temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar hamilelikte kacinci haftaya kadar yolculuk yapabiliyoruz? 4-5 saatlik araba yolculuklari mesela.
Ben 7. Ay bitene kadar yapabiliyoruz diye biliyorum uçakla ama arabayla sınır yoktur ki ya sen iyi hissediyorsan diye düşünüyorum tabi son birkaç hafta risk olabilir . Ben de Mayıs ortası gibi yine iş için yurtdışına çıkacağım 3-4 saatlik bir uçak yolculuğu bebeğim daha 2 aylıkken başlamıştık yolculuklara :)

Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza ve kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallahh.. kilonuz da maşallah çok iyi imrenmedim desem yalan olur :)
Amin inşallah şuan tek duamız odur herkade ☺
Kilo konusuna gelince gerçekten dikkat ettim. Arada kaçamaklar oldu dondurma tatlı veya hamurişi şeklinde ama bir sonraki hafta muhakkak telafi ettim. Kendimi salmadım çünkü salabilecek durumda değildim. Boyum 165 kilom 86 idi hamilelik öncesi. Hatta 89 olmuştum da diyete başlayıp 86 ya indim o ay hamile kaldım. Yani ztn imrenecek bi durumda değilim. Keşke zayıf olsam da kiloyu dert etmesem.

Kizlar hamilelikte kacinci haftaya kadar yolculuk yapabiliyoruz? 4-5 saatlik araba yolculuklari mesela.

Canım ben pazar günü mersine gidecektim sordum kısa mesafe olduğu için gidebilirsin ama başka yer olmaz dedi.mersin adana yakın zaten. Sorman gerekli bence izin verirse gidersin..git ama hasta olma sakın dedi hatta

Canım ben pazar günü mersine gidecektim sordum kısa mesafe olduğu için gidebilirsin ama başka yer olmaz dedi.mersin adana yakın zaten. Sorman gerekli bence izin verirse gidersin..git ama hasta olma sakın dedi hatta
Tesekkur ederim canim cevabin icin. Ben cumartesi gunu sordum sorun yok gidebilirsin dedi ama biz mayis basinda tatil plani yapicaz da esimle daha 1 ay var o zamana sorun olur mu acaba dedim.

Tesekkur ederim canim cevabin icin. Ben cumartesi gunu sordum sorun yok gidebilirsin dedi ama biz mayis basinda tatil plani yapicaz da esimle daha 1 ay var o zamana sorun olur mu acaba dedim.

Sorun yok dediyse gidebilirsin tabii . izin vermiş ama dikkat et molaları sık verin ve her seferinde yürü..

Ayy canım bizde de aynı durum var ben de endişeliyim. Mayısta bizim de ilk evlilik yıldönümümüz Şöyle iki üç günlük bir kaçamak yapalım diyoruz. İnşallah izin verir doktorumuz

Canim ucakta raporla 36. Haftaya kadar. Ben cok sık ucak yolculugu yapiyorum o yuzden eminim :)
Araba ise son haftalara kadar yapilabiliniyor ama doktor sık sık mola vermenizi istiyor o da odem olmasin diye. Surekli ayni pozisyonda olmaz hem anne hemde bebek icin pek iyi degil.

Kizlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya baslamak lazim baslayanlar var mi önereceginiz marka var mi
Ben ilk hamilelikte bilmiyordum ve cok aci cektim. Son 1-2 ay kullanmak gerekiyor galiba.. zeytin yagi kullanabilirsiniz oda cok yumusak tutuyor ve vucut hemen emiyor. Bence onemli olan dogumdan sonrasi. Cunku ilk dogum ve ilk emzirme hemen yara oluyor. Ama nemli tutarsaniz daha rahat atlatirsiniz. Mustela ve lansion kullanmistim ama duzenli zeytinyagi hepsinden daha iyi.

Canim her seyi tamamladin sen ya ne guzel :) ben bi besik bi bebek arabasi aldim biraktim bu isleri resmen pijama falan hic aklima gelmemisti iyi hatirlattiniz
Canım, iyi akşamlar. Nasılsın? Karnında kabarcık ve kaşıntı yaşayan sendin değil mi? Ben bi yöntem buldum netten uyguladım çok şükür baya rahatlattı. Senin de hala devam ediyorsa yap. Limonu makyaj temizleme pamuğunun üzerine sıktım ve kaşınan bölgelerin üzerine koydum. Yarım saat 40 dakka kadar durdu. Sonra yine makyaj temizleme pamuğuyla ılık suyla sildim. İnternette yıkayın diyor da ben sildim bir sorun olmadı. Rahatladım da. İnşallah senin de işine yarar :))

Ne güzel anlatmışsiniz duygularınizi hatta hepimizin duygularını :) dediğin gibi her zaman bizim duygularimizi yasayamayan insanlar için dua edesi geliyor insanın. Allah kimsenin kucağıni boş birakmasin inşallah

Hissettigim çok ağırlik yok sanki. Hatta o kadar kiloyu nereme aldım diye kafama takiyorum. Sadece göbeğim var epey büyük. Ama baskül öyle demiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…