temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ne diyelim Allah yardimcimiz olsun inşallah :)

Tesekkur ederim canim ben de oyle deneyeyim. Normalde hamile degilken balla zencefil karistirirdim iyi gelirdi ama simdi nolur nolmaz :)

Vaaayy beee.. Ne şekermiş 1 yıl vücudunda kalmış yetmemiş şeker hastası olmuş..acaba süt olsun diye yiyip içtikleri neden suçsuzmuş merak ettim.canım anlatamazsın sabit fikir anlamaz. Herkes olabilir yani yediğine içtiğine dikkat etmezse..boşver hiç anltma

ciddimi :)) bukadar olcağını hiç tahmin etmemiştim aksine bağırsaklarıda çalıştırıyo diye kilo yapcağıda hiç aklıma gelmemişti
Walla canın bende löp löp yutuyordum bir bakım dedim kaç kalori şok oldum çok yiyordum çünkü. Yeşil erik yicem bollasinca

Ve bende bugün tetenozun 2. Dozunu yaptırdım çok şükür onu da atlattim artık :) ya bide birileri fikir versin lohusa pijamasi hakkında. Herkes kafami karıştıriyor. Iki üç takım al deniyor. Bir tane 2li takim aldım. 3luler de çok pahalı oluyor almak şart mi sizce. Bide hastanede doğuma girerken uzun gecelik giyiliyormus doğru mu? Bide mesela dogumdan sonra ne giyiliyor? Normal alt üst takim olmuyor mu? Bide ben tesettürluyum. Deneyimi bilgisi olanlar fikir verirse sevinirim :)

Canim ben geceligi hic kullanamadim. 2 li takim aldim hepte. Gecelik bence hic rahat olmuyor .
Iki takim yaninda bulunmasinda fayda var cunku normal dogum yapinca bazen ilk saatlerde kanaman cok olabiliyor. Pijamana vs bulasirsa degistirmen gerekebilir ama sezeryan olcaksan nasil olur bilemem. Sezeryan olanlar daha uzun kaliyor hastanede. 3 lu ye bence gerek yok.

Canım ben bunları aldım. Kimisi gecelijle kimisi pijamayla rahat etmiş biraz araştırdım. Ama sezeryan olursa ben gecelik giyerim die düşündüm. Pijamayı da evde yatarken giyerim gelen giden olur. Yaz günü uzun kollu daralırım bir de lohusa. O yüzden sabahlıklı aldım biri gelirse geçiririm üstüme hemen. Araştırmalarım sonucu genelde 2 gecelik bir pijama bir sabahlık olsa hastane çantasında işimizi görecek gibi

Kızlar birşey sorucam grip olduğunuzda ilaç kullandınız mı? Çok kararsızım ya doktor vermesine rağmen kullanıp kullanmamakta.

Kızlar birşey sorucam grip olduğunuzda ilaç kullandınız mı? Çok kararsızım ya doktor vermesine rağmen kullanıp kullanmamakta.
Gripken senin gibi kullanmak istemedim htta doktora bile gitmedim. Sonuçmu tam 2 hafta tekrar tekrar 2 kere hasta oldum.tam iyileştim derken.Ve en sonunda faranjit olup nefes alamaz hale geldim. Ve mecburen dokyor gittimSesim çıkmıyordu. Yürüyemiyordum bile. O yüzden benim durumuma gelmemen için ilaçlaro iç.
Yanında ek olarak balın içine zencefil rendele kurı zencefil al. Boğazlara ve öksürüğe bire bir geliyor. Ve soğuk sıkım keçi boynuzu. Girpleri bunla geçirdim ben. Ama faranjitte banamısın demedi. Boğazların şişse elma ye kabuğuyla acayip rahatlatıyor.

Bugün karnım açıyor egilince fonların her gün ağrıyı bana sadece decavit verdiler mangeznum felan vermediler karın ağrısı kalça ağrısı oluyomu sizdede haftaya şeker yüklemesi ne gircem
Kramp şeklinde oluyorsa aniden magnezyum eksikliği.bende hamilelikten öncede magnezyum eksikliği vardı. Decavitte magnezyum var ama yetmiyor. Her gün içmessem gece krampla kalkıyorum yada gün içinde kramp giriyor

Anladım cnm sana da tekrar geçmiş olsun. Evet bir de sonrası var hay aksi gibi grip oldum yaa

Teşekkür ederim cevap için canım. Diyorum ki çok sıcak olacak zaten kısa kollu pijama takimlarindan alırım sabahligi da yakinim var terzi ona diktiriveririm ne olucak ki sonuçta kaç kere giyebilicem yani

Canim cevap için teşekkür ederim. Bunlari netten mi aldın. Netten ise hangi siteden bende bakayım bi :)

Valla canim bana 2 takim yetmisti ama ben dogumdan sonra hic yatmadim. Hemen ayaga kalktim. Evde pijamalarimi gecirip yattigimi bilmiyorum ☺ ben ilk 1 hafta eve pek ziyaretcide istemedim zaten dusunceli olan kisiler pek gelmiyor sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…