- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.221
Kavga etmek istesem çabaya girmem canım senin gibi. Farkindaysan bende yanlış anlamayin yazdım sizin gibi. Ki ilk mesajiniza bakarsaniz laflari doseyip doseyip sonuna yanlış anlamayin yazmakla kavga çabasında olmadiginizi saniyosaniz yaniloyorsunuz. Insanlara nasıl giderseniz onlar da size öyle gelir.Yooo ben cahil diye bir kelime kullanmadım istersen iyi oku. Ben kadın doğum uzmanında herdedigine inanmıyorum öyle birşey yok yani. Yaptırmak istemiyorum dedim saygı duydu siz bilirsiniz dedi. Ama kavga etmek istercesine olan tarzınız hiç hoşuma gitmedi zaten amacım tartışma yaratma değil diye yazdım sonuna . Ama siz maalesef kavga çıkarma çabasına girmişsiniz . Artık cevap vermeyeceğim yorumunuza.
Ben alicam inşallah canım :)Kizlar yarin a101e gelecek bebek urunlerinden kuvet falan almayi dusunen var mi ?
ben yanlıs anlamayın gibi bir mesaj görmedim ayrıca ben bu mesajı baska bir arkadasa cevaben yazdım size yazmadımKavga etmek istesem çabaya girmem canım senin gibi. Farkindaysan bende yanlış anlamayin yazdım sizin gibi. Ki ilk mesajiniza bakarsaniz laflari doseyip doseyip sonuna yanlış anlamayin yazmakla kavga çabasında olmadiginizi saniyosaniz yaniloyorsunuz. Insanlara nasıl giderseniz onlar da size öyle gelir.
Arka arkaya iki mesaj yazdım tekrar bakarsaniz görursunuz ilk mesajda unutunca ikinciye özellikle yanlış anlamayin dedim.ben yanlıs anlamayın gibi bir mesaj görmedim ayrıca ben bu mesajı baska bir arkadasa cevaben yazdım size yazmadım
şimdi gördum yazdıgınıArka arkaya iki mesaj yazdım tekrar bakarsaniz görursunuz ilk mesajda unutunca ikinciye özellikle yanlış anlamayin dedim.
Hangi ürünleri düşünüyorsun acaba kuvet falan iyi olur mu alan var mi daha oncedenBen alicam inşallah canım :)
Bi tanıdığım almış önceki senelerde küvet masrafa falan gayet memnun kalmış. Uygun geldi fiyat olarak da almayi düşünüyorum ben canımHangi ürünleri düşünüyorsun acaba kuvet falan iyi olur mu alan var mi daha onceden
Kizlar yarin a101e gelecek bebek urunlerinden kuvet falan almayi dusunen var mi ?
Canim her seyi tamamladin sen ya ne guzel :) ben bi besik bi bebek arabasi aldim biraktim bu isleri resmenCanım lohusa sepeti die bi siteden aldım. Aynı pijama başka sitede 50-60 tl falan daha pahalıydı. Fiyatlar çok ucuz değil ama sabahlıklı takım için piyasaya göre güzel. Kumaşlarını da beğendim yumuşacık pijamanın altı hamile pantolonu gibi ön kısmında lastik yok. Kullanışlı geldi bana.
Ben de seninle ayni durumdayim :/ 8 kilo aldim her seferinde doktor kizcak diye geriliyorum. Ben ilk 3 ay cok kilo aldim nedense. Simdi toparlamaya calisiyorum ama ne kadar az yesem de kilo aliyorum. Bunyem de kilo almaya müsaitti zaten heralde o yuzden. 16 kiloyu gecmiyim bari diyorum ama bakalim hayirlisi :) herkes 6 aydan sonra aliniyo esas kilo sen naptin boyle diye moralimi bozuyo.Bende 58le hamile kaldım şu an 68 kiloyumhalbuki hiç iştahım falan yok yemek dışında öyle kilo aldiracak bir şey de yemiyorum ama anlamadjm gitti. Doktorum daha kontrou gidelim artık dedi şimdi de kendimi kasiyorum yememek için dahs çok alicam diye. Bir tek göbeğim çıktı benimde şu an
Ayy canım napıım yaa.ay canım heyecanına bayılıyorum benim ikinci ya ilki kadar heyecanım yok daha rahatım. sen şimdiden cantayı hazırlasan sasırmam valla
Aynen canım olup da fark edilmemesi çok riskli. Benim yüklemede düşük çıkmasına rağmen doktor diyet yap dedi ve haftada üç gün aç tok parmaktan ölçtürüp yazdırıyor takip ediyor suyum fazla olduğu için. Allah yardımcımız olsunBu arada şeker yüklemesi konuşulmuş kızlar arkadaşım yaptırmadı sonuç şeker ve tansiyondan 32 haftada premature doğum oldu gelişimi durdu suyu fazlaydı üstelik 43 kilo hamile kalmış biriydi doktoru şeker yuklemesini tavsiye etmedi ama aksilik olunca hemen uzman profesör bi doktor önerdi ve bu doktor da kızmış neden yapılmadı testin takibe alınmadı diyet uygulardin diye tercih meselesi tabi ama şuan kendisi bana kesinlikle yaptır diyo
Kuvete ayrica file alinca uyuyor mu yoksa takım mi olmasi lazim? Bir de fiyati cok mu uygun a101 de piyasaya göre. Ona gore karar vericem de tecbubelisin diye sana sorayim dedim :)Küvetim vsr ama kova falan almayı düşünüyorum ben
Hastane terliği kaldı birtekCanim her seyi tamamladin sen ya ne guzel :) ben bi besik bi bebek arabasi aldim biraktim bu isleri resmenpijama falan hic aklima gelmemisti iyi hatirlattiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?