temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bende aynı düşünüyorum.ablam mustella kullanmıştı ama yinede çatladı ben badem yağı kullnıyorum bitince birkaç kez zeytinyağı kullandım.göbeğim sürekli nemli önemli olanda bu değil mi zaten doğal şeylerle nemlendirmekte fayda var bence

Daha yeni badem yağına başladım başka bişey de düşünmüyorum ,çok fazla araştırdım o kadar araştırdım ki master yapabiliim bu konu da sonuç çatlayacaksa çatlıyor

Kan ilaçı önemliymiş duydum ama bilmiyorum . vitamin felan hepsini bırakacağım son ay .

tam olarak ne zaman başladı canım tepki vermeye

Daha yeni badem yağına başladım başka bişey de düşünmüyorum ,çok fazla araştırdım o kadar araştırdım ki master yapabiliim bu konu da sonuç çatlayacaksa çatlıyor
benim doktorum zeytin yağını önerdi bebek için de sağlıklı olan oymuş iki arkaaşım da onu kullandı çatlakları olmadı

hapları bende hiç düzenli kullanmıyorum. keçi boynuzu özü içiyorum yüzüme renk geldi düzenli içmeye başladıktan sonra:)

fiyatı çok uygunmuş

kızlar sizde de oluyor mu merak ediyorum; eşim gidelim doktora dedi ben gitmedim.Tam olarak anlatamam belki ama; çünkü ağrının tam olarak nerede olduğunu bilemiyorum.Dün akşam yemeğe oturduğumda göğüs altımdan göbek deliğime kadar olan kısımda kramp mı ağrı mı ne olduğunu bilmediğim sancı şeklinde ağrılarım oldu .Mide krampı gibiydi ama dokunduğumda bütün karnım acıyordu .sancı sadece midemin olduğu kısımdaydı ve bütün karnımda kasılıyordu,çok kötü oldum korktum 1 saat sonra gecti .Sabah kalktım hala biraz gerilme var karnımda .Bilmiyorum anlata bildim mi ,bende anlamadım ne oluyor

Canım tek sebebini söylüyorum "hamilelik". İnanmıyosan netten gebelikte organların nasıl yer değiştirdiğine, neler olduğuna bi bak derim. Benim öyle ağrılarım varki anlatsam şaşarsın. Kendinizi durduk yere üzüp strese sokmayın yazıktır bebişinize yaa

ağrı girmeyen yerim kalmadı bi göğsüme birşeyler saplanıyo bı karnıma bır bakıyorum sol kasık bı bakıyorum sağ kasık bazen çok şiddetli gaz sancısı gibi oluyo. yaşlı hissidiyorum kendimi:)

benim doktorum zeytin yağını önerdi bebek için de sağlıklı olan oymuş iki arkaaşım da onu kullandı çatlakları olmadı
Doktor bana da zeytinyagi onermisti ama bana alerji yaptı. Alerji yapmamasi icin kaynatip kullanmak gerekiyormus. Eger oyle bi durum olursa aklinizda bulunsun :) ben nasil kaynatacagimi bilemedigim icin surmuyorum.

Şu zamana kadar sadece göğüs kafesime batma oluyordu ,herşey çok iyi gidiyordu .İlk defa başıma gelince korktuk valla .Bebeğim hareket edince hastaneye gitmekten vazgectik.

Merhaba bende Gyno Ferooyu günde bir kere kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…