- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Şurup dedi ama unuttum adını..Canim burda paylasiyodu arkadaslar kabizlik icin ilac bi sor doktoruna cunki doktorlarin kesinlikle uyariyo kabiz olmama konusunda bende asilam yaptirdigm ay olmustum o kadar agliyodumki ...o yuzden simdiden ishal olayimda kabizliga yer kalmasin pesindeyim :)
EVEEEET aynısını söyledi.... supersincanım transferden sonra ben üç gün falan cok kotuydu kabızlık bekledim hep bitkisel şeylerle meyveyle geçsin diye ama geçmedi duphalac aldım... kesin çözüm
ay bi de ben içtim bir ölçek sonra bi saat falan durdum hala etkisini göstermeyince bi kapak daha içtim. sonuç biraz kötü olduEVEEEET aynısını söyledi.... supersin
ayyyyyyyy canım nasıl sevindim... gözün aydın:) hem de ikizzzDualarinizi butun tutun kizlar mucizeye gebe oluyo insan unmadinizanda 3 gun tek ebrio en iyi kalite transferim oldum ve belirtilerbheekeste oldu gibi kasik agrisi ve haasasiyetdi 9 kan 34.06 12 gun kan tesrim 126.09 3gun araylaydi 15 gun 313.03 19 gun 893.63 veee 9 gun sonra keseyi gordumgunki kan sonucum 7559.69 ve kalp atosini 6 agistosta duymak icin can atarken dayanamayip baska doktoruma giddigimde tek kese ve iki minik kalp atisim allahim heoinize kavustursun isallah sakin kandegeeim dusuk die moral bozmayin kizlar adet gunu gectikten sonra okadar hizli katliyoki inanamiyosunuz
ay bi de ben içtim bir ölçek sonra bi saat falan durdum hala etkisini göstermeyince bi kapak daha içtim. sonuç biraz kötü olduiçtikten sonra hemen etkisini göstermiyo haberin olsun
TEsekkur ederim canim benim banada supris oldu cok sasirdik rabbimin birtane beklerkem ikitane hediyesi keseyi gordugu gun bisi dememisti doktorum ama bi kucize oldu hala soktayiz yarin kendi doktorumda tandevum var tekrat duycam isallah sesleriniayyyyyyyy canım nasıl sevindim... gözün aydın:) hem de ikizzz
iNşeAllah...TEsekkur ederim canim benim banada supris oldu cok sasirdik rabbimin birtane beklerkem ikitane hediyesi keseyi gordugu gun bisi dememisti doktorum ama bi kucize oldu hala soktayiz yarin kendi doktorumda tandevum var tekrat duycam isallah seslerini
Ay darisi basiniza isallah sizlerde duyun guzel ve tarifi mumkun olmayan bir hisiNşeAllah...
canım peki keseyi gördüğünde içinde iki tane mi görmüştü ilk gittiğinde tek kesede, yoksa kalbi dinlemeden anlaşılmadı mı? benim de kese göründü kalp atışını gördü ama henüz dinletmedi 16sında tekrar gidicem, bir süpriz olsa da benim de ikiz cıkar mı acaba diyorum:)hihihihTEsekkur ederim canim benim banada supris oldu cok sasirdik rabbimin birtane beklerkem ikitane hediyesi keseyi gordugu gun bisi dememisti doktorum ama bi kucize oldu hala soktayiz yarin kendi doktorumda tandevum var tekrat duycam isallah seslerini
Aslima bakarsa bitane bebek gorunuyodu bir veya iki dememisti heesey yolunda kesede gayet guzel yerde dedi d3mekki biri saklandi biyerler yaraz velet anasi gibi olacakcanım peki keseyi gördüğünde içinde iki tane mi görmüştü ilk gittiğinde tek kesede, yoksa kalbi dinlemeden anlaşılmadı mı? benim de kese göründü kalp atışını gördü ama henüz dinletmedi 16sında tekrar gidicem, bir süpriz olsa da benim de ikiz cıkar mı acaba diyorum:)hihihih
Amin İnşeAllahAy darisi basiniza isallah sizlerde duyun guzel ve tarifi mumkun olmayan bir his
İnşeAllah canım. Allah sağlıkla kucağınna almanı nesip etsincanım peki keseyi gördüğünde içinde iki tane mi görmüştü ilk gittiğinde tek kesede, yoksa kalbi dinlemeden anlaşılmadı mı? benim de kese göründü kalp atışını gördü ama henüz dinletmedi 16sında tekrar gidicem, bir süpriz olsa da benim de ikiz cıkar mı acaba diyorum:)hihihih
Suan transfere gun sayiyorum seni cok iyi anlyorum benden sonra evlenenler suan hepsi cocuguyla oynuyo ben doktorlarla ugrasirken hastane hastane kosustururken yakin akrabam 35 yasinda 3 cocugunu dogurdu ustelik amelyat gerek hamile kalamazsiniz dedikleri anda.. bendeyse bi turlu sorun bulunamiyodu simdi bende bi yerde cocuk arabasi cocuklu bayan gordugumde gozlerim doluyo bunu kontrol edemiyoeum ailemde heeseyin farkonda insallah cektigimiz eziyetin sonucu guzel olur cocuklarimizi kucaklariz ... allah hepimizin yardimcisi olsunKizlar burda hepiniz hamilesiniz ve sizden dua istiyorum sadece benim icin bilenleriniz bilir dogal yoldan olusan 4 bebegimi kaybettim simdi tup bebekle anne olmak icin gun sayiyorum transferim Eylulde hep pozitif stressiz nasip kismet modundaydim herkes rahatligima sasiriyodu hatta masallah diyolardi az once bi arkadasimin ikiz hamile oldugunu ogrendim hem cok sevindim hem de kendimi cok eksik hissettim gozlerim doldu ama isteyim kimsenin karsisinda kotu gozukmek istemedigim icin su an icimden agliyorum ellerim titriyo Allah bana da nasip etsin tamamina erecek bir hamileligi hep bebekelrimi kucagima alip kokladigimi hayal ediyorum inanin cok zor eskiden ilk zamanlar cok daha zordu ama artik alistim bazen dayanamadigim anlar oluyo su an ki gibi nolur bana da dua edin kizlar bende sizin araniza karisiyim bu yolda emeklerim bosa cikmasin Allah beterinden korusun ama hamile kalabildigim halde anne olamamak cok canimi yakiyo bu eksiklik hissinden nefret ediyorum nolur bana dua edin
Oy canim kiyamam yaa hepimiz buyolun yolcusuyuz bak s3n dogal yolla hamile kalma sansin bile olmus rabbim tamamini getirmemiski vardir bundada bi hayir kuzum tum dualarim seninle ben suan ikizlerimi ahnileyim ama hamilelik nasil bi duygu gun gun kesfediorum hergun kotu kabuslqrla uyaniorum acaba yavrularimq bisimi olucak die rabbim tamamini getirsin isallah stres yapmicaksin ve heo inan bebeklerin var d3 benimle de benhep kendimi ole teskin etdim sonuc verene kadar dualarim seninle isalllahhhhh yavrun seninledirKizlar burda hepiniz hamilesiniz ve sizden dua istiyorum sadece benim icin bilenleriniz bilir dogal yoldan olusan 4 bebegimi kaybettim simdi tup bebekle anne olmak icin gun sayiyorum transferim Eylulde hep pozitif stressiz nasip kismet modundaydim herkes rahatligima sasiriyodu hatta masallah diyolardi az once bi arkadasimin ikiz hamile oldugunu ogrendim hem cok sevindim hem de kendimi cok eksik hissettim gozlerim doldu ama isteyim kimsenin karsisinda kotu gozukmek istemedigim icin su an icimden agliyorum ellerim titriyo Allah bana da nasip etsin tamamina erecek bir hamileligi hep bebekelrimi kucagima alip kokladigimi hayal ediyorum inanin cok zor eskiden ilk zamanlar cok daha zordu ama artik alistim bazen dayanamadigim anlar oluyo su an ki gibi nolur bana da dua edin kizlar bende sizin araniza karisiyim bu yolda emeklerim bosa cikmasin Allah beterinden korusun ama hamile kalabildigim halde anne olamamak cok canimi yakiyo bu eksiklik hissinden nefret ediyorum nolur bana dua edin
Suan transfere gun sayiyorum seni cok iyi anlyorum benden sonra evlenenler suan hepsi cocuguyla oynuyo ben doktorlarla ugrasirken hastane hastane kosustururken yakin akrabam 35 yasinda 3 cocugunu dogurdu ustelik amelyat gerek hamile kalamazsiniz dedikleri anda.. bendeyse bi turlu sorun bulunamiyodu simdi bende bi yerde cocuk arabasi cocuklu bayan gordugumde gozlerim doluyo bunu kontrol edemiyoeum ailemde heeseyin farkonda insallah cektigimiz eziyetin sonucu guzel olur cocuklarimizi kucaklariz ... allah hepimizin yardimcisi olsun
Allah yar ve yardımcını olsun. Dualarım sizinledir. Heer şey hakkımızda hayırlısı olacak.. 41 Yasin okutturun. Ama ne niyete olduğunu kimseye söylemeyin. 41 bittikten sonra siz kendinizde 1 Yasin okuyun ve duanızı edin.Kizlar burda hepiniz hamilesiniz ve sizden dua istiyorum sadece benim icin bilenleriniz bilir dogal yoldan olusan 4 bebegimi kaybettim simdi tup bebekle anne olmak icin gun sayiyorum transferim Eylulde hep pozitif stressiz nasip kismet modundaydim herkes rahatligima sasiriyodu hatta masallah diyolardi az once bi arkadasimin ikiz hamile oldugunu ogrendim hem cok sevindim hem de kendimi cok eksik hissettim gozlerim doldu ama isteyim kimsenin karsisinda kotu gozukmek istemedigim icin su an icimden agliyorum ellerim titriyo Allah bana da nasip etsin tamamina erecek bir hamileligi hep bebekelrimi kucagima alip kokladigimi hayal ediyorum inanin cok zor eskiden ilk zamanlar cok daha zordu ama artik alistim bazen dayanamadigim anlar oluyo su an ki gibi nolur bana da dua edin kizlar bende sizin araniza karisiyim bu yolda emeklerim bosa cikmasin Allah beterinden korusun ama hamile kalabildigim halde anne olamamak cok canimi yakiyo bu eksiklik hissinden nefret ediyorum nolur bana dua edin
Ay çok sevindim. Ne güzel önceden tanıdığım isimler hep hamile kalmış. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
neden kan verdin canım doktor mu istedi? binin üzerine çıktıktan sonra ikiye katlamıyor değer, sonrasında çok yavaş artıyor diye biliyorum ben. keseyi gördükten sonra artık beta bakılması çok gereksiz yazıyor bir çok yerde. önemli olan ultrasonKızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.
canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni, salavati tefriciye okudum Allahım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin annelik duygusuna inşallahKizlar burda hepiniz hamilesiniz ve sizden dua istiyorum sadece benim icin bilenleriniz bilir dogal yoldan olusan 4 bebegimi kaybettim simdi tup bebekle anne olmak icin gun sayiyorum transferim Eylulde hep pozitif stressiz nasip kismet modundaydim herkes rahatligima sasiriyodu hatta masallah diyolardi az once bi arkadasimin ikiz hamile oldugunu ogrendim hem cok sevindim hem de kendimi cok eksik hissettim gozlerim doldu ama isteyim kimsenin karsisinda kotu gozukmek istemedigim icin su an icimden agliyorum ellerim titriyo Allah bana da nasip etsin tamamina erecek bir hamileligi hep bebekelrimi kucagima alip kokladigimi hayal ediyorum inanin cok zor eskiden ilk zamanlar cok daha zordu ama artik alistim bazen dayanamadigim anlar oluyo su an ki gibi nolur bana da dua edin kizlar bende sizin araniza karisiyim bu yolda emeklerim bosa cikmasin Allah beterinden korusun ama hamile kalabildigim halde anne olamamak cok canimi yakiyo bu eksiklik hissinden nefret ediyorum nolur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?