temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Neden böyle yapıyorlar bize ilham alalım mi istiyorlar

UMARIM DEGISMEZ CANIM BIZ PİPİYİ GOREMEDIK AYRINTILIDA AMA KABARIKLIK VAR DEMISTI DOKTOR.TESTİSLERİ VAR KIZDA BU KADAR KABARIK OLMAZ DEMISTI. KENDI DOKTORUMDA KORDON DEDIGI SEYIN PİPİ OLDUGUNA KARAR VERDI ORDA BELIRGINDI ZATEN. OGLUMUZ OLCAGI FIKRINEDE ALISTIK ARTIK HERSEYIMIZ MASMAVI INSALLAH BI SURPRIZ YOKTUR SONUNDA BIZI BEKLEYEN

Canim boşver hiç uğraşma çünkü anladigim kadariyla hanimefendi savunduğu insan gibi girdiği her ortamda kaos yaratmaktan hoşlanıyor sanırım. O yüzden ben kendisine cevap yazmayı kestim. Kendi yazdığı şekli okumadan karşısındakinin yazdıklarına kafayı takıyor. Hiç can sıkmaya gerek konu kapansin gitsin

bizede ilk kız dediler aldık bir sürü kıyafet şimdi değiştirmeye ugrascaz bide degistiririz kiz derler ay allah korusun

Canim cok guzelmis gule gule kullanin oglusunuzla :) Biz de daha buyuk bir eve tasininca alicaz insallah cok begendim bunu aklimizda bulunsun :)

Yaa ne guzel esiniz size yardimci oluyor. Benimki de gelirken en sevdigim tatlilari getiriyor kiziyorum irade testi mi yapiyorsun kilo aliyorum yememem lazim diyorum ama ucundan azicik aliyorum napalim :) gerisi de ona kaliyor benimle birlikte gobek yapiyor kocis

Şuan da ortalama alınan kilolar ne alemde kızlar :) Ben 6 ya yanaştım

Merhaba
Yarın 28 haftalık olcaz ben 6 kg aldım.
Son aylarda bebeğin kilosunun artmasıyla beraber daha çok kilo alınabiliyor. Zaten kilolu olduğumdan dikkatli oldum çoğunlukla. Hele ki yüklenen şeker yüksek çıkınca diyete başladım ki heralde çok kilo almam. Henüz sadece karnım şişti. Ama akşam olunca sanki 150 kiloymuş gibi ağır hissediyorum. Sabahları da kul gibi uyanıyorum. Sanki karnımda bebek yok gibi haifif. Sonra bısığım içerde anne ben burdayım baaak dercesine oynamaya başlıyor. Allahım ne mutluluk. Yüreğimde milyonlarca sevinç aynı anda çığlık atıyor kalbim pır pır ediyor. Artık kızımı öyle net hissediyorum ki duam da gözyaşlarım da karşılık buldu diye Rabbime şükürle yaşıyorum. Allahım diyorum bizi bize bağışla tez sağlıkla kavuştur diyorum. Yavrum evladım diye diye elim karnımda geziyorum. Gören deli der bana o derece yani. Eminim bnm gibi sebepli sebepsiz konuşup gülüyorsunuzdur hatta mutluluktan ağlayanınız bile vardır. Ne güzelmiş evlat sahibi olmak. Yüzünü görmeden varlığına şükretmek. Çok duygusalım yine. Allahım her kadına nasip et bizi ulaştırdığın bu mertebeyi anneliği her kadına nasip et.
Geçen sene o kadar ağladım ki bir umut için şimdi elimden gelse herkes anne olsun diye savaş vericem. Hamilelerin duası tutar siz de dua edin kızlar tanıdıklarınıza. İyi akşamlar.

ne güzel işte göbişler birlikte büyüyor inanki yanındaki kişinin fitt olması insana daha çok dokunuyo sonuç ise hüsran

Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza ve kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallahh.. kilonuz da maşallah çok iyi imrenmedim desem yalan olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…