- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.941
Canim ben dun kontrole gittigimde yuksek lisansimi dondurmak icin hamile olduguma dair belge istedim. Nobet tutamaz diye de ekleyelim mi dediler ama ben zaten mebte calismadigim icin eklettirmedim. Demek ki bu haftalarda veriliyor. 23+4 tum dün.öğretmen arkadaşlar nöbetten düşmek için doktordan bır belge falan mı alıcaz, 24 haftalık olunca 6 ay olmuş oluyor ve o zmn mı alabılıyoruz??
Canim benimkide aynı çok fena olmaya başladı. Diyorum ya yemek yaparken göbeğim tezgaha dokunuyor sanki onu ittiriyor
Dogru canim sapka da mantikli hele Adana gunesi baya etkili olsa gerek :) bizim burda cok kuvvetli gunes yok sapka takani turist zannederler hattaben saatleri dışında çıkmıyorum dışarı 11e kadar falan çıkıyorum sonra da akşam 5ten sonra çıkıyorum. sorarım yine doktora yüzüme falan süremiyorum zaten şapka takıyorum öyle bakalım idare ediyorum normalde de
Dogru canim sapka da mantikli hele Adana gunesi baya etkili olsa gerek :) bizim burda cok kuvvetli gunes yok sapka takani turist zannederler hattaama ben de takayim bu yaz lazim :)
Canim ben henüz 7 haftalikken doktoruma çok yorgun ve halsiz olduğumu söyledim ben daha demeden hemşiresine nöbet tutması uygun degildir diye rapor yazdırdı ki devlet hastanesiydi gittiğim. 7.haftadan beri tutmuyorum ben nöbet. Haftana bakma işte rapor eğer zorlaniyosanöğretmen arkadaşlar nöbetten düşmek için doktordan bır belge falan mı alıcaz, 24 haftalık olunca 6 ay olmuş oluyor ve o zmn mı alabılıyoruz??
Ayy biz kıbrısa giderken adana aktarmalı gitmistik.3 saat vaktimiz vardı esim ben adanaya geldim kebap yemeden gitmem dedi.cikcik ali diye biyere gittik ama hava alanindan bi ciktik vucuduma igne batmaya basladi dedim biz izmire sicak diyoz,adananin sicagı cok fena allah yardimciniz olsun canım valla.bizim güneş sağolsun tavaya kır yumurta koy güneşe yağsız misgibi pişerşemsiye bizde yazın kullanılır düşün artık şapkasız çıkmayız eşim oğlum ben mutlaka şapka olacak :)
Ayy biz kıbrısa giderken adana aktarmalı gitmistik.3 saat vaktimiz vardı esim ben adanaya geldim kebap yemeden gitmem dedi.cikcik ali diye biyere gittik ama hava alanindan bi ciktik vucuduma igne batmaya basladi dedim biz izmire sicak diyoz,adananin sicagı cok fena allah yardimciniz olsun canım valla.
Teşşekür ediyorum cqnım, Çarşamba gunu dpktra gidşcez o zamna taleb esCanim ben dun kontrole gittigimde yuksek lisansimi dondurmak icin hamile olduguma dair belge istedim. Nobet tutamaz diye de ekleyelim mi dediler ama ben zaten mebte calismadigim icin eklettirmedim. Demek ki bu haftalarda veriliyor. 23+4 tum dün.
Teşekkür ederim canım çarşamba günü gidicez doktora ayrıntılı ultrason için.. o zaman söyliyim.O gün sadece iki saat dersin olduğu için zorlanmiyordum ama artık yeter karın büyüyor artık ve çok ayakta durunca sözlüklerin artıyor..Canim ben henüz 7 haftalikken doktoruma çok yorgun ve halsiz olduğumu söyledim ben daha demeden hemşiresine nöbet tutması uygun degildir diye rapor yazdırdı ki devlet hastanesiydi gittiğim. 7.haftadan beri tutmuyorum ben nöbet. Haftana bakma işte rapor eğer zorlaniyosan
Sisliklerim yazacaktimTeşşekür ediyorum cqnım, Çarşamba gunu dpktra gidşcez o zamna taleb es
Teşekkür ederim canım çarşamba günü gidicez doktora ayrıntılı ultrason için.. o zaman söyliyim.O gün sadece iki saat dersin olduğu için zorlanmiyordum ama artık yeter karın büyüyor artık ve çok ayakta durunca sözlüklerin artıyor..
Kızlar bu perşembe a101e bebek eşyaları geliyor yine haberiniz olsun.. İlk kez beşik gördüm çokta hoşuma gitti minnak bişi almayı düşünüyorum yatagimin yanina odama bi bakin bakem sizce nasil is görmez mi..
bir süreliğine düşünüyorsan canım iş görür gibi bence de. benim park yatak olmasaydı düşünürdüm almayı açıkçası. bebek arabası kova maşrapa falan da gelecek. basamak var ondan alacağım oğluma lazım kıza da lazım olur illa ki
Aynısını benm kızım da yapıyor özellikle akşam saatlerinde öok yapıyor. İlk başta çok itkiliyordum. Şimdi alıştım.Kızlar benim oğlan artık vurmaktan cok kendini geriyor karnimdan cikcak gibi ittiriyomu napiyo bi bakiyom yamulmus karnim cikariyo biyerini,bunu vurmaktan daha cok yapmaya basladi.normalmiki sizinkiler nasil.
Ya sorma benimde yüksek lisans tüm derslerimi aldım tez aşamasındayım ama ben dondurmadim gerek yok para vermiyorum nasıl olsa 7 dönemde de bitiririm şu an 4. Donemdeyim ama içimde sürekli sıkıntı tabi o ayrı mesele. Bide ben spor sağlık üzerine yapıyorum y.lisansi egitilebilir zihinsel engelli çocuklarla çalışıcam antrenman yaptırmam gerekli şu an o enerjiyi kendimde bulamıyorum üzerimde yük olarak kaldı. Ama bitiricem inşallahCanim ben dun kontrole gittigimde yuksek lisansimi dondurmak icin hamile olduguma dair belge istedim. Nobet tutamaz diye de ekleyelim mi dediler ama ben zaten mebte calismadigim icin eklettirmedim. Demek ki bu haftalarda veriliyor. 23+4 tum dün.
Aynen baya bi urun geldi besigin kutusu ufacık Minnacık bişi belliki hani bi yaşına kadar filan kullancam zati en fazla o kadar gidicek gibi idare eder gibi geldi bana sora odasına alıştırmayı planliyorum.. Park yatak düşünüyordum aslında bnde ama buda hoşuma gitti.. depoda duruyorlar hepsi yıllık izne cikcam yarin bi kurcukluyum diyorum onları o minik zibinlar filan hep çok güzel her geldiğinde dibim düşerdi bu sefer hepsinden alcam küvet filan erken mi acaba diyordum ama değil sanırım ya ufaktan almak lazim artik demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?