Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

41 yasini ayni kisimi okumali?

Kızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.

Canim okudugum kadaryla kese goruldukden sonra kanama falan yoksa betaya bakilmiyo cunki bis ure sonra hormon degerleri cok yukselmiyo bi dusun 9 ay boyunca iki katina cika cika nerelere gelirdi herhalde cildirirdik :) kafayi yerdik falan :)

Canim okudugum kadaryla kese goruldukden sonra kanama falan yoksa betaya bakilmiyo cunki bis ure sonra hormon degerleri cok yukselmiyo bi dusun 9 ay boyunca iki katina cika cika nerelere gelirdi herhalde cildirirdik :) kafayi yerdik falan :)
Kuzum kese görünmedi daha. Yanı yarin kese randevum. Endişem de bu yüzdendi. Çok şükür rahatlarım sayenizde biraz da olda

Masallah tebrik ederim hepinizi Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin hepinize inşallah
Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için hangi multivitamin ilacları kullandınız acaba arkadaşlar
Yazabilirseniz cok sevinirim

Kızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.
Bana artış gayet normal geldi. 2 günde 1 katlanıyor zaten 6 günde 3 kere katlanacak yani senin değerin gayet güzel artmış bence canını sıkma

Masallah tebrik ederim hepinizi Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin hepinize inşallah
Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için hangi multivitamin ilacları kullandınız acaba arkadaşlar
Yazabilirseniz cok sevinirim
Balık yağı ve koenzim q10 kullandım . Baya bir sürü 5.güne giden embriyom oluştu. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum şahsen.

Balık yağı ve koenzim q10 kullandım . Baya bir sürü 5.güne giden embriyom oluştu. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum şahsen.
Cok teşekkür ederim hangi markalar peki cnm yazabilir misin? Forumda yasak degil o yuzden istiyorum
Bu 3.denemem olacak benimde
Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Kacıncı deneme sizin
Ondan once 5. Gün embriyosu az mı cıkmıstı

Hayır belli değil birşey söylemedikleri için keseyi görmeye kaçıncı gün gidiyorsunuz benim bugün 15. Günüm
20 Temmuz da transfer oldum. 9 agustos'ta kontrole gidiyorum. Biz de, tek embryo transfer oldu ama değerler çok yüksek çıktı. 12.gün 960, 14. gün 2600 gibi. Dolayısı ile çoğul gebelikten şüphelendiği için sanırım biraz erken çağırdı.

Ocean ve New life kullandım. Biraz araştırma yapmıştım. En iyileri bunlardı. Benim ilk denememdi o yüzden karşılaştırma yapamıyorum aslında ama koenzimin yumurta kalitesini ve sayısını arttırdığını duymuştum.

Çok teşekkür ederim cnm

Canim ilk denemenmiydi? Benim 26 yasim olmasina ve 26,28 yumurta toplanmasina iki tup arasi 3 aylk sirecte bi suru takviye kullanmama ragmen embriom gelismemisti belko bu takviyeler hafiften olsa faydali ola bilr fakat gedentok sorunlara cozum digil malesef

Bana artış gayet normal geldi. 2 günde 1 katlanıyor zaten 6 günde 3 kere katlanacak yani senin değerin gayet güzel artmış bence canını sıkma
Haklısın ancak hesap söyle oluyor 2000 olan değer 2. Gunde 4000 2 gün sonra 8000 2 gun sonra ise 16 000 oluyor. Yanı 3 kez katlanıyor ama ilk değer 3 kez katlanmıyor.

Yine de teşekkür ederim

Tabiki mucize beklememek lazım. Birazda kısmet ya da bir sorun varsa çözmüyorlar takviyeler. Bizim ilk denememizdi çok şükür tuttu ama yolun başındayız daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…