- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
canım bende kalp atışı görüldü kapakcık inip kalktı minik, ama sesini dinletmiyorum şuan dedi cok küçük dedi frekansla zarar vermek istemeyiz henüz dedi, bir sonraki randevuda dinletecek inşallahKeseleri gördük ya ben şmdide kalp atışına taktım acaba ne zaman duyarız, bu perşembe tekrar doktora gidecem acaba duyulur mu
Bende de Prolutex ve Hibordur.... İkiside acıtıyor...ben devam ediyorum kuzum progynex ve hibor her gün birer tane, ayrıca haftada bir de prolütan depot verdi geçen hafta lekelenmem oldu diye...
20 eylüle kadar dayanmak zor olur bence sen arada farklı bi doktora daha gidersin canım bayram sonrası, kalbini dinletti mi?Merhaba arkadaşlar. Bugün kese görüldü ve kalbi de atıyor dedi doktor. Başka bir doktor baktı ve 1 dk bile sürmedi , tamam herşey yolunda dedi gönderdi. Bana çok kısa geldi anlamadım.
Kendi doktorum sonuca baktı sonra, benimle işin bitti dedi başka bir doktora yönlendirdi.
Bu yeni doktorda 20 Eylüle randevu verdi, çok geç değil mi ? Ben yurtdışına çıkmadan tekrar bakayım dedi bir de bu ayın sonuna randevu verdi.
Herhangi bir vitamin almam gerek mı diye sordum, test yapılacak mı dedim. Gerek yok dedi.
İki embriyodan biri tutmuş, böyle düşük riskin daha az dedi doktor.
Maşallah maşallah.. Gözün aydın olsun.Merhaba arkadaşlar. Bugün kese görüldü ve kalbi de atıyor dedi doktor. Başka bir doktor baktı ve 1 dk bile sürmedi , tamam herşey yolunda dedi gönderdi. Bana çok kısa geldi anlamadım.
Kendi doktorum sonuca baktı sonra, benimle işin bitti dedi başka bir doktora yönlendirdi.
Bu yeni doktorda 20 Eylüle randevu verdi, çok geç değil mi ? Ben yurtdışına çıkmadan tekrar bakayım dedi bir de bu ayın sonuna randevu verdi.
Herhangi bir vitamin almam gerek mı diye sordum, test yapılacak mı dedim. Gerek yok dedi.
İki embriyodan biri tutmuş, böyle düşük riskin daha az dedi doktor.
Canim ne guzel rahat geciroyosun hamileliyi hemde be 8 haftadan hulanti oldugunu duymustum :)kızlar bende hiç bir belirti yok yaa tedirgin oluyorum bazen. ne mide bulantısı ne goğuste hassasiyet... sıfır belirti resmen
Cankm bende daha transfer olmadi bile ama umarim positiv olur ilk 3 ay kendi ailem ve esimin ailesi disinda hickimseye soylememe karari aldim :)kızlar gebelik haberinizi kimlere ne zaman söylediniz ya, ben kararsızım şimdi akrabalara falan soylemek için erken daha heralde dimi... bayramda kesin konusu geçecek çünkü
Kalbi dinletmedi tek kalbi atıyor dedi. İnşallah herşey yolundadır.20 eylüle kadar dayanmak zor olur bence sen arada farklı bi doktora daha gidersin canım bayram sonrası, kalbini dinletti mi?
Çok sağol canım, inşallah senin için de herşey diledigin gibi olurMaşallah maşallah.. Gözün aydın olsun.
Hepiniz dualarimdasinizDoktordan gelen kizlar hepinizi tebrik ediyorum hayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Bize de umut olun :)
Bendede pihtilasma var ve igneye ragmen yine oluyor bu sefer dozu arttiracaklar galibaİçinizi ferah tutun. Herşeyin bir çaresi var. Eylül de güzel haberlerinizi alırız inşallah. Yalnız dört defa doğal yollardan olan gebeliğin kaybı için "40 yaş üstü hamile kalanlar" forumunda MFHTR Heterizigot diye bir durumdan bahasediliyor. Çözümü folat ve B!' nin özel bir formunu kullanmakmış. O forumu bir inceleyin derim. Epey deneyimli kişiler var.
Ben ari sutu bal polen kullandim omepaq10 kullandimMasallah tebrik ederim hepinizi Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin hepinize inşallah
Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için hangi multivitamin ilacları kullandınız acaba arkadaşlar
Yazabilirseniz cok sevinirim
bana da öyle yaptı daha çok küçük olduğu için ses frekansı olumsuz etki yapabilir dedi canım, kalp atışını gösterdi. dediğin gibi çok kısa sürüyor zaten hemencik gördü. sevindim canım hayırlı olsun:) yolunda her şey:) senin kaç haftalık? bana zaten bu haftada bundan iyisi olmaz demişti kalbi gördüysek diyeKalbi dinletmedi tek kalbi atıyor dedi. İnşallah herşey yolundadır.
OmepaQ10 kullandım 3 ay boyunca kullandım doktorumun isteğiyleMasallah tebrik ederim hepinizi Allah saglıcakla kucaklamayı nasip etsin hepinize inşallah
Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi için hangi multivitamin ilacları kullandınız acaba arkadaşlar
Yazabilirseniz cok sevinirim
Allah korusun ama dis gebelik riski var sonucta her hamilede kese gorunene kadar 2 gunde 1 ozellikle duzenli beta artisinin gorulmesi gerekiyo aksi takdirde dis gebelik olabilir gec farkedebilirse hayatiniza bile mal olabilir o yuzdencanım benim doktorum betaya bakılmasının cok gereksiz olduğunu düşünüyor gebelik kanda tespit edildikten sonra. yani ikiye katlamışsa tekrar tekrar bakmak sadece endişeyi artırır hiç bir şeye faydası olmaz diyor.
Bence hic kimseye soyleme sonunda mecbur degilsin kotu bisey olursa ilerde keske hic kimse bilmeseydi dersin kem gozlu cok senin mutluluguna sevinip arkandan gizliden gizliye aglayacakta vardir muhakkak o yuzden bosver 4 aylik olana kadar kendi sevincini kendin yasakızlar gebelik haberinizi kimlere ne zaman söylediniz ya, ben kararsızım şimdi akrabalara falan soylemek için erken daha heralde dimi... bayramda kesin konusu geçecek çünkü
Ben de sana sormuştum görmedin herhalde. İkimiz aynı gün transfer yaptık galiba 11 temmuz. Ultrasona göre 4-5 hafta dedi doktor, buz iki çeşit hesaplama yapıyoruz dedi. Hamilelik bir de son adet tarihine göre yapilir, orada da 6 +3 dedi.bana da öyle yaptı daha çok küçük olduğu için ses frekansı olumsuz etki yapabilir dedi canım, kalp atışını gösterdi. dediğin gibi çok kısa sürüyor zaten hemencik gördü. sevindim canım hayırlı olsun:) yolunda her şey:) senin kaç haftalık? bana zaten bu haftada bundan iyisi olmaz demişti kalbi gördüysek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?