temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Biz de oda takımı almıştık bir de yatak odasına anne yanı beşik değil de babynest denilen yatağı almayı düşünüyrm ben.Anne yanı beşikler de en az büyüyen beşikler kadar pahalı

fizikcii25 ben d vitaminini ampul olarak kullandim canim 2 doz olarak ayda 1 defa olmak uzere. Onun disinda kan ilaci, vitamin ve magnezyum kullaniyorum her gun. Ona ragmen degerlerim hep dusuk çıkıyor bi kullanmasam ne olacak, bence kullanmamiz lazim :)

Canim bende hiç belirti vermedi. Geçen hafta yaptirdim

Canim cok geçmiş olsun bende yeni atlattim. Zencefil kaynattim onun sayesinde geçti sanırım dene istersen

Canim cok geçmiş olsun bende yeni atlattim. Zencefil kaynattim onun sayesinde geçti sanırım dene istersen

Biz de oda takımı almıştık bir de yatak odasına anne yanı beşik değil de babynest denilen yatağı almayı düşünüyrm ben.Anne yanı beşikler de en az büyüyen beşikler kadar pahalı

evet anne yanları çok pahalı oyüzden bu bahsedilen a101deki ürünüdemi alsam demiyor değilim ama okadar eşya olcak evde. çünkü yatak odasınada uygun bişi bulmam lazım kesinlikle. odayı keşke erken almasaydım demeye başladım şimdiden

A101deki beşik diğer sitelerde daha pahalı almayı düşünüyorsanız alın bence.Ben o bahsettiğim sünger yataktan alıcam 100lira gbi bişey. odasını ayırana kadar yeter diye düşünüyrm

Ben omega 3 alıyorum. Vinalac kullanıyorum kabızlık için. Bide bu hafta demir ilacina başlıcam canım. Onun dışında kan ilacina gerek görmedi doktorum. Bunlari kullanıyorum sadece

Bende 2-3 gün ara verdim Kan ve vitamin ilacıma. Bagırsak sorunum ve mide yanmam cok kötüydü.
Biraz dinlendireyim dedim vucudumu

Ay çok geçmiş olsun canım. Oda ayrı sorun valalhi.
Bende bugün az iyiyim.
Perşembe'den bu yana mide yanmasıyl auğraşıyorum. Üstüne birazda bagırsak problemi.

Kizlar az once tetanoz asimin 2. dozunu da oldum boylece asilar ve seker yuklemesi bitmis oldu, baska prosedur kalmadi sanirim :)) bundan sonra sorunsuz bi 3 ay geciririz insallah.
Canim geçmiş olsun çok. Nasıl acidi mi. Bende yarından sonra yaptiricam ikinci dozu bakalım:)

Ben de yaklaşık 1 aydır hiç birşey kullanmıyorum:/ şimdi gene başlıyım hiç hastalanmadım kış boyu şimdi hastalandım demek ki bağışıklığı gerçekten etkiliyor

merhaba canım. bu mide yanması sorunu için önerebileceğin bişey var mı? bu yüzden 1 saattir işyerinde kıvranıyorum

merhaba canım. bu mide yanması sorunu için önerebileceğin bişey var mı? bu yüzden 1 saattir işyerinde kıvranıyorum
Tecrübelerimi paylaşayım hemen.
Soguk sütü ara ara münük yudumlarla tüket. bu 1.
Çiğ badem ye. biraz.
Ekşi elma.
Ayva.

İnşallah gecer bi an önce. Vallahi ben 3gün neler çektim

Tecrübelerimi paylaşayım hemen.
Soguk sütü ara ara münük yudumlarla tüket. bu 1.
Çiğ badem ye. biraz.
Ekşi elma.
Ayva.

İnşallah gecer bi an önce. Vallahi ben 3gün neler çektim
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. deneyeceğim. o kadar kötü ki iki büklümüm bi de şimdi midem ağrımaya başladı

çok teşekkürler kızlar valla bu ne kadar ilaç isan tedirgin oluyor nitekim karnımızdaki savunmasız ve güçsüz bi emriyo olunca insan kıyamıyor .. Çok sağ olun yanıtlarınız için

Günde 6damla devit, 1 decavit, 1 gynoferon haftada iki de efa içiyorum balık yiyemiyorum öünkü maalesef.
ayrıca sabahları kalkınca bir kaşık dut pekmeZi

fizikcii25 canım ben maltofer fol ve decavit kullanıyorum. calcimax+d3 ve magnorm vermişti ancak allerji yaptığı için kullanmıyorum. balık yiyemiyorum dedim yemezsen yeme sorun yok dedi ve omega falan vermedi.

canımcım Ben hiç vitamin ilacı kullanmadım (decavit) ayrıca Magnezyum da kullanmıyorum (magnorm) bu zamana kadar hiç almadım..Hatta 3 gün önce kan ve idrar tahlili yaptırdık herşey gayet iyi kan, D vitamini ve Balık yağı var.. Balık asla yiyemiyorum.. ancak şimdi senin Magnezyum ve vitamin ilacı kullandığını görünce acaba bizde mi bi yanlışlık var ufff valla kendimizi bile bu kadar düşünmüyoruz...Hele benim canımın hiç kıymeti yoktur çok gaddarımdır kendime karşı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…