temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ca

Canim ya nasıl verdin o 6 kiloyu. Benim midem yansa da bulansa da oğlum acikiyor diye düşünüp yemeğe zorluyorum kendimi
Canım isteyerek vermedim iki ay kadar nerdeyse serumla beslendim çok aşerdim ilk zamanlar su bile içsem kusuyordum nerdeyse. Çok zor geçti. 16. Haftada falan az biraz bişeyler yiyebilmeye başladım. O arada gitti çok zayıfladım hastalıklı gibiydim ayy ne kadar üzülüyordum bi bilsen
Çok şükür atlattık da yiyoruz artık. O yüzden kilo hiç umrumda değil o sağlıklı oldukça kaç kilo alırsam alayım diyorum artık

Teşekkür ederim canim zeytinyagini duymamistim denerim

Allahın işi kiminin derdi de bizim gibi boğazını tutamamak Allah hepimizin yardımcısı olsun canım:)

Kızlar sizin aldıklarınızı okudumda ben biraz abarttım galiba sabah 9da gittik eşimle 101 e 2 nevresim tk, 2 çarşaf takımı, alez, askılar, bebek bakım çantası, patik, zıbınlar, kendime pijama bile buldum, alt değiştirme, ıslak mendil, kenarda bulunsun diye bi emzik, vs bi sürü şey aldık. Fiyatlar çok uygundu diye aldıkta aldık inşallah işimize yararlar. Banyo malzemeleride güzeldi aslında ama daha önce bize hediye geldi diye almadık. Hepimize hayrlı olsun

Laflarına dikkat et uzattıkça uzatıyorsun kes artık ya kaos seven sensin bence. Yeter aartık hakkımda yorum yapma .

Zehna67 canım nerelerdesin aklıma geldin bir problem yoktur umarm uzun zamandır yoksun
Evet canuim epeydir annemdeydim gezmekten firsat olmadi girmeye :) kizlar bu arada benim artik dehset agrilarim oluyor azcik yorulsam aksam yuruyemiyorum asaki bolgeye baski yapiyo sanki bacaklarimin arasinda gibi bebek iki uc gundur agliyorum bu durum beni epey bunaltti napicami sasirdim daha yolumum var diyorum ilerki gunlerim cok acilici olucagini dusunuyorum simdiden boyleysem diyorum

Allahın işi kiminin derdi de bizim gibi boğazını tutamamak Allah hepimizin yardımcısı olsun canım:)
Şimdi ben de sizdenim canım
Yaşasın yemek yemek
Açıkcası kendimi tutmuyorum da valla. Şeker diyetine zarar vereceklere dikkat ediyorum bir tek gerisi allah ne verdiyse

Canım ben pazar günü mersine gidecektim sordum kısa mesafe olduğu için gidebilirsin ama başka yer olmaz dedi.mersin adana yakın zaten. Sorman gerekli bence izin verirse gidersin..git ama hasta olma sakın dedi hatta
benim doktorum uzay yolculuğu hariç heryere gidebilirsin diye espri yaptı:):)gecen hafta ben 6-7 saatlik yolculuğa çıktım çokta rahat oldu kendini nasıl hissettiğin ve riskli gebelik olmaması önemli bunlar yoksa bence çıkabilirsin

Doktor sana plasenta aşağıda gibi şeyler söyledi mi ?risk konusunda uyardı mi ?dikkat et diye. Başağrisi normal canım beyne kan akımı azaldığından daha az oksijen taşıyor kan .uzun süredır konusuyoruz bebeğin zaten önde gidio boşuna üzme kendini kuruntu yapma bol su iç. Öpüyorum çok. Bu arada çok arayi açma merak ettim hemserimi yokluğunu farkettim sık soru cevap yapinca

Canim cok guzelmis gule gule kullanin oglusunuzla :) Biz de daha buyuk bir eve tasininca alicaz insallah cok begendim bunu aklimizda bulunsun :)
SAGOL CANIM AMİN İNŞALLAH :) ASLINDA DÜZ BEYAZ ODALARDAN ISTIYORDUM AMA BU CIVIL CIVIL COK HOSUMUZA GITTI :) DİĞER MODELLERIDE GUZEL FARKLI DURUYOR HEM. :) FIKIR OLSUN SIZLEREDE

Bugün detaylıya girdim yine yüzünü göstermedi. Ama sanırım bir sorun var. Foramen ıvalr geniştir diye yazı vardı. Doktoruma gösterdim ekokardiolojiden randevu al dedi. Ya dörtçelikten alıcağım ya özel bir muayahane var oraya gideceğim. Eşimdede küçükken kalp delik üflemr var gibi şeyler demişlet kapanmış. Gerildim sabah sabah. Eğer bir sorun varsa doğumdan sonra ameliyat için sıra almak lazım dedi. Bir yanım git diyor, bir yanım gitme birşey yoktur. Off nerden nasıl randevu alcağım hangi bölümden onuda bilmiyorum. Evede çok uzak dedikleri hastahane. kimsede böyle sorun göründümü acaba

Kizlar göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya baslamak lazim baslayanlar var mi önereceginiz marka var mi
Bana sağlık ocağında ebe arada sürmeye başla artık dedi çok fazla ovalamadan ben de sürüyorum nemlendirmek için gerçekten kuruyo kaşınıyor soyuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…