temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ilkte problemim yoktu aslında normal zamanlardan da iyiydi diyebilirim iki haftadır problem yaşıyorum yemek içmem de aynı hamilelikten sonra doğal beslenmeye dikkat ediyorum zaten.

şeker problemi çıkan arkadaşlar 23. hafta içindeyim henüz bi tetkik yaptırmadım.sizlerin öncesinde şekeriniz olduğunu farkedebileceğiniz bir durum oldu mu.doktorum 3 hafta sonra yapalım şeker kontrolü dedi ama ben acaba daha mı erekn yaptırsam diye düşünüyorum

günaydın arkadaşlar . bazen çok kötü oluyorum sankı bebeğime birşey olmuş gibi hissediyorum doktora gitmeyi düşünüyorum sonra durduruyorum kendimi. bu şekilde hisseden varmı arkadaşlar.

Ben de tez donemindeydim canim ama daha hic baslamamistim, son 1.5 senem kaldi tezi vermek icin ama bu donem hic ugrasmak istemedim. Ben de kendi ogrencilerim ile uygulama yapicam o da bi donem alir diye dusunuyorum. Simdi 3 donem dondurmak icin dilekçe yazicam prosedur nasil kabul ederler mi bilmiyorum ama denicem bakalim :) bebekten sonra daha zor olcak yazmak ama simdi de bebegi düşünmekten ders calisma isteğim olmuyor :)) senin icinde istek varsa hemen başla bitir bekledikce can sıkıcı oluyor :)

Dün başlayan nezle belirtileri bugün boğaz ağrısıyla devam etti işe gidemedim ıhlamur ballı limonlu falan içtim şimdi daha iyiyim çok şükür ateş falan Yok ama bi doktora gitsem mi acaba bilemedim gece boyunca uyuyamadım bebiş de uyuyamadı :)

Ya sorma istek var ama enerjim yok bide eşimin tayin olayı var bu sene de çıkabilir Seneye kesin cikucak aradan çıkarmam lazım.

Ben kullanıyorum solanteyi hamileliğmin başından biri zaten çok bereketli sonuna kadar rahat yeter. Ben çok da memnunum tavsiye ederim

Kızlar duvar kağıdımı daha doğrusu dev duvar stickerı alarak başladım sonunda. yurtdışından bir siteden sipariş verdim sorun olmaz umarım bakalım yapıştırınca paylaşacağım kendiminkini ama ektekini aldım ismi Alp olacağından dağ teması olsun istedim

Eklentiler

• IMG_5784.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 67
kızlar sindirim tembelliği çeken varmı . çeken varsa doğal yaptığınız birşey varmı ilaç kullanma taraftarı değilim.

uzun süre çektim.. özellikle hazımsızlık kabızlık.. hazımsızlığa çözüm hala bulamaıyorum bende hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…