- 8 Aralık 2016
- 291
- 276
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.021
banada gynoferro verdi ama decavit te demir var diye almıyordum alsammıki acaba
Benim d vit damlam bitti.işe yaradıgını hissettim.şimdilik güneş cıktıgından almaya niyetim yok.yarın testlerim yenilenicek. düşük çıkarsa isterim doktordan .
Günde 6damla devit, 1 decavit, 1 gynoferon haftada iki de efa içiyorum balık yiyemiyorum öünkü maalesef.
ayrıca sabahları kalkınca bir kaşık dut pekmeZi
fizikcii25 ben d vitaminini ampul olarak kullandim canim 2 doz olarak ayda 1 defa olmak uzere. Onun disinda kan ilaci, vitamin ve magnezyum kullaniyorum her gun. Ona ragmen degerlerim hep dusuk çıkıyor bi kullanmasam ne olacak, bence kullanmamiz lazim :)
Haftada her gün cok kilo aldırır demişti doktor, iki üç tane atmak yeterli diye hatırlıyorumcanım balık yağı hapını haftada 2 kere mi kullanıyorsun.. Ben her gün alacağımızı sanıyorum
Tecrübelerimi paylaşayım hemen.
Soguk sütü ara ara münük yudumlarla tüket. bu 1.
Çiğ badem ye. biraz.
Ekşi elma.
Ayva.
İnşallah gecer bi an önce. Vallahi ben 3gün neler çektim
Haftada her gün cok kilo aldırır demişti doktor, iki üç tane atmak yeterli diye hatırlıyorum
Ne demek rica ederim benim de aynı ve kilom hızla arttı ödem cok fazla.. İlk üç ay ben her gün atıyordum.. Bu arada önceki doktorum da bir gün at bir gun atma demişti..varyaaa bunu duyduğuma ne kadar sevindim anlatamamm Allah senden razı olsunnnnçünkü zaten kilo sınırımdayımm zaten şişmiş durumdayımm... Ayyyy her gün içiyorum ben de saf gibi..Doktor her gün dedi..Şimdi bu doktora ayar oldum
kızlar çatlak genetik bukadar yatırım yapmamak lazım çok pahalıymış evdeki zeytinyagı bile yeterli nemlendirmek için.Kızlar bugun solante pregna aldım 120tl, ve mustela nın çatlak kremini aldım 157 lira iki.kutu 300ml.. Aslında lierac alacaktım ama onun 100 ml 100liraydı. Lieracin cok ii olduğunı yakın bir arkadaşımdan duymuştum hiç çatlağı olmamış. Mustelanım da.ii olduğunu okumuştum işte fiyattan dolayı bu cazip geldi..
Siz neler kullanoyorsunuz başka??
Kızlar bugun solante pregna aldım 120tl, ve mustela nın çatlak kremini aldım 157 lira iki.kutu 300ml.. Aslında lierac alacaktım ama onun 100 ml 100liraydı. Lieracin cok ii olduğunı yakın bir arkadaşımdan duymuştum hiç çatlağı olmamış. Mustelanım da.ii olduğunu okumuştum işte fiyattan dolayı bu cazip geldi..
benimde hamilelikten önce gizli şekerim vardı ekmek ve şekeri kesmiştim .ama hamilelik ilerledikçe canım ekmek şeker çekmeye başladı yer oldum yine az yiyorum dayanamıyorum nolcak böyle bilmiyorum normalde asla yemem canımda çekmez ama değişti herşey çok canım istiyor tatlı.bal filanda kesmiyor.bende bayerin şeker cihazını aldım.ama çok ilginçtirki aynı anda 3 parmagımdan ölçtüm 3 üde farklı çıktı.cihazdamı bir bozukluk var anlamadımbugün şeker problemim ile igili endokrin bölümüne gittim. bir sürü test yapıldı. onların sonuçları iyi çıktı. şeker için ise beslenme diyet uzmanına ve diyabet eğitim uzmanına yönlendirdi. şimdilik diyet ve yürüyüş yazdı. diyetisyenden de liste aldım. 1 hafta sabah öğle akşam açlık tokluk şekerimi ölçeceğim. sonuca göre yönlendirme yapacaklar. açlık şekerim iyi çıkıyor da yemekten sonrası tırt. bakalım ne olacak ben de merak ediyorum. ayrıca kanım ekstra düşük olduğu için damardan 5 günlük tedaviye başladım. 8,7 di en son kaç olacak görelim.
Sagol canim :) su anda aci yok ama oncekinde de 2 gun sonra baslamisti agrimaya bunda oyle olmaz umarim.Canim geçmiş olsun çok. Nasıl acidi mi. Bende yarından sonra yaptiricam ikinci dozu bakalım:)
Evet hep dusunuyorum :) 8 kilo aldim ben çünkü bu zamana kadar ve aman aman da yemiyorum. Ama ilaclari da kullanmam gerek napayim tatli hamur isi yemiyorum artik iyice sismiyim diye. Dengelemeye calisiyorum kendimce :)doğru diyorsun..
peki bu ilaçlar bizi iyice şişirir diye düşündüğünüz oluyor mu sizde de
kızlar çatlak genetik bukadar yatırım yapmamak lazım çok pahalıymış evdeki zeytinyagı bile yeterli nemlendirmek için.
güneş kremi evet lazım bende organik almayı düşünüyorum ama lekeleride geçiyor hamilelikten sonra diyorlar gerek varmı diye düşünür oldum
canımcım Ben hiç vitamin ilacı kullanmadım (decavit) ayrıca Magnezyum da kullanmıyorum (magnorm) bu zamana kadar hiç almadım..Hatta 3 gün önce kan ve idrar tahlili yaptırdık herşey gayet iyi kan, D vitamini ve Balık yağı var.. Balık asla yiyemiyorum..ancak şimdi senin Magnezyum ve vitamin ilacı kullandığını görünce acaba bizde mi bi yanlışlık var ufff valla kendimizi bile bu kadar düşünmüyoruz...Hele benim canımın hiç kıymeti yoktur çok gaddarımdır kendime karşı..
Ben lierac i 16. haftadan beri kullaniyorum canim ama oyle duzenli degil tabi haftada 2 3 kez suruyorum. Bana solante pahali geldi o yuzden biodermanin cocuklar icin olan gunes kremini aldim 60 tl ye. Gobegime lieractan baska hindistan cevizi yagi ve bebek yagi sürüyorum. Bebek yagi nivea kullaniyordum ama simdi sebamed alicam o daha hassas ciltlere uygun diye, cunku alerjilerim oldu biraz karnimda. Insallah catlagimiz lekemiz olmadan atlatiriz :)Kızlar bugun solante pregna aldım 120tl, ve mustela nın çatlak kremini aldım 157 lira iki.kutu 300ml.. Aslında lierac alacaktım ama onun 100 ml 100liraydı. Lieracin cok ii olduğunı yakın bir arkadaşımdan duymuştum hiç çatlağı olmamış. Mustelanım da.ii olduğunu okumuştum işte fiyattan dolayı bu cazip geldi..
Ben de bio oil, badem yağı, intensive kakaolu vaselin nivea nın, bebe yağı bunları kullandım.ara ara.. Ama dr badem yağı kullanma dedi.. Nedenini tqm anlayamadım ama sanırım zararları konusunda yeterli veri yok.. Forumda cok araştırdım bazı doktorlar normal vazelin önermiş hastalarına bazıları ise içinde petrol türevi var demiş. Gerçekten bebeğe bir zarar vercem diye odum kopuyorBen lierac i 16. haftadan beri kullaniyorum canim ama oyle duzenli degil tabi haftada 2 3 kez suruyorum. Bana solante pahali geldi o yuzden biodermanin cocuklar icin olan gunes kremini aldim 60 tl ye. Gobegime lieractan baska hindistan cevizi yagi ve bebek yagi sürüyorum. Bebek yagi nivea kullaniyordum ama simdi sebamed alicam o daha hassas ciltlere uygun diye, cunku alerjilerim oldu biraz karnimda. Insallah catlagimiz lekemiz olmadan atlatiriz :)
Bayer firmasının şeker ölçüm aleti. Dr onu yazdı. Bana ilk çıkan kanı sil ikinci damlayı sür dedi diyabet uzmanı. Belki etkisi vardır. Ben ilk defa bugün kullanıcam.benimde hamilelikten önce gizli şekerim vardı ekmek ve şekeri kesmiştim .ama hamilelik ilerledikçe canım ekmek şeker çekmeye başladı yer oldum yine az yiyorum dayanamıyorum nolcak böyle bilmiyorum normalde asla yemem canımda çekmez ama değişti herşey çok canım istiyor tatlı.bal filanda kesmiyor.bende bayerin şeker cihazını aldım.ama çok ilginçtirki aynı anda 3 parmagımdan ölçtüm 3 üde farklı çıktı.cihazdamı bir bozukluk var anlamadım
siz hangi cihazı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?