- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.281
Bende bakayim dedim ama buraya gelmemiş o yüzden göremedim bende canımBebek çantası eşim gitmiş almaya ama beğenmedim dedi naylonmuş soyulur falan diyede alma dedim o fiyatlarda zaten dışardada bulabilirim diye.
Kilo alimi kisiden kisiye degisiyor. Ben 2. Hamilelikte son 8 hafta hic kilo almamisim nerdeyse . 32. Haftamda 55 kg ve 38 de ise 56 kg olmusum ve doguma girmisim. Toplamda da 8 kilo ile bitirmistim. Bir onceki hamilelikte de 9 kg almisim. Bazilari ilk haftalarda cabik aliyor bazilari da son haftalarda. Son haftalarda reflu sorunu yasayanlar hic kilo alamada biliyor.Aynen canım benim çevremde böyle diyor aynı. Ama dedigim gibi çok aman aman düşkün değilim ben yemeğe ama ilaçlar falan illaki aldiriyir galiba. E şimdiden sonra çocuk daha hızlı kilo alacak nasıl tutucaz ki kendimizi
Bu ay bari kilo almasam diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bir de ödem varsa nasıl anliyorsunuz ben anlayamıyorum şu anKilo alimi kisiden kisiye degisiyor. Ben 2. Hamilelikte son 8 hafta hic kilo almamisim nerdeyse . 32. Haftamda 55 kg ve 38 de ise 56 kg olmusum ve doguma girmisim. Toplamda da 8 kilo ile bitirmistim. Bir onceki hamilelikte de 9 kg almisim. Bazilari ilk haftalarda cabik aliyor bazilari da son haftalarda. Son haftalarda reflu sorunu yasayanlar hic kilo alamada biliyor.
Çok güzelmiş canım. Sadece 1 duvara mi yapicaksin? Hangi siteden aldin?Kızlar duvar kağıdımı daha doğrusu dev duvar stickerı alarak başladım sonunda. yurtdışından bir siteden sipariş verdim sorun olmaz umarım bakalım yapıştırınca paylaşacağım kendiminkini ama ektekini aldım ismi Alp olacağından dağ teması olsun istedim
Günaydın kızlar ben işe annem A101 e kuvetten alanlar memnun bikaç bişey daha alacak annem sanırım bakalım akşam görürüm :)
Akşam ben de bi ugrucam neler kalmışay ben öğle arası gittim beşiği bile alcaktım bitti dediler..eli boş döndüm ne küvet ne başka bişey bitek o ürünlerden maşrapa kalmış onuda ben almadım
Aynen canım benim çevremde böyle diyor aynı. Ama dedigim gibi çok aman aman düşkün değilim ben yemeğe ama ilaçlar falan illaki aldiriyir galiba. E şimdiden sonra çocuk daha hızlı kilo alacak nasıl tutucaz ki kendimizi
Sen zayifmissin zaten canim kilo almis olmana sevinmis bile olabilirsin ama ben halihazırda zayiflamaya calisiyodum hamile kalmadan once ama istedigim hedefe varamamistim :) neyse ki boyum var cok belli olmuyo hatta insanlar hic kilo almamissin diyorlar ama 8 kilo aldim diyincediyorlar
Bacaklarda sislik olur. Bacagina parkmakla basinc uygulayinca derin icine coker ve hemen eski halini almaz. Alt bacak kismindan daha rahat anlarsin.Bu ay bari kilo almasam diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bir de ödem varsa nasıl anliyorsunuz ben anlayamıyorum şu an
Benimki de çekirdek yemeye başlayınca çok hareketleniyor canımKızlar benim oğlum dondurmaya bayılıyor galibaYiyince yerinde durmuyor bir hareketler bir şekiller artislikler
Az önce babasıyla resmen oyun oynadılar o vuruyor o cevap veriyor oynamaya doyamadık çok tatlılardı
Allah olmayanlara da nasip etsin bizlere de sağlıkla kavuşmayı inşallah
Bende öyle ya. Sanki kafayi taktikca da daha çok alacakmisim gibi hissediyorum napicaz bilmiyorumbu kilo durumna bende çok takıyorum ya
Ayy benim öyle oluyor ya demek ki ödem de varBacaklarda sislik olur. Bacagina parkmakla basinc uygulayinca derin icine coker ve hemen eski halini almaz. Alt bacak kismindan daha rahat anlarsin.
Maşallah onlaraBenimki de çekirdek yemeye başlayınca çok hareketleniyor canım
Maşallah onlarabizimkinin favorileri elma ve dondurma akşamları dondurma ve oyun saatimiz var artık resmen ben ona dondurma yolluyorum o da bize tekmeler yumruklar bir şekiller artislikler
Ben de bilmiyorum canım ama gerçekten hergün en az bir tane yiyorumneden bukadar çok dondurma sevdik hamilelikte acabaherkes de duyuyorum bende çok yiyorum vede hamileliğim boyuınca yedim.. hastalanınca bile eşimden gizli gizli yedim ama muhakakk yedim
benimde şekerim yüksek yarın şeker yüklemesi yapılıcakKiloya bağlı olsaydı bende çıkmazdi canım :) doktorum da aynısını söyledi senin gibi zayiflarda bile çıkabiliyor işte dedi. Şekeri her şey etkiliyor ki yedigimiz beyaz ekmek makarna vs günlük hep elimizin altında olan yiyecekler çıkarabiliyor. Ki benim babaannem şekerden vefat ettiği için genlerde de olabilir dendi. Diyet sonrasında gizli şeker mi diye bakacaklar bu ay sonunda. Şeker yüklemesine neden atılıyor suç onu anlamış değilim. Hangi doktorun gücü var bile bile bebeğe anneyr zarar verecek bir işlem uygulamaya. Sacmaliktan öte bu düşünce
ben 53 kiiloyum 21 haftada 3,5 kg aldım.şekerim yüksek şeker yüklemesi yapılıcakanlamadım canım yaa ısrarlaa şeker yüklemesi şeker hastalığı yapıyor vücudu tetikliyor falan diyip duruyor..Ne kadar aksini iddia etsem de asla kabullenmiyor durumu şeker yüklemesi beni hasta yaptı diyor..En sonunda ben kabullendim ''tamam canım haklısın sanırım inşallah ben de şeker hastası olmam'' demek zorunda kaldım
nerden aldın cnm bunları güzelmişler.bende gecelikli almak istiyorumEki Görüntüle 1977869 Eki Görüntüle 1977870
Canım ben bunları aldım. Kimisi gecelijle kimisi pijamayla rahat etmiş biraz araştırdım. Ama sezeryan olursa ben gecelik giyerim die düşündüm. Pijamayı da evde yatarken giyerim gelen giden olur. Yaz günü uzun kollu daralırım bir de lohusa. O yüzden sabahlıklı aldım biri gelirse geçiririm üstüme hemen. Araştırmalarım sonucu genelde 2 gecelik bir pijama bir sabahlık olsa hastane çantasında işimizi görecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?