Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

kızlar gebelik haberinizi kimlere ne zaman söylediniz ya, ben kararsızım şimdi akrabalara falan soylemek için erken daha heralde dimi... bayramda kesin konusu geçecek çünkü

Keseleri gördük ya ben şmdide kalp atışına taktım acaba ne zaman duyarız, bu perşembe tekrar doktora gidecem acaba duyulur mu
canım bende kalp atışı görüldü kapakcık inip kalktı minik, ama sesini dinletmiyorum şuan dedi cok küçük dedi frekansla zarar vermek istemeyiz henüz dedi, bir sonraki randevuda dinletecek inşallah

Merhaba arkadaşlar. Bugün kese görüldü ve kalbi de atıyor dedi doktor. Başka bir doktor baktı ve 1 dk bile sürmedi , tamam herşey yolunda dedi gönderdi. Bana çok kısa geldi anlamadım.
Kendi doktorum sonuca baktı sonra, benimle işin bitti dedi başka bir doktora yönlendirdi.
Bu yeni doktorda 20 Eylüle randevu verdi, çok geç değil mi ? Ben yurtdışına çıkmadan tekrar bakayım dedi bir de bu ayın sonuna randevu verdi.
Herhangi bir vitamin almam gerek mı diye sordum, test yapılacak mı dedim. Gerek yok dedi.
İki embriyodan biri tutmuş, böyle düşük riskin daha az dedi doktor.

20 eylüle kadar dayanmak zor olur bence sen arada farklı bi doktora daha gidersin canım bayram sonrası, kalbini dinletti mi?

Maşallah maşallah.. Gözün aydın olsun.

kızlar gebelik haberinizi kimlere ne zaman söylediniz ya, ben kararsızım şimdi akrabalara falan soylemek için erken daha heralde dimi... bayramda kesin konusu geçecek çünkü
Cankm bende daha transfer olmadi bile ama umarim positiv olur ilk 3 ay kendi ailem ve esimin ailesi disinda hickimseye soylememe karari aldim :)

Bendede pihtilasma var ve igneye ragmen yine oluyor bu sefer dozu arttiracaklar galiba

Masallah tebrik ederim hepinizi Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin hepinize inşallah
Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için hangi multivitamin ilacları kullandınız acaba arkadaşlar
Yazabilirseniz cok sevinirim
Ben ari sutu bal polen kullandim omepaq10 kullandim

Kalbi dinletmedi tek kalbi atıyor dedi. İnşallah herşey yolundadır.
bana da öyle yaptı daha çok küçük olduğu için ses frekansı olumsuz etki yapabilir dedi canım, kalp atışını gösterdi. dediğin gibi çok kısa sürüyor zaten hemencik gördü. sevindim canım hayırlı olsun:) yolunda her şey:) senin kaç haftalık? bana zaten bu haftada bundan iyisi olmaz demişti kalbi gördüysek diye

Allah korusun ama dis gebelik riski var sonucta her hamilede kese gorunene kadar 2 gunde 1 ozellikle duzenli beta artisinin gorulmesi gerekiyo aksi takdirde dis gebelik olabilir gec farkedebilirse hayatiniza bile mal olabilir o yuzden

Bence hic kimseye soyleme sonunda mecbur degilsin kotu bisey olursa ilerde keske hic kimse bilmeseydi dersin kem gozlu cok senin mutluluguna sevinip arkandan gizliden gizliye aglayacakta vardir muhakkak o yuzden bosver 4 aylik olana kadar kendi sevincini kendin yasa

Ben de sana sormuştum görmedin herhalde. İkimiz aynı gün transfer yaptık galiba 11 temmuz. Ultrasona göre 4-5 hafta dedi doktor, buz iki çeşit hesaplama yapıyoruz dedi. Hamilelik bir de son adet tarihine göre yapilir, orada da 6 +3 dedi.
İkimiz için de hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…