temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlaar bende şimdi geldim 101den. Askiliklardan beyaz renk kalmıştı 6liydi 2 tane alabildim. Gormeniz lazimdi resmen sömürmusler market talan olmuş pek de bişey kalmamisti hatta. Küvetin falan yeşil rengi kalmıştı iyi ki eşim sabahtan almış. Bence yetisemeyenlerde uzulmesin çünkü bu kadar rağbet gördüğüne göre daha çok getirirler. Hem de daha bim şok bunlar da getirir

Bebek çantası eşim gitmiş almaya ama beğenmedim dedi naylonmuş soyulur falan diyede alma dedim o fiyatlarda zaten dışardada bulabilirim diye.
Bende bakayim dedim ama buraya gelmemiş o yüzden göremedim bende canım

Kilo alimi kisiden kisiye degisiyor. Ben 2. Hamilelikte son 8 hafta hic kilo almamisim nerdeyse . 32. Haftamda 55 kg ve 38 de ise 56 kg olmusum ve doguma girmisim. Toplamda da 8 kilo ile bitirmistim. Bir onceki hamilelikte de 9 kg almisim. Bazilari ilk haftalarda cabik aliyor bazilari da son haftalarda. Son haftalarda reflu sorunu yasayanlar hic kilo alamada biliyor.

Bu ay bari kilo almasam diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bir de ödem varsa nasıl anliyorsunuz ben anlayamıyorum şu an

Çok güzelmiş canım. Sadece 1 duvara mi yapicaksin? Hangi siteden aldin?

Günaydın kızlar ben işe annem A101 e kuvetten alanlar memnun bikaç bişey daha alacak annem sanırım bakalım akşam görürüm :)

ay ben öğle arası gittim beşiği bile alcaktım bitti dediler.. eli boş döndüm ne küvet ne başka bişey bitek o ürünlerden maşrapa kalmış onuda ben almadım

ay ben öğle arası gittim beşiği bile alcaktım bitti dediler.. eli boş döndüm ne küvet ne başka bişey bitek o ürünlerden maşrapa kalmış onuda ben almadım
Akşam ben de bi ugrucam neler kalmış

bu kilo durumna bende çok takıyorum ya

benimde boyum kısa olduğu için takıyorum şanslısın uzun olduğundan ozaman:) bende 40la hamile kaldım şimdi 6 kilo aldım ayda bir.. son aylarda daha çok alırsın dediklerinde geriliyorum bende.. çoktan kasıtları ne acaba korkuyorum kıs olunca yuvarlanırım diye

Bu ay bari kilo almasam diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bir de ödem varsa nasıl anliyorsunuz ben anlayamıyorum şu an
Bacaklarda sislik olur. Bacagina parkmakla basinc uygulayinca derin icine coker ve hemen eski halini almaz. Alt bacak kismindan daha rahat anlarsin.

Benimki de çekirdek yemeye başlayınca çok hareketleniyor canım

Bacaklarda sislik olur. Bacagina parkmakla basinc uygulayinca derin icine coker ve hemen eski halini almaz. Alt bacak kismindan daha rahat anlarsin.
Ayy benim öyle oluyor ya demek ki ödem de var suyu artirmam lazım sanırım

Maşallah onlara bizimkinin favorileri elma ve dondurma akşamları dondurma ve oyun saatimiz var artık resmen ben ona dondurma yolluyorum o da bize tekmeler yumruklar bir şekiller artislikler

neden bukadar çok dondurma sevdik hamilelikte acaba herkes de duyuyorum bende çok yiyorum vede hamileliğim boyuınca yedim.. hastalanınca bile eşimden gizli gizli yedim ama muhakakk yedim

neden bukadar çok dondurma sevdik hamilelikte acaba herkes de duyuyorum bende çok yiyorum vede hamileliğim boyuınca yedim.. hastalanınca bile eşimden gizli gizli yedim ama muhakakk yedim
Ben de bilmiyorum canım ama gerçekten hergün en az bir tane yiyorum bir de diyet yapıyorum şeker için. Dondurma yiyebilmek için ne tatlı yiyorum ne bişe hepsinden vazgeçtim kornetlerden aldım çok yemeyim diye. Bir de içi çikolatasız olanlardan her akşam bir tane yiyoruz oğlumla

benimde şekerim yüksek yarın şeker yüklemesi yapılıcak

ben 53 kiiloyum 21 haftada 3,5 kg aldım.şekerim yüksek şeker yüklemesi yapılıcak
eşim 113 kg benden düşük şekeri.yani kilo degil vücudunun tolare durumu etkili. benim eşim bir günde 1 kg balı yiyor şeker aynı.vericekleri 50 gr -100 gr şekerli suyla kimseye birşey olmaz ama temelde varsa ortaya çıkartıyor buda normal amaç bu zaten yapılmasındaki.arkadaş bahane bulmuş

nerden aldın cnm bunları güzelmişler.bende gecelikli almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…