- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.341
Ben 7. Ay bitene kadar yapabiliyoruz diye biliyorum uçakla ama arabayla sınır yoktur ki ya sen iyi hissediyorsan diye düşünüyorum tabi son birkaç hafta risk olabilir . Ben de Mayıs ortası gibi yine iş için yurtdışına çıkacağım 3-4 saatlik bir uçak yolculuğu bebeğim daha 2 aylıkken başlamıştık yolculuklara :)Kizlar hamilelikte kacinci haftaya kadar yolculuk yapabiliyoruz? 4-5 saatlik araba yolculuklari mesela.
Amin inşallah şuan tek duamız odur herkade ☺Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza ve kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallahh.. kilonuz da maşallah çok iyi imrenmedim desem yalan olur :)
Kizlar hamilelikte kacinci haftaya kadar yolculuk yapabiliyoruz? 4-5 saatlik araba yolculuklari mesela.
Tesekkur ederim canim cevabin icin. Ben cumartesi gunu sordum sorun yok gidebilirsin dedi ama biz mayis basinda tatil plani yapicaz da esimle daha 1 ay var o zamana sorun olur mu acaba dedim.Canım ben pazar günü mersine gidecektim sordum kısa mesafe olduğu için gidebilirsin ama başka yer olmaz dedi.mersin adana yakın zaten. Sorman gerekli bence izin verirse gidersin..git ama hasta olma sakın dedi hatta
Canım ben pazar günü mersine gidecektim sordum kısa mesafe olduğu için gidebilirsin ama başka yer olmaz dedi.mersin adana yakın zaten. Sorman gerekli bence izin verirse gidersin..git ama hasta olma sakın dedi hatta[/QUOTE
hadi yaaa... e ben 8 saatlik yolculuk yaptım am bilmiyordum bu durumu
Tesekkur ederim canim cevabin icin. Ben cumartesi gunu sordum sorun yok gidebilirsin dedi ama biz mayis basinda tatil plani yapicaz da esimle daha 1 ay var o zamana sorun olur mu acaba dedim.
Ayy canım bizde de aynı durum var ben de endişeliyim. Mayısta bizim de ilk evlilik yıldönümümüzTesekkur ederim canim cevabin icin. Ben cumartesi gunu sordum sorun yok gidebilirsin dedi ama biz mayis basinda tatil plani yapicaz da esimle daha 1 ay var o zamana sorun olur mu acaba dedim.
hahaha sen napıyorsun ya -1 nedir :))))Ben -1 deyim6 kilo verdim 5 kilo aldım
Ama gidişat kötü çok yiyorum
Ben lansinohun aldım canım,7inci ay bitince basla dediler ama yine bi arastiricam.Kizlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya baslamak lazim baslayanlar var mi önereceginiz marka var mi
Ayy sorma canımhahaha sen napıyorsun ya -1 nedir :))))
Canim ucakta raporla 36. Haftaya kadar. Ben cok sık ucak yolculugu yapiyorum o yuzden eminim :)Ben 7. Ay bitene kadar yapabiliyoruz diye biliyorum uçakla ama arabayla sınır yoktur ki ya sen iyi hissediyorsan diye düşünüyorum tabi son birkaç hafta risk olabilir . Ben de Mayıs ortası gibi yine iş için yurtdışına çıkacağım 3-4 saatlik bir uçak yolculuğu bebeğim daha 2 aylıkken başlamıştık yolculuklara :)
Zeytin yag kullansana canim. Oda etkili ve daha dogal.Ben lansinohun aldım canım,7inci ay bitince basla dediler ama yine bi arastiricam.
Ben ilk hamilelikte bilmiyordum ve cok aci cektim. Son 1-2 ay kullanmak gerekiyor galiba.. zeytin yagi kullanabilirsiniz oda cok yumusak tutuyor ve vucut hemen emiyor. Bence onemli olan dogumdan sonrasi. Cunku ilk dogum ve ilk emzirme hemen yara oluyor. Ama nemli tutarsaniz daha rahat atlatirsiniz. Mustela ve lansion kullanmistim ama duzenli zeytinyagi hepsinden daha iyi.Kizlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya baslamak lazim baslayanlar var mi önereceginiz marka var mi
Canım, iyi akşamlar. Nasılsın? Karnında kabarcık ve kaşıntı yaşayan sendin değil mi? Ben bi yöntem buldum netten uyguladım çok şükür baya rahatlattı. Senin de hala devam ediyorsa yap. Limonu makyaj temizleme pamuğunun üzerine sıktım ve kaşınan bölgelerin üzerine koydum. Yarım saat 40 dakka kadar durdu. Sonra yine makyaj temizleme pamuğuyla ılık suyla sildim. İnternette yıkayın diyor da ben sildim bir sorun olmadı. Rahatladım da. İnşallah senin de işine yarar :))Canim her seyi tamamladin sen ya ne guzel :) ben bi besik bi bebek arabasi aldim biraktim bu isleri resmenpijama falan hic aklima gelmemisti iyi hatirlattiniz
Öyle yapayim canım artık napalımEvet bol su ve tuzu azaltman lazim canim :)
Canim ya nasıl verdin o 6 kiloyu. Benim midem yansa da bulansa da oğlum acikiyor diye düşünüp yemeğe zorluyorum kendimiBen -1 deyim6 kilo verdim 5 kilo aldım
Ama gidişat kötü çok yiyorum
Ne güzel anlatmışsiniz duygularınizi hatta hepimizin duygularını :) dediğin gibi her zaman bizim duygularimizi yasayamayan insanlar için dua edesi geliyor insanın. Allah kimsenin kucağıni boş birakmasin inşallahMerhaba
Yarın 28 haftalık olcaz ben 6 kg aldım.
Son aylarda bebeğin kilosunun artmasıyla beraber daha çok kilo alınabiliyor. Zaten kilolu olduğumdan dikkatli oldum çoğunlukla. Hele ki yüklenen şeker yüksek çıkınca diyete başladım ki heralde çok kilo almam. Henüz sadece karnım şişti. Ama akşam olunca sanki 150 kiloymuş gibi ağır hissediyorum. Sabahları da kul gibi uyanıyorum. Sanki karnımda bebek yok gibi haifif. Sonra bısığım içerde anne ben burdayım baaak dercesine oynamaya başlıyor. Allahım ne mutluluk. Yüreğimde milyonlarca sevinç aynı anda çığlık atıyor kalbim pır pır ediyor. Artık kızımı öyle net hissediyorum ki duam da gözyaşlarım da karşılık buldu diye Rabbime şükürle yaşıyorum. Allahım diyorum bizi bize bağışla tez sağlıkla kavuştur diyorum. Yavrum evladım diye diye elim karnımda geziyorum. Gören deli der bana o derece yani. Eminim bnm gibi sebepli sebepsiz konuşup gülüyorsunuzdur hatta mutluluktan ağlayanınız bile vardır. Ne güzelmiş evlat sahibi olmak. Yüzünü görmeden varlığına şükretmek. Çok duygusalım yine. Allahım her kadına nasip et bizi ulaştırdığın bu mertebeyi anneliği her kadına nasip et.
Geçen sene o kadar ağladım ki bir umut için şimdi elimden gelse herkes anne olsun diye savaş vericem. Hamilelerin duası tutar siz de dua edin kızlar tanıdıklarınıza. İyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?