- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Ben epey bel afrisi cektim. Hadi hayırlısı bakalımGünaydın güzel anneler!
Benim dün akiamdan belim ağrıyor... ve sanki sağ tarfımda bir şey dartınıyo.. Sizde de oldu mu?? Son 3 gün
Canim yapsana bi test :) besinci gun embrionsa cikar :) allahmcben nasil dayanacagim o kadar zaman :)Günaydın güzel anneler!
Benim dün akiamdan belim ağrıyor... ve sanki sağ tarfımda bir şey dartınıyo.. Sizde de oldu mu?? Son 3 gün
Hayırlısı canımBen epey bel afrisi cektim. Hadi hayırlısı bakalım
inşeAllah canımİnşlh güzel şeylere işarettir, çünkü bel ağrısı oluyor, benim hala oluyor
Test yaptım, 8 ci gün iki çizgi, bu sabahta yaptım 2 çizgi var. Ama yinede sonuç kanda bakalım ne olacakCanim yapsana bi test :) besinci gun embrionsa cikar :) allahmcben nasil dayanacagim o kadar zaman :)
Hadi gözün aydın darısı başımızaTest yaptım, 8 ci gün iki çizgi, bu sabahta yaptım 2 çizgi var. Ama yinede sonuç kanda bakalım ne olacak
Tebrikler cnm .darısı başımıza insTest yaptım, 8 ci gün iki çizgi, bu sabahta yaptım 2 çizgi var. Ama yinede sonuç kanda bakalım ne olacak
hayırlı olsuunnn:)))Test yaptım, 8 ci gün iki çizgi, bu sabahta yaptım 2 çizgi var. Ama yinede sonuç kanda bakalım ne olacak
Amin canım , her kes için dua ediyorum.Hadi gözün aydın darısı başımıza
Amin kuzum :)hayırlı olsuunnn:)))
Amin canım aminTebrikler cnm .darısı başımıza ins
Belirtilerin nelerdi canımAmin canım , her kes için dua ediyorum.
Amin kuzum :)
Amin canım amin
Ne guzel cankm tebrikler resmini paylasirmisin? 5 gunmuydu 3muydu embrion, bu arada an itibarile ilk progestoron ignemi yaptirdim bir anlik felc gecirdim zanetdim bu neymis be dizime kadar ayagim acidi vurulurken cok hafiften yavas yavas vuruldu hic bi aci yoktu bende amaaan bunu ne kadarda abartmislar kizlar derken durdugum yerde yigildim :)Test yaptım, 8 ci gün iki çizgi, bu sabahta yaptım 2 çizgi var. Ama yinede sonuç kanda bakalım ne olacak
Bende okşayarak vuruluyom. .çok acıtıyor yakıyor göbeği morariyorNe guzel cankm tebrikler resmini paylasirmisin? 5 gunmuydu 3muydu embrion, bu arada an itibarile ilk progestoron ignemi yaptirdim bir anlik felc gecirdim zanetdim bu neymis be dizime kadar ayagim acidi vurulurken cok hafiften yavas yavas vuruldu hic bi aci yoktu bende amaaan bunu ne kadarda abartmislar kizlar derken durdugum yerde yigildim :)
Caaaan, inşeAllah bebişleri elimize alırken her şey unutulacak. 5 ci günün donmuş embriyo .Resim yarın atarım.Ne guzel cankm tebrikler resmini paylasirmisin? 5 gunmuydu 3muydu embrion, bu arada an itibarile ilk progestoron ignemi yaptirdim bir anlik felc gecirdim zanetdim bu neymis be dizime kadar ayagim acidi vurulurken cok hafiften yavas yavas vuruldu hic bi aci yoktu bende amaaan bunu ne kadarda abartmislar kizlar derken durdugum yerde yigildim :)
Ben mosmor geziyorumNe guzel cankm tebrikler resmini paylasirmisin? 5 gunmuydu 3muydu embrion, bu arada an itibarile ilk progestoron ignemi yaptirdim bir anlik felc gecirdim zanetdim bu neymis be dizime kadar ayagim acidi vurulurken cok hafiften yavas yavas vuruldu hic bi aci yoktu bende amaaan bunu ne kadarda abartmislar kizlar derken durdugum yerde yigildim :)
Ben işten sonra eve gelirken evin içinde 15 dakika küçük adımlarla yürüyüş yapıyorum. Zaten işte oturuyorum her gün... ))) bol-bol dua ediyorum. Sabah ilk kuru dut,ceviz ve bir bardak süt içiyorum. Sonra kahvaltı yapıyorum oda zorla, canım hiç bir şey istemiyor...((Bnm gibi agustos 5 de transfer olan yok sanırım hiç. ..öyle yatiyom ben ne yapmam gerekir kizlar
Valla şöyle ki aşırı küçük tualete gidiyom))))) Bol su içmekten de ola bilir)) Lekelenme oldu. Bu günde bir az lekelenme yine oldu.. Bel ağrılarım bu gün daha çok var. Bu gibi başka bir şey yok şu an...Belirtilerin nelerdi canım
Gözün ayrın kuzum. Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinValla şöyle ki aşırı küçük tualete gidiyom))))) Bol su içmekten de ola bilir)) Lekelenme oldu. Bu günde bir az lekelenme yine oldu.. Bel ağrılarım bu gün daha çok var. Bu gibi başka bir şey yok şu an...
Amin kuzumGözün ayrın kuzum. Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?