temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ne kadar dil dökersek dökelim inanilmiyor canım. Insanlar kaosu seviyor. Ne diyelim Allah herkesin bebeklerjni korusun

Aynen canım benim çevremde böyle diyor aynı. Ama dedigim gibi çok aman aman düşkün değilim ben yemeğe ama ilaçlar falan illaki aldiriyir galiba. E şimdiden sonra çocuk daha hızlı kilo alacak nasıl tutucaz ki kendimizi

Yok canım ne kuslugu yani benim açımdan en azından

Kizlar sabah eşim gitmiş a 101e küvet falan almış hepsinden çok da güzeller ya. Ama çanta ve askiyi okudum burada bulabilirsem alicam emir tahama çanta nasıl kızlar hastaneye hazırlanan cantadan mi

Kizlar sabah eşim gitmiş a 101e küvet falan almış hepsinden çok da güzeller ya. Ama çanta ve askiyi okudum burada bulabilirsem alicam emir tahama çanta nasıl kızlar hastaneye hazırlanan cantadan mi
Yok canım benim gördüğüm bebek çantasıydı. Günlük ihtiyaçlarını taşımak için. Sadece kırmızısı vardı. Ben önceden aldığım için pek incelemedim detayını bilmiyorum.

geçicek annesi sen bir doğur 2.ye düşünürsen çok rahat olacaksın insallah

Canım yorumlari okursan ben arkadaşa karşı bişey yazmadım hatta o yazıyı başkasına yazdım kendişinden mesaj geldi. Ben sadece canan hocaya bir deli kuyuya taş atmış cümlesi kullanan arkadaşa tepki gösterdim kimse bu cümleleri haketmiyor yaptırirsin yaptırmassin ama insanlara laf söylemek çok yanlis

Ben 11 kilo aldım ama 43 kiloydum 54 um suan.ilk aylarda hizli aldim bende.insallah yine hızlanmaz.
Sen zayifmissin zaten canim kilo almis olmana sevinmis bile olabilirsin ama ben halihazırda zayiflamaya calisiyodum hamile kalmadan once ama istedigim hedefe varamamistim :) neyse ki boyum var cok belli olmuyo hatta insanlar hic kilo almamissin diyorlar ama 8 kilo aldim diyince diyorlar

Siz başkasına sert çıktığınız için bende size cevap vermek istedim. Ben konuyu uzatmayip kapattigim halde siz uzatmaya devam ediyorsunuz. Diyorum ki siz söyleyip soyleyip sonuna yanlış anlamayin diyince ayip olmuyor ayni seyi ben yapınca ayıp görüyorsunuz. Ben gereken alttan almayi yaptığımı düşünüyorum. Buradaki insanlarin da bizim bu saçma sapan konusmamizi okumak zorunda değiller. Bu yüzden artık cevap yazmayacagim.

Aynen cnm bana da kimse inanmıyor hatta eşim bile diyor ne bacak ne yüz den hiç hamile olduğun anlaşılmıyor diyor maşallah diyelim de 10 kilo almışım inş çok fazla almam artık 8 kilo daha hak verdim kendime :))

Selam kızlar bayagidir yoktum aranızda biri hastaneye ne götürmek gerekli gibi bişey söylemiş burdaki herkese kesin tavsiyem philips avent göğüs kalkanı almanızı bu sayede göğüsleriniz kesinlikle yara olmuyor benim bu ikinci gebeliğim ilkin de bilmiyordum sonradan öğrendim ve kullandım ama biraz yara olmuştu göğüslerim o halde emzirmek çok zor gerçekte n simdi den alın ve valizinize koyun derim ben

Göğüs pedleri ilk zamanlar daha çok yara olmasına sebep oluyor ama bu kalkan dediğim şey göğüs ucunu hava alacak bi şekilde tuttuğu için bide nemlendirici bi göğüs kremiyle hiç yara olmadan atlatabilirsiniz bu isi

Arkadaş bizi etiketleyip yazdığı için cevap yazdim yoksa zaten ben bu konuyu kapattim

Merhaba kızlar, ben de işte olduğum için kalmaz diye anneme rica ettm A101 gitti kuvet,maşrapa,kova aldı bi de orda zıbınla biberon görmüş dayanamamış onlari da almış aldıklarını görmek için sabırsızlanıyorum

Kizlar ben de kuvet takimini aldim a 101 den :) birinde bitmis digerine baktim orda vardi hemen aldim. Diger urunler kalmamis ama bebek askisi falan. Herkes taşıyabileceği seyleri almis heralde kuveti tasimak yordu baya

Bebek çantası eşim gitmiş almaya ama beğenmedim dedi naylonmuş soyulur falan diyede alma dedim o fiyatlarda zaten dışardada bulabilirim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…