- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
ben omepa Q 10 koenzim kullandım ve folatro kullandım canım. eşim de astalife omega 3 kullandıMasallah tebrik ederim hepinizi Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin hepinize inşallah
Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için hangi multivitamin ilacları kullandınız acaba arkadaşlar
Yazabilirseniz cok sevinirim
çok sevindim canım gözün aydın:) bak boşuna endişelenmişsin:) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizKızlar keseyi gördük. Doktor 1 tane seçebildim dedi. Yolk sac da oluşmuş. Darısı başınıza. İnsallah sizlerden de güzel haberler alırız
hepimizin doğum tarihleri aynı gözüküyo kızlarİkinci kese haberi de benden o zamançok şükür kese gördük bizde herşey yolunda... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doya doya yaşatsın bu güzel duyguları...
Amin canım.... Çok şükür... Darısı başımızaKızlar keseyi gördük. Doktor 1 tane seçebildim dedi. Yolk sac da oluşmuş. Darısı başınıza. İnsallah sizlerden de güzel haberler alırız
Ay maşallah... Ne güzel haberler alıyoruz. Rabbime çok şükür. Gözünüz aydın..İkinci kese haberi de benden o zamançok şükür kese gördük bizde herşey yolunda... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doya doya yaşatsın bu güzel duyguları...
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar keseyi gördük. Doktor 1 tane seçebildim dedi. Yolk sac da oluşmuş. Darısı başınıza. İnsallah sizlerden de güzel haberler alırız
Gözünaydın canım çok şükür, bugün güzel haberler olsun hepİkinci kese haberi de benden o zamançok şükür kese gördük bizde herşey yolunda... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doya doya yaşatsın bu güzel duyguları...
Kızlar keseyi gördük. Doktor 1 tane seçebildim dedi. Yolk sac da oluşmuş. Darısı başınıza. İnsallah sizlerden de güzel haberler alırız
Gözünüz aydın çok şükür. Allah tamamına erdirsin.İkinci kese haberi de benden o zamançok şükür kese gördük bizde herşey yolunda... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doya doya yaşatsın bu güzel duyguları...
canım benim transfer 11 temmuzdu 1 ağustosta gördükGözünüz aydın çok şükür. Allah tamamına erdirsin.Bu kese en erken ne zaman görünüyor kızlar Bende heyecanla bekliyorum. 1 hafta sonra görebilir miyiz acaba
Kan değerleri 3000 binleri görünce kese görünüyorGözünüz aydın çok şükür. Allah tamamına erdirsin.Bu kese en erken ne zaman görünüyor kızlar Bende heyecanla bekliyorum. 1 hafta sonra görebilir miyiz acaba
Canım bir şey sorucam.. Peki doktor keseyi görene kadar gerek duyuyor mu kan tahliline ?Kan değerleri 3000 binleri görünce kese görünüyor
İşte ne güzel, güzel hamilelik geçiriyorsun...kızlar bende hiç bir belirti yok yaa tedirgin oluyorum bazen. ne mide bulantısı ne goğuste hassasiyet... sıfır belirti resmen
canım benim doktorum betaya bakılmasının cok gereksiz olduğunu düşünüyor gebelik kanda tespit edildikten sonra. yani ikiye katlamışsa tekrar tekrar bakmak sadece endişeyi artırır hiç bir şeye faydası olmaz diyor.Canım bir şey sorucam.. Peki doktor keseyi görene kadar gerek duyuyor mu kan tahliline ?
Bende de yok valla, ama oğlumda 7. Haftada başlamıştı öyle hatırlıyorum, gerçi hiç olmayabilirde keşke olmasa ş yle güzel güzel geçirsek hamileliğimizi, başı zordu gidişat güzel olsakızlar bende hiç bir belirti yok yaa tedirgin oluyorum bazen. ne mide bulantısı ne goğuste hassasiyet... sıfır belirti resmen
Maşallah size..Keseleri gördük ya ben şmdide kalp atışına taktım acaba ne zaman duyarız, bu perşembe tekrar doktora gidecem acaba duyulur mu
Anladım canım. Daha bir soru)))) Peki iğnelere devam ediyor musunuz?canım benim doktorum betaya bakılmasının cok gereksiz olduğunu düşünüyor gebelik kanda tespit edildikten sonra. yani ikiye katlamışsa tekrar tekrar bakmak sadece endişeyi artırır hiç bir şeye faydası olmaz diyor.
Bana kalp atışı duyulana kadar devam etcez denildi meselaMaşallah size..
Anladım canım. Daha bir soru)))) Peki iğnelere devam ediyor musunuz?
Amannn.... İğne yerleri mosmor ve çok ağrı veriyor( Yapacak bir şey yok.. Yeter ki sapasağlam ellerimize alalım.Bana kalp atışı duyulana kadar devam etcez denildi mesela
ben devam ediyorum kuzum progynex ve hibor her gün birer tane, ayrıca haftada bir de prolütan depot verdi geçen hafta lekelenmem oldu diye...Amannn.... İğne yerleri mosmor ve çok ağrı veriyor( Yapacak bir şey yok.. Yeter ki sapasağlam ellerimize alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?