Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Kizlar tsh ilacinin kacinci gunu ikinci kez hormon tahlil yaptirdiniz? Bende bi hafta oldu ilaci kullanmam ikinci kez kan test yaptrcam
cnm ben hipotiroid hastasıym transferden önce bakılmıştı normaldi pozitifi aldım tekrar bakıldı yükselmişti, yani 15 günde 1 baktırmak gerekir bu süreçte

Batıl inançtan değil ama olumsuz birşey olursa birilerine açıklama yapmayalım diye çok fazla kişiye söylemeyi düşünmüyordum transfer zamanı... Ama bir olay gelişti bir misafirimiz gelecekti. Söylemek ve söylememek... Eşimle konuşurken "kimin duası kabul olunur bilinmez. Söyleyelim" dedi ve söyledik. İkna olmuştum. Rabbim kimin duasını kabul edecek bilinmez ve dikkat ettim kime söylediysem Allah razı olsun hep güzel şeyler duydum. Bu beni daha çok mutlu etti

Hayır onlara aile hekimliği bakar hastane defol. Aile hekimine gidip takip başlatacaksınız

Hayır onlara aile hekimliği bakar hastane defol. Aile hekimine gidip takip başlatacaksınız
ne sıklıkla gitmek gerekiyor acaba biliyor musun, ben kendi hastanemde de randevularımı hep 5ten sonraya veya hsonuna ayarlıyorum da hastanede yapılmayan işlemlerse zor benim için ya

ne sıklıkla gitmek gerekiyor acaba biliyor musun, ben kendi hastanemde de randevularımı hep 5ten sonraya veya hsonuna ayarlıyorum da hastanede yapılmayan işlemlerse zor benim için ya
Normalde ayda 1 kez gidiliyor. Ancak sizin durumunuz müsait değilse sadece asi zamanlarında gidebilirsiniz

Gözün aydın tebrik ederim 20 Eylül çok geçmiş ya kendi doktorunla devam edemiyor musun niye başka doktora yönlendirdi

Canim mrb hayirli olsun isallah sunu solim ilk 3gun dikkat et kendine sonra normal hayatina din derim ben sun aikizlerime hamisim bol bol ceviz findik basen dutkurusu ve ananas tuketdim bol bol sebze salata yedimm sende yemene dikkat et bak kabiz okunuyor kati yiyecejlerden uzak due kayisi ye bol bol

Günaydın güzel anneler!
Benim dün akiamdan belim ağrıyor... ve sanki sağ tarfımda bir şey dartınıyo.. Sizde de oldu mu?? Son 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…