- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.041
Canım ben de mustela kullanıyorum memnunum. Çok düzenli kullanmamama rapmen henüz hiç çatlağım yok. İlerde ne olur bilmiyorum amaKızlar bugun solante pregna aldım 120tl, ve mustela nın çatlak kremini aldım 157 lira iki.kutu 300ml.. Aslında lierac alacaktım ama onun 100 ml 100liraydı. Lieracin cok ii olduğunı yakın bir arkadaşımdan duymuştum hiç çatlağı olmamış. Mustelanım da.ii olduğunu okumuştum işte fiyattan dolayı bu cazip geldi..
Siz neler kullanoyorsunuz başka??
Canim bana sormamissin ama o acıyı çok çektiğim için yazmak istedim. Ben normalde gaviscon kullaniyordum ama yanmalar artinca gaviscon advance yazdı doktorum. Digerini günde 4 ölçek içerken bunda 1e düştü çok şükür. Dene istersenmerhaba canım. bu mide yanması sorunu için önerebileceğin bişey var mı? bu yüzden 1 saattir işyerinde kıvranıyorum
Bende her gün 1 tane alıyorum canımcanım balık yağı hapını haftada 2 kere mi kullanıyorsun.. Ben her gün alacağımızı sanıyorum
Evet cnm ikili satılıyor kampanyalıydı inşallah çatlakları önler.. Şimdilik bende de yok çatlak ama son ayda pörtlüyor diyorlar Canım ben de mustela kullanıyorum memnunum. Çok düzenli kullanmamama rapmen henüz hiç çatlağım yok. İlerde ne olur bilmiyorum amahindistan cevizi yağı aldım bi iki kez onu sürdüm. Bir ara da bebe yağı kullandım dalinin. Ama sivilce gibi kabardı göbeğim bıraktım. Şimdi akşamdan akşama (üşenmedikçe ) mustela sürüyorum göbek göğüs ve bel bölgeme. ben eczaneden 150 ml olanı 70 tlye aldım. trendyolda falan da 100 tl civarı. Sen iki kutuya mı verdin 157 yi? Uygun almışsın sen de.
Bu arada badem yağını bana da kullanma dedi doktorum. Tüylenme yapıyormuş
İyi akşamlar arkadaşlar epeydir giremiyorum sayfalar almış başını gitmiş inşallah herkes iyidir.
Aynen canim ya ben de mumkun oldugunca dogal urunler kullanmaya calisiyorum o yuzden insallah zarari olmaz.Ben de bio oil, badem yağı, intensive kakaolu vaselin nivea nın, bebe yağı bunları kullandım.ara ara.. Ama dr badem yağı kullanma dedi.. Nedenini tqm anlayamadım ama sanırım zararları konusunda yeterli veri yok.. Forumda cok araştırdım bazı doktorlar normal vazelin önermiş hastalarına bazıları ise içinde petrol türevi var demiş. Gerçekten bebeğe bir zarar vercem diye odum kopuyor
..
Aa benim de gobegim kucuk kucuk sivilcelerle doldu acaba bebe yagindan mi ki..ama en iyi de o nemlendiriyodu napsam bilemedim :) hatta doktor alerjilerimi gorunce losyon yazdi ama icerigini okudum plasentaya gecebilir dedigi icin kullanmadim. Simdi kasinip duruyorum. Senin kendiliginden mi gecti canim?Canım ben de mustela kullanıyorum memnunum. Çok düzenli kullanmamama rapmen henüz hiç çatlağım yok. İlerde ne olur bilmiyorum amahindistan cevizi yağı aldım bi iki kez onu sürdüm. Bir ara da bebe yağı kullandım dalinin. Ama sivilce gibi kabardı göbeğim bıraktım. Şimdi akşamdan akşama (üşenmedikçe ) mustela sürüyorum göbek göğüs ve bel bölgeme. ben eczaneden 150 ml olanı 70 tlye aldım. trendyolda falan da 100 tl civarı. Sen iki kutuya mı verdin 157 yi? Uygun almışsın sen de.
Bu arada badem yağını bana da kullanma dedi doktorum. Tüylenme yapıyormuş
Canım ben her sabah sürüyordum kalkınca bir hafta kadar sürdüm sonra sivilce oldu minik minik. Bıraktım sadece mıstelaya devam ettim geçti. Çok yağlı geldi bence o. Mustela dan da memnunum ben nemlendirme konusunda. Akşam sürüyorum sabah hala nemli gibi yumuşacık oluyor cildim. Bebe yağını azalt canım belki geçer seninki de kendiliğindenAa benim de gobegim kucuk kucuk sivilcelerle doldu acaba bebe yagindan mi ki..ama en iyi de o nemlendiriyodu napsam bilemedim :) hatta doktor alerjilerimi gorunce losyon yazdi ama icerigini okudum plasentaya gecebilir dedigi icin kullanmadim. Simdi kasinip duruyorum. Senin kendiliginden mi gecti canim?
oda alınca ayrıca bide anne yanı için de düşünüyomusunuz yoksa odasını ayırıncamı oda alcaksınız. biz acele ettik sanırım oda aldık. beşik karyolası baya büyük yatak odasına kesinlikle olmaz.. şimdi bide anne yanı bakmaya başladım bu üründe sanki uygun gibi geldi
Canım ben de oda hazırlıyorum ama dediğin gibi yaklaşık 1 sene anne yanı yatakta yatırmayı istiyorum mis gibi hergün koklaya koklaya uyuruz :) odasındaki yatağı da şu yere yakın gibi yataklar var ya ama çatılı falan istemiyorum onun korumalıklı ama bir bölümünün ilerde korumalığını çıkabilir olanını yaptırıcam. Gördüğüm şu ki çocuklar 1 yaş itibariyle istediği kadar derin olsun full korumalı yüksek yataklardan birşekilde atlamayı öğreniyorlar o yüzden direk yere yakın olursa kendi kendine iner çıkar diye düşündüm. Eke koyduğum resmin biraz daha yere yakınını ve daha sarı doğal ahşap olanını düşündüm.Ya aslında biz oda yaptırmayı dusunuyoruz mobilya hazırlar da begenemedik çok ufaklar hep.. Yaptırma olacağı için normal tek kişilik baza yaptırıp kenarlarina korkuluk mu desem ondan yaptirip ole kapattirmayi planluyoruz hani beşik gibi degilde.. Yatak odasımizda yaklaşık bi sene yaticak o yuzden ufak bi tanede beşik alma taraftariyiz.. Bu besikten civildede var agashi tiny diye aratirsan özelliklerini de görürsün cidden güzel bisiye benziyor fiyatta çok uygun ama eşim hala park yatakta direniyor odamizda küçük nereye sığacak koca oyun parki onuda bilemedim at gibiler hep onlarda ya...
Canim bende argan yagi , hindistan cevizi yagi karisimi kullaniyorum. Benim ilk ikide catlak yoktu bunda da olmaz insallah.Aynen canim ya ben de mumkun oldugunca dogal urunler kullanmaya calisiyorum o yuzden insallah zarari olmaz.
GünaydınHerkese gunaydin :)
kızlar merhababanada gynoferro verdi ama decavit te demir var diye almıyordum alsammıki acaba
Benim d vit damlam bitti.işe yaradıgını hissettim.şimdilik güneş cıktıgından almaya niyetim yok.yarın testlerim yenilenicek. düşük çıkarsa isterim doktordan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?