Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Değerin artmış ne güzel sıkıntı yapma rahat ol kendi doktorunla da iletişime geç kanama için iğne falan yapmadılar mı
Hayır yapmadılar. Crinone jel yazdı acildeki doktor. Kendi doktorum da kullanmasına gerek yok aynı prolutex ile demiş. Normalde prolutex kullanıyordum progesteron olarak. Ama ben her ihtimale karşı kullanıcam ya zararı olmaz sonuçta

Bende prolutex kullanıyorum ama madem kanaman var belki miktarını arttırır. Oda çok pahalı bir iğne yalnız

Kuzum benim 13 Temmuz 2. Gün embriyosu biliyorsun. Ayni gün gittiğimde doktor 5 +6 dedi. 9 mm dedi yanı senin deyiminle 0,9 cm yapıyor. O doktorda bir tuhaflık var. Ultrason zarar vermez korkma. Ama hakkaten söylediği rakamlar tuhaf. Son adet tarihine göre bile 6. Haftada olman lazim

Çok geçmiş olsun. Kesede sorun yoksa istirahat etmen önemli. Yataktan kalkma bana kalırsa.

Moralim çok bozuk. O zaman haftaya randevu alıp gideceğim.

Bozma moralini kuzum bence o doktorda sorun var. Bebek ile alakası olsaydi değerlerde ya da kanama gibi bir şey olurdu
İnşallah dediğin gibidir.
Aynı klinikte transferi yapan doktor başka, 20 saniye ultrasona bakan başka, jinekolog başka. Transferi yapan doktor çok iyidi ama benimle işin bitti dedi, ben de mecbur klinikte başka doktora baktım. Bir de bu klinikte jinekolaga gidersem hamileliğin son ayına kadar jinekolog için ~3,500 TL ödemeliyim, öyle bir sözleşme yapılacak.
Neyse haftaya yeni iyi bir doktor arayacağım.

Sağolun. Hiç doz artıralım gibi bir şey demedi doktorum. İlaçlara aynen devam dedi. Muayene olduğum doktor jel verdi ekstra onu da kullanıcam bakalım. Kanama azalmış baya çok şükür bir daha olmaz inşallah. Ama hafiften karnımda ağrılar var korku devam hala yani

Bence iyi bir doktor araştır. Onunla devam et .

Gelmiş geçmiş olsun canım

Canim simdi nasilsin?

Kizlar progestoron fitil verdi doktor hem ignesini hemde fitili i kullaniyorum fakat fitil cok geri geliyo normalmi? Beyaz beyaz akinti oluyo sanki erir erirmez geriye geliyo bide doktor uyumadna once yap dedigi icin yapib dolasmiyorum bazi arkadaslar fitil iyice islesin diye koydukdan sonra yuruyus yapin diyoduda

Akması normaldir canım. Ben koyduktan sonra 15 dakika yürüyorum yavaş adımlarla

Ben Crinone jel kullanıyorum kullandıktan sonra 30 dakika yürüyorum mutlaka yürüyeceksin dediler bana bı kısmı akıyor diye sordum hemşireye normal önemli değil dedi

Aman kanama olmasında razıyım ağrıya. Ama annemler falan ağrımasını da garip karşılıyor mesela. Hiç gebeliklerinde ağrı kanama görmemişler
Devir deyişmiş )) dün bende de adet sancılrı gibi sancılarım vardı.. bel ağrı normaldir. Geçecek inşallah

Arkadaşlar elim ayağım çok sıcaktı iyi birşey diyorlardı ama iki gündür normale döndüm gitti o sıcaklık cuma günü keseyi görme günüm inşallah bı terslik yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…