- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Bende çekiyordum canım sonra bana doktor duphalac şurup verdi. Baya etkili deneyebilirsinMerhabalar kabızlık çeken var mı transfer den sonra ya ben çok fenayım korkumdan öyle oturup bekliyorum
Ben estrofem değilde bant kullandım adetin 3.günü başladım transferim oldu hala da kullanıyorumKizlar estrofem transfer sonrasidami aliniyo?
Keseyi görünceye kadar devam dedi dıktorum keseyi görünce bıraktımKizlar estrofem transfer sonrasidami aliniyo?
Gözünüz aydın darısı biz gün bekleyenlerin başına inşallahİkinci kese haberi de benden o zamançok şükür kese gördük bizde herşey yolunda... Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doya doya yaşatsın bu güzel duyguları...
Ben alıyorum haylaKizlar estrofem transfer sonrasidami aliniyo?
Bende de ağrı var, normaldir. Bebiş tutunmaya çalışıyor...Bel ağrım iyice arttı umarım iyiye işarettir
İnşallahBende de ağrı var, normaldir. Bebiş tutunmaya çalışıyor...
Hayırlısı olsun inaşllah canım bende Cumartesi oldum bugün 5. Günüm. Belirtilerin var mı??Kızlar ben de.dün transfer oldum .inş bende sizler gibi gebe kalırım hayirlsiyla..yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum.hepinize hayırlı olsun..benim gibi dün transfer olanlara tavsiyeleriniz var mıdır. ?neler yapmalı ya da yapmamalı. ?
Ben 3 Ağustos’ta oldum bende yiyip içip yatıyorumBnm gibi agustos 5 de transfer olan yok sanırım hiç. ..öyle yatiyom ben ne yapmam gerekir kizlar
Ben hiç kullanmadım. Ne icin veriliyor oKizlar estrofem transfer sonrasidami aliniyo?
Canım, Estrofem, gebelik oluşumunu desteklemek için kullanılır. Genellikle embriyonun rahim içerisinde tutunmasını kolaylaştırıyor.Ben hiç kullanmadım. Ne icin veriliyor o
Ben baya internetten araştırmalarıma göre 10 günden sonra keseyide kalp atışınıda duya biliyormuşsuzn.. Bir şey kalmadı az sabır et.. Bu arada hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.Kızlar bende Temmuz hamilelerindenim 27 Temmuz’da transferim yapıldı 9. Gün 355 çıktı 11. Gün 759 çıktı değerim 13. Gün tekrar yaptırayım mı bilemedim doktor gerek yok 2 hafta sonra kalp atışı değerlendirmesine gel dedi ben şimdi 2 hafta hiç doktora girmeden nasıl duracam keseyi bari görmeye gitsem diyorum kese ne zaman görünür ki tecrübeli arkadaşlar bilgi verirsenizsevinrm bide ben şimdi kaç haftalık hamileyim anlamadım
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallahTest yaptım, 8 ci gün iki çizgi, bu sabahta yaptım 2 çizgi var. Ama yinede sonuç kanda bakalım ne olacak
Amin canım . Allah razı olsun. Sen nasılsın?Hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah
Ben rahim kalinligi artsin diye veriloyo bilyorumBen hiç kullanmadım. Ne icin veriliyor o
Teşekkür ederim canım bugün transferden sonraki 12.günüm bayram dönüşü gidicem bakalım doktoraBen baya internetten araştırmalarıma göre 10 günden sonra keseyide kalp atışınıda duya biliyormuşsuzn.. Bir şey kalmadı az sabır et.. Bu arada hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah güzel haberler alırsın. Bu arada aramızda 2 gün var ben daha 10 verecem kan tahlili...Teşekkür ederim canım bugün transferden sonraki 12.günüm bayram dönüşü gidicem bakalım doktora
Can kan yaptirdinmi?Amin canım . Allah razı olsun. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?