temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kokar kız o :) ama onuda denerim .Badem yağı tüylenme yapıyor deniliyor ama herkeste yapmıyormuş bakalım bende yapacak mı.
canım ben 12.haftadan itibaren badem yağı kulanıyorum, evet biraz tüylenme var ama görüyorum ki kullanan kullanmayan herkeste var tüylenme, badem yağı ile alakası olup olmadığından emin değilim. çatlak yok kaşıntı yok, sürekli nemli olduğu için gerginlik de hissetmiyorum. ben soranlara badem yağını öneriyorum canım.

Kuvete ayrica file alinca uyuyor mu yoksa takım mi olmasi lazim? Bir de fiyati cok mu uygun a101 de piyasaya göre. Ona gore karar vericem de tecbubelisin diye sana sorayim dedim :)

File almak gerek canım ben rahat ettim tek başıma yıkadım hep file sayesinde.takım değildi ayrı almıştım.yine alacağım file tabii :) fiyatlar iyi bence ben 7 sene önce o fiyatq aldım küveti kovası falan da hoş alacağım gidebilirsem tabii

Hastane terliği kaldı birtek şaka biyana epey aldım birazdan da a101 e hidip yorgan falan bakıcam güzrlse alırım :) bir de bebek askıları var onlardan alıcam biraz. Dışarda pahalı koçtaşta falan :)

Bebe askıları güzel oğluma almıştım..hala kırılna falab olmadı taş gibi çıktı

Hastane terliği kaldı birtek şaka biyana epey aldım birazdan da a101 e hidip yorgan falan bakıcam güzrlse alırım :) bir de bebek askıları var onlardan alıcam biraz. Dışarda pahalı koçtaşta falan :)
Bende gittim a101 e kuvetini kovasını falan aldım guzellermis genis kuvetler begendim0

Bebe askıları güzel oğluma almıştım..hala kırılna falab olmadı taş gibi çıktı
Şimdi çıktım 101 den 6 tane aldım 5lilerden :) herşeyini asarım artık

Ama kızlar elinizi çabuk tutun burda herkes göbeğini tuta tuta koşuyordu 101 e doğru
Ben ordayken bitti daha çoğu şey :)

Bende gittim a101 e kuvetini kovasını falan aldım guzellermis genis kuvetler begendim0
Aynen canım almamış olsam ben de alırdım çok güzeller. Sağlıkla kullansın inşallah bebişin
Ben bir de basamak aldım kendime taburelere çıkamıyorum başım döner diye korkumdan bu iyi olacak. Dolaba falan uzanmadan yetişirim
Büyüyünce de oğlum kullanır

Ben 11 kilo aldım ama 43 kiloydum 54 um suan.ilk aylarda hizli aldim bende.insallah yine hızlanmaz.

İyi yapmıssin canım evet gordum bende kullanisli olur.hepsini tasiyamicagimdan kurcalamadimsizde saglikla kullanin insallahhh

Açlık tokluk 3 aylık şeker baktirabilirsin

B bibikatun @Ebudik
aa kızlar ne oluyor, neden bu kadar gerildiniz, üzmeyin birbirinizi ve de en önemlisi bebişlerinizi. her dr istediği yorumu yapabiliyor, kimi sakın kullanma bunu derken kimi de kullan iyi gelir diyebiliyor. bunun için birbirimizi üzmeyelim değil mi? bakın aylardır burda her anımızı paylaşır olduk, arkadaş olduk, dost olduk, hadi öpüşün koklaşın bitirelim bu küslüğü

Kızlar birşey sorucam grip olduğunuzda ilaç kullandınız mı? Çok kararsızım ya doktor vermesine rağmen kullanıp kullanmamakta.
Bol c vitamini tüketiyorum. İlaç kullanmadım hiç çok şükür.
Hatta faranjitimde baya kötüydü benim.Onada doktorum vicks kremi sıcak suya ekle buharını içine çek falan demişti. Süper ghelmişti.

Olay şeye dönüyor bence. 2li test,3lü teste.
Ondada yine çok söylemler vardı.
Şeker yüklemesi ben pazartesi yaptırıcam. İnşallah cıkmaz

Bende baya kilo aldım ya
Dombili baykuş gibi geziyorum ortada
Göbegim yeni çıkmaya başladı

bizim küçük birşey almamız lazım sıklıkla haftasonları memlekete geçtiğimiz için kendi şahsı yükümüz de oluyor o yüzden yer kaplamaması lazım. dedeğine baktım büyük değilmiş aklımda bulunsun o model teşekkür ediyorum.

tecrübeleri dinleyince baston + ayrı araba koltuğu mantıklı geldi banada güzel bi baston belirleyip baston model alırım büyük ihtimalle

Aynen ben de direk testi yapmadan diyetisyene gitsem diyorum. Şeker varsa ve bilinmiyorsa gerçekten sonuçları kötü oluyormuş... Ben henüz yaptırmadım ama bende de cıkar gibi geliyor hem bebeğin kilosu biraz önden gidiyor, ben cabuk kilo alıyorum hem de ailede şeker var.. Belli olmaz tabii..
Canan hoca konusunda zaten o kadının dediği gibi bir.beslenme ve yaşam şeklimiz olsa şeker olasılığı çok çok düşük olurdu. Ama öyle bir durumumuz olmadığı için sanırım testi yaptırmak cok daha sağlıklı

Şimdi çıktım 101 den 6 tane aldım 5lilerden :) herşeyini asarım artık

Ama kızlar elinizi çabuk tutun burda herkes göbeğini tuta tuta koşuyordu 101 e doğru
Ben ordayken bitti daha çoğu şey :)

Bizim buraya bol gelmiş anlaşılan.vardı baya şey.çantası da güzeldi de oğlumdan kalan var diyr almadım.sırt çantası alacağım floda güzel spor çantalar var bakmam lazım iyileşince kova maşrapa ve basamak aldım. Basamak oğluşa iyi oldu. Büyüyünce bu cadı da kullanır artık.kovası çok rahat taşıması bayıldm ben.başka şeylere bakmadım çok gözümü yormamak adına..ama çok güzel şeyler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…