- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.861
Canim doktoruna sorsaydin keşke şimdiye kadar. Ben mesela işlerimi zor yapar oluyorum çoğu zaman hareketleri yüzünden. Şu an bile eğik oturdum diye galiba itip duruyor resmen. Yemek yaparken göbeğim tezgaha dayansa sanki tezgahi itiyor gibi yapıyor. Belki çocuğun kişisel durumudur evhamlanmaya gerek yoktur kötü düşünmeyin gene de. Çünkü ben acaba ne zaman uyuyor diye düşünüyorum bazen gün içinde de gece de hiç rahat vermiyor artık. Dışarıdan çevremdekiler de görüyor bayadir
İlacı kullanınca bide bu sıralar uyumuyoki akşamları kibir kibir gündüzleri tık yok endileseniyom bazeniltihabı akıtıyordur ilaç belki ondan da akıntı yoğunlaşıyor olabilir canım. idrarı yapınca mı yanıyor yoksa ilacı kullanınca mı?
İlacı kullanınca bide bu sıralar uyumuyoki akşamları kibir kibir gündüzleri tık yok endileseniyom bazen
Icerde sıkılıyolar napsin bebislerilaç yakıcı demek ki canım ondan olabilir. gün içinde ayakta çok kalınca benim sıpa da vurmuyor. akşam ya da uzanınca dinlemdiğimde kıpır kıpır.. yürürken vuruyor yürümemi istemiyor. bazen çok zorluyor o konuda beni. endişelenme normal sürekli aynı tepkiyi vermiyorlar.. bir de pozisyon beğenmiyorlar çok bilmiş minikler :)
Icerde sıkılıyolar napsin bebisler
Insallah canim ya dogsunlar da canli canli bakalim dokunalim :) damar gecislerine neden baktircaktin canim ozel bi durumun mu vardi yoksa rutin bi kontrol mu?Super canim:) bizim burada hani ten rengi gibi turuncu bilemedim işte o ultrasonlardan yok zaten :) renkliler bile siyah beyazsaglikli olsunlarda insallah doğunca bol bol bakariz insallah yaa.. Ben damar gecislerine baktiricam o yuzden renkliye girmem gerek 1 ay sonra düzenli olarak girerim muhtemelen.. Hayirlisi ile kavusuruz insallah kuzularimiza:)
canım senin normal dogum degilse sezeryansa benden once olur dogumun.Günümüz aynı olacak inşallah :)
Hahahaha. Benim cocuklar allahtan bana cekmemis. Annem az kalsin beni takside doguracakmis :)ayyy demeyin anneme çekersem yandım 8 aylık doğmuşum üstelik doğum başlamış ama dönmemişim sezeryana almışlar acil bir şekilde
Canim onemli olan adet tarihin. Bebegin haftasindan onde gitmesi gelisiminin normalden hizli oldugunu gosterir dogum tarihini etkilemez. Ultrasyonla bakildiginda dogum tarihi hesaplamada ilk 10 haftada tespit edilen tarih dikkatte alinir. Sonra yanilma payi git gide artar.Kizlar doktora gittim bugun bebis 660gr. 30.5 cm. Olmuş boyu. Yüzünü çok göstermedi yan profilden gordük ama olsun bana yetti 5 haftadır gormemjstik. 2 hafta öndeymis 13 temmuz doğum tarihi olacak sanırım .
Benim normal gözüküyor canımcanım senin normal dogum degilse sezeryansa benden once olur dogumun.
Insallah canim ya dogsunlar da canli canli bakalim dokunalim :) damar gecislerine neden baktircaktin canim ozel bi durumun mu vardi yoksa rutin bi kontrol mu?
Benim ilki sezeryan olduğu için mecbur sezeryan olacak. Normal doğumda 40 haftanıda doldurabilirsin daha erken de doğabilir sağlıkla dogsunlarda zamani gelir elbet ömür bitiyor 3 ay ne ki aslında da bize uzun geliyorBenim normal gözüküyor canım
Canım benim ilk 10 haftada da 2 hafta öndeydi. 4 haftalıkken 6 hafta gözüküyordu. Zaten doktor ilk ultrason önemli dedi ona göre söyledi .Canim onemli olan adet tarihin. Bebegin haftasindan onde gitmesi gelisiminin normalden hizli oldugunu gosterir dogum tarihini etkilemez. Ultrasyonla bakildiginda dogum tarihi hesaplamada ilk 10 haftada tespit edilen tarih dikkatte alinir. Sonra yanilma payi git gide artar.
Her insan nasil farkli boy ve kiloya sahipse bebeklerde oyle
Cok gecmis olsun canim, Allah sag salim kavuşmayı nasip etsin bebisine insallahAminnn:)
Kanımda pıhtılaşma var canim iğne kullanıyorum zaten. Ilk gebeligim maalesef 8. Ayda sonlandi. Doktorda takip edicek işte tedbir amaçlı. Allah saglikla kavusmayi nasip etsin bu sefer inş
düzelir inşallah cnm moralını bozma.. gozunaydn yuzunude görmussun :) bizimkide bana benzıyodur ınsallahKızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Suyumda azalma olmamış 15 gün sonra tekrar kontrol edicez dedişeker varmış gibi diyet yap çok yüklenme bu aralarda suyu toparlamamız lazımmış inşallah düzelir.
Oğlumu görmek biraz moral oldu. 600 gr olmuş sıpam 27 cm de boyu varmış
Yüzünü gördük bugün doktor dedi sana benzeyecekinşallah değişmez
oh maşallah seninki cok hareketlıCanim doktoruna sorsaydin keşke şimdiye kadar. Ben mesela işlerimi zor yapar oluyorum çoğu zaman hareketleri yüzünden. Şu an bile eğik oturdum diye galiba itip duruyor resmen. Yemek yaparken göbeğim tezgaha dayansa sanki tezgahi itiyor gibi yapıyor. Belki çocuğun kişisel durumudur evhamlanmaya gerek yoktur kötü düşünmeyin gene de. Çünkü ben acaba ne zaman uyuyor diye düşünüyorum bazen gün içinde de gece de hiç rahat vermiyor artık. Dışarıdan çevremdekiler de görüyor bayadir
Gözün aydın canım çok güzel bir duygu gerçekten. Yüzünü gösterdi mi bebisGünaydıın:) ayrıntılıdan çıktık biz duygularıma ilk defa hakim olamadım ve gözümden yaşlar döküldü. İlk gördüğümde bile böyle olmamıştım. Çok şükür normal çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?