temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydınlar bugün benim doğumgünüm. Eşimle çok güzel planlar yapmıştık iki günlük haftasonu kaçamağı. Ama ne yazık ki eşimin çok önemli bir işi çıktı ve bu iş bizim bütçemiz için önemli. O yüzden şimdi kızım karnımda ben evimde elimde kumanda tv karşında kahvaltı yapıyorum. Akşama eşimin ellerini dolu bekliyorum. İnşallah elleri dolu gelir sadece çok sevimli kaynanamla gelme. Bayılır sürpriz lere kaynanam. Herkese bol sağlık huzur ve güzelliklerle dolu bir haftasonu dilerim.

Yeni çekirdek ailenle musmutlu yılların olsun canım sen de çık biraz yürüyüş yap hava güzelse

Kizlar kontrolden ciktik simdi her sey normalmis sukur 680 gr ve 30 cm olmus minigim simdi seker yuklemesi yapildi 75 lik. Iki saat hastanede beklicem. Aclik sekerim dusuk cikti, doktor bayilma dikkat et dedi, insallah sorunsuz atlatiriz :)) bu arada tadi guzeldi limonata gibiydi buz gibi iyi geldi aç susuz olunca :)

Ben de bu konuda aydınlanmak istiyorum açıkcası :) 40 hafta hesaplayınca 10 ay yapıo 28 gün 30-31 gün farkından dolayı. Ben de 23 haftalığım beş beş buçuk ay diyorum ne zaman altı olcam ben?
Canım, öncelikle selamlar. Epeydir yazamıyorum buraya, giremiyordum da. Gireyim de bizim hamişler napıyo bi okuyayım dedim. 25+5 te gün olarak tam 180 gün oluyoruz canım. Ay hesabı 30'a böldüğümüzde de 6 ay oluyor. Şu an beş buçuk aylıksın.

Gözün aydın canım
Masallah büyüyorlar..sağlıkla kucağına alırsın insalalh ..
Keşke şeker yüklemesi için daha erken gitseydin allah korusun bu saate kadar aç kalınır mi kız
Ben sinirden hastaneyi yakardım açım ben diye
Güzel sonuçlar alırsın inşallah

Nice mutlu yaşların olsun ...
Ailenle bebeğinle sağlık huzur dolu yıllar..
Kaynanalar bayılır zaten benimki de özel günlerimizi benden iyi bilir .ya arar ya gelir içine ... Yani

Bir de bana şeker yüklemesi yapmayacağını şeker taraması yapacağını söyledi doktorum 3 hafta sonraya randevuleştik. Aynı hafta kültür de alacağını söyledi.

Amin canim ya insallah :) randevumuz 10 daydi 1 saat yol suruyo zaten diye daha erkene alamadim, sonra muayene sirasi bekledim derken bu saat oldu. Son 40 dk kaldi son kani vermek icin henuz bayilmadim

Amin canim ya insallah :) randevumuz 10 daydi 1 saat yol suruyo zaten diye daha erkene alamadim, sonra muayene sirasi bekledim derken bu saat oldu. Son 40 dk kaldi son kani vermek icin henuz bayilmadim

açlık düşük çıkınca şeker iyi gelmiştir canım :) aman bayılma zaten :)

Kesin benimde dusuk cikar aclik sekerim.ben hamile hic acliga gelemiyorum azcikta olsa yicem bise illa elim ayagim titrer hemen.benimde 8 inde randevum bakalim insallah dayanirim.allah kolaylik versin sanada canim

kızlar ben iki ay adet olmadan hamile kaldim şimdi son adet tarihine göre değil gebeliğim geç döllenme oldu doktorun verdiği doğum tarihini mi esas almaliyim

kızlar ben iki ay adet olmadan hamile kaldim şimdi son adet tarihine göre değil gebeliğim geç döllenme oldu doktorun verdiği doğum tarihini mi esas almaliyim
Canım ilk 12 haftalarda ortalama hangi güne denk gelmişse onu esas al ileri ya da çıkabilir bebeğin duruşu ve gelişimine bağlı benim de hep bikaç gün önde çıkıyor doktor takibindeydim ovulasyon gününü bile net biliyorum ama çok şükür bikaç gün önden gelişiyor

Kızlar bu sorum da şu benim ayrıntılı da doktor bebeğin eşi ön duvara yerleşmiş dedi kendi doktoruma da kontrolde sorucam takip gerektiren bişey mi ki ? Biraz okudum eşin önde olup aşağıda olmadı normal doğumu zorlaştırir takipte olmalı deniyor

ilk gittigimizden bugüne 13 gün öne geldi cnm

ben konuşuyorum onunla tepki veriyor o da kurban olduğum
Uyku düzenini bile biliyorum mesela öğlene doğru 11 gibi başlıyor pıt pıt öğleden sonra üç gibi yani dakikalardır yine mesajlasiyoruz bide akşam yediden ve 12 den sonra coşuyor yavrum :) açken de çok hareketli açken sen sen değilsin kızım diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…