- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
8. Gün idrarda çok net çıkmıştı benim 9. Gün de kanda yüksek çıktı varsa çıkar 10. Gün verebilirsin sen deİnşallah güzel haberler alırsın. Bu arada aramızda 2 gün var ben daha 10 verecem kan tahlili...
Bugün istedim verem.. Eşim dediki 2 günde bekle.. Bende tamam dedim... Acaba gidip yarın versem mi?8. Gün idrarda çok net çıkmıştı benim 9. Gün de kanda yüksek çıktı varsa çıkar 10. Gün verebilirsin sen de
Yok daha )))))Can kan yaptirdinmi?
Acil servislerde 1.5 saatte çıkıyor. Poliklinikte sabah verirsen 3 gibi alırsınGüzel anneler!
Kan tahlili verdikten sonra ne zaman alınıyor cevap?
24. Gün gittim. Keseyi ve yolksac gördük.Kizlar transferimin 17.gunu doktorum bugun gidip keseyi gorebilirsin dedi bende gittim ama keseyi goremedik beta hcg 4000 lerde cikti sizce neden gormedik cok mu erken gittik ama doktorum görebilirsiniz dedi siz transferin kacinci gunu gittiniz kese icin
Yolksac ne canım?24. Gün gittim. Keseyi ve yolksac gördük.
Medicalda vereceğim aynı günde verirler inşallahAcil servislerde 1.5 saatte çıkıyor. Poliklinikte sabah verirsen 3 gibi alırsın
Peki kendin ne his ediyorsun? Belirti var mı? Sıkma canını inşellah her şey yolundadır.Kizlar transferimin 17.gunu doktorum bugun gidip keseyi gorebilirsin dedi bende gittim ama keseyi goremedik beta hcg 4000 lerde cikti sizce neden gormedik cok mu erken gittik ama doktorum görebilirsiniz dedi siz transferin kacinci gunu gittiniz kese icin
1. Trimesterda bebislerimizin beslendiği kesecikYolksac ne canım?
Medicalda vereceğim aynı günde verirler inşallah
Ben erken gitmisim demek ki iki doktora göründum biri bi hafta sonra gel dedi digeri de iki hafta sonra gel dedi. Bende iki hafta sonra gidecem24. Gün gittim. Keseyi ve yolksac gördük.
Aaa anladım1. Trimesterda bebislerimizin beslendiği kesecik
altdakı programınızda 6 haftalık yazıyor doktorda öylemi dedi?1. Trimesterda bebislerimizin beslendiği kesecik
31. Gün kalp atışına çağrıldım. Ona göre değerlendir sen deBen erken gitmisim demek ki iki doktora göründum biri bi hafta sonra gel dedi digeri de iki hafta sonra gel dedi. Bende iki hafta sonra gidecem
Ben olumlu bakiyorum herseye bebeğim benimledir inaniyorum.belirtim pek yok arada hafif bulantim oluyor sirt agrim cok var sık idrara cikma bunlarin disindaa pek bi belirtim yok ☺Peki kendin ne his ediyorsun? Belirti var mı? Sıkma canını inşellah her şey yolundadır.
Kuzum doktora Salı gitmiştim o gün 5+5 günlüktüm ama doktor 5+6 dedi boyutuna göre. Ben şu anda tam 6. Haftaya girdim. 6+1 olduğumda 7. Haftaninnicinde sayılıyorum. Karışık bir şey :)altdakı programınızda 6 haftalık yazıyor doktorda öylemi dedi?
Pardon 33. Gün yanlış hesapladim31. Gün kalp atışına çağrıldım. Ona göre değerlendir sen de
Karışıkmış))Kuzum doktora Salı gitmiştim o gün 5+5 günlüktüm ama doktor 5+6 dedi boyutuna göre. Ben şu anda tam 6. Haftaya girdim. 6+1 olduğumda 7. Haftaninnicinde sayılıyorum. Karışık bir şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?