Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Bende bugün tekrar gittim doktora kese ve içindekileri gördük ama kalp atışı için çok erken dedi, bayramdan sonra gel dedi
çok sevindim, inşeAllah güzel günler bekliyor bizleri))
İyiyim canım sağol bende bugun genetiğe giden 3 embriyomun sağlıklı olduğunu öğrendim pozitifi görmüş kadar mutlu oldum. Bir sonraki ayda transfer olacam Allah’ın izniyle inşallah
Maşallah , hayırlısı olsun canım

Peki ilaç falan kullanıyor musun kan sulandırıcı kullanıyorum ben neden çıktı acaba doktorun bişey dedi mi peki
Evet kan sulandırıcı kullanıyorum oksapar 4000. Pıhtılaşma sorunum var. Doktoruma sormadım sık sık tekrarlanırsa sorarım ama arada olabilir diye çok önemsemedim

Evet kan sulandırıcı kullanıyorum oksapar 4000. Pıhtılaşma sorunum var. Doktoruma sormadım sık sık tekrarlanırsa sorarım ama arada olabilir diye çok önemsemedim
Bende oksapar 4000 kullanıyorum bende bişe ateş de var 37 bin altına düşmüyor hiç 37.5 falan ateşten de korkuyorum hastamıyım acaba diyorum

Kaşık ağrınız var mı peki inçe inçe sağ kasıkta var benim keseyi bir görseydim de rahatlasaydım dış gebelikten korkuyorum
Arada oluyor. Çok kendini dinleme canim, bende neredeyse bel agrisi dışında belirti olmadı hiç. Akışına bırak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…