temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ben hamilelik önceside solantenin güneş kremini kullanoyodum ama doktor onu bıraktırdı. belki seninkiler içinde aynı şey söz konusu olabilir doktoruna ve bi dermatologa sorabilirsin. solantenin pregnasına geçtik oyüzden. ben yıllardır kullanıyorum bu markayı bi sıkıntı yaşamadım ama ciltten cilde farkedebilir tabi..

Herhangi bir belirti olmadı. Yüklenede çıktı. Hiç beklemiyordum yaptırmakta fayda var

kızlarr merhabalar..26. haftamdayım ve kullandığım ilaçlar gyno ferro (kan ilacı) , İmom ( balık yağı) ve D vitami damlası..
Bu ilaçlar bana çok fazla geldi ama doktorum üçünü de içmen gerekli dedi.. Sizlerde durumlar nedir. Ayrıca Gyno Feroo olan kan ilacını şu ana kadar günde 1 kere kullanırken eczaneye gittiğimde eczacı günde 2 kere dedi şaşırdım.Kafama göre günde 1 kere kullanmaya devam ediyorum.. Sizler ne yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz.. Merakla mesajıma cavabınızı bekliyorum

aynı kan ilaçını kullandım .sonra değiştirdi doktor ,günde 1 defa aç karna alıyorum .birde devit3 ve vitamin ilaçı alıyorum bana da çok geliyor .Ben 8 aya girdiğimde hepsini bırakmayı düşünüyorum.

Merhaba hanımlar nasılsınız.
Merhaba canım, ben iki gündür diş ağrısı çekiyorum dün gece hiç uyuyamadımmapse yapmış dişimin yanında bir diş daha var gibiydi o kadar şişmişti, çok şükür az önce apse patladı da zonklaması geçti sadece hassasiyet kaldı güzel bi uyku çekerim bu gece, onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür, sen nasılsın :)

yaz meyveleri çıktı bide onu dene istersen çağla benim işime baya yaradı:)))
çağlayı çok seviyorum geçen bile aklıma vurdu marketlere baktım bı markette buldum sararmış kötü olmuştu alamadım belki pazarda olur bayılıyorum tuzla çağlaya.

uzun süre çektim.. özellikle hazımsızlık kabızlık.. hazımsızlığa çözüm hala bulamaıyorum bende hala
kabızlık değil benimkide hazımsızlık. bu hafta ne yedimse patlayacak gibi oluyorum çok rahatsız etti günlük maden suyu içiyorum o bı nebze rahatladıyo.

banada gynoferro verdi ama decavit te demir var diye almıyordum alsammıki acaba
Benim d vit damlam bitti.işe yaradıgını hissettim.şimdilik güneş cıktıgından almaya niyetim yok.yarın testlerim yenilenicek. düşük çıkarsa isterim doktordan .

bende öyle çok korkuyorum aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum dua ediyorum bol bol ama tedirgin olmaktan da kendimi alıkoyamıyorum .
geçen hafta bendede vardı o haller bu hafta karar aldım hergün dualar okuyorum aklımı meşgul edicek şeylerle ugrasıp getirmiyorum daha iyiyim güneş açmasıda moralimi toparladı

geçen hafta bendede vardı o haller bu hafta karar aldım hergün dualar okuyorum aklımı meşgul edicek şeylerle ugrasıp getirmiyorum daha iyiyim güneş açmasıda moralimi toparladı
çok kötü ya işe gelince biraz unutuyorum evde vesveselenip duruyorum.

fizikcii25 canım ben maltofer fol ve decavit kullanıyorum. calcimax+d3 ve magnorm vermişti ancak allerji yaptığı için kullanmıyorum. balık yiyemiyorum dedim yemezsen yeme sorun yok dedi ve omega falan vermedi.

oda alınca ayrıca bide anne yanı için de düşünüyomusunuz yoksa odasını ayırıncamı oda alcaksınız. biz acele ettik sanırım oda aldık. beşik karyolası baya büyük yatak odasına kesinlikle olmaz.. şimdi bide anne yanı bakmaya başladım bu üründe sanki uygun gibi geldi

kan hapı bende günde bir kullanıyorum, imom yerine decavit var gün aşırı kullandığım. daha doğrusu doktor meyve filan yediğinde bigün iç bi gün içemeyebilirsin dedi. benimde işime geldi öyle yapıyorum zaten meyve düzenli tüketiyorum. devit 3 üm var bide.. malesef.. iğreniyorum.. doktora sormadan 1 aydır kullanmıyordum ama son gittiğimde kızdı:)) kokusu bana neye katarsam katayım ağır geliyor.. bi sürü ilaç.. bian evvel sağlıkla doğsalarda bıraksak bıktım yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…