temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

maşallah bebislerimize o zaman rabbim korusun hepsini.

ilk gittigimizden bugüne 13 gün öne geldi cnm
Işte belki de gelişimi bi hafta on gün önden gidiyor uzun bi bebek olacak olabilir genleriyle de alakalı sürekli one cekilirse de takip gerekir bildiğim kadarıyla iki hafta geri veya iki hafta ileriye kadar normal bundan fazlası gebelik şekeri gibi durumları suphelendiriyor

Ay ben de aynısını diyorum oğluma alıştığı saatte yemek yememi istiyor hep. :) açlığa hiç dayanamıyor geçen akşam geç yemek durumunda kaldım yemek yiyene kadar bir tekmeler bir tekmeler dışardan belli oluyor vurduğu
Maşallah onlara

Kızlar siz de bebeginizle mesajlasiyomusunuz ya çok zevkli ben dokunuyorum o pıt vuruyor sanki konuşuyoruz

kesinlikle.. abisi ve bana tepki veriyor babasına tepki yok yemek yiyeceğim saati geçersem tekmeleri yiyorum.. yemek yiyince sakinleşiyor belli ki uyuyor.. ara öğün saatlerinde bile tepkili okula gittiğimde hiç durmuyor çocukların sesinden okul zilinden sanırım.. sabah 7 gibi aç oluyor tekmeler falan uyandırıyor ki kalkıp yiyeyim alem bunlar yaaa..

Eşime diyorum açken çok fena bu diye neyse ki senin depolar üç köyün çocuğunu doyurur diyo bana göğüslerim çok büyüdü inşallah güzel sutumuz olur da açlık krizlerine tekmeden sonra ağlamalar karışmaz

Ay benim de babasına hiç tepkisi yok delirmiş gibi vuruyor babasını çağırıyorum elini koyunca tık yok ben de videolar çektim ordan izliyor garibim :))

He bide kendini avutuyor yok babasına saygılı beni seviyo seni dövüyor ne de kız çocuğu babaya düşkün olacak tabi diye

açlık düşük çıkınca şeker iyi gelmiştir canım :) aman bayılma zaten :)
Aynen canim iyi geldi, sukur sorunsuz atlattik ama kolum delik desik oldu tabi 3 kere kan verince alacak damar kalmadi artik sonuclar da iyi cikar insallah.
Kesin benimde dusuk cikar aclik sekerim.ben hamile hic acliga gelemiyorum azcikta olsa yicem bise illa elim ayagim titrer hemen.benimde 8 inde randevum bakalim insallah dayanirim.allah kolaylik versin sanada canim
Sagol canim ben sorunsuz atlattim darisi basina insallah kolay gecer senin de :) hastaneden cikinca hemen kahvalti yapmaya kostum kendime geldim

Yaaa çok güzel maşallah

Ay benim de babasına hiç tepkisi yok delirmiş gibi vuruyor babasını çağırıyorum elini koyunca tık yok ben de videolar çektim ordan izliyor garibim :))

He bide kendini avutuyor yok babasına saygılı beni seviyo seni dövüyor ne de kız çocuğu babaya düşkün olacak tabi diye

valla yapacak bir şey yok.. bizim ki abiye düşkün olacak gibi hep ona tepki veriyor. babası gelince hareketli ama adam elini koydu mu tık yok oğlum vururdu bu vurmuyor babaya

ayy iyi bari.. valla yaa acıdı artık kollar..

Ay inşallah canım :) ben de göğüslerim küçük acaba sütüm olmazmı diye düşünüyordum eskiden o iş hiç öyle değilmiş depo sağlam artık inşallah dolu da olur

Kizlar gunes kremi olarak ne kullaniyorsunuz? Hamilelere ozel solante pregna varmis ama o da biraz pahali 100 tl nin uzerinde. Acaba kullanan var mi, o paraya deger diyorsaniz alicam :) Ben normalde alerjik bi cildim oldugu icin sebamed ya da bioderma kullanıyordum ama devam etmeli miyim bir zarari var midir bilemedim.

valla bana bütün hepsi alerji yapıyor.. daha beter kızarıyorum ve benekleri de oluyor hiçbirini kullanamadım bu koruyucuların.. bu dediğini de yeni duydum adını.. napcam ben bilmiyorum adana sıcağında güneşinde

Insallah canım darisi basimiza

Benim ilki sezeryan olduğu için mecbur sezeryan olacak. Normal doğumda 40 haftanıda doldurabilirsin daha erken de doğabilir sağlıkla dogsunlarda zamani gelir elbet ömür bitiyor 3 ay ne ki aslında da bize uzun geliyor
Öyle canım Allah saglikla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Aynen canım dediğin gibi olabilir

kızlar ben iki ay adet olmadan hamile kaldim şimdi son adet tarihine göre değil gebeliğim geç döllenme oldu doktorun verdiği doğum tarihini mi esas almaliyim
Evet canim. Benimde durumum senle ayni. Sat 9 ekim ama duzenli adet olmadigimdan 4 hafta gec dollenme olmus dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…