- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Bende goztepe medical parkta yaptirdim eylulde transferim ins bende ayni sevinci yasarimİstanbuldayım canım, burada yaşıyorum.Burda yaptırdım. Bahçelievler MedikalPark
Aklına köyü şeyler getirme, bende de bazen bazen hiç bir belirti olmuyor hemen diyorum terslik bir şey mi var acaba sonra da diyorum ya Allah sene hevale ediyorum, her şeyin iyisini sen bilensin ve düşünmüyorum)))Arkadaşlar elim ayağım çok sıcaktı iyi birşey diyorlardı ama iki gündür normale döndüm gitti o sıcaklık cuma günü keseyi görme günüm inşallah bı terslik yoktur
Bende goztepe medical parkta yaptirdim eylulde transferim ins bende ayni sevinci yasarim
Nasilsin canim bebis nasil?tekrar yaptinmi test kese falan gorundumu? Bende transfer ucuncu gunuAmin inşeAllah. Hhakında hayırlısı olsun
Iyiyim canim kese daha gorulmedi haftaya lnseAllah. Ama bel agrisi basen adet sancilari oluyor. Ben 5 gun dus almadim. Bir tek sacimi yikadim)) bazen unutuyorum gebe oldugumu))))) cok az mide bulantisi oldu bu sabah.. bol protein yiyorum. Ceviz , sut. Uykuyu sevmem, ama dun 3 kerr uyudum ya)))) her kestr soruyor uykusuzsun diyorum güneş vurdu)))))))) Hayırlısı olsun , düşünmemeye çalış, akışına bırak.Nasilsin canim bebis nasil?tekrar yaptinmi test kese falan gorundumu? Bende transfer ucuncu gunuIlk gun biraz agri oldu sonucta islem oluyor ertesi gun hicbisey yokken dun yani ikinci gunu baya bi aget agrisi sol kasikda bicak sokmalik iki uc saniyelik agri oldu simdi yine agri yok :) bu gunleri sen nasil gecirdin ne yaptin? Ben pek yatmiyorum bi kac seye ( dus almiyorum cok fazla egilmiyorum kosmiyorhm yavas yavas yuruyorum falan ) baskada normal hayatim
Canim sutu hazir paket olarakmi aliyosun? Paket sutleri tekrardan kaynatip iciyosun yoksa koy sutumu? Hangisi daha iyi hamilelk sirasinda daha dikkatli olmamiz gerek sut ve sut urunleroyle diye biliyorumdaIyiyim canim kese daha gorulmedi haftaya lnseAllah. Ama bel agrisi basen adet sancilari oluyor. Ben 5 gun dus almadim. Bir tek sacimi yikadim)) bazen unutuyorum gebe oldugumu))))) cok az mide bulantisi oldu bu sabah.. bol protein yiyorum. Ceviz , sut. Uykuyu sevmem, ama dun 3 kerr uyudum ya)))) her kestr soruyor uykusuzsun diyorum güneş vurdu)))))))) Hayırlısı olsun , düşünmemeye çalış, akışına bırak.
Doğal süt , köy sütü bitse marketten alsamda ısıtıp içiyorumCanim sutu hazir paket olarakmi aliyosun? Paket sutleri tekrardan kaynatip iciyosun yoksa koy sutumu? Hangisi daha iyi hamilelk sirasinda daha dikkatli olmamiz gerek sut ve sut urunleroyle diye biliyorumda
Canim transfer saymazsak kacinci gunun? Ben daha beklemeni oneririm yada doktorunla konus bu kadar dusuk degerden birden firlarmi bilemem her bunye farkli bence umudunu kaybetmeKızlar cildircam ya şu bayram günü kan verdim beta 0.100 çıkmış 2 tane 5.gün embriyosu çok iyi denilmişti. Çok Üzgünüm cokkk
Cnm nasıl uzulmeyeyim ya nasıl. İçim parcalandi ya resmen transferden sonra 8.günüm ve 2 tane 5.gün embriyo şu konuldu .test günüm 15 agustos ama zaten şimdiye belli bi değer olmasi gerekirdi 3 veya 5 bile çıkmalıydı. YukselmezCanim transfer saymazsak kacinci gunun? Ben daha beklemeni oneririm yada doktorunla konus bu kadar dusuk degerden birden firlarmi bilemem her bunye farkli bence umudunu kaybetme
Seni o kadar guzel anliyorumki... kacinci denemendi? Geriye donmusun kaldimi? Donmus yoksa doktorunu degis egerki kaliteli embrion konduysa tutunmama sorununu doktorda bulurum rahimi ve hormonal degerleri siki siki kontrol edipte ogle transfer etmeli bi doktor cunki onlar icin sadece embrion bizim icinse bebegimiz umudumuz varimiz yogumuz... malesef bazi doktorlar sadece rahim,embrion ,yjmurta, sperm, hasta ve para gozuyle bakiyo.. bi ailenin hangi durumda olduguna maddi manevi nasil yiprandigina hangi sartlarda bu tedaviye basladigina belkide son sans gibi yanasdigina belkide tutmazsa bosanmaya kadar gidecek catirdayan bi ailesinin okduguna bakmiyor.. belkide cok kucuk bi sepepten dolayi tutmamis ama siz o sebebi bilemedginiz icin artik umudunuz tikeniyo asla anne baba olamiycaginizi dusunuyorsunuz... ama hicbisey dunyanin sonu digil ve kesinlikle kisirlik diye bisey kalmadi su devirde... senin yerinde olsam (ki iki kez ayni sey yasadim simdi transfer 3 gunundeyim ) durmadan uzerine giderim olayin.. etrafindaki. " ammaaan bos ver zamana birak olur iste dusunme psikolojikdir parana yazik falan" soyleyen insanlari kesinlikle dinleme olana kadar pes etme gerekirse borc yap yinede tedavini surdur sorunubul ve hall et.. umarim kisa surede bebeginize kavusur mutlu evliliginiz tacladorirsinizCnm nasıl uzulmeyeyim ya nasıl. İçim parcalandi ya resmen transferden sonra 8.günüm ve 2 tane 5.gün embriyo şu konuldu .test günüm 15 agustos ama zaten şimdiye belli bi değer olmasi gerekirdi 3 veya 5 bile çıkmalıydı. Yukselmez
Kaçıncı gün embriyosu? hayırlı uğurlu olsunBugün test günüm o büyük gün geldi nihayet.Ayaklarım gitmedi heyecandan ölecektim. Ve az önce sonucu aldım 296 çıkmış. İnanamadık oturup ağladık eşimle. Allah herkese nasip etsin inşallah. 10 gün önce tek embriyo konulmuştu
Canım keseyi gördükten 2 gün sonra filan benimde kanamam oldu. Hemde akıntı geldi sanıp kontrol ettiğimde gördüm ki hem de pıhtılı bir kanama. Doktorum endişelenme emi, olabileceğini, devam ederse görüşelim dedi ve lekelenme olarak devam ettiği için doktora gittim. Çok şükür herşey yolunda çıktı. Bizim kereta yüreğimizi bir hoplattıHayır yapmadılar. Crinone jel yazdı acildeki doktor. Kendi doktorum da kullanmasına gerek yok aynı prolutex ile demiş. Normalde prolutex kullanıyordum progesteron olarak. Ama ben her ihtimale karşı kullanıcam ya zararı olmaz sonuçta
Senin gebeligin cogul olabilir cunku tek gozukup ardindan kanamayla tekrar kese olusabiliyoKanama kesildi çok şükür. Kasık ağrılarım var bugün de normal mi bilmiyorum
Canım üzülme desek de çok üzüleceksin ama kendini çok da yıpratma. Bu sefer olmadı ama illaki birdahkine olacak. Herseyde vardır bir hayır. Kendini bırakma lütfen. Toparlanmaya çalış. Kendini maddi manevi hazır hissettiğinde tekrar başlamanı öneririm. Umut etmekten vazgeçme. Allah sana sabır versin, tez zamanda Rabbim kucağını doldursun inşallahKeşke ben de hamile olabilseydim. ..hersey boşuna gitti ..umutlarim heveslerim emeklerim
Artık hiç umudum yok zaten ilk aşılama tutmustu hayatımda ilk kez hamile olmustum içimde ölmüş ve dünyam yıkıldı .2.asilama tutmadı hiç. Şimdi bi umut ilk tüp bebek denedik 2 tane 5.gün embriyosu ve 8.gün 0.100 çıktı ..napayim ben ya ..inan çok kötüyüm .ilaçları bıraktım. .estrofem oksapar crinone jel.hepsinden nefret ediyorum. ..hayatıma cocuksuz devam edicem bunu hissediyorumCanım üzülme desek de çok üzüleceksin ama kendini çok da yıpratma. Bu sefer olmadı ama illaki birdahkine olacak. Herseyde vardır bir hayır. Kendini bırakma lütfen. Toparlanmaya çalış. Kendini maddi manevi hazır hissettiğinde tekrar başlamanı öneririm. Umut etmekten vazgeçme. Allah sana sabır versin, tez zamanda Rabbim kucağını doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?