Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

31 temmuzda dondurulmus emriyo transferi 5.gun 1kalite g3 2 adet transfer edildi yarin kanda baktirma gunum ama sabah idrar testi yaptim negatifti yanilma payi var midir ki cok uzgunum

i

insallah oyle olur ne olur dua edin 2. denemem bu daha oncekinde idrarda pozitifti ama kanda 33 cikti saglikli yukselmedi artik uzulmek istemiyorum bu sefer tutsun
Hakkında hayırlısı olsun can, bende yarın verecem kan tahlili. Ya Allah deyip geçiyorum yapacak bir şey yok...

Canlar.. Ateş basmalar, bel ağrılar , baş ağrısı, tansiyon fırlaması, inşeAllah bir sıkıntı yoktur bende.)))) Ayklarımdan ateş çıkıyor)))))))))

Kızlar, 3’lü gruplar halinde, 9 tane embriyom 3.günde donduruldu bugun. Transfer zamanı, çözdürülüp 5.güne giden en kalitelisi transfer edilecek. Geri kalan 5.günler olursa yine dondurulacak.
Ayyy heveslendim ❤❤

Pozitif sonuclar grubuna yanlıslıkla yazmış oldum, ama sevincimi burda sizlerle paylsayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…