- 29 Eylül 2018
- 292
- 764
- 103
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Hayır yapmadılar. Crinone jel yazdı acildeki doktor. Kendi doktorum da kullanmasına gerek yok aynı prolutex ile demiş. Normalde prolutex kullanıyordum progesteron olarak. Ama ben her ihtimale karşı kullanıcam ya zararı olmaz sonuçtaDeğerin artmış ne güzel sıkıntı yapma rahat ol kendi doktorunla da iletişime geç kanama için iğne falan yapmadılar mı
Bende prolutex kullanıyorum ama madem kanaman var belki miktarını arttırır. Oda çok pahalı bir iğne yalnızHayır yapmadılar. Crinone jel yazdı acildeki doktor. Kendi doktorum da kullanmasına gerek yok aynı prolutex ile demiş. Normalde prolutex kullanıyordum progesteron olarak. Ama ben her ihtimale karşı kullanıcam ya zararı olmaz sonuçta
Kuzum benim 13 Temmuz 2. Gün embriyosu biliyorsun. Ayni gün gittiğimde doktor 5 +6 dedi. 9 mm dedi yanı senin deyiminle 0,9 cm yapıyor. O doktorda bir tuhaflık var. Ultrason zarar vermez korkma. Ama hakkaten söylediği rakamlar tuhaf. Son adet tarihine göre bile 6. Haftada olman lazimArkadaşlar ben mi hesaplayamiyorum bir şey diyin lütfen.
Temmuzun 11.de transfer oldu ve Ağustos 6.da ultrasondan bakıldı.
Ultrasona göre 4- 5 hafta arasi bebek ama benim hesaplamama göre o tarihte 6 haftalik.
Boyutu 0,57 cm çıktı, sizce bu normal mi ?
Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama sürekli ultrason belki zarar verir diye 2 hafta bekleyeyim diyorum.
Off canım acayip sıkkın.
Teşekkür ederim doktora mesaj yazdım cevap yazmadı çok endişelendimO bende de var canım su gibi bir akıntı ara ara oluyor kese büyüyor sanırım normal aynı akıntı yumurtam büyürken çatlamaya yakınken de olurdu su gibi
Çok geçmiş olsun. Kesede sorun yoksa istirahat etmen önemli. Yataktan kalkma bana kalırsa.Hayır yapmadılar. Crinone jel yazdı acildeki doktor. Kendi doktorum da kullanmasına gerek yok aynı prolutex ile demiş. Normalde prolutex kullanıyordum progesteron olarak. Ama ben her ihtimale karşı kullanıcam ya zararı olmaz sonuçta
Moralim çok bozuk. O zaman haftaya randevu alıp gideceğim.Kuzum benim 13 Temmuz 2. Gün embriyosu biliyorsun. Ayni gün gittiğimde doktor 5 +6 dedi. 9 mm dedi yanı senin deyiminle 0,9 cm yapıyor. O doktorda bir tuhaflık var. Ultrason zarar vermez korkma. Ama hakkaten söylediği rakamlar tuhaf. Son adet tarihine göre bile 6. Haftada olman lazim
Bozma moralini kuzum bence o doktorda sorun var. Bebek ile alakası olsaydi değerlerde ya da kanama gibi bir şey olurduMoralim çok bozuk. O zaman haftaya randevu alıp gideceğim.
İnşallah dediğin gibidir.Bozma moralini kuzum bence o doktorda sorun var. Bebek ile alakası olsaydi değerlerde ya da kanama gibi bir şey olurdu
Bence iyi bir doktor araştır. Onunla devam et .İnşallah dediğin gibidir.
Aynı klinikte transferi yapan doktor başka, 20 saniye ultrasona bakan başka, jinekolog başka. Transferi yapan doktor çok iyidi ama benimle işin bitti dedi, ben de mecbur klinikte başka doktora baktım. Bir de bu klinikte jinekolaga gidersem hamileliğin son ayına kadar jinekolog için ~3,500 TL ödemeliyim, öyle bir sözleşme yapılacak.
Neyse haftaya yeni iyi bir doktor arayacağım.
Gelmiş geçmiş olsun canımSağolun. Hiç doz artıralım gibi bir şey demedi doktorum. İlaçlara aynen devam dedi. Muayene olduğum doktor jel verdi ekstra onu da kullanıcam bakalım. Kanama azalmış baya çok şükür bir daha olmaz inşallah. Ama hafiften karnımda ağrılar var korku devam hala yani
Canim simdi nasilsin?Sağolun. Hiç doz artıralım gibi bir şey demedi doktorum. İlaçlara aynen devam dedi. Muayene olduğum doktor jel verdi ekstra onu da kullanıcam bakalım. Kanama azalmış baya çok şükür bir daha olmaz inşallah. Ama hafiften karnımda ağrılar var korku devam hala yani
Akması normaldir canım. Ben koyduktan sonra 15 dakika yürüyorum yavaş adımlarlaKizlar progestoron fitil verdi doktor hem ignesini hemde fitili i kullaniyorum fakat fitil cok geri geliyo normalmi? Beyaz beyaz akinti oluyo sanki erir erirmez geriye geliyo bide doktor uyumadna once yap dedigi icin yapib dolasmiyorum bazi arkadaslar fitil iyice islesin diye koydukdan sonra yuruyus yapin diyoduda
Ben Crinone jel kullanıyorum kullandıktan sonra 30 dakika yürüyorum mutlaka yürüyeceksin dediler bana bı kısmı akıyor diye sordum hemşireye normal önemli değil dediKizlar progestoron fitil verdi doktor hem ignesini hemde fitili i kullaniyorum fakat fitil cok geri geliyo normalmi? Beyaz beyaz akinti oluyo sanki erir erirmez geriye geliyo bide doktor uyumadna once yap dedigi icin yapib dolasmiyorum bazi arkadaslar fitil iyice islesin diye koydukdan sonra yuruyus yapin diyoduda
Kanama kesildi çok şükür. Kasık ağrılarım var bugün de normal mi bilmiyorumCanim simdi nasilsin?
Kasik agrisi kanama olmasada needeyse uc ay herkesde oluyo :)Kanama kesildi çok şükür. Kasık ağrılarım var bugün de normal mi bilmiyorum
Aman kanama olmasında razıyım ağrıya. Ama annemler falan ağrımasını da garip karşılıyor mesela. Hiç gebeliklerinde ağrı kanama görmemişlerKasik agrisi kanama olmasada needeyse uc ay herkesde oluyo :)
Devir deyişmiş )) dün bende de adet sancılrı gibi sancılarım vardı.. bel ağrı normaldir. Geçecek inşallahAman kanama olmasında razıyım ağrıya. Ama annemler falan ağrımasını da garip karşılıyor mesela. Hiç gebeliklerinde ağrı kanama görmemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?