Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

BEN de aynı şeyi düşünüyorum bebek düştü gitti ilaçlardan dolayı adet olmuyorum doktora gittiğimde bebek yok diyecek diyorum eşim kafamı duvarlara vurmak istiyorum diyo napayım içim rahat etmiyor hiç belirtim yok sıfır belirti

İnan aynı duyguları hepimiz yaşadık yapayalnız yaşlanacam duygusu her negatifte umudumu daha çok yitirdim bana rahmin bebeği kabul etmiyor katil hücreler öldürüyor denildi hiç gebelik oluşmadı 5 aşılama 3 tüp hepsi negatif ben artık tamamen olmayacağına inandım çok sağlıklı genetiği sağlam embriyolar bile tutmadı ama bindin tedavimde kendim araştırdım kortizonun cd56 hücrelerini baakılamada daha etkili olduğunu buldum doktoruma ısrar ettim kortizon kullandım ve tuttu sende yılma araştır bırakma kendini hazır hissettiğinde yeniden başla

Ay aynen ya son kan tahlilim 2460 çıkmasına rağmen diyorum kesin ondan sonra değerim düştü ilaçlardan dolayı da kanamam olmuyor kesin hamile değilim diyorum bizim için İnanması zor bir durum yaşıyoruz sen kaçıncı günündesin peki doktora ne zaman gideceksin ben Cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Belki kesede bebeği de görür

Aynı ya hepimiz aynıyız midemiz bulansa bari o zaman inanırırz cumartesi ilk randevum adet tarihime göre 6+1 olacağız kese görünür ama kalp atışından emin değilim görünürmü ki

Bende 23. Gündeyim aynı korkuları yaşıyorum hatta dün gece uyuyamadım düşünmekten bugün gidip kan verdim inşallah artmıştır değerlerim cuma günü keseyi görmeye gideceğiz günler geçmiyor

Ay yagmur bu nasil bi dusunce allah korusun yaa sen stres etmemelisin ama baksan cok olumsuz dusunuyosunuz 9 haftadayim yeri gekio hicbir belirti yasamiom bole dusunmeyin lutfen

Ay yagmur bu nasil bi dusunce allah korusun yaa sen stres etmemelisin ama baksan cok olumsuz dusunuyosunuz 9 haftadayim yeri gekio hicbir belirti yasamiom bole dusunmeyin lutfen
Evet canım doğru diyorsun belki doktor muayenesinden sonra biraz rahatlarım insan 2 yıldan sonra elde edince korkuyor sürekli

CAnım şu an böyle düşünmen çok normal ama buda geçecek. Sizin tüp bebek yapma nedeniniz neydi canım? Aşılama tutmuş ne güzel. Bundan sonraki denemende embriyolarınızı genetiğe yollayıp öyle transfer olmanı öneririm. Bu kadar umutsuz olma. Ben 3. Tedavideyim. Benim ilk iki denemem de tuttu ama ikisini de kaybettim bende başlarda hep üzülüyorum sağlıklı gebelik geçiremicekmiyim diye ama üstümden bu üzüntüleri atınca tekrar tedaviye başlama hevesi oluyor. Seninde öyle olacak. Bebişini kucağına alıncaya kadar yola devam canım.

Aynı ya hepimiz aynıyız midemiz bulansa bari o zaman inanırırz cumartesi ilk randevum adet tarihime göre 6+1 olacağız kese görünür ama kalp atışından emin değilim görünürmü ki
Ben adet tarihime göre bakmıyorum transfer tarihime göre internete yazıyorum 5+2 de gösteriyor ama adet tarihine göre bir hafta daha büyük gösteriyor geç yumurtladıpım için sanırım naturel siklus transferi bu o yüzden adet tarihi baz alınca doğru çıkmıyor benim bende Cuma gidecem bakalım kalp değil ama varda kese görünür herlade

Cankm gecmis olsun hepimiz ayni yoldan gectik bazilarimiz daha yolunda basindayiz... kortizon dedigin serummu canim? Intralipid kullaniyorum bizde hersey denedik son care tup bebek soyledik tup bebek sirasinda anlasildiki cok fazla yumurtam olmasina ragmen hicbiri saglikli digil bi kac kez denedik hic transfer olmadi o yuzden simdi donor yaptik cok iyi kaliteli transfer oldu o yuzden umutluyum ilk transferim olsa da belki de simdiye kadar hic embriom olusmamistir o yuzden gebe kalamaxim diye dusunuyorum ilk transferim olmasina ragmen intralipid yaptiriyorum bakalim artik hakkimiza hayirlisi

Yok kortizon dediğim hap canım prednol ama intralipid serum da alıyorum haftada bir önceki transferinde sadece serum aldım tutmadı bu sefer serum+kortizon hap aldım tuttu inşallah hakkımızda hayırlısı mide şikayetlerim azaldı kaşık ağrılarım geçti acaba gebelik devam etmedi mi ki korkuyorum Cuma doktora gidene kadar da geçmez korkum

Senin gebeligin cogul olabilir cunku tek gozukup ardindan kanamayla tekrar kese olusabiliyo
Benim tek embriyo konuldu. Tek kese göründü çoğul olabilir mi bilmiyorum ama beta 1 gün içinde 2 kattan fazla artmış o düşündürüyor beni. Birde sinirim bozuldu kızlar artık. Dışarı çıksam azcık 10 dk lık mesafeye gitsem kahverengi kanama geliyor. Kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar da içim içimi yiyor valla

Takma kafaya! Normaldir!
Mesale bende bugun sıfır belirti.... Karında şişkinlik yok, memede ağrı çoook cuzii.. hiç bir şey his etmiyorum. Hayırlısı artık.. Rabbim kimseyi perişan etmesin. Amin

Burdaki çoğu insan yaşamıştır bu durumu. Güzel haberler beklerken dibi görmüştür mutlaka... Kolay değil onca ilaç kullanıyoruz, hormonlarımız duygularımız, umutlarımız, hayallerimiz... Değişiyor. Birçok şeye sabrediyoruz. Allah sabır versin kolay değil. Ancak şöyle de bir durum var ki biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim nasip ettiyse olacak, etmediyse ne kadar uğraşsan boş...
Embriyoloğum şöyle birşey den bahsetmişti. Embriyo halinde iken bile yavrularımız bizi hissedebilirmiş. Kalbini karartma bence, 8. Günde vazgeçme hemen... Rabbim ol dediyse olacak... Emeklerimiz boşa çıkmasın, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…