- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.261
Ne kadar dil dökersek dökelim inanilmiyor canım. Insanlar kaosu seviyor. Ne diyelim Allah herkesin bebeklerjni korusunBu arada şeker yüklemesi konuşulmuş kızlar arkadaşım yaptırmadı sonuç şeker ve tansiyondan 32 haftada premature doğum oldu gelişimi durdu suyu fazlaydı üstelik 43 kilo hamile kalmış biriydi doktoru şeker yuklemesini tavsiye etmedi ama aksilik olunca hemen uzman profesör bi doktor önerdi ve bu doktor da kızmış neden yapılmadı testin takibe alınmadı diyet uygulardin diye tercih meselesi tabi ama şuan kendisi bana kesinlikle yaptır diyo
Aynen canım benim çevremde böyle diyor aynı. Ama dedigim gibi çok aman aman düşkün değilim ben yemeğe ama ilaçlar falan illaki aldiriyir galiba. E şimdiden sonra çocuk daha hızlı kilo alacak nasıl tutucaz ki kendimiziBen de seninle ayni durumdayim :/ 8 kilo aldim her seferinde doktor kizcak diye geriliyorum. Ben ilk 3 ay cok kilo aldim nedense. Simdi toparlamaya calisiyorum ama ne kadar az yesem de kilo aliyorum. Bunyem de kilo almaya müsaitti zaten heralde o yuzden. 16 kiloyu gecmiyim bari diyorum ama bakalim hayirlisi :) herkes 6 aydan sonra aliniyo esas kilo sen naptin boyle diye moralimi bozuyo.
Yok canım ne kuslugu yani benim açımdan en azındanB bibikatun T Titizz1
aa kızlar ne oluyor, neden bu kadar gerildiniz, üzmeyin birbirinizi ve de en önemlisi bebişlerinizi. her dr istediği yorumu yapabiliyor, kimi sakın kullanma bunu derken kimi de kullan iyi gelir diyebiliyor. bunun için birbirimizi üzmeyelim değil mi? bakın aylardır burda her anımızı paylaşır olduk, arkadaş olduk, dost olduk, hadi öpüşün koklaşın bitirelim bu küslüğü
Yok canım benim gördüğüm bebek çantasıydı. Günlük ihtiyaçlarını taşımak için. Sadece kırmızısı vardı. Ben önceden aldığım için pek incelemedim detayını bilmiyorum.Kizlar sabah eşim gitmiş a 101e küvet falan almış hepsinden çok da güzeller ya. Ama çanta ve askiyi okudum burada bulabilirsem alicam emir tahamaçanta nasıl kızlar hastaneye hazırlanan cantadan mi
Tamam canım bakalım yetisebilecek miyim :)Yok canım benim gördüğüm bebek çantasıydı. Günlük ihtiyaçlarını taşımak için. Sadece kırmızısı vardı. Ben önceden aldığım için pek incelemedim detayını bilmiyorum.
Ayy canım napıım yaa.ben böyle bilgisiz deneyimsiz olunca stres oluyorum. Birazda mükemmeliyetçi bir tipim işim zor elimde olsa bir tur prova bile yaparım
Aynen canım olup da fark edilmemesi çok riskli. Benim yüklemede düşük çıkmasına rağmen doktor diyet yap dedi ve haftada üç gün aç tok parmaktan ölçtürüp yazdırıyor takip ediyor suyum fazla olduğu için. Allah yardımcımız olsun
Canım kraft london xl var öneririm ama bastonlarinda tentesi inmiyor tam.ama 4 yasına kadar rahat kullanırsın canım.tecrübeleri dinleyince baston + ayrı araba koltuğu mantıklı geldi banada güzel bi baston belirleyip baston model alırım büyük ihtimalle
ben de gittim birşey bulamadım:)Şimdi çıktım 101 den 6 tane aldım 5lilerden :) herşeyini asarım artık
Ama kızlar elinizi çabuk tutun burda herkes göbeğini tuta tuta koşuyordu 101 e doğru
Ben ordayken bitti daha çoğu şey :)
Canım yorumlari okursan ben arkadaşa karşı bişey yazmadım hatta o yazıyı başkasına yazdım kendişinden mesaj geldi. Ben sadece canan hocaya bir deli kuyuya taş atmış cümlesi kullanan arkadaşa tepki gösterdim kimse bu cümleleri haketmiyor yaptırirsin yaptırmassin ama insanlara laf söylemek çok yanlisB bibikatun T Titizz1
aa kızlar ne oluyor, neden bu kadar gerildiniz, üzmeyin birbirinizi ve de en önemlisi bebişlerinizi. her dr istediği yorumu yapabiliyor, kimi sakın kullanma bunu derken kimi de kullan iyi gelir diyebiliyor. bunun için birbirimizi üzmeyelim değil mi? bakın aylardır burda her anımızı paylaşır olduk, arkadaş olduk, dost olduk, hadi öpüşün koklaşın bitirelim bu küslüğü
Sen zayifmissin zaten canim kilo almis olmana sevinmis bile olabilirsin ama ben halihazırda zayiflamaya calisiyodum hamile kalmadan once ama istedigim hedefe varamamistim :) neyse ki boyum var cok belli olmuyo hatta insanlar hic kilo almamissin diyorlar ama 8 kilo aldim diyinceBen 11 kilo aldımama 43 kiloydum 54 um suan.ilk aylarda hizli aldim bende.insallah yine hızlanmaz.
Siz başkasına sert çıktığınız için bende size cevap vermek istedim. Ben konuyu uzatmayip kapattigim halde siz uzatmaya devam ediyorsunuz. Diyorum ki siz söyleyip soyleyip sonuna yanlış anlamayin diyince ayip olmuyor ayni seyi ben yapınca ayıp görüyorsunuz. Ben gereken alttan almayi yaptığımı düşünüyorum. Buradaki insanlarin da bizim bu saçma sapan konusmamizi okumak zorunda değiller. Bu yüzden artık cevap yazmayacagim.Canım yorumlari okursan ben arkadaşa karşı bişey yazmadım hatta o yazıyı başkasına yazdım kendişinden mesaj geldi. Ben sadece canan hocaya bir deli kuyuya taş atmış cümlesi kullanan arkadaşa tepki gösterdim kimse bu cümleleri haketmiyor yaptırirsin yaptırmassin ama insanlara laf söylemek çok yanlis
Aynen cnm bana da kimse inanmıyor hatta eşim bile diyor ne bacak ne yüz den hiç hamile olduğun anlaşılmıyor diyor maşallah diyelim de 10 kilo almışım inş çok fazla almam artık 8 kilo daha hak verdim kendime :))Sen zayifmissin zaten canim kilo almis olmana sevinmis bile olabilirsin ama ben halihazırda zayiflamaya calisiyodum hamile kalmadan once ama istedigim hedefe varamamistim :) neyse ki boyum var cok belli olmuyo hatta insanlar hic kilo almamissin diyorlar ama 8 kilo aldim diyincediyorlar
Arkadaş bizi etiketleyip yazdığı için cevap yazdim yoksa zaten ben bu konuyu kapattimSiz başkasına sert çıktığınız için bende size cevap vermek istedim. Ben konuyu uzatmayip kapattigim halde siz uzatmaya devam ediyorsunuz. Diyorum ki siz söyleyip soyleyip sonuna yanlış anlamayin diyince ayip olmuyor ayni seyi ben yapınca ayıp görüyorsunuz. Ben gereken alttan almayi yaptığımı düşünüyorum. Buradaki insanlarin da bizim bu saçma sapan konusmamizi okumak zorunda değiller. Bu yüzden artık cevap yazmayacagim.
Bebek çantası eşim gitmiş almaya ama beğenmedim dedi naylonmuş soyulur falan diyede alma dedim o fiyatlarda zaten dışardada bulabilirim diye.Kizlar sabah eşim gitmiş a 101e küvet falan almış hepsinden çok da güzeller ya. Ama çanta ve askiyi okudum burada bulabilirsem alicam emir tahamaçanta nasıl kızlar hastaneye hazırlanan cantadan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?