- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
aynen canım transferlerimiz aynı gün :) kalbi de hemen hemen aynı zamanlarda görmüşüz, benim son adet tarihime göre 5+6 bugün, ultrasonda sadece sat ile uyumlu dedi başka bir şey demedi ama o sonradan değişebiliyor sanırım bebeğin boyutları ölçülmeye başlandığı zamanBen de sana sormuştum görmedin herhalde. İkimiz aynı gün transfer yaptık galiba 11 temmuz. Ultrasona göre 4-5 hafta dedi doktor, buz iki çeşit hesaplama yapıyoruz dedi. Hamilelik bir de son adet tarihine göre yapilir, orada da 6 +3 dedi.
İkimiz için de hayırlısı olsun canım ♥
hayırlı olsun canım çok güzel bir haber:)Kızlarr ben de şimdi geldim doktordan. Kalp atışını duyduk çok şükürsıkıntı yok dedi doktor
Çok şükür. Gözünüz aydın olsunKızlarr ben de şimdi geldim doktordan. Kalp atışını duyduk çok şükürsıkıntı yok dedi doktor
5+6 ne demek?aynen canım transferlerimiz aynı gün :) kalbi de hemen hemen aynı zamanlarda görmüşüz, benim son adet tarihime göre 5+6 bugün, ultrasonda sadece sat ile uyumlu dedi başka bir şey demedi ama o sonradan değişebiliyor sanırım bebeğin boyutları ölçülmeye başlandığı zaman
Çok sevindim.. Doktorlar en iyisini bilir ama bana da çok geç geldi. Nerdeyse 1.5 ay var. İki embryodan birinin tutmaması da gerçekten hayırlı. İlerdeki riskleri bertaraf etmişsin. Ben ikiz olmasından çok korkuyorum şu an... Çok güzel haberler. darısı başımıza.Merhaba arkadaşlar. Bugün kese görüldü ve kalbi de atıyor dedi doktor. Başka bir doktor baktı ve 1 dk bile sürmedi , tamam herşey yolunda dedi gönderdi. Bana çok kısa geldi anlamadım.
Kendi doktorum sonuca baktı sonra, benimle işin bitti dedi başka bir doktora yönlendirdi.
Bu yeni doktorda 20 Eylüle randevu verdi, çok geç değil mi ? Ben yurtdışına çıkmadan tekrar bakayım dedi bir de bu ayın sonuna randevu verdi.
Herhangi bir vitamin almam gerek mı diye sordum, test yapılacak mı dedim. Gerek yok dedi.
İki embriyodan biri tutmuş, böyle düşük riskin daha az dedi doktor.
5 hafta 6 gün canım, yarın 6 hafta doluyor5+6 ne demek?
İlk başta üzüldüm hatta doktora dedim kesenin arkasında olmasın 2. bebek . Yok dedi hem böyle çok daha iyi, gebelikte düşük riskin azalmış olur dedi.Çok sevindim.. Doktorlar en iyisini bilir ama bana da çok geç geldi. Nerdeyse 1.5 ay var. İki embryodan birinin tutmaması da gerçekten hayırlı. İlerdeki riskleri bertaraf etmişsin. Ben ikiz olmasından çok korkuyorum şu an... Çok güzel haberler. darısı başımıza.
Anladım canım, teşekkür ettim5 hafta 6 gün canım, yarın 6 hafta doluyor
Oyy cok sevindimm canim bitanemi bebisiniz nasilmis iyimiKızlarr ben de şimdi geldim doktordan. Kalp atışını duyduk çok şükürsıkıntı yok dedi doktor
Teşekkür ederim kuzum. Amin insallahçok sevindim canım gözün aydın:) bak boşuna endişelenmişsin:) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Teşekkür ederim canım. Aynenhepimizin doğum tarihleri aynı gözüküyo kızlarsüper haber çok sevindim canım
Amin canım.... Çok şükür... Darısı başımıza
Teşekkür ederim kuzumGözün aydın canım çok sevindim
Amin canım cümlemizeGözünüz aydın çok şükür. Allah tamamına erdirsin.Bu kese en erken ne zaman görünüyor kızlar Bende heyecanla bekliyorum. 1 hafta sonra görebilir miyiz acaba
kızlar bende hiç bir belirti yok yaa tedirgin oluyorum bazen. ne mide bulantısı ne goğuste hassasiyet... sıfır belirti resmen
en az 3 kez takip ediyorlarCanım bir şey sorucam.. Peki doktor keseyi görene kadar gerek duyuyor mu kan tahliline ?
Beni haftaya Perşembe çağırdılarKeseleri gördük ya ben şmdide kalp atışına taktım acaba ne zaman duyarız, bu perşembe tekrar doktora gidecem acaba duyulur mu
Ben doğuma kadar kan sulandırıcı kullanacağımMaşallah size..
Anladım canım. Daha bir soru)))) Peki iğnelere devam ediyor musunuz?
Benim 7 düvel duydu hahahkızlar gebelik haberinizi kimlere ne zaman söylediniz ya, ben kararsızım şimdi akrabalara falan soylemek için erken daha heralde dimi... bayramda kesin konusu geçecek çünkü
Kalp atışından sonra testler yapılıyor. Benim de şimdilik bir kese görüyorum dedi. Kalp atışına da haftaya Perşembe çağırdı.Merhaba arkadaşlar. Bugün kese görüldü ve kalbi de atıyor dedi doktor. Başka bir doktor baktı ve 1 dk bile sürmedi , tamam herşey yolunda dedi gönderdi. Bana çok kısa geldi anlamadım.
Kendi doktorum sonuca baktı sonra, benimle işin bitti dedi başka bir doktora yönlendirdi.
Bu yeni doktorda 20 Eylüle randevu verdi, çok geç değil mi ? Ben yurtdışına çıkmadan tekrar bakayım dedi bir de bu ayın sonuna randevu verdi.
Herhangi bir vitamin almam gerek mı diye sordum, test yapılacak mı dedim. Gerek yok dedi.
Benim adete göre 5+5 ama ultrasona göre 5+6 dedi. 9.9 milimetre ölçüsüBen de sana sormuştum görmedin herhalde. İkimiz aynı gün transfer yaptık galiba 11 temmuz. Ultrasona göre 4-5 hafta dedi doktor, buz iki çeşit hesaplama yapıyoruz dedi. Hamilelik bir de son adet tarihine göre yapilir, orada da 6 +3 dedi.
İkimiz için de hayırlısı olsun canım ♥
Hadi gözünüz aydın darısı basımızaKızlarr ben de şimdi geldim doktordan. Kalp atışını duyduk çok şükürsıkıntı yok dedi doktor
Benim boyut ölçüsü sata göre 1 gün büyük. 5+6 gün dediler.aynen canım transferlerimiz aynı gün :) kalbi de hemen hemen aynı zamanlarda görmüşüz, benim son adet tarihime göre 5+6 bugün, ultrasonda sadece sat ile uyumlu dedi başka bir şey demedi ama o sonradan değişebiliyor sanırım bebeğin boyutları ölçülmeye başlandığı zaman
Ben 3. Aya kadar devam edecek işimBana kalp atışı duyulana kadar devam etcez denildi mesela
Kan testinde çıktığı gün neredeyse herkese söyledimkızlar gebelik haberinizi kimlere ne zaman söylediniz ya, ben kararsızım şimdi akrabalara falan soylemek için erken daha heralde dimi... bayramda kesin konusu geçecek çünkü
biliyorum batıl bir inanç ama ne kdr erken söylersen çocuk o kadar erken konuşurmuş bi akrabamız gizlemiş çocuk 4 yaşında konuşmuşKan testinde çıktığı gün neredeyse herkese söyledimwhatsapp durumuma "ben seni büyük sevicem nasılsa, sen hele bi gel minik minik" yazmıştım. Söyleyemediklerim bu yazıdan çözdü olayı
O nasıl birşeymiş yaaMerhaba arkadaşlar. Bugün kese görüldü ve kalbi de atıyor dedi doktor. Başka bir doktor baktı ve 1 dk bile sürmedi , tamam herşey yolunda dedi gönderdi. Bana çok kısa geldi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?