- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #11.361
Canım isteyerek vermedim iki ay kadar nerdeyse serumla beslendim çok aşerdim ilk zamanlarCa
Canim ya nasıl verdin o 6 kiloyu. Benim midem yansa da bulansa da oğlum acikiyor diye düşünüp yemeğe zorluyorum kendimi
Tamam canim bende bakiyorum ne zaman kullanmak gerekiyorBen lansinohun aldım canım,7inci ay bitince basla dediler ama yine bi arastiricam.
Teşekkür ederim canim zeytinyagini duymamistim denerimBen ilk hamilelikte bilmiyordum ve cok aci cektim. Son 1-2 ay kullanmak gerekiyor galiba.. zeytin yagi kullanabilirsiniz oda cok yumusak tutuyor ve vucut hemen emiyor. Bence onemli olan dogumdan sonrasi. Cunku ilk dogum ve ilk emzirme hemen yara oluyor. Ama nemli tutarsaniz daha rahat atlatirsiniz. Mustela ve lansion kullanmistim ama duzenli zeytinyagi hepsinden daha iyi.
Allahın işi kiminin derdi de bizim gibi boğazını tutamamakCanım isteyerek vermedim iki ay kadar nerdeyse serumla beslendim çok aşerdim ilk zamanlarsu bile içsem kusuyordum nerdeyse. Çok zor geçti. 16. Haftada falan az biraz bişeyler yiyebilmeye başladım. O arada gitti çok zayıfladım hastalıklı gibiydim ayy ne kadar üzülüyordum bi bilsen
Çok şükür atlattık da yiyoruz artık. O yüzden kilo hiç umrumda değil o sağlıklı oldukça kaç kilo alırsam alayım diyorum artık
Laflarına dikkat et uzattıkça uzatıyorsun kes artık ya kaos seven sensin bence. Yeter aartık hakkımda yorum yapma .Canim boşver hiç uğraşma çünkü anladigim kadariyla hanimefendi savunduğu insan gibi girdiği her ortamda kaos yaratmaktan hoşlanıyor sanırım. O yüzden ben kendisine cevap yazmayı kestim. Kendi yazdığı şekli okumadan karşısındakinin yazdıklarına kafayı takıyor. Hiç can sıkmaya gerek konu kapansin gitsin
Teşekkür ederimHanımlar lütfen polemiğe girmeyiniz, hamilesiniz ve hepiniz hassassınız bebeklerinizi beklerken birbirinizi kırıp üzmek sizlere yakışmaz.
Hepinize sağlıklı bir gebelik ve hayırlı doğumlar dilerim
Evet canuim epeydir annemdeydim gezmekten firsat olmadi girmeye :) kizlar bu arada benim artik dehset agrilarim oluyor azcik yorulsam aksam yuruyemiyorum asaki bolgeye baski yapiyo sanki bacaklarimin arasinda gibi bebek iki uc gundur agliyorumZehna67 canım nerelerdesin aklıma geldin bir problem yoktur umarm uzun zamandır yoksun
Şimdi ben de sizdenim canımAllahın işi kiminin derdi de bizim gibi boğazını tutamamakAllah hepimizin yardımcısı olsun canım:)
benim doktorum uzay yolculuğu hariç heryere gidebilirsin diye espri yaptı:):)gecen hafta ben 6-7 saatlik yolculuğa çıktım çokta rahat oldu kendini nasıl hissettiğin ve riskli gebelik olmaması önemli bunlar yoksa bence çıkabilirsinCanım ben pazar günü mersine gidecektim sordum kısa mesafe olduğu için gidebilirsin ama başka yer olmaz dedi.mersin adana yakın zaten. Sorman gerekli bence izin verirse gidersin..git ama hasta olma sakın dedi hatta
Doktor sana plasenta aşağıda gibi şeyler söyledi mi ?risk konusunda uyardı mi ?dikkat et diye. Başağrisi normal canım beyne kan akımı azaldığından daha az oksijen taşıyor kan .uzun süredır konusuyoruz bebeğin zaten önde gidio boşuna üzme kendini kuruntu yapma bol su iç. Öpüyorum çok. Bu arada çok arayi açma merak ettim hemserimiEvet canuim epeydir annemdeydim gezmekten firsat olmadi girmeye :) kizlar bu arada benim artik dehset agrilarim oluyor azcik yorulsam aksam yuruyemiyorum asaki bolgeye baski yapiyo sanki bacaklarimin arasinda gibi bebek iki uc gundur agliyorumbu durum beni epey bunaltti napicami sasirdim daha yolumum var diyorum ilerki gunlerim cok acilici olucagini dusunuyorum simdiden boyleysem diyorum
VALLA AYNI DURUMDAYIZ BIZDEbizede ilk kız dediler aldık bir sürü kıyafet şimdi değiştirmeye ugrascaz bide degistiririz kiz derler ay allah korusun
SAGOL CANIM AMİN İNŞALLAH :) ASLINDA DÜZ BEYAZ ODALARDAN ISTIYORDUM AMA BU CIVIL CIVIL COK HOSUMUZA GITTI :) DİĞER MODELLERIDE GUZEL FARKLI DURUYOR HEM. :) FIKIR OLSUN SIZLEREDECanim cok guzelmis gule gule kullanin oglusunuzla :) Biz de daha buyuk bir eve tasininca alicaz insallah cok begendim bunu aklimizda bulunsun :)
Ben 4.5 kilo verdim şuan artı 1.5 2 kilodayim hangisini baz almalıyım mutlu olmak için bir iki kilo aldım diyorumŞuan da ortalama alınan kilolar ne alemde kızlar :) Ben 6 ya yanaştım
Bana sağlık ocağında ebe arada sürmeye başla artık dedi çok fazla ovalamadan ben de sürüyorum nemlendirmek için gerçekten kuruyo kaşınıyor soyuluyorKizlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya baslamak lazim baslayanlar var mi önereceginiz marka var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?