Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

İçinizi ferah tutun. Herşeyin bir çaresi var. Eylül de güzel haberlerinizi alırız inşallah. Yalnız dört defa doğal yollardan olan gebeliğin kaybı için "40 yaş üstü hamile kalanlar" forumunda MFHTR Heterizigot diye bir durumdan bahasediliyor. Çözümü folat ve B!' nin özel bir formunu kullanmakmış. O forumu bir inceleyin derim. Epey deneyimli kişiler var.

Biz seninle aynı gün ayın 11 de transfer olmuştuk diye hatırlıyorum. Keseyi ne zaman gördün ? Yarın gitsem kalp atışı daha duyulmaz değil mi ?

Kızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.
Kanı aynı yerde mi verdin ? 60% de olabilir, hemen canını sıkma bakalım doktor yarın ne diyecek.

Kuzum yarin kontrolüm vardı. Çok isim var doktor kan isterse saatlerce vakit kaybetmeyeyim diye bu gün verdim kanı. Hatta hiç progestoron değerime bakılmamıştı ona da baktırayım dedim. 41.70 çıktı progestoron. Ama beta katlanmamış çok korkuttu beni. Benim geçen hafta 42 saatte 4 e katlamıştı. Ondan sok oldum.

Tatkim artik betanin az artmasi cok artmasi inemli degilki artik yavas katlanior yani icini ferak tut derimm
Daha keseyi görmedim ki ben ondan Korkuyorum

Kanı aynı yerde mi verdin ? 60% de olabilir, hemen canını sıkma bakalım doktor yarın ne diyecek.
Ayni yerde vermedim ama bu kadar büyük fark olmaz diye düşünüyorum

Ben başka bir laboratuvarda verdim 18,000 lerde çıktı, tuhaf geldi bana sonra her zaman kan verdiğim yerde verdim 13,000 lerde çıktı. Bayağı farkediyor.

Canim inşeAllah canını sıkacak bir şey yoktur. Dua edelim her şey güzel olsun

Ben başka bir laboratuvarda verdim 18,000 lerde çıktı, tuhaf geldi bana sonra her zaman kan verdiğim yerde verdim 13,000 lerde çıktı. Bayağı farkediyor.

O kadar fark ediyor mu. O zaman 2169 ölçen yer yüksek çıkarıyor sunucu. Çünkü 42 saat önce bu gün ölçüm yapılan yerde bakıldı 593 idi.

İnsallah dediğin gibidir kuzum
Canim inşeAllah canını sıkacak bir şey yoktur. Dua edelim her şey güzel olsun
Amin kuzum insallah

Kızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.
Canım normaldir ya, sonuçta düşmemiş güzelce yükselmiş, yarın gideceksin değil mi

Evet canım yarin sabah merkezde olacağım. Çok şükür agrim sancım ya da lekelenmem yok zaten.

Yarin ola hayrı bize gele
Amin inşlh canım hayırlısı ile keseni gör gel, rahatla, bel ağrın ne oldu ya geçti mi ben iki gündür çok ağrı çekiyorum korkuyorum bazen

Arkadaşlar ben doktoruma cuma günü sonucumu yazdım gayet güzel diye yazdı başkada birşey yok ne arayan var ne soran bugün de yazdım yeni ilaç programın olacak mı aynen devam mı edecem diye yine cevap yok sizce normal mı

Amin inşlh canım hayırlısı ile keseni gör gel, rahatla, bel ağrın ne oldu ya geçti mi ben iki gündür çok ağrı çekiyorum korkuyorum bazen

Kuzum gecti bel agrim. Karnım o gün çok sismisti. Gaz doluydu. Muhtemelen o siskinlikten oldu agri. Korkma sen de
Korkma canım. İnşallah güzel haberlerle gel yarın. Kalbini ferah tut
Teşekkür ederim desteğiniz icin

Bu arada son iki testi defol de ayni merkezde yaptırdığım son iki testi hesapladim 47 saat çıktı şükür. Merkez farkı yüzünden büyük ihtimalle

Merkez farklılığı etkiler bence de. Yoksa bi anormallik yok tahlil sonuçlarında

Benim doktorum genelde ertesi gün cevap veriyor çok yoğun.
Biliyorum çok yogunsunuz ama vakit bulunca lütfen cevap verin gibi bir şeyler yazabilirsin.
Bir sonraki randevu belli mi ?

Benim doktorum genelde ertesi gün cevap veriyor çok yoğun.
Biliyorum çok yogunsunuz ama vakit bulunca lütfen cevap verin gibi bir şeyler yazabilirsin.
Bir sonraki randevu belli mi ?
Hayır belli değil birşey söylemedikleri için keseyi görmeye kaçıncı gün gidiyorsunuz benim bugün 15. Günüm

Temmuz 26 donmuş 4. Gün kompakt embriyosu transferi oldum Bu gün 10. Günüm ve kan tahlili yaptırdım 8.9 çıktı doktor iki gün sonra tekrarlayalım dedi çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…