Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Arkadaşlar ben mi hesaplayamiyorum bir şey diyin lütfen.
Temmuzun 11.de transfer oldu ve Ağustos 6.da ultrasondan bakıldı.
Ultrasona göre 4- 5 hafta arasi bebek ama benim hesaplamama göre o tarihte 6 haftalik.
Boyutu 0,57 cm çıktı, sizce bu normal mi ?
Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama sürekli ultrason belki zarar verir diye 2 hafta bekleyeyim diyorum.
Off canım acayip sıkkın.

Doktora sordun mu peki sıkıntı olup olmadığını kalp atışı falan var mı peki imşallah sağlıkla ilerler

Kızlar bugün seren Serengil de öğrendi hamileymisay onun adına çok sevindim.inş hayirlisiyla kucağına alir

Birazdaha bekle 5 gun cok erkenn

Acile geldik. Şehir dışındayım birde. Keseyi gördü doktor. Kese bozulmamış dedi. Ama baya kanama vardı çok korkuyorum hala. Beta sonucunu da bekliyoruz düşme var mı diye
Canım ben çok çektim oğlumda, tabir yerindeyse şarıl şarıl akardı ama kese iyi ise inan bişey olmaz rahat ol, keseden başka bir alandadır o, benim şuanda bile var kanama alanım malesef

Acile geldik. Şehir dışındayım birde. Keseyi gördü doktor. Kese bozulmamış dedi. Ama baya kanama vardı çok korkuyorum hala. Beta sonucunu da bekliyoruz düşme var mı diye
Canim fok gecmis olsun dikkat et bebeginin seninle oldugunu hisset dua oku bugun mubarek gun allahim isallah yar ve yardimcin olsunn dua et senin adina suna yaain okuyam sanada gelsin icini ferah tut

Canım ben çok çektim oğlumda, tabir yerindeyse şarıl şarıl akardı ama kese iyi ise inan bişey olmaz rahat ol, keseden başka bir alandadır o, benim şuanda bile var kanama alanım malesef
Canim fok gecmis olsun dikkat et bebeginin seninle oldugunu hisset dua oku bugun mubarek gun allahim isallah yar ve yardimcin olsunn dua et senin adina suna yaain okuyam sanada gelsin icini ferah tut
Çok sağolun kızlar. Valla çok korkuttu bu bebiş beni. Eve geldik kanama devam ediyor Dün beta 3600 ken bugün 8binlerde çıktı. Bu kadar artış normal mi ikiz de değil tek kese var

Kızlar acil bişey soracaktım tüp bebekle hamile kaldım 6 haftalık şuan ama su gibi bayağı akıntı olmuş yani sanki ıslanmış gibi renksiz bi ıslaklık var neden olabilir

Çok sağolun kızlar. Valla çok korkuttu bu bebiş beni. Eve geldik kanama devam ediyor Dün beta 3600 ken bugün 8binlerde çıktı. Bu kadar artış normal mi ikiz de değil tek kese var
Değerin artmış ne güzel sıkıntı yapma rahat ol kendi doktorunla da iletişime geç kanama için iğne falan yapmadılar mı

Kızlar acil bişey soracaktım tüp bebekle hamile kaldım 6 haftalık şuan ama su gibi bayağı akıntı olmuş yani sanki ıslanmış gibi renksiz bi ıslaklık var neden olabilir
O bende de var canım su gibi bir akıntı ara ara oluyor kese büyüyor sanırım normal aynı akıntı yumurtam büyürken çatlamaya yakınken de olurdu su gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…