- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Çok iyi yüksek çıkmış 2 embriyo mu verildi kaçıncı günün
Tekrar tebriklerGünaydın güzel anneler!
Kan değerim 933,82
Doktora sordun mu peki sıkıntı olup olmadığını kalp atışı falan var mı peki imşallah sağlıkla ilerlerArkadaşlar ben mi hesaplayamiyorum bir şey diyin lütfen.
Temmuzun 11.de transfer oldu ve Ağustos 6.da ultrasondan bakıldı.
Ultrasona göre 4- 5 hafta arasi bebek ama benim hesaplamama göre o tarihte 6 haftalik.
Boyutu 0,57 cm çıktı, sizce bu normal mi ?
Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama sürekli ultrason belki zarar verir diye 2 hafta bekleyeyim diyorum.
Off canım acayip sıkkın.
Kalp atışı var normal dedi ama değerler, hafta sayımı garip geldi bana.Doktora sordun mu peki sıkıntı olup olmadığını kalp atışı falan var mı peki imşallah sağlıkla ilerler
Birazdaha bekle 5 gun cok erkennAy ne güzel maşallah cnm.darısı bizlere inş. Benim bugün 5.gün yapayım mi?ay meraktan ölçem. ...bi de yarın bayram ..kızlar inş sizler gibi hamile olup güzel bir şekilde devam eder hamilelik..ben kalbinin durmasindan çok korkuyorum. Aralıkta daha ömrümde doğum yapmadan kürtaj oldum o yüzden çok hasssasim
Olculerini sormadim benim icin ilk oncelik kalp atislari idi doktorumda heeseyin yolunda oldugunu soylediBebeğin ölçüsü ne kadar ?
Doktoruna sor hemen iğne falan verirler beklemeKızlar kanamam var çok korkuyorum
Nasıl oldun durumlar nasıl? Çok geçmiş olsunKızlar kanamam var çok korkuyorum
Doktoruna sor hemen iğne falan verirler bekleme
Acile geldik. Şehir dışındayım birde. Keseyi gördü doktor. Kese bozulmamış dedi. Ama baya kanama vardı çok korkuyorum hala. Beta sonucunu da bekliyoruz düşme var mı diyeNasıl oldun durumlar nasıl? Çok geçmiş olsun
Panik yapma rahat ol. Stres yapmaman lazım genelde tüp bebekle hamile kalan çoğu kadının kanaması olduğunu duyuyoruz ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına alıyor.Kızlar kanamam var çok korkuyorum
Canım ben çok çektim oğlumda, tabir yerindeyse şarıl şarıl akardıAcile geldik. Şehir dışındayım birde. Keseyi gördü doktor. Kese bozulmamış dedi. Ama baya kanama vardı çok korkuyorum hala. Beta sonucunu da bekliyoruz düşme var mı diye
Canim fok gecmis olsun dikkat et bebeginin seninle oldugunu hisset dua oku bugun mubarek gun allahim isallah yar ve yardimcin olsunn dua et senin adina suna yaain okuyam sanada gelsin icini ferah tutAcile geldik. Şehir dışındayım birde. Keseyi gördü doktor. Kese bozulmamış dedi. Ama baya kanama vardı çok korkuyorum hala. Beta sonucunu da bekliyoruz düşme var mı diye
Canım ben çok çektim oğlumda, tabir yerindeyse şarıl şarıl akardıama kese iyi ise inan bişey olmaz rahat ol, keseden başka bir alandadır o, benim şuanda bile var kanama alanım malesef
Çok sağolun kızlar. Valla çok korkuttu bu bebiş beni. Eve geldik kanama devam ediyorCanim fok gecmis olsun dikkat et bebeginin seninle oldugunu hisset dua oku bugun mubarek gun allahim isallah yar ve yardimcin olsunn dua et senin adina suna yaain okuyam sanada gelsin icini ferah tut
Değerin artmış ne güzel sıkıntı yapma rahat ol kendi doktorunla da iletişime geç kanama için iğne falan yapmadılar mıÇok sağolun kızlar. Valla çok korkuttu bu bebiş beni. Eve geldik kanama devam ediyorDün beta 3600 ken bugün 8binlerde çıktı. Bu kadar artış normal mi ikiz de değil tek kese var
O bende de var canım su gibi bir akıntı ara ara oluyor kese büyüyor sanırım normal aynı akıntı yumurtam büyürken çatlamaya yakınken de olurdu su gibiKızlar acil bişey soracaktım tüp bebekle hamile kaldım 6 haftalık şuan ama su gibi bayağı akıntı olmuş yani sanki ıslanmış gibi renksiz bi ıslaklık var neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?