- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
BEN de aynı şeyi düşünüyorum bebek düştü gitti ilaçlardan dolayı adet olmuyorum doktora gittiğimde bebek yok diyecek diyorum eşim kafamı duvarlara vurmak istiyorum diyo napayım içim rahat etmiyor hiç belirtim yok sıfır belirtiKızlar ya ben transferden sonraki 19. Günümdeyim kantestini 9. 11. 13. Günlerde yaptırdım ikiye katladı çok şükür sonra araya bayram girdi doktora falan gidemedim ama kan testi yaptırdığımda midem dalan bulanıyordu iki gündür hepsi geçti midemde falan hiçbirşey yok koku hassasiyeti bile yok doktora gittiğimde kese yok bebek yok demesinden çok korkuyorum bu kadar zor elde edilen gebeliklerde bu korkular hep mi oluyor acaba ya sadece göğüs dolgunluğu geçmedi oda ilaçlardandır diyorum of of bu endişeler ne zaman biter
İnan aynı duyguları hepimiz yaşadık yapayalnız yaşlanacam duygusu her negatifte umudumu daha çok yitirdim bana rahmin bebeği kabul etmiyor katil hücreler öldürüyor denildi hiç gebelik oluşmadı 5 aşılama 3 tüp hepsi negatif ben artık tamamen olmayacağına inandım çok sağlıklı genetiği sağlam embriyolar bile tutmadı ama bindin tedavimde kendim araştırdım kortizonun cd56 hücrelerini baakılamada daha etkili olduğunu buldum doktoruma ısrar ettim kortizon kullandım ve tuttu sende yılma araştır bırakma kendini hazır hissettiğinde yeniden başlaArtık hiç umudum yok zaten ilk aşılama tutmustu hayatımda ilk kez hamile olmustum içimde ölmüş ve dünyam yıkıldı .2.asilama tutmadı hiç. Şimdi bi umut ilk tüp bebek denedik 2 tane 5.gün embriyosu ve 8.gün 0.100 çıktı ..napayim ben ya ..inan çok kötüyüm .ilaçları bıraktım. .estrofem oksapar crinone jel.hepsinden nefret ediyorum. ..hayatıma cocuksuz devam edicem bunu hissediyorum
Ay aynen ya son kan tahlilim 2460 çıkmasına rağmen diyorum kesin ondan sonra değerim düştü ilaçlardan dolayı da kanamam olmuyor kesin hamile değilim diyorum bizim için İnanması zor bir durum yaşıyoruz sen kaçıncı günündesin peki doktora ne zaman gideceksin ben Cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Belki kesede bebeği de görürBEN de aynı şeyi düşünüyorum bebek düştü gitti ilaçlardan dolayı adet olmuyorum doktora gittiğimde bebek yok diyecek diyorum eşim kafamı duvarlara vurmak istiyorum diyo napayım içim rahat etmiyor hiç belirtim yok sıfır belirti
Aynı ya hepimiz aynıyızAy aynen ya son kan tahlilim 2460 çıkmasına rağmen diyorum kesin ondan sonra değerim düştü ilaçlardan dolayı da kanamam olmuyor kesin hamile değilim diyorum bizim için İnanması zor bir durum yaşıyoruz sen kaçıncı günündesin peki doktora ne zaman gideceksin ben Cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Belki kesede bebeği de görür
Bende 23. Gündeyim aynı korkuları yaşıyorum hatta dün gece uyuyamadım düşünmekten bugün gidip kan verdim inşallah artmıştır değerlerim cuma günü keseyi görmeye gideceğiz günler geçmiyorKızlar ya ben transferden sonraki 19. Günümdeyim kantestini 9. 11. 13. Günlerde yaptırdım ikiye katladı çok şükür sonra araya bayram girdi doktora falan gidemedim ama kan testi yaptırdığımda midem dalan bulanıyordu iki gündür hepsi geçti midemde falan hiçbirşey yok koku hassasiyeti bile yok doktora gittiğimde kese yok bebek yok demesinden çok korkuyorum bu kadar zor elde edilen gebeliklerde bu korkular hep mi oluyor acaba ya sadece göğüs dolgunluğu geçmedi oda ilaçlardandır diyorum of of bu endişeler ne zaman biter
Ay yagmur bu nasil bi dusunce allah korusun yaa sen stres etmemelisin ama baksan cok olumsuz dusunuyosunuz 9 haftadayim yeri gekio hicbir belirti yasamiom bole dusunmeyin lutfenBEN de aynı şeyi düşünüyorum bebek düştü gitti ilaçlardan dolayı adet olmuyorum doktora gittiğimde bebek yok diyecek diyorum eşim kafamı duvarlara vurmak istiyorum diyo napayım içim rahat etmiyor hiç belirtim yok sıfır belirti
Hic bisey olmazz canimmArkadaşlar ya kusura bakmayın biraz abest bı soru olacak ama ağda yapsam sizce birşey olur mu
Evet canım doğru diyorsun belki doktor muayenesinden sonra biraz rahatlarım insan 2 yıldan sonra elde edince korkuyor sürekliAy yagmur bu nasil bi dusunce allah korusun yaa sen stres etmemelisin ama baksan cok olumsuz dusunuyosunuz 9 haftadayim yeri gekio hicbir belirti yasamiom bole dusunmeyin lutfen
CAnım şu an böyle düşünmen çok normal ama buda geçecek. Sizin tüp bebek yapma nedeniniz neydi canım? Aşılama tutmuş ne güzel. Bundan sonraki denemende embriyolarınızı genetiğe yollayıp öyle transfer olmanı öneririm. Bu kadar umutsuz olma. Ben 3. Tedavideyim. Benim ilk iki denemem de tuttu ama ikisini de kaybettim bende başlarda hep üzülüyorum sağlıklı gebelik geçiremicekmiyim diye ama üstümden bu üzüntüleri atınca tekrar tedaviye başlama hevesi oluyor. Seninde öyle olacak. Bebişini kucağına alıncaya kadar yola devam canım.Artık hiç umudum yok zaten ilk aşılama tutmustu hayatımda ilk kez hamile olmustum içimde ölmüş ve dünyam yıkıldı .2.asilama tutmadı hiç. Şimdi bi umut ilk tüp bebek denedik 2 tane 5.gün embriyosu ve 8.gün 0.100 çıktı ..napayim ben ya ..inan çok kötüyüm .ilaçları bıraktım. .estrofem oksapar crinone jel.hepsinden nefret ediyorum. ..hayatıma cocuksuz devam edicem bunu hissediyorum
Ben adet tarihime göre bakmıyorum transfer tarihime göre internete yazıyorum 5+2 de gösteriyor ama adet tarihine göre bir hafta daha büyük gösteriyor geç yumurtladıpım için sanırım naturel siklus transferi bu o yüzden adet tarihi baz alınca doğru çıkmıyor benim bende Cuma gidecem bakalım kalp değil ama varda kese görünür herladeAynı ya hepimiz aynıyızmidemiz bulansa bari o zaman inanırırz cumartesi ilk randevum adet tarihime göre 6+1 olacağız kese görünür ama kalp atışından emin değilim görünürmü ki
Kaç çıkmış peki değerin canım baktın mıBende 23. Gündeyim aynı korkuları yaşıyorum hatta dün gece uyuyamadım düşünmekten bugün gidip kan verdim inşallah artmıştır değerlerim cuma günü keseyi görmeye gideceğiz günler geçmiyor
Cankm gecmis olsun hepimiz ayni yoldan gectik bazilarimiz daha yolunda basindayiz... kortizon dedigin serummu canim? Intralipid kullaniyorum bizde hersey denedik son care tup bebek soyledik tup bebek sirasinda anlasildiki cok fazla yumurtam olmasina ragmen hicbiri saglikli digil bi kac kez denedik hic transfer olmadi o yuzden simdi donor yaptik cok iyi kaliteli transfer oldu o yuzden umutluyum ilk transferim olsa da belki de simdiye kadar hic embriom olusmamistir o yuzden gebe kalamaxim diye dusunuyorum ilk transferim olmasina ragmen intralipid yaptiriyorum bakalim artik hakkimiza hayirlisiİnan aynı duyguları hepimiz yaşadık yapayalnız yaşlanacam duygusu her negatifte umudumu daha çok yitirdim bana rahmin bebeği kabul etmiyor katil hücreler öldürüyor denildi hiç gebelik oluşmadı 5 aşılama 3 tüp hepsi negatif ben artık tamamen olmayacağına inandım çok sağlıklı genetiği sağlam embriyolar bile tutmadı ama bindin tedavimde kendim araştırdım kortizonun cd56 hücrelerini baakılamada daha etkili olduğunu buldum doktoruma ısrar ettim kortizon kullandım ve tuttu sende yılma araştır bırakma kendini hazır hissettiğinde yeniden başla
2410 canımKaç çıkmış peki değerin canım baktın mı
Katlamış mı değerin en son kaç çıkmıştı Benin 13. Gün 2460 çıkmıştı bir daha baktırmadım2410 canım
Yok kortizon dediğim hap canım prednol ama intralipid serum da alıyorum haftada bir önceki transferinde sadece serum aldım tutmadı bu sefer serum+kortizon hap aldım tuttu inşallah hakkımızda hayırlısı mide şikayetlerim azaldı kaşık ağrılarım geçti acaba gebelik devam etmedi mi ki korkuyorum Cuma doktora gidene kadar da geçmez korkumCankm gecmis olsun hepimiz ayni yoldan gectik bazilarimiz daha yolunda basindayiz... kortizon dedigin serummu canim? Intralipid kullaniyorum bizde hersey denedik son care tup bebek soyledik tup bebek sirasinda anlasildiki cok fazla yumurtam olmasina ragmen hicbiri saglikli digil bi kac kez denedik hic transfer olmadi o yuzden simdi donor yaptik cok iyi kaliteli transfer oldu o yuzden umutluyum ilk transferim olsa da belki de simdiye kadar hic embriom olusmamistir o yuzden gebe kalamaxim diye dusunuyorum ilk transferim olmasina ragmen intralipid yaptiriyorum bakalim artik hakkimiza hayirlisi
Beşinci gün embriyosu konuldu. Çok şükür tuttu ama beni korkutuyor ara araKaçıncı gün embriyosu? hayırlı uğurlu olsun ☺
Canım keseyi gördükten 2 gün sonra filan benimde kanamam oldu. Hemde akıntı geldi sanıp kontrol ettiğimde gördüm ki hem de pıhtılı bir kanama. Doktorum endişelenme emi, olabileceğini, devam ederse görüşelim dedi ve lekelenme olarak devam ettiği için doktora gittim. Çok şükür herşey yolunda çıktı. Bizim kereta yüreğimizi bir hoplattıyatarak dinlenme dedi. tam olarak yazamıyorum ama internetten de araştırdım, 6_13 haftalar arası kanama olabiliyormuş... Allah muhafaza düşük olması durumunda çok fazla ağrı oluyormuş, dayanması güç bir ağrı... Benim sonraki gün lekelenme gibi oldu ve çok şükür kesildi.
Benim tek embriyo konuldu. Tek kese göründü çoğul olabilir mi bilmiyorum ama beta 1 gün içinde 2 kattan fazla artmış o düşündürüyor beni. Birde sinirim bozuldu kızlar artık. Dışarı çıksam azcık 10 dk lık mesafeye gitsem kahverengi kanama geliyor. Kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar da içim içimi yiyor vallaSenin gebeligin cogul olabilir cunku tek gozukup ardindan kanamayla tekrar kese olusabiliyo
Takma kafaya! Normaldir!Benim tek embriyo konuldu. Tek kese göründü çoğul olabilir mi bilmiyorum ama beta 1 gün içinde 2 kattan fazla artmış o düşündürüyor beni. Birde sinirim bozuldu kızlar artık. Dışarı çıksam azcık 10 dk lık mesafeye gitsem kahverengi kanama geliyor. Kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar da içim içimi yiyor valla
Burdaki çoğu insan yaşamıştır bu durumu. Güzel haberler beklerken dibi görmüştür mutlaka... Kolay değil onca ilaç kullanıyoruz, hormonlarımız duygularımız, umutlarımız, hayallerimiz... Değişiyor. Birçok şeye sabrediyoruz. Allah sabır versin kolay değil. Ancak şöyle de bir durum var ki biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim nasip ettiyse olacak, etmediyse ne kadar uğraşsan boş...Artık hiç umudum yok zaten ilk aşılama tutmustu hayatımda ilk kez hamile olmustum içimde ölmüş ve dünyam yıkıldı .2.asilama tutmadı hiç. Şimdi bi umut ilk tüp bebek denedik 2 tane 5.gün embriyosu ve 8.gün 0.100 çıktı ..napayim ben ya ..inan çok kötüyüm .ilaçları bıraktım. .estrofem oksapar crinone jel.hepsinden nefret ediyorum. ..hayatıma cocuksuz devam edicem bunu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?