- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Hadi hayırlısı olsun :)Kızlar, 3’lü gruplar halinde, 9 tane embriyom 3.günde donduruldu bugun. Transfer zamanı, çözdürülüp 5.güne giden en kalitelisi transfer edilecek. Geri kalan 5.günler olursa yine dondurulacak.
Ayyy heveslendim ❤❤
Pozitif sonuclar grubuna yanlıslıkla yazmış oldum, ama sevincimi burda sizlerle paylsayım bari
Canim merhaba öncelikle ana tek embrio transfer edilmisti ama bolundu cok sukur bitanee kese gorduk ve yol kesesi gorundu ilk etabda daha sonrasi kalp atisini duydum gun 2 bebegiF fatma lufer , sana bir konuyu danışmak istiyorum. Sen de kalp atışından önce ilk keseyi gördüğünüzde, tek kese miçift kese mi görüldü. Ben de bugün ilk defa kese görüldü. ama tek görüldü. ikiz olup olmadığı kalp atışı zamanı anlaşılırı dedi doktor. Sende ne zmn anlaşılmıştı ikiz olduğu? Bana bir adet 5. gün embryosu transfer edildi ama hcg değerlerim ço yüksek çıkmıştı. Teşekkürler.
Kalp atisini duydugum zaman gorunduler canim vejim hcg degerlerim cok yuksek degildi aslinda ona bagli kalma cok asiri yuksek cikipta tek bebegi olan da oluyor dusuk olup ikiz olanda benim normaldi degerleri tek ebrioda oldu icin isallah bulunmuştur senin yaramazdqF fatma lufer , sana bir konuyu danışmak istiyorum. Sen de kalp atışından önce ilk keseyi gördüğünüzde, tek kese miçift kese mi görüldü. Ben de bugün ilk defa kese görüldü. ama tek görüldü. ikiz olup olmadığı kalp atışı zamanı anlaşılırı dedi doktor. Sende ne zmn anlaşılmıştı ikiz olduğu? Bana bir adet 5. gün embryosu transfer edildi ama hcg değerlerim ço yüksek çıkmıştı. Teşekkürler.
Evet canım. Hayırlısıyla atlatalım kanı!Yoktur harmanlar yukseliyor normal :) kanı yarin mi vereceksin
Merhaba değerleriniz kaç acaba bende tek transfer oldum ama değerlerim yüksek siz keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz ben 13. Gündeyim şuan değerim 2461 oldu görünür mü bilemedim sizin değerleriniz kaçtı keseyi gördüğünüzdeF fatma lufer , sana bir konuyu danışmak istiyorum. Sen de kalp atışından önce ilk keseyi gördüğünüzde, tek kese miçift kese mi görüldü. Ben de bugün ilk defa kese görüldü. ama tek görüldü. ikiz olup olmadığı kalp atışı zamanı anlaşılırı dedi doktor. Sende ne zmn anlaşılmıştı ikiz olduğu? Bana bir adet 5. gün embryosu transfer edildi ama hcg değerlerim ço yüksek çıkmıştı. Teşekkürler.
Canim ben keseyi 6+2 de gordumm degerlerimm 9 gun 35.06 12.gun 126.07 15 gun 313.3 19 gun.898.63 ve 8 gun sonra 7559.09 kalp atisini duydukk bugun8+3 gunluk oldukMerhaba değerleriniz kaç acaba bende tek transfer oldum ama değerlerim yüksek siz keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz ben 13. Gündeyim şuan değerim 2461 oldu görünür mü bilemedim sizin değerleriniz kaçtı keseyi gördüğünüzde
Ay ne güzel maşallah cnm.darısı bizlere inş. Benim bugün 5.gün yapayım mi?ay meraktan ölçem. ...bi de yarın bayram ..kızlar inş sizler gibi hamile olup güzel bir şekilde devam eder hamilelik..ben kalbinin durmasindan çok korkuyorum. Aralıkta daha ömrümde doğum yapmadan kürtaj oldum o yüzden çok hasssasimCanim ben keseyi 6+2 de gordumm degerlerimm 9 gun 35.06 12.gun 126.07 15 gun 313.3 19 gun.898.63 ve 8 gun sonra 7559.09 kalp atisini duydukk bugun8+3 gunluk olduk
Bebeğin ölçüsü ne kadar ?Canim ben keseyi 6+2 de gordumm degerlerimm 9 gun 35.06 12.gun 126.07 15 gun 313.3 19 gun.898.63 ve 8 gun sonra 7559.09 kalp atisini duydukk bugun8+3 gunluk olduk
Superrr çok sevindim adınaGünaydın güzel anneler!
Kan değerim 933,82
Ay hafi kuzum gözün aydın:)Günaydın güzel anneler!
Kan değerim 933,82
Superrr çok sevindim adına
Çok teşekkür ederim canlarımAy hafi kuzum gözün aydın:)
5. Gün biraz erken canım idrarda zaten çıkmaz ama kanda bile çıkmayabilirBugün 5. Gün yapayım mi test
Çok iyi yüksek çıkmış 2 embriyo mu verildi kaçıncı gününGünaydın güzel anneler!
Kan değerim 933,82
Gözün aydın canım çok sevindimGünaydın güzel anneler!
Kan değerim 933,82
Hayırlı uğurlu olsun inşlh, çok şükürGünaydın güzel anneler!
Kan değerim 933,82
Gözün aydın canım çok sevindim
Allah razı olsun sizlerden canlarım. Çok şükürHayırlı uğurlu olsun inşlh, çok şükür
YapmaBugün 5. Gün yapayım mi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?