temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kan i

decaviti ben kullanmadım hiç vermedi yani..Ama D vitamini güneşe çıksak bile yetmiyormuş öyle dedi

Günde 6damla devit, 1 decavit, 1 gynoferon haftada iki de efa içiyorum balık yiyemiyorum öünkü maalesef.
ayrıca sabahları kalkınca bir kaşık dut pekmeZi

canım balık yağı hapını haftada 2 kere mi kullanıyorsun.. Ben her gün alacağımızı sanıyorum

doğru diyorsun..

peki bu ilaçlar bizi iyice şişirir diye düşündüğünüz oluyor mu sizde de

y
Tecrübelerimi paylaşayım hemen.
Soguk sütü ara ara münük yudumlarla tüket. bu 1.
Çiğ badem ye. biraz.
Ekşi elma.
Ayva.

İnşallah gecer bi an önce. Vallahi ben 3gün neler çektim

yanmalarbaşladı demek Allah kolaylık versinn.. Bu arada kaçıncı haftada başladı ? Ben 26. haftadayım çok şükğr şimdiye kadar hiç yanmam olmadı inşallah olmaz Allahım

Haftada her gün cok kilo aldırır demişti doktor, iki üç tane atmak yeterli diye hatırlıyorum

varyaaa bunu duyduğuma ne kadar sevindim anlatamamm Allah senden razı olsunnnn çünkü zaten kilo sınırımdayımm zaten şişmiş durumdayımm... Ayyyy her gün içiyorum ben de saf gibi..Doktor her gün dedi..Şimdi bu doktora ayar oldum

Ne demek rica ederim benim de aynı ve kilom hızla arttı ödem cok fazla.. İlk üç ay ben her gün atıyordum.. Bu arada önceki doktorum da bir gün at bir gun atma demişti..

Kızlar bugun solante pregna aldım 120tl, ve mustela nın çatlak kremini aldım 157 lira iki.kutu 300ml.. Aslında lierac alacaktım ama onun 100 ml 100liraydı. Lieracin cok ii olduğunı yakın bir arkadaşımdan duymuştum hiç çatlağı olmamış. Mustelanım da.ii olduğunu okumuştum işte fiyattan dolayı bu cazip geldi..
Siz neler kullanoyorsunuz başka??

bugün şeker problemim ile igili endokrin bölümüne gittim. bir sürü test yapıldı. onların sonuçları iyi çıktı. şeker için ise beslenme diyet uzmanına ve diyabet eğitim uzmanına yönlendirdi. şimdilik diyet ve yürüyüş yazdı. diyetisyenden de liste aldım. 1 hafta sabah öğle akşam açlık tokluk şekerimi ölçeceğim. sonuca göre yönlendirme yapacaklar. açlık şekerim iyi çıkıyor da yemekten sonrası tırt. bakalım ne olacak ben de merak ediyorum. ayrıca kanım ekstra düşük olduğu için damardan 5 günlük tedaviye başladım. 8,7 di en son kaç olacak görelim.

kızlar çatlak genetik bukadar yatırım yapmamak lazım çok pahalıymış evdeki zeytinyagı bile yeterli nemlendirmek için.
güneş kremi evet lazım bende organik almayı düşünüyorum ama lekeleride geçiyor hamilelikten sonra diyorlar gerek varmı diye düşünür oldum

canım ben limon yağı,çilek yağı, susam ve kayısı yağını karıştırdım aktardaki kadın öyle tavsiye etti ve şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı çok şükür. 26. haftamdayım bu arada.. Bunların hepsini karıştırdım ve vücut spreyi şeklinde banyodan her çıktığımda kullanıyorum yani 2 günde 1

benimde hamilelikten önce gizli şekerim vardı ekmek ve şekeri kesmiştim .ama hamilelik ilerledikçe canım ekmek şeker çekmeye başladı yer oldum yine az yiyorum dayanamıyorum nolcak böyle bilmiyorum normalde asla yemem canımda çekmez ama değişti herşey çok canım istiyor tatlı.bal filanda kesmiyor.bende bayerin şeker cihazını aldım.ama çok ilginçtirki aynı anda 3 parmagımdan ölçtüm 3 üde farklı çıktı.cihazdamı bir bozukluk var anlamadım
siz hangi cihazı aldınız?

doğru diyorsun..

peki bu ilaçlar bizi iyice şişirir diye düşündüğünüz oluyor mu sizde de
Evet hep dusunuyorum :) 8 kilo aldim ben çünkü bu zamana kadar ve aman aman da yemiyorum. Ama ilaclari da kullanmam gerek napayim tatli hamur isi yemiyorum artik iyice sismiyim diye. Dengelemeye calisiyorum kendimce :)

Biliyorum canım genetik ne yaparsan yap oluyor diyorlar ama belki şiddetini azaltır eğer olursa.. Bende de henüz oluşmadı ama ergenlik döneminden çatlaklarım var.. Korkuyorum bi şey yapmazsam ve olursa daha cok üzülürüm.

valla magnezyum kullandım ama allerji yapınca bıraktım. kalsiyum da aynı şekilde.. vitamini de gece yatmadan içiyorum yoksa reflü krizim tutuyor öksürmekten kendimi alamıyorum.demiri de düştüğü için verdi. değerlerde sıkıntı yoksa içmemende sorun olmaz.. ilk hamileliğimde hiçbir ilaç kullanmadım.. son aylarda magnezyum aldım o kadar

Ben lierac i 16. haftadan beri kullaniyorum canim ama oyle duzenli degil tabi haftada 2 3 kez suruyorum. Bana solante pahali geldi o yuzden biodermanin cocuklar icin olan gunes kremini aldim 60 tl ye. Gobegime lieractan baska hindistan cevizi yagi ve bebek yagi sürüyorum. Bebek yagi nivea kullaniyordum ama simdi sebamed alicam o daha hassas ciltlere uygun diye, cunku alerjilerim oldu biraz karnimda. Insallah catlagimiz lekemiz olmadan atlatiriz :)

Ben de bio oil, badem yağı, intensive kakaolu vaselin nivea nın, bebe yağı bunları kullandım.ara ara.. Ama dr badem yağı kullanma dedi.. Nedenini tqm anlayamadım ama sanırım zararları konusunda yeterli veri yok.. Forumda cok araştırdım bazı doktorlar normal vazelin önermiş hastalarına bazıları ise içinde petrol türevi var demiş. Gerçekten bebeğe bir zarar vercem diye odum kopuyor
..

Bayer firmasının şeker ölçüm aleti. Dr onu yazdı. Bana ilk çıkan kanı sil ikinci damlayı sür dedi diyabet uzmanı. Belki etkisi vardır. Ben ilk defa bugün kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…