- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.001
Biz de oda takımı almıştık bir de yatak odasına anne yanı beşik değil de babynest denilen yatağı almayı düşünüyrm ben.Anne yanı beşikler de en az büyüyen beşikler kadar pahalıoda alınca ayrıca bide anne yanı için de düşünüyomusunuz yoksa odasını ayırıncamı oda alcaksınız. biz acele ettik sanırım oda aldık. beşik karyolası baya büyük yatak odasına kesinlikle olmaz.. şimdi bide anne yanı bakmaya başladım bu üründe sanki uygun gibi geldi
bende birçok kişiye sordum omega kullanmamış kimse
şeker problemi çıkan arkadaşlar 23. hafta içindeyim henüz bi tetkik yaptırmadım.sizlerin öncesinde şekeriniz olduğunu farkedebileceğiniz bir durum oldu mu.doktorum 3 hafta sonra yapalım şeker kontrolü dedi ama ben acaba daha mı erekn yaptırsam diye düşünüyorum
Canim bende hiç belirti vermedi. Geçen hafta yaptirdimşeker problemi çıkan arkadaşlar 23. hafta içindeyim henüz bi tetkik yaptırmadım.sizlerin öncesinde şekeriniz olduğunu farkedebileceğiniz bir durum oldu mu.doktorum 3 hafta sonra yapalım şeker kontrolü dedi ama ben acaba daha mı erekn yaptırsam diye düşünüyorum
Canim cok geçmiş olsun bende yeni atlattim. Zencefil kaynattim onun sayesinde geçti sanırım dene istersenDün başlayan nezle belirtileri bugün boğaz ağrısıyla devam etti işe gidemedim ıhlamur ballı limonlu falan içtim şimdi daha iyiyim çok şükür ateş falan Yok ama bi doktora gitsem mi acaba bilemedim gece boyunca uyuyamadım bebiş de uyuyamadı :)
Canim cok geçmiş olsun bende yeni atlattim. Zencefil kaynattim onun sayesinde geçti sanırım dene istersenDün başlayan nezle belirtileri bugün boğaz ağrısıyla devam etti işe gidemedim ıhlamur ballı limonlu falan içtim şimdi daha iyiyim çok şükür ateş falan Yok ama bi doktora gitsem mi acaba bilemedim gece boyunca uyuyamadım bebiş de uyuyamadı :)
Biz de oda takımı almıştık bir de yatak odasına anne yanı beşik değil de babynest denilen yatağı almayı düşünüyrm ben.Anne yanı beşikler de en az büyüyen beşikler kadar pahalı
A101deki beşik diğer sitelerde daha pahalı almayı düşünüyorsanız alın bence.Ben o bahsettiğim sünger yataktan alıcam 100lira gbi bişey. odasını ayırana kadar yeter diye düşünüyrmevet anne yanları çok pahalı oyüzden bu bahsedilen a101deki ürünüdemi alsam demiyor değilim ama okadar eşya olcak evde. çünkü yatak odasınada uygun bişi bulmam lazım kesinlikle. odayı keşke erken almasaydım demeye başladım şimdiden
Ben omega 3 alıyorum. Vinalac kullanıyorum kabızlık için. Bide bu hafta demir ilacina başlıcam canım. Onun dışında kan ilacina gerek görmedi doktorum. Bunlari kullanıyorum sadecekızlarr merhabalar..26. haftamdayım ve kullandığım ilaçlar gyno ferro (kan ilacı) , İmom ( balık yağı) ve D vitami damlası..
Bu ilaçlar bana çok fazla geldi ama doktorum üçünü de içmen gerekli dedi.. Sizlerde durumlar nedir. Ayrıca Gyno Feroo olan kan ilacını şu ana kadar günde 1 kere kullanırken eczaneye gittiğimde eczacı günde 2 kere dedi şaşırdım.Kafama göre günde 1 kere kullanmaya devam ediyorum..Sizler ne yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz.. Merakla mesajıma cavabınızı bekliyorum
Bende 2-3 gün ara verdim Kan ve vitamin ilacıma. Bagırsak sorunum ve mide yanmam cok kötüydü.kızlarr merhabalar..26. haftamdayım ve kullandığım ilaçlar gyno ferro (kan ilacı) , İmom ( balık yağı) ve D vitami damlası..
Bu ilaçlar bana çok fazla geldi ama doktorum üçünü de içmen gerekli dedi.. Sizlerde durumlar nedir. Ayrıca Gyno Feroo olan kan ilacını şu ana kadar günde 1 kere kullanırken eczaneye gittiğimde eczacı günde 2 kere dedi şaşırdım.Kafama göre günde 1 kere kullanmaya devam ediyorum..Sizler ne yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz.. Merakla mesajıma cavabınızı bekliyorum
Merhaba canım, ben iki gündür diş ağrısı çekiyorum dün gece hiç uyuyamadımmapse yapmış dişimin yanında bir diş daha var gibiydi o kadar şişmişti, çok şükür az önce apse patladı da zonklaması geçti sadece hassasiyet kaldı güzel bi uyku çekerim bu gece, onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür, sen nasılsın :)
Canim geçmiş olsun çok. Nasıl acidi mi. Bende yarından sonra yaptiricam ikinci dozu bakalım:)Kizlar az once tetanoz asimin 2. dozunu da oldum boylece asilar ve seker yuklemesi bitmis oldu, baska prosedur kalmadi sanirim :)) bundan sonra sorunsuz bi 3 ay geciririz insallah.
Ben de yaklaşık 1 aydır hiç birşey kullanmıyorum:/ şimdi gene başlıyım hiç hastalanmadım kış boyu şimdi hastalandım demek ki bağışıklığı gerçekten etkiliyorkan hapı bende günde bir kullanıyorum, imom yerine decavit var gün aşırı kullandığım. daha doğrusu doktor meyve filan yediğinde bigün iç bi gün içemeyebilirsin dedi. benimde işime geldi öyle yapıyorum zaten meyve düzenli tüketiyorum. devit 3 üm var bide.. malesef.. iğreniyorum.. doktora sormadan 1 aydır kullanmıyordum ama son gittiğimde kızdı:)) kokusu bana neye katarsam katayım ağır geliyor.. bi sürü ilaç.. bian evvel sağlıkla doğsalarda bıraksak bıktım yemin ederim
Bende 2-3 gün ara verdim Kan ve vitamin ilacıma. Bagırsak sorunum ve mide yanmam cok kötüydü.
Biraz dinlendireyim dedim vucudumu
Ay çok geçmiş olsun canım. Oda ayrı sorun valalhi.
Bende bugün az iyiyim.
Perşembe'den bu yana mide yanmasıyl auğraşıyorum. Üstüne birazda bagırsak problemi.
Tecrübelerimi paylaşayım hemen.merhaba canım. bu mide yanması sorunu için önerebileceğin bişey var mı? bu yüzden 1 saattir işyerinde kıvranıyorum
evet iyi ki iş var kafam dağılıyo yoksa kur da kur kafamdaçok kötü ya işe gelince biraz unutuyorum evde vesveselenip duruyorum.
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. deneyeceğim. o kadar kötü ki iki büklümüm bi de şimdi midem ağrımaya başladıTecrübelerimi paylaşayım hemen.
Soguk sütü ara ara münük yudumlarla tüket. bu 1.
Çiğ badem ye. biraz.
Ekşi elma.
Ayva.
İnşallah gecer bi an önce. Vallahi ben 3gün neler çektim
Öğlen acı falanmı? yedin hayırdır.çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. deneyeceğim. o kadar kötü ki iki büklümüm bi de şimdi midem ağrımaya başladı
banada gynoferro verdi ama decavit te demir var diye almıyordum alsammıki acaba
Benim d vit damlam bitti.işe yaradıgını hissettim.şimdilik güneş cıktıgından almaya niyetim yok.yarın testlerim yenilenicek. düşük çıkarsa isterim doktordan .
Günde 6damla devit, 1 decavit, 1 gynoferon haftada iki de efa içiyorum balık yiyemiyorum öünkü maalesef.kızlarr merhabalar..26. haftamdayım ve kullandığım ilaçlar gyno ferro (kan ilacı) , İmom ( balık yağı) ve D vitami damlası..
fizikcii25 canım ben maltofer fol ve decavit kullanıyorum. calcimax+d3 ve magnorm vermişti ancak allerji yaptığı için kullanmıyorum. balık yiyemiyorum dedim yemezsen yeme sorun yok dedi ve omega falan vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?