- 18 Temmuz 2016
- 597
- 1.250
- 113
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Teşekkür ederim bi rahatladım anlatamamGözün aydın :)
Tabi ki var canım ilk önce kana karışıyor, inşlh yanıltır seni31 temmuzda dondurulmus emriyo transferi 5.gun 1kalite g3 2 adet transfer edildi yarin kanda baktirma gunum ama sabah idrar testi yaptim negatifti yanilma payi var midir ki cok uzgunum
insallah oyle olur ne olur dua edin 2. denemem bu daha oncekinde idrarda pozitifti ama kanda 33 cikti saglikli yukselmedi artik uzulmek istemiyorum bu sefer tutsunTabi ki var canım ilk önce kana karışıyor, inşlh yanıltır seni
Bugün kan ver istersen,için rahat ederi
insallah oyle olur ne olur dua edin 2. denemem bu daha oncekinde idrarda pozitifti ama kanda 33 cikti saglikli yukselmedi artik uzulmek istemiyorum bu sefer tutsun
kucuk bir ilcede yasiyorum simdi gitsem acilde bakmazlar poliklinige yonlendirirler randevu yoktur.Aksam veya yarin sabah baktirabilirime
Bugün kan ver istersen,için rahat eder
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım zor süreç bende 2gün sonra kan vericemkucuk bir ilcede yasiyorum simdi gitsem acilde bakmazlar poliklinige yonlendirirler randevu yoktur.Aksam veya yarin sabah baktirabilirim
Günaydın. Ağzın şirin olsun!Günaydın güzel anne adayları, öpüyorum hepinizi
Hakkında hayırlısı olsun can, bende yarın verecem kan tahlili. Ya Allah deyip geçiyorum yapacak bir şey yok...i
insallah oyle olur ne olur dua edin 2. denemem bu daha oncekinde idrarda pozitifti ama kanda 33 cikti saglikli yukselmedi artik uzulmek istemiyorum bu sefer tutsun
İnşallah. Allah yar ve yardımcın olsunKizlar bugun son kontrol yarn transfer transfer oncesi son serum yiyorum :). 3 gun 3 adet iyi kalite koyulcak :) tahminen 19,20test gunumdur
Hakkında hayırlısı olsun kuzumKizlar bugun son kontrol yarn transfer transfer oncesi son serum yiyorum :). 3 gun 3 adet iyi kalite koyulcak :) tahminen 19,20test gunumdur
Sende mi serum yiyorsun intralipid sanırım bende yiyorum haftada bir ama eziyet gibi 3 saat sürüyorKizlar bugun son kontrol yarn transfer transfer oncesi son serum yiyorum :). 3 gun 3 adet iyi kalite koyulcak :) tahminen 19,20test gunumdur
güzel olacak inşallah.Kizlar bugun son kontrol yarn transfer transfer oncesi son serum yiyorum :). 3 gun 3 adet iyi kalite koyulcak :) tahminen 19,20test gunumdur
Çıkmaz çok erkenKızlar bugün 4.gün .test yapsak çıkar mi
Yoktur harmanlar yukseliyor normal :) kanı yarin mi vereceksinCanlar.. Ateş basmalar, bel ağrılar , baş ağrısı, tansiyon fırlaması, inşeAllah bir sıkıntı yoktur bende.)))) Ayklarımdan ateş çıkıyor)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?