- 26 Mayıs 2014
- 287
- 294
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.241
canım ben 12.haftadan itibaren badem yağı kulanıyorum, evet biraz tüylenme var ama görüyorum ki kullanan kullanmayan herkeste var tüylenme, badem yağı ile alakası olup olmadığından emin değilim. çatlak yok kaşıntı yok, sürekli nemli olduğu için gerginlik de hissetmiyorum. ben soranlara badem yağını öneriyorum canım.kokar kız o :) ama onuda denerim .Badem yağı tüylenme yapıyor deniliyor ama herkeste yapmıyormuş bakalım bende yapacak mı.
Kuvete ayrica file alinca uyuyor mu yoksa takım mi olmasi lazim? Bir de fiyati cok mu uygun a101 de piyasaya göre. Ona gore karar vericem de tecbubelisin diye sana sorayim dedim :)
Hastane terliği kaldı birtekşaka biyana epey aldım birazdan da a101 e hidip yorgan falan bakıcam güzrlse alırım :) bir de bebek askıları var onlardan alıcam biraz. Dışarda pahalı koçtaşta falan :)
Bende gittim a101 e kuvetini kovasını falan aldım guzellermis genis kuvetler begendim0Hastane terliği kaldı birtekşaka biyana epey aldım birazdan da a101 e hidip yorgan falan bakıcam güzrlse alırım :) bir de bebek askıları var onlardan alıcam biraz. Dışarda pahalı koçtaşta falan :)
Şimdi çıktım 101 den 6 tane aldım 5lilerden :) herşeyini asarım artıkBebe askıları güzel oğluma almıştım..hala kırılna falab olmadı taş gibi çıktı
Aynen canım almamış olsam ben de alırdım çok güzeller. Sağlıkla kullansın inşallah bebişinBende gittim a101 e kuvetini kovasını falan aldım guzellermis genis kuvetler begendim0
Ben 11 kilo aldımBen de seninle ayni durumdayim :/ 8 kilo aldim her seferinde doktor kizcak diye geriliyorum. Ben ilk 3 ay cok kilo aldim nedense. Simdi toparlamaya calisiyorum ama ne kadar az yesem de kilo aliyorum. Bunyem de kilo almaya müsaitti zaten heralde o yuzden. 16 kiloyu gecmiyim bari diyorum ama bakalim hayirlisi :) herkes 6 aydan sonra aliniyo esas kilo sen naptin boyle diye moralimi bozuyo.
İyi yapmıssin canım evet gordum bende kullanisli olur.hepsini tasiyamicagimdan kurcalamadimAynen canım almamış olsam ben de alırdım çok güzeller. Sağlıkla kullansın inşallah bebişin
Ben bir de basamak aldım kendime taburelere çıkamıyorum başım döner diye korkumdan bu iyi olacak. Dolaba falan uzanmadan yetişirim
Büyüyünce de oğlum kullanır
Açlık tokluk 3 aylık şeker baktirabilirsinBirde ben hamilelik öncesi 75 gr yaptırdım bu tahlilden gerçekten çok zordu baygınlık hissi verdi sonuç açlık 90 ilk saat 175 ikinci saat 118 üçüncü saat 103 gibi bişey idi ben de direk şeker varmış gibi diyetisyene yonlendirtsem kendimi diyorum gerçekten zor bi testti benim için şuan onun stresindeyim
Kavga etmek istesem çabaya girmem canım senin gibi. Farkindaysan bende yanlış anlamayin yazdım sizin gibi. Ki ilk mesajiniza bakarsaniz laflari doseyip doseyip sonuna yanlış anlamayin yazmakla kavga çabasında olmadiginizi saniyosaniz yaniloyorsunuz. Insanlara nasıl giderseniz onlar da size öyle gelir.
Kizlar yarin a101e gelecek bebek urunlerinden kuvet falan almayi dusunen var mi ?
güldürdün beni yaaa :))) ben akşam uğrayacağım umarım askılardan kalmıştır.Şimdi çıktım 101 den 6 tane aldım 5lilerden :) herşeyini asarım artık
Ama kızlar elinizi çabuk tutun burda herkes göbeğini tuta tuta koşuyordu 101 e doğru
Ben ordayken bitti daha çoğu şey :)
İnşallah dicem ama hiç umudum yok canım :) öğle arasını dene yakınsagüldürdün beni yaaa :))) ben akşam uğrayacağım umarım askılardan kalmıştır.
Bol c vitamini tüketiyorum. İlaç kullanmadım hiç çok şükür.Kızlar birşey sorucam grip olduğunuzda ilaç kullandınız mı? Çok kararsızım ya doktor vermesine rağmen kullanıp kullanmamakta.
Olay şeye dönüyor bence. 2li test,3lü teste.Bu arada şeker yüklemesi konuşulmuş kızlar arkadaşım yaptırmadı sonuç şeker ve tansiyondan 32 haftada premature doğum oldu gelişimi durdu suyu fazlaydı üstelik 43 kilo hamile kalmış biriydi doktoru şeker yuklemesini tavsiye etmedi ama aksilik olunca hemen uzman profesör bi doktor önerdi ve bu doktor da kızmış neden yapılmadı testin takibe alınmadı diyet uygulardin diye tercih meselesi tabi ama şuan kendisi bana kesinlikle yaptır diyo
Bende baya kilo aldım yaBen de seninle ayni durumdayim :/ 8 kilo aldim her seferinde doktor kizcak diye geriliyorum. Ben ilk 3 ay cok kilo aldim nedense. Simdi toparlamaya calisiyorum ama ne kadar az yesem de kilo aliyorum. Bunyem de kilo almaya müsaitti zaten heralde o yuzden. 16 kiloyu gecmiyim bari diyorum ama bakalim hayirlisi :) herkes 6 aydan sonra aliniyo esas kilo sen naptin boyle diye moralimi bozuyo.
Ben düşünüyorum baya uygun okuldan yetişirsem alıcamKizlar yarin a101e gelecek bebek urunlerinden kuvet falan almayi dusunen var mi ?
bizim küçük birşey almamız lazım sıklıkla haftasonları memlekete geçtiğimiz için kendi şahsı yükümüz de oluyor o yüzden yer kaplamaması lazım. dedeğine baktım büyük değilmiş aklımda bulunsun o model teşekkür ediyorum.Bizim de bagajimiz kucuk ama travel da cok kullanisli geldi, tam marka ve model belirledik almaya gittik, bebek magazasinda hem travel sistem olan hem de baston seklinde katlanan modeller gorduk sevindik :) Causal vista ve chicco lite way plus. Chicconun puseti cok agirdi biz casual vistayi aldik fiyati da 900 tl diger travel sistemlere gore daha uygun. Bir bak istersen canim. Bagajda az yer kapliyor hem de surusu rahat.
tecrübeleri dinleyince baston + ayrı araba koltuğu mantıklı geldi banada güzel bi baston belirleyip baston model alırım büyük ihtimalleCanım travel sistem onermiyorum. Dünya kadar para verdim hicsevmedim herşeyi geçtim tenteleri komple inmiyor ve sürekli güneş gelince arabanın içini kaldırıp bebekle birlikte yönünü değiştiriyordum. Tek başına kolay olmuyordu çünkü güneşin yönü değişiyordu hep. Ben dünya kadar para vericem hem düzgün kullanAmayacagim başkasına verdik hatta hamile de kalırsam yenisini alırız diye düşündük. Ana kucagini verdiğim kişi işi bitince geri verdi şu an bizde. Bende kullanışlı duzgun bir model almayı düşünüyorum çok büyük ebatlarda olmayan
Birde ben hamilelik öncesi 75 gr yaptırdım bu tahlilden gerçekten çok zordu baygınlık hissi verdi sonuç açlık 90 ilk saat 175 ikinci saat 118 üçüncü saat 103 gibi bişey idi ben de direk şeker varmış gibi diyetisyene yonlendirtsem kendimi diyorum gerçekten zor bi testti benim için şuan onun stresindeyim
Şimdi çıktım 101 den 6 tane aldım 5lilerden :) herşeyini asarım artık
Ama kızlar elinizi çabuk tutun burda herkes göbeğini tuta tuta koşuyordu 101 e doğru
Ben ordayken bitti daha çoğu şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?