- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.921
Amin canımÖyle canım Allah saglikla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Canım zaten sezeryan olucam ya 10 gün falan erken alınacak 38.haftada falan alio lar bebeği bekletmiyorlar. Sağlıkla gelsinlerde RABBİM emeklerimizi boşa cikarmasinIlk 10 haftada onde ise o zaman 2 hafta daha erken dunyaya gelir :) haklisin :)
Evet doktorun ultrasonuna göre degerlendirilir diye düşünüyorum 2 ay regl olmamışsın çünkükızlar ben iki ay adet olmadan hamile kaldim şimdi son adet tarihine göre değil gebeliğim geç döllenme oldu doktorun verdiği doğum tarihini mi esas almaliyim
Sen de ebru ben de ebru. Tarihlerimiz de 1 gün arayla tesadüfler tesadüfler :) :)Canım, öncelikle selamlar. Epeydir yazamıyorum buraya, giremiyordum da. Gireyim de bizim hamişler napıyo bi okuyayım dedim. 25+5 te gün olarak tam 180 gün oluyoruz canım. Ay hesabı 30'a böldüğümüzde de 6 ay oluyor. Şu an beş buçuk aylıksın.
Afiyet bal şeker olsun bebisine kilo olsunKızlar eşim beni akşam sürprizle tatilimize getirdi. Hamileliğimin etkisi çok büyük üzerinde. Beni incitmemeye özen gösteriyor. Doğum günüm olduğu için özel yemekler yedik çok güzel bir otele geldik. Hem işini aksatmadı hem gönlümü yaptı. Allah razı olsun eşimden. Şeker troid plesantada sorunlar bebeğim erken mi doğacak felan derken çok üzülmüştüm iyi geldi.
Günaydın :)Günaydın güzel anneler:)
Hadi ya gecmis olsun canim. Ama gunese koruyucusuz cikmak daha tehlikeli cildin icin. Bir de hamilelikte lekeler oluyormus ya ondan endiselendim.valla bana bütün hepsi alerji yapıyor.. daha beter kızarıyorum ve benekleri de oluyorhiçbirini kullanamadım bu koruyucuların.. bu dediğini de yeni duydum adını.. napcam ben bilmiyorum adana sıcağında güneşinde
Teşekkür ederimAfiyet bal şeker olsun bebisine kilo olsuniyi tatiller
Kizlar gunes kremi olarak ne kullaniyorsunuz? Hamilelere ozel solante pregna varmis ama o da biraz pahali 100 tl nin uzerinde. Acaba kullanan var mi, o paraya deger diyorsaniz alicam :) Ben normalde alerjik bi cildim oldugu icin sebamed ya da bioderma kullanıyordum ama devam etmeli miyim bir zarari var midir bilemedim.
Canım seninki bence normaldir benim şimdiden karnımı ara ara yamultmaya başladı :))Kızlar benim oğlan artık vurmaktan cok kendini geriyor karnimdan cikcak gibi ittiriyomu napiyo bi bakiyom yamulmus karnim cikariyo biyerini,bunu vurmaktan daha cok yapmaya basladi.normalmiki sizinkiler nasil.
Canım seninki bence normaldir benim şimdiden karnımı ara ara yamultmaya başladı :))
Canim benimkide aynı çok fena olmaya başladı. Diyorum ya yemek yaparken göbeğim tezgaha dokunuyor sanki onu ittiriyorKızlar benim oğlan artık vurmaktan cok kendini geriyor karnimdan cikcak gibi ittiriyomu napiyo bi bakiyom yamulmus karnim cikariyo biyerini,bunu vurmaktan daha cok yapmaya basladi.normalmiki sizinkiler nasil.
Hadi ya gecmis olsun canim. Ama gunese koruyucusuz cikmak daha tehlikeli cildin icin. Bir de hamilelikte lekeler oluyormus ya ondan endiselendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?