Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Masallah tebrik ederim hepinizi Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin hepinize inşallah
Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için hangi multivitamin ilacları kullandınız acaba arkadaşlar
Yazabilirseniz cok sevinirim
ben omepa Q 10 koenzim kullandım ve folatro kullandım canım. eşim de astalife omega 3 kullandı

İkinci kese haberi de benden o zaman çok şükür kese gördük bizde herşey yolunda... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doya doya yaşatsın bu güzel duyguları...
Ay maşallah... Ne güzel haberler alıyoruz. Rabbime çok şükür. Gözünüz aydın..

Kızlar keseyi gördük. Doktor 1 tane seçebildim dedi. Yolk sac da oluşmuş. Darısı başınıza. İnsallah sizlerden de güzel haberler alırız
İkinci kese haberi de benden o zaman çok şükür kese gördük bizde herşey yolunda... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doya doya yaşatsın bu güzel duyguları...
Gözünüz aydın çok şükür. Allah tamamına erdirsin. Bu kese en erken ne zaman görünüyor kızlar Bende heyecanla bekliyorum. 1 hafta sonra görebilir miyiz acaba

Canım bir şey sorucam.. Peki doktor keseyi görene kadar gerek duyuyor mu kan tahliline ?
canım benim doktorum betaya bakılmasının cok gereksiz olduğunu düşünüyor gebelik kanda tespit edildikten sonra. yani ikiye katlamışsa tekrar tekrar bakmak sadece endişeyi artırır hiç bir şeye faydası olmaz diyor.

kızlar bende hiç bir belirti yok yaa tedirgin oluyorum bazen. ne mide bulantısı ne goğuste hassasiyet... sıfır belirti resmen
Bende de yok valla, ama oğlumda 7. Haftada başlamıştı öyle hatırlıyorum, gerçi hiç olmayabilirde keşke olmasa ş yle güzel güzel geçirsek hamileliğimizi, başı zordu gidişat güzel olsa

Keseleri gördük ya ben şmdide kalp atışına taktım acaba ne zaman duyarız, bu perşembe tekrar doktora gidecem acaba duyulur mu
Maşallah size..
Anladım canım. Daha bir soru)))) Peki iğnelere devam ediyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…