Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Kizlar kafama takildi daha transfer olmadim ama genellie akinti sirasinda dusmez dimi embrionlar sonucta iceridengelen bisey ve embrionlar gozle gorulmuyo
Selamlar, benim transferden sonra bir akıntı başladı ve başlarda biraz daha sıktı şimdilerde hala devam ediyor ama biraz azaldı. Böyle beyaz çok leke bırakmayan bir akıntı. İnternetten araştırdim normal diyor. 12 ve 14. gün hcglerde pozitifti. Ama kabul edelim bende de ilk hissiyat acaba düşmüş olabilir miydi

Tranafer kacinci gunu?

Bende bende varimmm bugun transferden sonrasinda 14.günüm Rabin hayirlisiyla kucagimizq almsyi nasip eder insallah..... ama benim Progesteron hormonum 6.günde 8,54 dü düsük diye fitil olarsk günde 9 tane veriyom 2sinide iciyoeum.

Bende bende varimmm bugun transferden sonrasinda 14.günüm Rabin hayirlisiyla kucagimizq almsyi nasip eder insallah..... ama benim Progesteron hormonum 6.günde 8,54 dü düsük diye fitil olarsk günde 9 tane veriyom 2sinide iciyoeum.
Test yaptinmi canim?

Evet yaptim cnm Gift cizgi görünüyo hemde kanda da degerim 6.gün 144 cikti iyi dedi dr 14.8.19 da da 1.ultrasona gircem... ama iste progesteronum düsük malesef düzelir mi?
Maşallah, . Allah yar ve yardımcın olsun

Günaydın güzel anneler
Tarihi olmayan az önce yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…