- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
İçinizi ferah tutun. Herşeyin bir çaresi var. Eylül de güzel haberlerinizi alırız inşallah. Yalnız dört defa doğal yollardan olan gebeliğin kaybı için "40 yaş üstü hamile kalanlar" forumunda MFHTR Heterizigot diye bir durumdan bahasediliyor. Çözümü folat ve B!' nin özel bir formunu kullanmakmış. O forumu bir inceleyin derim. Epey deneyimli kişiler var.Kizlar burda hepiniz hamilesiniz ve sizden dua istiyorum sadece benim icin bilenleriniz bilir dogal yoldan olusan 4 bebegimi kaybettim simdi tup bebekle anne olmak icin gun sayiyorum transferim Eylulde hep pozitif stressiz nasip kismet modundaydim herkes rahatligima sasiriyodu hatta masallah diyolardi az once bi arkadasimin ikiz hamile oldugunu ogrendim hem cok sevindim hem de kendimi cok eksik hissettim gozlerim doldu ama isteyim kimsenin karsisinda kotu gozukmek istemedigim icin su an icimden agliyorum ellerim titriyo Allah bana da nasip etsin tamamina erecek bir hamileligi hep bebekelrimi kucagima alip kokladigimi hayal ediyorum inanin cok zor eskiden ilk zamanlar cok daha zordu ama artik alistim bazen dayanamadigim anlar oluyo su an ki gibi nolur bana da dua edin kizlar bende sizin araniza karisiyim bu yolda emeklerim bosa cikmasin Allah beterinden korusun ama hamile kalabildigim halde anne olamamak cok canimi yakiyo bu eksiklik hissinden nefret ediyorum nolur bana dua edin
Biz seninle aynı gün ayın 11 de transfer olmuştuk diye hatırlıyorum. Keseyi ne zaman gördün ? Yarın gitsem kalp atışı daha duyulmaz değil mi ?canım peki keseyi gördüğünde içinde iki tane mi görmüştü ilk gittiğinde tek kesede, yoksa kalbi dinlemeden anlaşılmadı mı? benim de kese göründü kalp atışını gördü ama henüz dinletmedi 16sında tekrar gidicem, bir süpriz olsa da benim de ikiz cıkar mı acaba diyorum:)hihihih
Tatkim artik betanin az artmasi cok artmasi inemli degilki artik yavas katlanior yani icini ferak tut derimmKızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.
Kanı aynı yerde mi verdin ? 60% de olabilir, hemen canını sıkma bakalım doktor yarın ne diyecek.Kızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.
neden kan verdin canım doktor mu istedi? binin üzerine çıktıktan sonra ikiye katlamıyor değer, sonrasında çok yavaş artıyor diye biliyorum ben. keseyi gördükten sonra artık beta bakılması çok gereksiz yazıyor bir çok yerde. önemli olan ultrason
Daha keseyi görmedim ki ben ondan KorkuyorumTatkim artik betanin az artmasi cok artmasi inemli degilki artik yavas katlanior yani icini ferak tut derimm
Ayni yerde vermedim ama bu kadar büyük fark olmaz diye düşünüyorumKanı aynı yerde mi verdin ? 60% de olabilir, hemen canını sıkma bakalım doktor yarın ne diyecek.
Ben başka bir laboratuvarda verdim 18,000 lerde çıktı, tuhaf geldi bana sonra her zaman kan verdiğim yerde verdim 13,000 lerde çıktı. Bayağı farkediyor.Kuzum yarin kontrolüm vardı. Çok isim var doktor kan isterse saatlerce vakit kaybetmeyeyim diye bu gün verdim kanı. Hatta hiç progestoron değerime bakılmamıştı ona da baktırayım dedim. 41.70 çıktı progestoron. Ama beta katlanmamış çok korkuttu beni. Benim geçen hafta 42 saatte 4 e katlamıştı. Ondan sok oldum.
Daha keseyi görmedim ki ben ondan Korkuyorum
Ayni yerde vermedim ama bu kadar büyük fark olmaz diye düşünüyorum
Canim inşeAllah canını sıkacak bir şey yoktur. Dua edelim her şey güzel olsunKuzum yarin kontrolüm vardı. Çok isim var doktor kan isterse saatlerce vakit kaybetmeyeyim diye bu gün verdim kanı. Hatta hiç progestoron değerime bakılmamıştı ona da baktırayım dedim. 41.70 çıktı progestoron. Ama beta katlanmamış çok korkuttu beni. Benim geçen hafta 42 saatte 4 e katlamıştı. Ondan sok oldum.
Daha keseyi görmedim ki ben ondan Korkuyorum
Ayni yerde vermedim ama bu kadar büyük fark olmaz diye düşünüyorum
Ben başka bir laboratuvarda verdim 18,000 lerde çıktı, tuhaf geldi bana sonra her zaman kan verdiğim yerde verdim 13,000 lerde çıktı. Bayağı farkediyor.
Amin kuzum insallahCanim inşeAllah canını sıkacak bir şey yoktur. Dua edelim her şey güzel olsun
Canım normaldir ya, sonuçta düşmemiş güzelce yükselmiş, yarın gideceksin değil miKızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.
Evet canım yarin sabah merkezde olacağım. Çok şükür agrim sancım ya da lekelenmem yok zaten.Canım normaldir ya, sonuçta düşmemiş güzelce yükselmiş, yarın gideceksin değil mi
Amin inşlh canım hayırlısı ile keseni gör gel, rahatla, bel ağrın ne oldu ya geçti mi ben iki gündür çok ağrı çekiyorum korkuyorum bazenEvet canım yarin sabah merkezde olacağım. Çok şükür agrim sancım ya da lekelenmem yok zaten.
Yarin ola hayrı bize gele
Korkma canım. İnşallah güzel haberlerle gel yarın. Kalbini ferah tutEvet canım yarin sabah merkezde olacağım. Çok şükür agrim sancım ya da lekelenmem yok zaten.
Yarin ola hayrı bize gele
Değerler 48 ile 72 saat arası ikiye katlanıyormuş hemşire söylemişti bana hiç birşey olmazKızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.
Amin inşlh canım hayırlısı ile keseni gör gel, rahatla, bel ağrın ne oldu ya geçti mi ben iki gündür çok ağrı çekiyorum korkuyorum bazen
Teşekkür ederim desteğiniz icinKorkma canım. İnşallah güzel haberlerle gel yarın. Kalbini ferah tut
Merkez farklılığı etkiler bence de. Yoksa bi anormallik yok tahlil sonuçlarındaKuzum gecti bel agrim. Karnım o gün çok sismisti. Gaz doluydu. Muhtemelen o siskinlikten oldu agri. Korkma sen de
Teşekkür ederim desteğiniz icin
Bu arada son iki testi defol de ayni merkezde yaptırdığım son iki testi hesapladim 47 saat çıktı şükür. Merkez farkı yüzünden büyük ihtimalle
Benim doktorum genelde ertesi gün cevap veriyor çok yoğun.Arkadaşlar ben doktoruma cuma günü sonucumu yazdım gayet güzel diye yazdı başkada birşey yok ne arayan var ne soran bugün de yazdım yeni ilaç programın olacak mı aynen devam mı edecem diye yine cevap yok sizce normal mı
Hayır belli değil birşey söylemedikleri için keseyi görmeye kaçıncı gün gidiyorsunuz benim bugün 15. GünümBenim doktorum genelde ertesi gün cevap veriyor çok yoğun.
Biliyorum çok yogunsunuz ama vakit bulunca lütfen cevap verin gibi bir şeyler yazabilirsin.
Bir sonraki randevu belli mi ?
Bana doktor transferden 26 gün sonrasına randevu vermiş.Hayır belli değil birşey söylemedikleri için keseyi görmeye kaçıncı gün gidiyorsunuz benim bugün 15. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?