- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.321
TEŞEKKÜRLER CANIM AMİİN İNŞALLAH.. EVET COK GUZEL Bİ DUYGU VE KESINLIKLE HAMILEYKEN COK OZEL HISSEDIYOR INSAN KENDINIDE BEBEGINIDEÇok cici ya güle güle kullansın ogluşun
Çok güzel ya birşeyler alabilmek vs
Aynen bende pazar günü gezicem baya bakalım.TEŞEKKÜRLER CANIM AMİİN İNŞALLAH.. EVET COK GUZEL Bİ DUYGU VE KESINLIKLE HAMILEYKEN COK OZEL HISSEDIYOR INSAN KENDINIDE BEBEGINIDE
Neden böyle yapıyorlar bize ilham alalım mi istiyorlarvalla inşallahh veririzz doğum sonrasıbenim kocişi görsen benden çok dikkat ediyor..Görmen lazım şeker hiç yok , tuz ve ekmek ise çok azz..Bi fitt takılıyor ki sorma gitsinn ona baktıkça iyice yiyeim geliyo sinirden
UMARIM DEGISMEZ CANIMbizde bugün beşiği aldik jokerdeki agashi besikten aldik fiyat çok uygun a101dende bebek yorganiyla alezini aldik nevresim gecen sefer bimden almıştım o kısım tamamlandı şükür ya kizlar ayrintilida cinsiyet değişmez dimi pipiyi net gördük ama basta değişince insan panik oluyo
Canim boşver hiç uğraşma çünkü anladigim kadariyla hanimefendi savunduğu insan gibi girdiği her ortamda kaos yaratmaktan hoşlanıyor sanırım. O yüzden ben kendisine cevap yazmayı kestim. Kendi yazdığı şekli okumadan karşısındakinin yazdıklarına kafayı takıyor. Hiç can sıkmaya gerek konu kapansin gitsinO mesajı bana yazmışsınız..Evet Canan karatay için bir deli kuyuya taş attı dedimm de size noluyo onu anlamadım.. Benim fikrim benim düşüncem bu karalama falan da değil.. Gereksiz gereksiz insanların içine kurt düşürmekten başka bi işe yaramıyor o kadının söyledikleri ve Fikrimizi söylemek konusunda hür olduğumuzu üşünyorum.. Tartışmak değil amacım diyorsunuz ancak tavrınız hiç de öyle değil..
bizede ilk kız dediler aldık bir sürü kıyafet şimdi değiştirmeye ugrascaz bide degistiririz kiz derler ay allah korusunUMARIM DEGISMEZ CANIMBIZ PİPİYİ GOREMEDIK AYRINTILIDA AMA KABARIKLIK VAR DEMISTI DOKTOR.TESTİSLERİ VAR KIZDA BU KADAR KABARIK OLMAZ DEMISTI. KENDI DOKTORUMDA KORDON DEDIGI SEYIN PİPİ OLDUGUNA KARAR VERDI ORDA BELIRGINDI ZATEN. OGLUMUZ OLCAGI FIKRINEDE ALISTIK ARTIK HERSEYIMIZ MASMAVI INSALLAH BI SURPRIZ YOKTUR SONUNDA BIZI BEKLEYEN
Ayy aynen canim yao küveti alınca eve getirip sevdin mi benim gibiben bunda bebişimi mi yıkıycam diyee diyee sevdim naylon küveti
Canim cok guzelmis gule gule kullanin oglusunuzla :) Biz de daha buyuk bir eve tasininca alicaz insallah cok begendim bunu aklimizda bulunsun :)KIZLAR MERHABA,
birkaç gundur buraya da gıremeyınce a101den haberım olmamıstı bugun annem aradı hemen gıttı aldı sagolsun kuvet kova masrapa. askıyıda ben cıkısta gıdıp bakayım dıyorum.bu hafta cok şükür hareketlerı cok belırgın artık sonunda zahmet etti paşabazen gobegımı actıgımda dısardan bıle gorebılıyorum tostosumu :) ve odamızı da aldık ay sonunda gelıcek ınsallah..iş çıkışı bıkac bısey aldım gecen aksam zıbın batanıye falan .. hala kendımıze aldıgıma ınanamıyorum cok garıp bı hısmiş gercekten :) odanın markası caploonba hem fiyatlar uygun hemde cok kalıtelı. bı arkadasım almıstı gercekten mobılya kokusu bıle yok denıcelecek kadar az dı ılk geldıklerınde. ınsallah bızımkılerde oyle olur. hazırlıklar artık tam gaz :)
Yaa ne guzel esiniz size yardimci oluyor. Benimki de gelirken en sevdigim tatlilari getiriyor kiziyorumvalla inşallahh veririzz doğum sonrasıbenim kocişi görsen benden çok dikkat ediyor..Görmen lazım şeker hiç yok , tuz ve ekmek ise çok azz..Bi fitt takılıyor ki sorma gitsinn ona baktıkça iyice yiyeim geliyo sinirden
Evet bol su ve tuzu azaltman lazim canim :)Ayy benim öyle oluyor ya demek ki ödem de varsuyu artirmam lazım sanırım
Canim doktor sorun gormezse son haftaya kadar bile yapilir. Ama ucakla 36. Haftaya kadar.Kizlar hamilelikte kacinci haftaya kadar yolculuk yapabiliyoruz? 4-5 saatlik araba yolculuklari mesela.
Ben 3 kg yaklastim :)Şuan da ortalama alınan kilolar ne alemde kızlar :) Ben 6 ya yanaştım
Ben -1 deyimŞuan da ortalama alınan kilolar ne alemde kızlar :) Ben 6 ya yanaştım
Neden böyle yapıyorlar bize ilham alalım mi istiyorlar
Yaa ne guzel esiniz size yardimci oluyor. Benimki de gelirken en sevdigim tatlilari getiriyor kiziyorumirade testi mi yapiyorsun kilo aliyorum yememem lazim diyorum ama ucundan azicik aliyorum napalim :) gerisi de ona kaliyor benimle birlikte gobek yapiyor kocis
Merhaba
Yarın 28 haftalık olcaz ben 6 kg aldım.
Son aylarda bebeğin kilosunun artmasıyla beraber daha çok kilo alınabiliyor. Zaten kilolu olduğumdan dikkatli oldum çoğunlukla. Hele ki yüklenen şeker yüksek çıkınca diyete başladım ki heralde çok kilo almam. Henüz sadece karnım şişti. Ama akşam olunca sanki 150 kiloymuş gibi ağır hissediyorum. Sabahları da kul gibi uyanıyorum. Sanki karnımda bebek yok gibi haifif. Sonra bısığım içerde anne ben burdayım baaak dercesine oynamaya başlıyor. Allahım ne mutluluk. Yüreğimde milyonlarca sevinç aynı anda çığlık atıyor kalbim pır pır ediyor. Artık kızımı öyle net hissediyorum ki duam da gözyaşlarım da karşılık buldu diye Rabbime şükürle yaşıyorum. Allahım diyorum bizi bize bağışla tez sağlıkla kavuştur diyorum. Yavrum evladım diye diye elim karnımda geziyorum. Gören deli der bana o derece yani. Eminim bnm gibi sebepli sebepsiz konuşup gülüyorsunuzdur hatta mutluluktan ağlayanınız bile vardır. Ne güzelmiş evlat sahibi olmak. Yüzünü görmeden varlığına şükretmek. Çok duygusalım yine. Allahım her kadına nasip et bizi ulaştırdığın bu mertebeyi anneliği her kadına nasip et.
Geçen sene o kadar ağladım ki bir umut için şimdi elimden gelse herkes anne olsun diye savaş vericem. Hamilelerin duası tutar siz de dua edin kızlar tanıdıklarınıza. İyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?