temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim sen de baya zayifsin 6 kilo normal bence hala 40li kilolardasin ne guzel :) 6 aydan sonra 10 kilo aldim demisti birisi ben limiti 8 diye belirledim ama 5 olsa daha iyi olur tabi. Bizim kararimizla olsa keske hamilelikten once bi aksam yemek yemesem 1 kilo verirdim, dun hastayim diye sadece bi kase corba icebildim sadece ama 1 gr zayiflamamisim :))

amacım karalamak değil kendi fikrimi söylüyorum 50gr şekeri hayat memat meselesi yapmak demogojiden başka bişey değil..Canan hocaya kalsa gün boyunca sadece ceviz yumurta zeytin ile beslen aman onu yeme bunu yeme..Kendi yiyo yiyo aman sen yeme.. şeker un tuz u geçtim de paketli hiç bir şey alma yeme diyo eee bu millet ne yiycek Dediğim gibi karalamak değil kendi fikrim katılan da olur sizin gibi katılmayan da

EBUDİK canımcım sen hamilelik başlarında az mktarda kilo almıştın sanki yaa ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.. ama sıkıntı yok napıcan alacağını almışsan takma ve kasma kendini ben de 26. haftamdayım ve 12 kilo aldım başlarda çok takıyordum aşırı bi yemem olmadığı halde neden bu kadar aldım diye ama sıkıntı yapınca da gitmiyor artaya devam ediyor yine sall gitsin

Kizlar yarin a101e gelecek bebek urunlerinden kuvet falan almayi dusunen var mi ?
ben aldım şekerimm küvetini kovasını maşrapasını ve hattaa çocuk askıları vardı küçük olanlardan 3 paket aldım :) çok tatlılarrdı ve piyasadakilerin aynısı olduğu halde fiyatları yarıyarıya...kesinlikle tavsiye ederim

KIZLAR MERHABA,
birkaç gundur buraya da gıremeyınce a101den haberım olmamıstı bugun annem aradı hemen gıttı aldı sagolsun kuvet kova masrapa. askıyıda ben cıkısta gıdıp bakayım dıyorum.bu hafta cok şükür hareketlerı cok belırgın artık sonunda zahmet etti paşa bazen gobegımı actıgımda dısardan bıle gorebılıyorum tostosumu :) ve odamızı da aldık ay sonunda gelıcek ınsallah..iş çıkışı bıkac bısey aldım gecen aksam zıbın batanıye falan .. hala kendımıze aldıgıma ınanamıyorum cok garıp bı hısmiş gercekten :) odanın markası caploonba hem fiyatlar uygun hemde cok kalıtelı. bı arkadasım almıstı gercekten mobılya kokusu bıle yok denıcelecek kadar az dı ılk geldıklerınde. ınsallah bızımkılerde oyle olur. hazırlıklar artık tam gaz :)

Eklentiler

• julian-bebek-odasi-654.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 59
Evet canim basta seviniyodumda kalcalardan almaya baslayinca biraz urktum.popis oldu kocaman

Tamam canim cok tesekkur ederim. Kulagimin ustune yatinca rahatliyorum dune gore bugun daha az agrim. Ama nezle olmusum hapsirmaktan burnumu silmekten bi hal oldum

Cok guzelmis gülegüle saglikla kullanin canim

Evet başlarda az almıştım ama bir anda ne olduysa oldu bende anlamadım ay napalım ya sağlıkla doguralim da veririz kilolari peslerinden koşarken

Evet başlarda az almıştım ama bir anda ne olduysa oldu bende anlamadım ay napalım ya sağlıkla doguralim da veririz kilolari peslerinden koşarken

valla inşallahh veririzz doğum sonrası benim kocişi görsen benden çok dikkat ediyor..Görmen lazım şeker hiç yok , tuz ve ekmek ise çok azz..Bi fitt takılıyor ki sorma gitsinn ona baktıkça iyice yiyeim geliyo sinirden

Ne kadar dil dökersek dökelim inanilmiyor canım. Insanlar kaosu seviyor. Ne diyelim Allah herkesin bebeklerjni korusun

Ne kadar dil dökersek dökelim inanilmiyor canım. Insanlar kaosu seviyor. Ne diyelim Allah herkesin bebeklerjni korusun

aynen öyle canlar..Malesef bazen kişilerin fikirleri sabit olabiliyor.. Allah herkesin hakkında en hayırlı olanı nasip etsin

O mesajı bana yazmışsınız..Evet Canan karatay için bir deli kuyuya taş attı dedimm de size noluyo onu anlamadım.. Benim fikrim benim düşüncem bu karalama falan da değil.. Gereksiz gereksiz insanların içine kurt düşürmekten başka bi işe yaramıyor o kadının söyledikleri ve Fikrimizi söylemek konusunda hür olduğumuzu üşünyorum.. Tartışmak değil amacım diyorsunuz ancak tavrınız hiç de öyle değil..

Kizlar ben de kuvet takimini aldim a 101 den :) birinde bitmis digerine baktim orda vardi hemen aldim. Diger urunler kalmamis ama bebek askisi falan. Herkes taşıyabileceği seyleri almis heralde kuveti tasimak yordu baya

o küveti alınca eve getirip sevdin mi benim gibi ben bunda bebişimi mi yıkıycam diyee diyee sevdim naylon küveti

Çok cici ya güle güle kullansın ogluşun
Çok güzel ya birşeyler alabilmek vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…