- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.981
Kizlar gunes kremi olarak ne kullaniyorsunuz? Hamilelere ozel solante pregna varmis ama o da biraz pahali 100 tl nin uzerinde. Acaba kullanan var mi, o paraya deger diyorsaniz alicam :) Ben normalde alerjik bi cildim oldugu icin sebamed ya da bioderma kullanıyordum ama devam etmeli miyim bir zarari var midir bilemedim.
cnm kefir iç en sağlıklısı bende o hep işe yaradı içmedigimde kabız oluyorum bendeartık kuru kaysının da faydası olmuyo
Herhangi bir belirti olmadı. Yüklenede çıktı. Hiç beklemiyordum yaptırmakta fayda varşeker problemi çıkan arkadaşlar 23. hafta içindeyim henüz bi tetkik yaptırmadım.sizlerin öncesinde şekeriniz olduğunu farkedebileceğiniz bir durum oldu mu.doktorum 3 hafta sonra yapalım şeker kontrolü dedi ama ben acaba daha mı erekn yaptırsam diye düşünüyorum
aynı kan ilaçını kullandım .sonra değiştirdi doktor ,günde 1 defa aç karna alıyorum .birde devit3 ve vitamin ilaçı alıyorum bana da çok geliyor .Ben 8 aya girdiğimde hepsini bırakmayı düşünüyorum.kızlarr merhabalar..26. haftamdayım ve kullandığım ilaçlar gyno ferro (kan ilacı) , İmom ( balık yağı) ve D vitami damlası..
Bu ilaçlar bana çok fazla geldi ama doktorum üçünü de içmen gerekli dedi.. Sizlerde durumlar nedir. Ayrıca Gyno Feroo olan kan ilacını şu ana kadar günde 1 kere kullanırken eczaneye gittiğimde eczacı günde 2 kere dedi şaşırdım.Kafama göre günde 1 kere kullanmaya devam ediyorum..Sizler ne yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz.. Merakla mesajıma cavabınızı bekliyorum
canım peki kendin mı mayalıyorsun yoksa hazır kefir mı içiyorsun.cnm kefir iç en sağlıklısı bende o hep işe yaradı içmedigimde kabız oluyorum bende
Merhaba canım, ben iki gündür diş ağrısı çekiyorum dün gece hiç uyuyamadımmapse yapmış dişimin yanında bir diş daha var gibiydi o kadar şişmişti, çok şükür az önce apse patladı da zonklaması geçti sadece hassasiyet kaldı güzel bi uyku çekerim bu gece, onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür, sen nasılsın :)Merhaba hanımlar nasılsınız.
çağlayı çok seviyorum geçen bile aklıma vurdu marketlere baktım bı markette buldum sararmış kötü olmuştu alamadım belki pazarda olur bayılıyorum tuzla çağlaya.yaz meyveleri çıktı bide onu dene istersen çağla benim işime baya yaradı:)))
kabızlık değil benimkide hazımsızlık. bu hafta ne yedimse patlayacak gibi oluyorum çok rahatsız etti günlük maden suyu içiyorum o bı nebze rahatladıyo.uzun süre çektim.. özellikle hazımsızlık kabızlık.. hazımsızlığa çözüm hala bulamaıyorum bende hala
valla eskiden kendim mayalıyordum ama şimdi halim yok süz yıkacanım peki kendin mı mayalıyorsun yoksa hazır kefir mı içiyorsun.
bende öyle çok korkuyorum aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum dua ediyorum bol bol ama tedirgin olmaktan da kendimi alıkoyamıyorum .ayyy ben de cok hissediyorum böyle. kıpırdamayınca aklım çıkıyor
kızlarr merhabalar..26. haftamdayım ve kullandığım ilaçlar gyno ferro (kan ilacı) , İmom ( balık yağı) ve D vitami damlası..
Bu ilaçlar bana çok fazla geldi ama doktorum üçünü de içmen gerekli dedi.. Sizlerde durumlar nedir. Ayrıca Gyno Feroo olan kan ilacını şu ana kadar günde 1 kere kullanırken eczaneye gittiğimde eczacı günde 2 kere dedi şaşırdım.Kafama göre günde 1 kere kullanmaya devam ediyorum..Sizler ne yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz.. Merakla mesajıma cavabınızı bekliyorum
aynı kan ilaçını kullandım .sonra değiştirdi doktor ,günde 1 defa aç karna alıyorum .birde devit3 ve vitamin ilaçı alıyorum bana da çok geliyor .Ben 8 aya girdiğimde hepsini bırakmayı düşünüyorum.
geçen hafta bendede vardı o haller bu hafta karar aldım hergün dualar okuyorum aklımı meşgul edicek şeylerle ugrasıp getirmiyorum daha iyiyim güneş açmasıda moralimi toparladıbende öyle çok korkuyorum aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum dua ediyorum bol bol ama tedirgin olmaktan da kendimi alıkoyamıyorum .
çok kötü ya işe gelince biraz unutuyorum evde vesveselenip duruyorum.geçen hafta bendede vardı o haller bu hafta karar aldım hergün dualar okuyorum aklımı meşgul edicek şeylerle ugrasıp getirmiyorum daha iyiyim güneş açmasıda moralimi toparladı
bende birçok kişiye sordum omega kullanmamış kimsefizikcii25 canım ben maltofer fol ve decavit kullanıyorum. calcimax+d3 ve magnorm vermişti ancak allerji yaptığı için kullanmıyorum. balık yiyemiyorum dedim yemezsen yeme sorun yok dedi ve omega falan vermedi.
Aynen baya bi urun geldi besigin kutusu ufacık Minnacık bişi belliki hani bi yaşına kadar filan kullancam zati en fazla o kadar gidicek gibi idare eder gibi geldi bana sora odasına alıştırmayı planliyorum.. Park yatak düşünüyordum aslında bnde ama buda hoşuma gitti.. depoda duruyorlar hepsi yıllık izne cikcam yarin bi kurcukluyum diyorum onları o minik zibinlar filan hep çok güzel her geldiğinde dibim düşerdi bu sefer hepsinden alcam küvet filan erken mi acaba diyordum ama değil sanırım ya ufaktan almak lazim artik demi..
kızlarr merhabalar..26. haftamdayım ve kullandığım ilaçlar gyno ferro (kan ilacı) , İmom ( balık yağı) ve D vitami damlası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?