dedi ona göre söyledi .

düzelir inşallah cnm moralını bozma.. gozunaydn yuzunude görmussun :) bizimkide bana benzıyodur ınsallah hoş eşimle abi kardeş sanıyolar bizi ama pek farketmıcek gbı

oh maşallah seninki cok hareketlı bizimki zaten her ultrasonda uyuyor ellerıyle yuzunu kapatıp. doktoruma da soyledım son gıttıgımde bundan sonra baslar dedı ama ıkı hafta oldu cok bı degısıklık yok. gerçi karnım da gergın degıl cok cıkmadı çocuk cok ıcerde kaldı ondan mı dıye dusunmuyor degılım

Gözün aydın canım çok güzel bir duygu gerçekten. Yüzünü gösterdi mi bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…