- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.061
bende aynı düşünüyorum.ablam mustella kullanmıştı ama yinede çatladı ben badem yağı kullnıyorum bitince birkaç kez zeytinyağı kullandım.göbeğim sürekli nemli önemli olanda bu değil mi zaten doğal şeylerle nemlendirmekte fayda var bencekızlar çatlak genetik bukadar yatırım yapmamak lazım çok pahalıymış evdeki zeytinyagı bile yeterli nemlendirmek için.
güneş kremi evet lazım bende organik almayı düşünüyorum ama lekeleride geçiyor hamilelikten sonra diyorlar gerek varmı diye düşünür oldum
soğuk süt benim mide yanmamı bir süre geçiriyor.içebiliyorsan dene istersenmerhaba canım. bu mide yanması sorunu için önerebileceğin bişey var mı? bu yüzden 1 saattir işyerinde kıvranıyorum
Daha yeni badem yağına başladım başka bişey de düşünmüyorum ,çok fazla araştırdım o kadar araştırdım ki master yapabiliim bu konu daKızlar bugun solante pregna aldım 120tl, ve mustela nın çatlak kremini aldım 157 lira iki.kutu 300ml.. Aslında lierac alacaktım ama onun 100 ml 100liraydı. Lieracin cok ii olduğunı yakın bir arkadaşımdan duymuştum hiç çatlağı olmamış. Mustelanım da.ii olduğunu okumuştum işte fiyattan dolayı bu cazip geldi..
Siz neler kullanoyorsunuz başka??
Kan ilaçı önemliymiş duydum ama bilmiyorum . vitamin felan hepsini bırakacağım son ay .kızlar merhaba
beyazyalan @fizikcii25 bende gynoferro ve decavitle devam edıyorum. kan ılacının sonuna kadar bırakılmaması gerektıgını bılıyorum. arkadasımda son ay da bırakmıstı doguma kadar kan degerı cok düşmüş hatta dogumda 4e düşmüş cok zorlandı toparlanmakta. kan verdıler dogumdan sonra. kesinlikle kan haplarınızı bırakmayın derim.
emir ismini de taha ismini de çok severim:)Kızlar oğlumuzun ismini Emir Taha da karar kıldık. Nasıl sizce? :)
tam olarak ne zaman başladı canım tepki vermeyeKızlar benim oğlum dondurmaya bayılıyor galibaYiyince yerinde durmuyor bir hareketler bir şekiller artislikler
Az önce babasıyla resmen oyun oynadılar o vuruyor o cevap veriyor oynamaya doyamadık çok tatlılardı
Allah olmayanlara da nasip etsin bizlere de sağlıkla kavuşmayı inşallah
benim doktorum zeytin yağını önerdi bebek için de sağlıklı olan oymuş iki arkaaşım da onu kullandı çatlakları olmadıDaha yeni badem yağına başladım başka bişey de düşünmüyorum ,çok fazla araştırdım o kadar araştırdım ki master yapabiliim bu konu dasonuç çatlayacaksa çatlıyor
kokar kız o :) ama onuda denerim .Badem yağı tüylenme yapıyor deniliyor ama herkeste yapmıyormuş bakalım bende yapacak mı.benim doktorum zeytin yağını önerdi bebek için de sağlıklı olan oymuş iki arkaaşım da onu kullandı çatlakları olmadı
hapları bende hiç düzenli kullanmıyorum. keçi boynuzu özü içiyorum yüzüme renk geldi düzenli içmeye başladıktan sonra:)kızlar merhaba
beyazyalan @fizikcii25 bende gynoferro ve decavitle devam edıyorum. kan ılacının sonuna kadar bırakılmaması gerektıgını bılıyorum. arkadasımda son ay da bırakmıstı doguma kadar kan degerı cok düşmüş hatta dogumda 4e düşmüş cok zorlandı toparlanmakta. kan verdıler dogumdan sonra. kesinlikle kan haplarınızı bırakmayın derim.
emiyo vücut:) bana bebek yağı bile kokuyo:)kokar kız o :) ama onuda denerim .Badem yağı tüylenme yapıyor deniliyor ama herkeste yapmıyormuş bakalım bende yapacak mı.
fiyatı çok uygunmuşkızlar joker de park yataklar 229,00 tl.
biz oda yapacagımız ıcın kullanıslı cok uçuk olmayan park yatak alalım dedık evın ıcınde gezdırebılmek ıcın. 400 küsürden 229 tl ye düşmüş. ara katı var dogumdan ıtıbaren kullanılabılıyor. düşünen varsa bı baksın derim ben aldım bu sabah.
Canım ilk 20 haftadaydı sanırım. Ama öyle sürekli her etkiye tepki vermiyortam olarak ne zaman başladı canım tepki vermeye
Canım tek sebebini söylüyorum "hamilelik". İnanmıyosan netten gebelikte organların nasıl yer değiştirdiğine, neler olduğuna bi bak derim. Benim öyle ağrılarım varki anlatsam şaşarsın. Kendinizi durduk yere üzüp strese sokmayın yazıktır bebişinize yaakızlar sizde de oluyor mu merak ediyorum; eşim gidelim doktora dedi ben gitmedim.Tam olarak anlatamam belki ama; çünkü ağrının tam olarak nerede olduğunu bilemiyorum.Dün akşam yemeğe oturduğumda göğüs altımdan göbek deliğime kadar olan kısımda kramp mı ağrı mı ne olduğunu bilmediğim sancı şeklinde ağrılarım oldu .Mide krampı gibiydi ama dokunduğumda bütün karnım acıyordu .sancı sadece midemin olduğu kısımdaydı ve bütün karnımda kasılıyordu,çok kötü oldum korktum 1 saat sonra gecti .Sabah kalktım hala biraz gerilme var karnımda .Bilmiyorum anlata bildim mi ,bende anlamadım ne oluyor
Acıbadem yağını kullanmak gerekmiş. Tatlısı evet tüylenme yapabiliomuşkokar kız o :) ama onuda denerim .Badem yağı tüylenme yapıyor deniliyor ama herkeste yapmıyormuş bakalım bende yapacak mı.
ben çok tedirgin oluyorum bu konuda her dokunduğumda hareket hissedeyim istiyorum.Canım ilk 20 haftadaydı sanırım. Ama öyle sürekli her etkiye tepki vermiyorçok nadir tekmeleşiyoruz dün keyfi yerindeydi sanırım
ağrı girmeyen yerim kalmadı bi göğsüme birşeyler saplanıyo bı karnıma bır bakıyorum sol kasık bı bakıyorum sağ kasık bazen çok şiddetli gaz sancısı gibi oluyo. yaşlı hissidiyorum kendimi:)kızlar sizde de oluyor mu merak ediyorum; eşim gidelim doktora dedi ben gitmedim.Tam olarak anlatamam belki ama; çünkü ağrının tam olarak nerede olduğunu bilemiyorum.Dün akşam yemeğe oturduğumda göğüs altımdan göbek deliğime kadar olan kısımda kramp mı ağrı mı ne olduğunu bilmediğim sancı şeklinde ağrılarım oldu .Mide krampı gibiydi ama dokunduğumda bütün karnım acıyordu .sancı sadece midemin olduğu kısımdaydı ve bütün karnımda kasılıyordu,çok kötü oldum korktum 1 saat sonra gecti .Sabah kalktım hala biraz gerilme var karnımda .Bilmiyorum anlata bildim mi ,bende anlamadım ne oluyor
Doktor bana da zeytinyagi onermisti ama bana alerji yaptı. Alerji yapmamasi icin kaynatip kullanmak gerekiyormus. Eger oyle bi durum olursa aklinizda bulunsun :) ben nasil kaynatacagimi bilemedigim icin surmuyorum.benim doktorum zeytin yağını önerdi bebek için de sağlıklı olan oymuş iki arkaaşım da onu kullandı çatlakları olmadı
Şu zamana kadar sadece göğüs kafesime batma oluyordu ,herşey çok iyi gidiyordu .İlk defa başıma gelince korktuk valla .Bebeğim hareket edince hastaneye gitmekten vazgectik.Canım tek sebebini söylüyorum "hamilelik". İnanmıyosan netten gebelikte organların nasıl yer değiştirdiğine, neler olduğuna bi bak derim. Benim öyle ağrılarım varki anlatsam şaşarsın. Kendinizi durduk yere üzüp strese sokmayın yazıktır bebişinize yaa
Merhaba bende Gyno Ferooyu günde bir kere kullanıyorum.kızlarr merhabalar..26. haftamdayım ve kullandığım ilaçlar gyno ferro (kan ilacı) , İmom ( balık yağı) ve D vitami damlası..
Bu ilaçlar bana çok fazla geldi ama doktorum üçünü de içmen gerekli dedi.. Sizlerde durumlar nedir. Ayrıca Gyno Feroo olan kan ilacını şu ana kadar günde 1 kere kullanırken eczaneye gittiğimde eczacı günde 2 kere dedi şaşırdım.Kafama göre günde 1 kere kullanmaya devam ediyorum..Sizler ne yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz.. Merakla mesajıma cavabınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?