Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

aynen canım transferlerimiz aynı gün :) kalbi de hemen hemen aynı zamanlarda görmüşüz, benim son adet tarihime göre 5+6 bugün, ultrasonda sadece sat ile uyumlu dedi başka bir şey demedi ama o sonradan değişebiliyor sanırım bebeğin boyutları ölçülmeye başlandığı zaman

5+6 ne demek?

Çok sevindim.. Doktorlar en iyisini bilir ama bana da çok geç geldi. Nerdeyse 1.5 ay var. İki embryodan birinin tutmaması da gerçekten hayırlı. İlerdeki riskleri bertaraf etmişsin. Ben ikiz olmasından çok korkuyorum şu an... Çok güzel haberler. darısı başımıza.

İlk başta üzüldüm hatta doktora dedim kesenin arkasında olmasın 2. bebek . Yok dedi hem böyle çok daha iyi, gebelikte düşük riskin azalmış olur dedi.
İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin. Hepiniz dualarimdasiniz

Kizlar tsh ilacinin kacinci gunu ikinci kez hormon tahlil yaptirdiniz? Bende bi hafta oldu ilaci kullanmam ikinci kez kan test yaptrcam

çok sevindim canım gözün aydın:) bak boşuna endişelenmişsin:) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Teşekkür ederim kuzum. Amin insallah
hepimizin doğum tarihleri aynı gözüküyo kızlar süper haber çok sevindim canım
Teşekkür ederim canım. Aynen
Amin canım.... Çok şükür... Darısı başımıza

Amin kuzum
Gözün aydın canım çok sevindim
Teşekkür ederim kuzum
Gözünüz aydın çok şükür. Allah tamamına erdirsin. Bu kese en erken ne zaman görünüyor kızlar Bende heyecanla bekliyorum. 1 hafta sonra görebilir miyiz acaba
Amin canım cümlemize
kızlar bende hiç bir belirti yok yaa tedirgin oluyorum bazen. ne mide bulantısı ne goğuste hassasiyet... sıfır belirti resmen

Bende de hala belirti yok sayılır
Canım bir şey sorucam.. Peki doktor keseyi görene kadar gerek duyuyor mu kan tahliline ?
en az 3 kez takip ediyorlar
Keseleri gördük ya ben şmdide kalp atışına taktım acaba ne zaman duyarız, bu perşembe tekrar doktora gidecem acaba duyulur mu
Beni haftaya Perşembe çağırdılar
Maşallah size..

Anladım canım. Daha bir soru)))) Peki iğnelere devam ediyor musunuz?
Ben doğuma kadar kan sulandırıcı kullanacağım
kızlar gebelik haberinizi kimlere ne zaman söylediniz ya, ben kararsızım şimdi akrabalara falan soylemek için erken daha heralde dimi... bayramda kesin konusu geçecek çünkü
Benim 7 düvel duydu hahah
Kalp atışından sonra testler yapılıyor. Benim de şimdilik bir kese görüyorum dedi. Kalp atışına da haftaya Perşembe çağırdı.
Benim adete göre 5+5 ama ultrasona göre 5+6 dedi. 9.9 milimetre ölçüsü
Kızlarr ben de şimdi geldim doktordan. Kalp atışını duyduk çok şükürsıkıntı yok dedi doktor
Hadi gözünüz aydın darısı basımıza Benim boyut ölçüsü sata göre 1 gün büyük. 5+6 gün dediler.

kızlar beni bugün eski yaşadığım şehirdeki aile hekimliğinden aradılar gebelik durumunuz oluşmuş belli aşılar var falan filan diye... hastanemiz söyler heralde dimi bunu ilerleyen zamanlarda? benden daha tahlil falan istemediler genel kan sayımı açlık tokluk kan şekeri falan hiç bunlara bakılmadı

kızlar gebelik haberinizi kimlere ne zaman söylediniz ya, ben kararsızım şimdi akrabalara falan soylemek için erken daha heralde dimi... bayramda kesin konusu geçecek çünkü
Kan testinde çıktığı gün neredeyse herkese söyledim whatsapp durumuma "ben seni büyük sevicem nasılsa, sen hele bi gel minik minik" yazmıştım. Söyleyemediklerim bu yazıdan çözdü olayı

Kan testinde çıktığı gün neredeyse herkese söyledim whatsapp durumuma "ben seni büyük sevicem nasılsa, sen hele bi gel minik minik" yazmıştım. Söyleyemediklerim bu yazıdan çözdü olayı
biliyorum batıl bir inanç ama ne kdr erken söylersen çocuk o kadar erken konuşurmuş bi akrabamız gizlemiş çocuk 4 yaşında konuşmuş ay ne bileyim ya ben de söylemek istemiyorum hemen ama annem de söyleyelim diyo

O nasıl birşeymiş yaa bizim doktorla devam etmek istiyorum ama hem muayene ücreti fazla hem de testler için filan farklı hastaneye yönlendirecek. Onun yerine hastanede bir doktora gitsek daha iyi mi olur acaba diye düşünüyoruz... Eşime kalsa keseyi de farklı doktorda görecektik ama ben en azından kalp atışını da şimdiki doktorumuzla duymak istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum doktor değiştiren var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…