temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

öğretmen arkadaşlar nöbetten düşmek için doktordan bır belge falan mı alıcaz, 24 haftalık olunca 6 ay olmuş oluyor ve o zmn mı alabılıyoruz??
Canim ben dun kontrole gittigimde yuksek lisansimi dondurmak icin hamile olduguma dair belge istedim. Nobet tutamaz diye de ekleyelim mi dediler ama ben zaten mebte calismadigim icin eklettirmedim. Demek ki bu haftalarda veriliyor. 23+4 tum dün.

Dogru canim sapka da mantikli hele Adana gunesi baya etkili olsa gerek :) bizim burda cok kuvvetli gunes yok sapka takani turist zannederler hatta ama ben de takayim bu yaz lazim :)

Dogru canim sapka da mantikli hele Adana gunesi baya etkili olsa gerek :) bizim burda cok kuvvetli gunes yok sapka takani turist zannederler hatta ama ben de takayim bu yaz lazim :)

bizim güneş sağolsun tavaya kır yumurta koy güneşe yağsız misgibi pişer şemsiye bizde yazın kullanılır düşün artık şapkasız çıkmayız eşim oğlum ben mutlaka şapka olacak :)

kizlar sanki günler hiç geçmiyor 25.haftanin içinde bazı sitelere göre hala altı ayımı bitirmemiş görünüyorum biran önce gunler geçsin diyorum

Selammm..Mutlu huzurlu pazarlar gelemedim bir kaç gündür.

Bebişlerimiz sağlıkla büyüsün vaktinde gelsin ama artık hareketler netleşince sabırsızlananlar arasına bende giriyorum

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir.

Ben buna göre bakıyorum çünkü hepsi farklı insanın psikoloji bozuluyor azıcık =)

öğretmen arkadaşlar nöbetten düşmek için doktordan bır belge falan mı alıcaz, 24 haftalık olunca 6 ay olmuş oluyor ve o zmn mı alabılıyoruz??
Canim ben henüz 7 haftalikken doktoruma çok yorgun ve halsiz olduğumu söyledim ben daha demeden hemşiresine nöbet tutması uygun degildir diye rapor yazdırdı ki devlet hastanesiydi gittiğim. 7.haftadan beri tutmuyorum ben nöbet. Haftana bakma işte rapor eğer zorlaniyosan

bizim güneş sağolsun tavaya kır yumurta koy güneşe yağsız misgibi pişer şemsiye bizde yazın kullanılır düşün artık şapkasız çıkmayız eşim oğlum ben mutlaka şapka olacak :)
Ayy biz kıbrısa giderken adana aktarmalı gitmistik.3 saat vaktimiz vardı esim ben adanaya geldim kebap yemeden gitmem dedi.cikcik ali diye biyere gittik ama hava alanindan bi ciktik vucuduma igne batmaya basladi dedim biz izmire sicak diyoz,adananin sicagı cok fena allah yardimciniz olsun canım valla.

öyle canım amin sağol :) adana sıcağı gerçekten çok pis.. ama seviyorum valla ben :) katlanıyoruz bir şekilde.. klima vantilatör falan derken kasım oluyor

Canim ben dun kontrole gittigimde yuksek lisansimi dondurmak icin hamile olduguma dair belge istedim. Nobet tutamaz diye de ekleyelim mi dediler ama ben zaten mebte calismadigim icin eklettirmedim. Demek ki bu haftalarda veriliyor. 23+4 tum dün.
Teşşekür ediyorum cqnım, Çarşamba gunu dpktra gidşcez o zamna taleb es
Teşekkür ederim canım çarşamba günü gidicez doktora ayrıntılı ultrason için.. o zaman söyliyim.O gün sadece iki saat dersin olduğu için zorlanmiyordum ama artık yeter karın büyüyor artık ve çok ayakta durunca sözlüklerin artıyor..

Sisliklerim yazacaktim

Kızlar bu perşembe a101e bebek eşyaları geliyor yine haberiniz olsun.. İlk kez beşik gördüm çokta hoşuma gitti minnak bişi almayı düşünüyorum yatagimin yanina odama bi bakin bakem sizce nasil is görmez mi..

Eklentiler

• A101-6-Nisan-2017-Bebek-Ürünleri-Aktüel-Sayfası-Nisan.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 56

bir süreliğine düşünüyorsan canım iş görür gibi bence de. benim park yatak olmasaydı düşünürdüm almayı açıkçası. bebek arabası kova maşrapa falan da gelecek. basamak var ondan alacağım oğluma lazım kıza da lazım olur illa ki

Aynen baya bi urun geldi besigin kutusu ufacık Minnacık bişi belliki hani bi yaşına kadar filan kullancam zati en fazla o kadar gidicek gibi idare eder gibi geldi bana sora odasına alıştırmayı planliyorum.. Park yatak düşünüyordum aslında bnde ama buda hoşuma gitti.. depoda duruyorlar hepsi yıllık izne cikcam yarin bi kurcukluyum diyorum onları o minik zibinlar filan hep çok güzel her geldiğinde dibim düşerdi bu sefer hepsinden alcam küvet filan erken mi acaba diyordum ama değil sanırım ya ufaktan almak lazim artik demi..

Kızlar benim oğlan artık vurmaktan cok kendini geriyor karnimdan cikcak gibi ittiriyomu napiyo bi bakiyom yamulmus karnim cikariyo biyerini,bunu vurmaktan daha cok yapmaya basladi.normalmiki sizinkiler nasil.
Aynısını benm kızım da yapıyor özellikle akşam saatlerinde öok yapıyor. İlk başta çok itkiliyordum. Şimdi alıştım.

Ya sorma benimde yüksek lisans tüm derslerimi aldım tez aşamasındayım ama ben dondurmadim gerek yok para vermiyorum nasıl olsa 7 dönemde de bitiririm şu an 4. Donemdeyim ama içimde sürekli sıkıntı tabi o ayrı mesele. Bide ben spor sağlık üzerine yapıyorum y.lisansi egitilebilir zihinsel engelli çocuklarla çalışıcam antrenman yaptırmam gerekli şu an o enerjiyi kendimde bulamıyorum üzerimde yük olarak kaldı. Ama bitiricem inşallah

tabii almak lazım canım benim bi kova kaldı bir de maşrapa herşeyi tamam.. doğuma yakın mamasıno da aldım mı hiçbir şeyi eksik kalmıyor. valla yatak gweçekten hoş görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…