Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Hayırlısı olsun inaşllah canım bende Cumartesi oldum bugün 5. Günüm. Belirtilerin var mı??

Kızlar bende Temmuz hamilelerindenim 27 Temmuz’da transferim yapıldı 9. Gün 355 çıktı 11. Gün 759 çıktı değerim 13. Gün tekrar yaptırayım mı bilemedim doktor gerek yok 2 hafta sonra kalp atışı değerlendirmesine gel dedi ben şimdi 2 hafta hiç doktora girmeden nasıl duracam keseyi bari görmeye gitsem diyorum kese ne zaman görünür ki tecrübeli arkadaşlar bilgi verirsenizsevinrm bide ben şimdi kaç haftalık hamileyim anlamadım

Ben baya internetten araştırmalarıma göre 10 günden sonra keseyide kalp atışınıda duya biliyormuşsuzn.. Bir şey kalmadı az sabır et.. Bu arada hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Ben baya internetten araştırmalarıma göre 10 günden sonra keseyide kalp atışınıda duya biliyormuşsuzn.. Bir şey kalmadı az sabır et.. Bu arada hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim canım bugün transferden sonraki 12.günüm bayram dönüşü gidicem bakalım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…