Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Kizlar kafama takildi daha transfer olmadim ama genellie akinti sirasinda dusmez dimi embrionlar sonucta iceridengelen bisey ve embrionlar gozle gorulmuyo

Canim yapsana bi test :) besinci gun embrionsa cikar :) allahmcben nasil dayanacagim o kadar zaman :)
Test yaptım, 8 ci gün iki çizgi, bu sabahta yaptım 2 çizgi var. Ama yinede sonuç kanda bakalım ne olacak

Test yaptım, 8 ci gün iki çizgi, bu sabahta yaptım 2 çizgi var. Ama yinede sonuç kanda bakalım ne olacak
Ne guzel cankm tebrikler resmini paylasirmisin? 5 gunmuydu 3muydu embrion, bu arada an itibarile ilk progestoron ignemi yaptirdim bir anlik felc gecirdim zanetdim bu neymis be dizime kadar ayagim acidi vurulurken cok hafiften yavas yavas vuruldu hic bi aci yoktu bende amaaan bunu ne kadarda abartmislar kizlar derken durdugum yerde yigildim :)

Bende okşayarak vuruluyom. .çok acıtıyor yakıyor göbeği morariyor

Caaaan, inşeAllah bebişleri elimize alırken her şey unutulacak. 5 ci günün donmuş embriyo .Resim yarın atarım.

Ben mosmor geziyorum

Bnm gibi agustos 5 de transfer olan yok sanırım hiç. ..öyle yatiyom ben ne yapmam gerekir kizlar
Ben işten sonra eve gelirken evin içinde 15 dakika küçük adımlarla yürüyüş yapıyorum. Zaten işte oturuyorum her gün... ))) bol-bol dua ediyorum. Sabah ilk kuru dut,ceviz ve bir bardak süt içiyorum. Sonra kahvaltı yapıyorum oda zorla, canım hiç bir şey istemiyor...((

Belirtilerin nelerdi canım
Valla şöyle ki aşırı küçük tualete gidiyom))))) Bol su içmekten de ola bilir)) Lekelenme oldu. Bu günde bir az lekelenme yine oldu.. Bel ağrılarım bu gün daha çok var. Bu gibi başka bir şey yok şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…