- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.201
Teşekkür ederim. Sizede Allah şifa versin. Zencefil baya iyi geliyor tavsiye. Ederim tekrar tekrar. Öksürdükçe balla beraber yiyin 1 er 2 şer kaşık.gece yanınızda bulundurun. Geçmiş olsun tekrar. Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Anladım cnm sana da tekrar geçmiş olsun. Evet bir de sonrası var hay aksi gibi grip oldum yaa
Canım lohusa sepeti die bi siteden aldım. Aynı pijama başka sitede 50-60 tl falan daha pahalıydı. Fiyatlar çok ucuz değil ama sabahlıklı takım için piyasaya göre güzel. Kumaşlarını da beğendim yumuşacık pijamanın altı hamile pantolonu gibi ön kısmında lastik yok. Kullanışlı geldi bana.Canim cevap için teşekkür ederim. Bunlari netten mi aldın. Netten ise hangi siteden bende bakayım bi :)
Canım ben de gecelikle rahat edebilirsem iki geceliği hastanede kullanırım diye düşünüyorum. Kanama ya da kirlenme durumu olursa diye. Bir de sezeryan olursa iki gece kalınıyor yaz günü terlerim falan lazım olur belki diye pijama da yedek düşündüm. Hiç deneyim yok ya ya lazım olursa diye ne bulursam götürürüm benValla canim bana 2 takim yetmisti ama ben dogumdan sonra hic yatmadim. Hemen ayaga kalktim. Evde pijamalarimi gecirip yattigimi bilmiyorum ☺ ben ilk 1 hafta eve pek ziyaretcide istemedim zaten dusunceli olan kisiler pek gelmiyor sagolsun.
Canım benim boyum uzun 58le hamile kalmıştım kilo aldım ama sırf karnim büyüdü eve geldiğimde 73 kiloydum 6 surmeden 57ye düştüm bende anlamadım ödem şişlikler vardı bende sanırım. Bide pis kan kan hacmi fazlalığı rahim büyümesine bağlı ağırlık bebek derken 9kilo kendiliğinden gidio zaten. Gerisi de kendiliğinden gitti. Kilo almamda çok yemesem de herhafta 1 kilo aliodum bünyem bu şekilde ama zayıf olanlar gebelirte daha fazla kilo alio muş zaten. Bu seferde 57le hamile kaldım 25.haftam 65 kiloyum.bu sefer çok almadım inşallah bu şekil devam eder canimCanim 30 kiloyu almana doktorun bişey demedi mi. Benim doktorum çok dikkat ettiriyir bana. Bide normal doğum mu yaptınız sezeryan mı. Çok kilo alınca sezeryan yaptiriyormus galiba doktorlar öyle duymustum
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize . Zencefili doktorum da önerdi evet deneyeceğimTeşekkür ederim. Sizede Allah şifa versin. Zencefil baya iyi geliyor tavsiye. Ederim tekrar tekrar. Öksürdükçe balla beraber yiyin 1 er 2 şer kaşık.gece yanınızda bulundurun. Geçmiş olsun tekrar. Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Canim ben normal dogum yaptim ve hep sabaha eve gittim erkenden. O yuzden normal yapan icin 2 takim yetiyor diyebiliyorum :)Canım ben de gecelikle rahat edebilirsem iki geceliği hastanede kullanırım diye düşünüyorum. Kanama ya da kirlenme durumu olursa diye. Bir de sezeryan olursa iki gece kalınıyor yaz günü terlerim falan lazım olur belki diye pijama da yedek düşündüm. Hiç deneyim yok ya ya lazım olursa diye ne bulursam götürürüm ben
Sen deneyimlisin söyle bakalım iki gün kalma ihtimalinde sıpacığa neler götüreyim?
Tamam canım bende bi bakiyim oraya:)Canım lohusa sepeti die bi siteden aldım. Aynı pijama başka sitede 50-60 tl falan daha pahalıydı. Fiyatlar çok ucuz değil ama sabahlıklı takım için piyasaya göre güzel. Kumaşlarını da beğendim yumuşacık pijamanın altı hamile pantolonu gibi ön kısmında lastik yok. Kullanışlı geldi bana.
Bende 58le hamile kaldım şu an 68 kiloyumCanım benim boyum uzun 58le hamile kalmıştım kilo aldım ama sırf karnim büyüdü eve geldiğimde 73 kiloydum 6 surmeden 57ye düştüm bende anlamadım ödem şişlikler vardı bende sanırım. Bide pis kan kan hacmi fazlalığı rahim büyümesine bağlı ağırlık bebek derken 9kilo kendiliğinden gidio zaten. Gerisi de kendiliğinden gitti. Kilo almamda çok yemesem de herhafta 1 kilo aliodum bünyem bu şekilde ama zayıf olanlar gebelirte daha fazla kilo alio muş zaten. Bu seferde 57le hamile kaldım 25.haftam 65 kiloyum.bu sefer çok almadım inşallah bu şekil devam eder canim
Canım içtiğin direk misir şurubu. Öyle baklava pasta yemeye benzemez. Delinin biri dediğin Prof. Dr ve bilimsel olarak konuyu arastirmalariyla ortaya koyuyor. Sonuçta canan hocanın bize ne kastı var ki yalan konuşucak. İsteyen istediğini yapmakta özgür yaptıran yaptırır yaptirmayan yaptırmaz . Ama insanları bu konuda karalamak doğru değil yanlış anlama bu söylediklerimi amacım tartışma yaratmak değil canım.ayrıca bu insanlar şeker yüklemesini ne kadar ebartıyorlar..Delinin biri kuyuya bi taş attı şeker yükletmeyin asla diye Allahhhh herkess coştu..İçtiğimiz şeker ise bildiğin Meyveli gazoz dğil mi? valla ben,m içtiğim şeker kola şişesinde eczanede satılan çilek aromalı 50gr gazoz resmen
Ben sabahlik hic kullanmadim ama tabi bu kisisel bir tercih. Hic eksikliginide hissetmedim. Ama ince bir triko hirka koymustum kendime ama kullanmadim :)Teşekkür ederim cevap için canım. Diyorum ki çok sıcak olacak zaten kısa kollu pijama takimlarindan alırım sabahligi da yakinim var terzi ona diktiriveririm ne olucak ki sonuçta kaç kere giyebilicem yani
Ya bazı bünye alio yesende yemesen de yapcak bişey yok yani. O yüzden sağ salim doguralimda kurtulalım.Bende 58le hamile kaldım şu an 68 kiloyumhalbuki hiç iştahım falan yok yemek dışında öyle kilo aldiracak bir şey de yemiyorum ama anlamadjm gitti. Doktorum daha kontrou gidelim artık dedi şimdi de kendimi kasiyorum yememek için dahs çok alicam diye. Bir tek göbeğim çıktı benimde şu an
Canim kafana takma herkes ayni sekilde kilo almaz. Belki odemin fazladir. Bacaklarina bakinca anlarsin zaten. Odem tutuyorsan dogumsan sonra daha hizli kilo verirsin. Artik bebeklerde cok daha fazla kilo almaya basladi.Bende 58le hamile kaldım şu an 68 kiloyumhalbuki hiç iştahım falan yok yemek dışında öyle kilo aldiracak bir şey de yemiyorum ama anlamadjm gitti. Doktorum daha kontrou gidelim artık dedi şimdi de kendimi kasiyorum yememek için dahs çok alicam diye. Bir tek göbeğim çıktı benimde şu an
Teşekkürler canım. Ekran fotoğrafı aldım çanta hazırlarken bakıcam listeneCanim ben normal dogum yaptim ve hep sabaha eve gittim erkenden. O yuzden normal yapan icin 2 takim yetiyor diyebiliyorum :)
Bebek icinde ilk gunler saglik sorunu olmazsa sadece ilk kakayi yapinca kiyafetlerini kirletiyorlar. Sezeryanda bazen cigerlerine amniyon sivisi kacabiliyor ve o zaman cok kusuyorlar. Normal dogumda bu olasilik cok daha az. Ama 2 gun icin 4 -5 takim koymak lazim bence :) ben biraz rahat bir anneyim pek sapka vs kullanmam ama.
Senin yerime kendimi koyarak dusunursem valizime :
4-5 takim kiyafet
1 paket yeni dogan bezi ve islak bez ama tavsiyem pamukla temizle.
Emzik ve cam biberon( hic emzik kullanmadim ) .
2 tane penye battaniye ve her ihtimale karsi 1 -2 tane alt acma ( yeni doganlar cok sik kaka yapabiliyor)
Gogus ucu icin krem.
Baklava pasta yemeye benzemez diyorsunuz da acaba gittigimiz prof. Kadin doğum uzmanlari neden bu testi gerekli görüyor ve yenilen az bi miktardaki Şerbetli tatliyla aynı etkiyi gösterir diyorlar acaba? Savundugunuz insan aynen bu şekilde kamuoyunda kargaşa çıkarmak için uğraşıyor ve başarıyor da. Doğum doktorunuzun her dedigine inaniyorsunuz da şeker yuklemesine gelince mi o cahil diğeri prof oluyor. Yapmayin lütfenCanım içtiğin direk misir şurubu. Öyle baklava pasta yemeye benzemez. Delinin biri dediğin Prof. Dr ve bilimsel olarak konuyu arastirmalariyla ortaya koyuyor. Sonuçta canan hocanın bize ne kastı var ki yalan konuşucak. İsteyen istediğini yapmakta özgür yaptıran yaptırır yaptirmayan yaptırmaz . Ama insanları bu konuda karalamak doğru değil yanlış anlama bu söylediklerimi amacım tartışma yaratmak değil canım.
Sizde beni yanlış anlamayin dediginiz gibi herkesin özgür iradesi. Ama bir insanin lafı üzerine de milyonlarca doktorun bilgisini çöpe atmamaliyizCanım içtiğin direk misir şurubu. Öyle baklava pasta yemeye benzemez. Delinin biri dediğin Prof. Dr ve bilimsel olarak konuyu arastirmalariyla ortaya koyuyor. Sonuçta canan hocanın bize ne kastı var ki yalan konuşucak. İsteyen istediğini yapmakta özgür yaptıran yaptırır yaptirmayan yaptırmaz . Ama insanları bu konuda karalamak doğru değil yanlış anlama bu söylediklerimi amacım tartışma yaratmak değil canım.
İnşallah canım inşallahYa bazı bünye alio yesende yemesen de yapcak bişey yok yani. O yüzden sağ salim doguralimda kurtulalım.
Canim bacaklardan nasıl anlaşılıyor ödem. Belki de dediginiz gibi ödemim vardır. Güzel mesajiniz için de teşekkür ederim ayrica :)Canim kafana takma herkes ayni sekilde kilo almaz. Belki odemin fazladir. Bacaklarina bakinca anlarsin zaten. Odem tutuyorsan dogumsan sonra daha hizli kilo verirsin. Artik bebeklerde cok daha fazla kilo almaya basladi.
Yuruyus yapip , hamur isini azaltirsan kilo alimin yavaslar. Birde vitaminler vs de kilo alimini arttiriyor.
Yooo ben cahil diye bir kelime kullanmadım istersen iyi oku. Ben kadın doğum uzmanında herdedigine inanmıyorum öyle birşey yok yani. Yaptırmak istemiyorum dedim saygı duydu siz bilirsiniz dedi. Ama kavga etmek istercesine olan tarzınız hiç hoşuma gitmedi zaten amacım tartışma yaratma değil diye yazdım sonuna . Ama siz maalesef kavga çıkarma çabasına girmişsiniz . Artık cevap vermeyeceğim yorumunuza.Baklava pasta yemeye benzemez diyorsunuz da acaba gittigimiz prof. Kadin doğum uzmanlari neden bu testi gerekli görüyor ve yenilen az bi miktardaki Şerbetli tatliyla aynı etkiyi gösterir diyorlar acaba? Savundugunuz insan aynen bu şekilde kamuoyunda kargaşa çıkarmak için uğraşıyor ve başarıyor da. Doğum doktorunuzun her dedigine inaniyorsunuz da şeker yuklemesine gelince mi o cahil diğeri prof oluyor. Yapmayin lütfen
ay canım heyecanına bayılıyorum benim ikinci ya ilki kadar heyecanım yok daha rahatım. sen şimdiden cantayı hazırlasan sasırmam vallaTeşekkürler canım. Ekran fotoğrafı aldım çanta hazırlarken bakıcam listene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?