- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.961
ilkte problemim yoktu aslında normal zamanlardan da iyiydi diyebilirim iki haftadır problem yaşıyorum yemek içmem de aynı hamilelikten sonra doğal beslenmeye dikkat ediyorum zaten.Canim bende vinalac kullanıyorum. Doktorum doğuma kadar kullanirsam çocuğun gazıni çıkarmasinda bile faydasi olabildiğini söyledi. Bide ben gece yatmadan önce iki üç tane kayısı yiyorum. Sabah hemen tuvalete çıkıyorum çok şükür. Öğlene kadar da 2 yi buluyor hatta bazenama belki bunların hiç faydasi yoktur yeme içme de etkili olabilir bilemiyorum bende
günaydın canım.Günaydın hanimlar ..
Mutlu haftalar ..
bazı günler bende öyle hissediyorum =(günaydın arkadaşlar . bazen çok kötü oluyorum sankı bebeğime birşey olmuş gibi hissediyorum doktora gitmeyi düşünüyorum sonra durduruyorum kendimi. bu şekilde hisseden varmı arkadaşlar.
çok tedirgin oluyorum bazen hareketlerini tam hissetmiyorum daha da çok korkuyorum . birşey olsa Allah korusun belirtileri ne olur acababazı günler bende öyle hissediyorum =(
Ben de tez donemindeydim canim ama daha hic baslamamistim, son 1.5 senem kaldi tezi vermek icin ama bu donem hic ugrasmak istemedim. Ben de kendi ogrencilerim ile uygulama yapicam o da bi donem alir diye dusunuyorum. Simdi 3 donem dondurmak icin dilekçe yazicam prosedur nasil kabul ederler mi bilmiyorum ama denicem bakalim :) bebekten sonra daha zor olcak yazmak ama simdi de bebegi düşünmekten ders calisma isteğim olmuyor :)) senin icinde istek varsa hemen başla bitir bekledikce can sıkıcı oluyor :)Ya sorma benimde yüksek lisans tüm derslerimi aldım tez aşamasındayım ama ben dondurmadim gerek yok para vermiyorum nasıl olsa 7 dönemde de bitiririm şu an 4. Donemdeyim ama içimde sürekli sıkıntı tabi o ayrı mesele. Bide ben spor sağlık üzerine yapıyorum y.lisansi egitilebilir zihinsel engelli çocuklarla çalışıcam antrenman yaptırmam gerekli şu an o enerjiyi kendimde bulamıyorum üzerimde yük olarak kaldı. Ama bitiricem inşallah
ayyy ben de cok hissediyorum böyle. kıpırdamayınca aklım çıkıyorgünaydın arkadaşlar . bazen çok kötü oluyorum sankı bebeğime birşey olmuş gibi hissediyorum doktora gitmeyi düşünüyorum sonra durduruyorum kendimi. bu şekilde hisseden varmı arkadaşlar.
Ya sorma istek var ama enerjim yok bide eşimin tayin olayı var bu sene de çıkabilir Seneye kesin cikucak aradan çıkarmam lazım.Ben de tez donemindeydim canim ama daha hic baslamamistim, son 1.5 senem kaldi tezi vermek icin ama bu donem hic ugrasmak istemedim. Ben de kendi ogrencilerim ile uygulama yapicam o da bi donem alir diye dusunuyorum. Simdi 3 donem dondurmak icin dilekçe yazicam prosedur nasil kabul ederler mi bilmiyorum ama denicem bakalim :) bebekten sonra daha zor olcak yazmak ama simdi de bebegi düşünmekten ders calisma isteğim olmuyor :)) senin icinde istek varsa hemen başla bitir bekledikce can sıkıcı oluyor :)
Ben kullanıyorum solanteyi hamileliğmin başından biri zaten çok bereketli sonuna kadar rahat yeter. Ben çok da memnunum tavsiye ederimKizlar gunes kremi olarak ne kullaniyorsunuz? Hamilelere ozel solante pregna varmis ama o da biraz pahali 100 tl nin uzerinde. Acaba kullanan var mi, o paraya deger diyorsaniz alicam :) Ben normalde alerjik bi cildim oldugu icin sebamed ya da bioderma kullanıyordum ama devam etmeli miyim bir zarari var midir bilemedim.
kızlar sindirim tembelliği çeken varmı . çeken varsa doğal yaptığınız birşey varmı ilaç kullanma taraftarı değilim.
Ben kullanıyorum solanteyi hamileliğmin başından biri zaten çok bereketli sonuna kadar rahat yeter. Ben çok da memnunum tavsiye ederim
yaz meyveleri çıktı bide onu dene istersen çağla benim işime baya yaradı:)))artık kuru kaysının da faydası olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?