- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
cnm ben hipotiroid hastasıym transferden önce bakılmıştı normaldi pozitifi aldım tekrar bakıldı yükselmişti, yani 15 günde 1 baktırmak gerekir bu süreçteKizlar tsh ilacinin kacinci gunu ikinci kez hormon tahlil yaptirdiniz? Bende bi hafta oldu ilaci kullanmam ikinci kez kan test yaptrcam
Batıl inançtan değil ama olumsuz birşey olursa birilerine açıklama yapmayalım diye çok fazla kişiye söylemeyi düşünmüyordum transfer zamanı... Ama bir olay gelişti bir misafirimiz gelecekti. Söylemek ve söylememek... Eşimle konuşurken "kimin duası kabul olunur bilinmez. Söyleyelim" dedi ve söyledik. İkna olmuştum. Rabbim kimin duasını kabul edecek bilinmez ve dikkat ettim kime söylediysem Allah razı olsun hep güzel şeyler duydum. Bu beni daha çok mutlu ettibiliyorum batıl bir inanç ama ne kdr erken söylersen çocuk o kadar erken konuşurmuş bi akrabamız gizlemiş çocuk 4 yaşında konuşmuşay ne bileyim ya ben de söylemek istemiyorum hemen ama annem de söyleyelim diyo
Hayırlı olsun. Gözün aydınKızlarr ben de şimdi geldim doktordan. Kalp atışını duyduk çok şükürsıkıntı yok dedi doktor
Hayır onlara aile hekimliği bakar hastane defol. Aile hekimine gidip takip başlatacaksınızkızlar beni bugün eski yaşadığım şehirdeki aile hekimliğinden aradılar gebelik durumunuz oluşmuş belli aşılar var falan filan diye... hastanemiz söyler heralde dimi bunu ilerleyen zamanlarda? benden daha tahlil falan istemediler genel kan sayımı açlık tokluk kan şekeri falan hiç bunlara bakılmadı
ne sıklıkla gitmek gerekiyor acaba biliyor musun, ben kendi hastanemde de randevularımı hep 5ten sonraya veya hsonuna ayarlıyorum da hastanede yapılmayan işlemlerse zor benim için yaHayır onlara aile hekimliği bakar hastane defol. Aile hekimine gidip takip başlatacaksınız
Çok şükür iyi dedi canım. Dinledik kalp atışını da. Bi sıkıntı yok dedi şükürler olsun. Sen ne yaptın gittin mi bugün kendi doktorunaOyy cok sevindimm canim bitanemi bebisiniz nasilmis iyimi
Teşekkür ediyorum. Sizlere de hayırlı olsunHayırlı olsun. Gözün aydın
Normalde ayda 1 kez gidiliyor. Ancak sizin durumunuz müsait değilse sadece asi zamanlarında gidebilirsinizne sıklıkla gitmek gerekiyor acaba biliyor musun, ben kendi hastanemde de randevularımı hep 5ten sonraya veya hsonuna ayarlıyorum da hastanede yapılmayan işlemlerse zor benim için ya
Sansima doguma girdi bekkiyoruz bakam bidaha duycas sesinii calisim icin aksam geliom kontrollerimeÇok şükür iyi dedi canım. Dinledik kalp atışını da. Bi sıkıntı yok dedi şükürler olsun. Sen ne yaptın gittin mi bugün kendi doktoruna
Gözün aydın tebrik ederim 20 Eylül çok geçmiş ya kendi doktorunla devam edemiyor musun niye başka doktora yönlendirdiMerhaba arkadaşlar. Bugün kese görüldü ve kalbi de atıyor dedi doktor. Başka bir doktor baktı ve 1 dk bile sürmedi , tamam herşey yolunda dedi gönderdi. Bana çok kısa geldi anlamadım.
Kendi doktorum sonuca baktı sonra, benimle işin bitti dedi başka bir doktora yönlendirdi.
Bu yeni doktorda 20 Eylüle randevu verdi, çok geç değil mi ? Ben yurtdışına çıkmadan tekrar bakayım dedi bir de bu ayın sonuna randevu verdi.
Herhangi bir vitamin almam gerek mı diye sordum, test yapılacak mı dedim. Gerek yok dedi.
İki embriyodan biri tutmuş, böyle düşük riskin daha az dedi doktor.
Benimle artik işin bitti dedi. Bilmiyorum bugünkü işlemler pek içime sinmedi.Gözün aydın tebrik ederim 20 Eylül çok geçmiş ya kendi doktorunla devam edemiyor musun niye başka doktora yönlendirdi
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsinSansima doguma girdi bekkiyoruz bakam bidaha duycas sesinii calisim icin aksam geliom kontrollerime
Cok sukur iyilermis canim allahim sonunadek gwtirsin isallahh yaa sesini duymak cok fuzwl bi duyguuHadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Canim mrb hayirli olsun isallah sunu solim ilk 3gun dikkat et kendine sonra normal hayatina din derim ben sun aikizlerime hamisim bol bol ceviz findik basen dutkurusu ve ananas tuketdim bol bol sebze salata yedimm sende yemene dikkat et bak kabiz okunuyor kati yiyecejlerden uzak due kayisi ye bol bolKızlar ben de.dün transfer oldum .inş bende sizler gibi gebe kalırım hayirlsiyla..yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum.hepinize hayırlı olsun..benim gibi dün transfer olanlara tavsiyeleriniz var mıdır. ?neler yapmalı ya da yapmamalı. ?
İnşlh güzel şeylere işarettir, çünkü bel ağrısı oluyor, benim hala oluyorGünaydın güzel anneler!
Benim dün akiamdan belim ağrıyor... ve sanki sağ tarfımda bir şey dartınıyo.. Sizde de oldu mu?? Son 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?