temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kavga etmek istesem çabaya girmem canım senin gibi. Farkindaysan bende yanlış anlamayin yazdım sizin gibi. Ki ilk mesajiniza bakarsaniz laflari doseyip doseyip sonuna yanlış anlamayin yazmakla kavga çabasında olmadiginizi saniyosaniz yaniloyorsunuz. Insanlara nasıl giderseniz onlar da size öyle gelir.

ben yanlıs anlamayın gibi bir mesaj görmedim ayrıca ben bu mesajı baska bir arkadasa cevaben yazdım size yazmadım

ben yanlıs anlamayın gibi bir mesaj görmedim ayrıca ben bu mesajı baska bir arkadasa cevaben yazdım size yazmadım
Arka arkaya iki mesaj yazdım tekrar bakarsaniz görursunuz ilk mesajda unutunca ikinciye özellikle yanlış anlamayin dedim.

Kizlar iyi geceler epeydir yoktum takip edemedim bu aralarda benden havadisler seker yuklemesi yaptirdim biraz yuksek cikti 24.haftada bebisimin kilosu ve boyunu ognendim 700gr kilo 30cm boyu olmus.

Hangi ürünleri düşünüyorsun acaba kuvet falan iyi olur mu alan var mi daha onceden
Bi tanıdığım almış önceki senelerde küvet masrafa falan gayet memnun kalmış. Uygun geldi fiyat olarak da almayi düşünüyorum ben canım

Bu arada şeker yüklemesi konuşulmuş kızlar arkadaşım yaptırmadı sonuç şeker ve tansiyondan 32 haftada premature doğum oldu gelişimi durdu suyu fazlaydı üstelik 43 kilo hamile kalmış biriydi doktoru şeker yuklemesini tavsiye etmedi ama aksilik olunca hemen uzman profesör bi doktor önerdi ve bu doktor da kızmış neden yapılmadı testin takibe alınmadı diyet uygulardin diye tercih meselesi tabi ama şuan kendisi bana kesinlikle yaptır diyo

Birde ben hamilelik öncesi 75 gr yaptırdım bu tahlilden gerçekten çok zordu baygınlık hissi verdi sonuç açlık 90 ilk saat 175 ikinci saat 118 üçüncü saat 103 gibi bişey idi ben de direk şeker varmış gibi diyetisyene yonlendirtsem kendimi diyorum gerçekten zor bi testti benim için şuan onun stresindeyim

Canim her seyi tamamladin sen ya ne guzel :) ben bi besik bi bebek arabasi aldim biraktim bu isleri resmen pijama falan hic aklima gelmemisti iyi hatirlattiniz

Ben de seninle ayni durumdayim :/ 8 kilo aldim her seferinde doktor kizcak diye geriliyorum. Ben ilk 3 ay cok kilo aldim nedense. Simdi toparlamaya calisiyorum ama ne kadar az yesem de kilo aliyorum. Bunyem de kilo almaya müsaitti zaten heralde o yuzden. 16 kiloyu gecmiyim bari diyorum ama bakalim hayirlisi :) herkes 6 aydan sonra aliniyo esas kilo sen naptin boyle diye moralimi bozuyo.

ay canım heyecanına bayılıyorum benim ikinci ya ilki kadar heyecanım yok daha rahatım. sen şimdiden cantayı hazırlasan sasırmam valla
Ayy canım napıım yaa. ben böyle bilgisiz deneyimsiz olunca stres oluyorum. Birazda mükemmeliyetçi bir tipim işim zor elimde olsa bir tur prova bile yaparım

Aynen canım olup da fark edilmemesi çok riskli. Benim yüklemede düşük çıkmasına rağmen doktor diyet yap dedi ve haftada üç gün aç tok parmaktan ölçtürüp yazdırıyor takip ediyor suyum fazla olduğu için. Allah yardımcımız olsun

Canim her seyi tamamladin sen ya ne guzel :) ben bi besik bi bebek arabasi aldim biraktim bu isleri resmen pijama falan hic aklima gelmemisti iyi hatirlattiniz
Hastane terliği kaldı birtek şaka biyana epey aldım birazdan da a101 e hidip yorgan falan bakıcam güzrlse alırım :) bir de bebek askıları var onlardan alıcam biraz. Dışarda pahalı koçtaşta falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…