- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
41 yasini ayni kisimi okumali?Allah yar ve yardımcını olsun. Dualarım sizinledir. Heer şey hakkımızda hayırlısı olacak.. 41 Yasin okutturun. Ama ne niyete olduğunu kimseye söylemeyin. 41 bittikten sonra siz kendinizde 1 Yasin okuyun ve duanızı edin.
Kızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.
Kuzum kese görünmedi daha. Yanı yarin kese randevum. Endişem de bu yüzdendi. Çok şükür rahatlarım sayenizde biraz da oldaCanim okudugum kadaryla kese goruldukden sonra kanama falan yoksa betaya bakilmiyo cunki bis ure sonra hormon degerleri cok yukselmiyo bi dusun 9 ay boyunca iki katina cika cika nerelere gelirdi herhalde cildirirdik :) kafayi yerdik falan :)
Gorursun yarin insallah takma kafayaKuzum kese görünmedi daha. Yanı yarin kese randevum. Endişem de bu yüzdendi. Çok şükür rahatlarım sayenizde biraz da olda
Fark etmez dağıta da bilirsin.41 yasini ayni kisimi okumali?
Bana artış gayet normal geldi. 2 günde 1 katlanıyor zaten 6 günde 3 kere katlanacak yani senin değerin gayet güzel artmış bence canını sıkmaKızlar cabim çok sıkkın. Sabah kan verdim geçen hafta 2169 olan değerim 6 gunde ancak 8943 olmuş. Normalde iki gunde bir ikiye katlasa 17 binlerde olması gerekiyordu.
Balık yağı ve koenzim q10 kullandım . Baya bir sürü 5.güne giden embriyom oluştu. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum şahsen.Masallah tebrik ederim hepinizi Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin hepinize inşallah
Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için hangi multivitamin ilacları kullandınız acaba arkadaşlar
Yazabilirseniz cok sevinirim
Cok teşekkür ederim hangi markalar peki cnm yazabilir misin? Forumda yasak degil o yuzden istiyorumBalık yağı ve koenzim q10 kullandım . Baya bir sürü 5.güne giden embriyom oluştu. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum şahsen.
20 Temmuz da transfer oldum. 9 agustos'ta kontrole gidiyorum. Biz de, tek embryo transfer oldu ama değerler çok yüksek çıktı. 12.gün 960, 14. gün 2600 gibi. Dolayısı ile çoğul gebelikten şüphelendiği için sanırım biraz erken çağırdı.Hayır belli değil birşey söylemedikleri için keseyi görmeye kaçıncı gün gidiyorsunuz benim bugün 15. Günüm
Ocean ve New life kullandım. Biraz araştırma yapmıştım. En iyileri bunlardı. Benim ilk denememdi o yüzden karşılaştırma yapamıyorum aslında ama koenzimin yumurta kalitesini ve sayısını arttırdığını duymuştum.Cok teşekkür ederim hangi markalar peki cnm yazabilir misin? Forumda yasak degil o yuzden istiyorum
Bu 3.denemem olacak benimde
Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Kacıncı deneme sizin
Ondan once 5. Gün embriyosu az mı cıkmıstı
Çok teşekkür ederim cnmOcean ve New life kullandım. Biraz araştırma yapmıştım. En iyileri bunlardı. Benim ilk denememdi o yüzden karşılaştırma yapamıyorum aslında ama koenzimin yumurta kalitesini ve sayısını arttırdığını duymuştum.
Canim ilk denemenmiydi? Benim 26 yasim olmasina ve 26,28 yumurta toplanmasina iki tup arasi 3 aylk sirecte bi suru takviye kullanmama ragmen embriom gelismemisti belko bu takviyeler hafiften olsa faydali ola bilr fakat gedentok sorunlara cozum digil malesefBalık yağı ve koenzim q10 kullandım . Baya bir sürü 5.güne giden embriyom oluştu. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum şahsen.
Haklısın ancak hesap söyle oluyor 2000 olan değer 2. Gunde 4000 2 gün sonra 8000 2 gun sonra ise 16 000 oluyor. Yanı 3 kez katlanıyor ama ilk değer 3 kez katlanmıyor.Bana artış gayet normal geldi. 2 günde 1 katlanıyor zaten 6 günde 3 kere katlanacak yani senin değerin gayet güzel artmış bence canını sıkma
üzülmeyin asıl kritik 12.gün olan diye biliyorum ve hızla artmaya başlıyor.Temmuz 26 donmuş 4. Gün kompakt embriyosu transferi oldum Bu gün 10. Günüm ve kan tahlili yaptırdım 8.9 çıktı doktor iki gün sonra tekrarlayalım dedi çok üzüldüm
İnşeAllah.Daphnesw ve bir arkadaş daha vardı yarın kontrole gidecek olan. Güzel ve sevinçli haberlerinizi bekliyoruz.
Tabiki mucize beklememek lazım. Birazda kısmet ya da bir sorun varsa çözmüyorlar takviyeler. Bizim ilk denememizdi çok şükür tuttu ama yolun başındayız dahaCanim ilk denemenmiydi? Benim 26 yasim olmasina ve 26,28 yumurta toplanmasina iki tup arasi 3 aylk sirecte bi suru takviye kullanmama ragmen embriom gelismemisti belko bu takviyeler hafiften olsa faydali ola bilr fakat gedentok sorunlara cozum digil malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?