temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar eşim beni akşam sürprizle tatilimize getirdi. Hamileliğimin etkisi çok büyük üzerinde. Beni incitmemeye özen gösteriyor. Doğum günüm olduğu için özel yemekler yedik çok güzel bir otele geldik. Hem işini aksatmadı hem gönlümü yaptı. Allah razı olsun eşimden. Şeker troid plesantada sorunlar bebeğim erken mi doğacak felan derken çok üzülmüştüm iyi geldi.

Sen de ebru ben de ebru. Tarihlerimiz de 1 gün arayla tesadüfler tesadüfler :) :)

Afiyet bal şeker olsun bebisine kilo olsun iyi tatiller

Hadi ya gecmis olsun canim. Ama gunese koruyucusuz cikmak daha tehlikeli cildin icin. Bir de hamilelikte lekeler oluyormus ya ondan endiselendim.

Solante yı duymuştum, kullananlar çok memnun.. ben de ondan almayı düşünüyorum. Şimdilik arkonun parabensiz hassas ciltler için olan güneş kremini kullanıyorum cildime iyi geldi.. yüzümde bir lekelenme yok ama koltuk altı , kasık ve sırtimin bı kısmında kararmalar var..Göbeğinde çizgi.....
Ya internetten ya da bı eczaneden solante ve bı kaç tane lierac ya da Dr un önerdiği striacare çatlak kremini taksitle alicam artık değilse peşin biraz ağır olacak

Kızlar benim oğlan artık vurmaktan cok kendini geriyor karnimdan cikcak gibi ittiriyomu napiyo bi bakiyom yamulmus karnim cikariyo biyerini,bunu vurmaktan daha cok yapmaya basladi.normalmiki sizinkiler nasil.

Kızlar benim oğlan artık vurmaktan cok kendini geriyor karnimdan cikcak gibi ittiriyomu napiyo bi bakiyom yamulmus karnim cikariyo biyerini,bunu vurmaktan daha cok yapmaya basladi.normalmiki sizinkiler nasil.
Canım seninki bence normaldir benim şimdiden karnımı ara ara yamultmaya başladı :))

öğretmen arkadaşlar nöbetten düşmek için doktordan bır belge falan mı alıcaz, 24 haftalık olunca 6 ay olmuş oluyor ve o zmn mı alabılıyoruz??

Kızlar şu anne yanı beşiklere baktım da jokerde indirim varmış brevi nanna ohh diye bir ürün beğendim kullanan var mı

Canim benimkide aynı çok fena olmaya başladı. Diyorum ya yemek yaparken göbeğim tezgaha dokunuyor sanki onu ittiriyor

Mutlu pazarlar :) Benim oglumda hic durmuyor surekli tepiniyor icerde haha

Hadi ya gecmis olsun canim. Ama gunese koruyucusuz cikmak daha tehlikeli cildin icin. Bir de hamilelikte lekeler oluyormus ya ondan endiselendim.

ben saatleri dışında çıkmıyorum dışarı 11e kadar falan çıkıyorum sonra da akşam 5ten sonra çıkıyorum. sorarım yine doktora yüzüme falan süremiyorum zaten şapka takıyorum öyle bakalım idare ediyorum normalde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…