- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.901
maşallah bebislerimize o zaman rabbim korusun hepsini.Uyku düzenini bile biliyorum mesela öğlene doğru 11 gibi başlıyor pıt pıt öğleden sonra üç gibi yani dakikalardır yine mesajlasiyoruz bide akşam yediden ve 12 den sonra coşuyor yavrum :) açken de çok hareketli açken sen sen değilsin kızım diyorum :))
Işte belki de gelişimi bi hafta on gün önden gidiyor uzun bi bebek olacak olabilir genleriyle de alakalı sürekli one cekilirse de takip gerekir bildiğim kadarıyla iki hafta geri veya iki hafta ileriye kadar normal bundan fazlası gebelik şekeri gibi durumları suphelendiriyorilk gittigimizden bugüne 13 gün öne geldi cnm
Kocaman maşallah :) hayırlısıyla kucağımıza da alsak bu günleri özleriz kesinlikle kaç kere yaşanabilir ki :))maşallah bebislerimize o zaman rabbim korusun hepsini.
Ay ben de aynısını diyorum oğlumaUyku düzenini bile biliyorum mesela öğlene doğru 11 gibi başlıyor pıt pıt öğleden sonra üç gibi yani dakikalardır yine mesajlasiyoruz bide akşam yediden ve 12 den sonra coşuyor yavrum :) açken de çok hareketli açken sen sen değilsin kızım diyorum :))
Kızlar siz de bebeginizle mesajlasiyomusunuz ya çok zevkli ben dokunuyorum o pıt vuruyor sanki konuşuyoruz
Eşime diyorum açken çok fena bu diye neyse ki senin depolar üç köyün çocuğunu doyurur diyo bana göğüslerim çok büyüdüAy ben de aynısını diyorum oğlumaalıştığı saatte yemek yememi istiyor hep. :) açlığa hiç dayanamıyor geçen akşam geç yemek durumunda kaldım yemek yiyene kadar bir tekmeler bir tekmeler dışardan belli oluyor vurduğu
Maşallah onlara
Ay benim de babasına hiç tepkisi yok delirmiş gibi vuruyor babasını çağırıyorum elini koyunca tık yok ben de videolar çektim ordan izliyor garibim :))kesinlikle.. abisi ve bana tepki veriyor babasına tepki yokyemek yiyeceğim saati geçersem tekmeleri yiyorum.. yemek yiyince sakinleşiyor belli ki uyuyor.. ara öğün saatlerinde bile tepkili okula gittiğimde hiç durmuyor çocukların sesinden okul zilinden sanırım.. sabah 7 gibi aç oluyor tekmeler falan uyandırıyor ki kalkıp yiyeyim alem bunlar yaaa..
He bide kendini avutuyor yok babasına saygılı beni seviyo seni dövüyor ne de kız çocuğu babaya düşkün olacak tabi diyekesinlikle.. abisi ve bana tepki veriyor babasına tepki yokyemek yiyeceğim saati geçersem tekmeleri yiyorum.. yemek yiyince sakinleşiyor belli ki uyuyor.. ara öğün saatlerinde bile tepkili okula gittiğimde hiç durmuyor çocukların sesinden okul zilinden sanırım.. sabah 7 gibi aç oluyor tekmeler falan uyandırıyor ki kalkıp yiyeyim alem bunlar yaaa..
Aynen canim iyi geldi, sukur sorunsuz atlattik ama kolum delik desik oldu tabi 3 kere kan verince alacak damar kalmadi artikaçlık düşük çıkınca şeker iyi gelmiştir canım :) aman bayılma zaten :)
Sagol canim ben sorunsuz atlattim darisi basina insallah kolay gecer senin de :) hastaneden cikinca hemen kahvalti yapmaya kostum kendime geldimKesin benimde dusuk cikar aclik sekerim.ben hamile hic acliga gelemiyorum azcikta olsa yicem bise illa elim ayagim titrer hemen.benimde 8 inde randevum bakalim insallah dayanirim.allah kolaylik versin sanada canim
Yaaa çok güzelUyku düzenini bile biliyorum mesela öğlene doğru 11 gibi başlıyor pıt pıt öğleden sonra üç gibi yani dakikalardır yine mesajlasiyoruz bide akşam yediden ve 12 den sonra coşuyor yavrum :) açken de çok hareketli açken sen sen değilsin kızım diyorum :))
Ay benim de babasına hiç tepkisi yok delirmiş gibi vuruyor babasını çağırıyorum elini koyunca tık yok ben de videolar çektim ordan izliyor garibim :))
He bide kendini avutuyor yok babasına saygılı beni seviyo seni dövüyor ne de kız çocuğu babaya düşkün olacak tabi diye
Aynen canim iyi geldi, sukur sorunsuz atlattik ama kolum delik desik oldu tabi 3 kere kan verince alacak damar kalmadi artiksonuclar da iyi cikar insallah.
Sagol canim ben sorunsuz atlattim darisi basina insallah kolay gecer senin de :) hastaneden cikinca hemen kahvalti yapmaya kostum kendime geldim
Ay inşallah canım :) ben de göğüslerim küçük acaba sütüm olmazmı diye düşünüyordum eskidenEşime diyorum açken çok fena bu diye neyse ki senin depolar üç köyün çocuğunu doyurur diyo bana göğüslerim çok büyüdüinşallah güzel sutumuz olur da açlık krizlerine tekmeden sonra ağlamalar karışmaz
Kizlar gunes kremi olarak ne kullaniyorsunuz? Hamilelere ozel solante pregna varmis ama o da biraz pahali 100 tl nin uzerinde. Acaba kullanan var mi, o paraya deger diyorsaniz alicam :) Ben normalde alerjik bi cildim oldugu icin sebamed ya da bioderma kullanıyordum ama devam etmeli miyim bir zarari var midir bilemedim.
Insallah canım darisi basimizaAynen canim iyi geldi, sukur sorunsuz atlattik ama kolum delik desik oldu tabi 3 kere kan verince alacak damar kalmadi artiksonuclar da iyi cikar insallah.
Sagol canim ben sorunsuz atlattim darisi basina insallah kolay gecer senin de :) hastaneden cikinca hemen kahvalti yapmaya kostum kendime geldim
Öyle canım Allah saglikla kucağımiza almayi nasip etsin inşallahBenim ilki sezeryan olduğu için mecbur sezeryan olacak. Normal doğumda 40 haftanıda doldurabilirsin daha erken de doğabilir sağlıkla dogsunlarda zamani gelir elbet ömür bitiyor 3 ay ne ki aslında da bize uzun geliyor
Aynen canım dediğin gibi olabiliroh maşallah seninki cok hareketlıbizimki zaten her ultrasonda uyuyor ellerıyle yuzunu kapatıp. doktoruma da soyledım son gıttıgımde bundan sonra baslar dedı ama ıkı hafta oldu cok bı degısıklık yok. gerçi karnım da gergın degıl cok cıkmadı çocuk cok ıcerde kaldı ondan mı dıye dusunmuyor degılım
Ilk 10 haftada onde ise o zaman 2 hafta daha erken dunyaya gelir :) haklisin :)Canım benim ilk 10 haftada da 2 hafta öndeydi. 4 haftalıkken 6 hafta gözüküyordu. Zaten doktor ilk ultrason önemli dedi ona göre söyledi .
Evet canim. Benimde durumum senle ayni. Sat 9 ekim ama duzenli adet olmadigimdan 4 hafta gec dollenme olmus dedi.kızlar ben iki ay adet olmadan hamile kaldim şimdi son adet tarihine göre değil gebeliğim geç döllenme oldu doktorun verdiği doğum tarihini mi esas almaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?