- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Kan verdikten iki saat sonra çıkar canınBugün istedim verem.. Eşim dediki 2 günde bekle.. Bende tamam dedim... Acaba gidip yarın versem mi?
İyiyim canım sağol bende bugun genetiğe giden 3 embriyomun sağlıklı olduğunu öğrendim pozitifi görmüş kadar mutlu oldum. Bir sonraki ayda transfer olacam Allah’ın izniyle inşallahAmin canım . Allah razı olsun. Sen nasılsın?
çok sevindim, inşeAllah güzel günler bekliyor bizleri))Bende bugün tekrar gittim doktora kese ve içindekileri gördük ama kalp atışı için çok erken dedi, bayramdan sonra gel dedi
Maşallah , hayırlısı olsun canımİyiyim canım sağol bende bugun genetiğe giden 3 embriyomun sağlıklı olduğunu öğrendim pozitifi görmüş kadar mutlu oldum. Bir sonraki ayda transfer olacam Allah’ın izniyle inşallah
Kan verdikten iki saat sonra çıkar canın
O bende hep vardı, biraz geçti şimdide yemek yedikten sonra midem kötü oluyor büyüdükçe mide bulantıları gelecek galiba2 saat 20 saata berbaer olur..))) Bu arada ağız tadım demir gibi , sizde de var mı??
Benim Salı günü çok yukseldi 14 e 7 idi. Normalde en fazla 10 a 7 olurdu.Kızlar tansiyonunuz kaç çıkıyor hiç baktınız mı 11 e 7 benim yüksek mi acaba 10 a 6 çıkardı normalde hep
Bende hala bulantı yok ama sürekli uykum geliyorO bende hep vardı, biraz geçti şimdide yemek yedikten sonra midem kötü oluyor büyüdükçe mide bulantıları gelecek galiba
Gözün aydın :)İyiyim canım sağol bende bugun genetiğe giden 3 embriyomun sağlıklı olduğunu öğrendim pozitifi görmüş kadar mutlu oldum. Bir sonraki ayda transfer olacam Allah’ın izniyle inşallah
Peki ilaç falan kullanıyor musun kan sulandırıcı kullanıyorum ben neden çıktı acaba doktorun bişey dedi mi pekiBenim Salı günü çok yukseldi 14 e 7 idi. Normalde en fazla 10 a 7 olurdu.
İnşlh olmaz canım rahat rahat geçirirsin ama daha bebişler çok küçük, bizi neler bekliyor bilmiyoruzBende hala bulantı yok ama sürekli uykum geliyor
Evet kan sulandırıcı kullanıyorum oksapar 4000. Pıhtılaşma sorunum var. Doktoruma sormadım sık sık tekrarlanırsa sorarım ama arada olabilir diye çok önemsemedimPeki ilaç falan kullanıyor musun kan sulandırıcı kullanıyorum ben neden çıktı acaba doktorun bişey dedi mi peki
Aynen canım ya. Su uyku hali geçse rahatlayacağım ama nasip :)İnşlh olmaz canım rahat rahat geçirirsin ama daha bebişler çok küçük, bizi neler bekliyor bilmiyoruz
Bende oksapar 4000 kullanıyorum bende bişe ateş de var 37 bin altına düşmüyor hiç 37.5 falan ateşten de korkuyorum hastamıyım acaba diyorumEvet kan sulandırıcı kullanıyorum oksapar 4000. Pıhtılaşma sorunum var. Doktoruma sormadım sık sık tekrarlanırsa sorarım ama arada olabilir diye çok önemsemedim
38.5 üstüne çıkarsa telaşlan. 37.5 normal değerBende oksapar 4000 kullanıyorum bende bişe ateş de var 37 bin altına düşmüyor hiç 37.5 falan ateşten de korkuyorum hastamıyım acaba diyorum
Kaşık ağrınız var mı peki inçe inçe sağ kasıkta var benim keseyi bir görseydim de rahatlasaydım dış gebelikten korkuyorum38.5 üstüne çıkarsa telaşlan. 37.5 normal değer
5. gün emnTranafer kacinci gunu?
5. günü embryosu tarnsfer edilmişti. Ayın 20 sinde transfer oldu.Tranafer kacinci gunu?
Arada oluyor. Çok kendini dinleme canim, bende neredeyse bel agrisi dışında belirti olmadı hiç. Akışına bırak :)Kaşık ağrınız var mı peki inçe inçe sağ kasıkta var benim keseyi bir görseydim de rahatlasaydım dış gebelikten korkuyorum
Evet ben hala günde üç defa alıyorumKizlar estrofem transfer sonrasidami aliniyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?