Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Olumsuz düşünceleri kafandan atmalısın... Rabbim evlatlarımızın hayırlı haberlerini almak nasip etsin... Benimde iki gündür kahverengi lekelenmelerim oldu... Çok yorulunca oluyor gibi düşünüyorum. Ama çok şükür kötü bir şey gelmiyor aklıma... Yatarak dinlenince, rahat olunca kesiliyor gibi.
İlk pıhtılı kanamadan çok korkmuştum, keseyi tekrar gördükten sonra bir rahatlama geldi bana... İyi şeyler düşünmeye çalış, yavrucun seni hissediyor

Benim de ilk transferim olumsuzdu. Embriyo rahim herşey yolunda olmasına rağmen olmamıştı. İkinci de doktorum biraz önlemler aldı. Bunlardan biri vücudumun yavrumu kabul etmesi için bağışıklık güçlendirici serum verildi. Anestezi yapıldı. İlaçlar değiştirildi. Hangisi etken bilmiyoruz ama çok şükür ikinci transfer olumlu Kortizonu duymamıştım hiç.

En son pazar yaptırmıştım 1300 çıkmıştı benim değerlerim en başından beri çok yüksek değil yarın doktora gidecem kese için
Kese görülmesi için iki hafta sonra gel dedi bana doktorum,daha haftaya gidicem bende.. hayırlısı olsun hepimiz için

İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınn Ne düşüneceğimi şaşırdım. Bi doktora görünmeyi düşünüyorum bakalım bi sıkıntı var mı. Acilde üstün körü keseyi görmüştük. Belki şimdi yolk sac falan da görünür

Ben yarın gidicem kese için belki görünür değerim bir hafta önce 2460 dı kese görünmüştür diye dülşnütroum yarın transferden sonraki 20. Günüm

kızlar tekrar selam, bayadır yazmamışım buraya umarım hepiniz iyisinizdir. benim 3 ağustosta kese ve bebek göründü, kalp atışı başlamış ama şimdi dinleyemeyiz çok erken daha dedi. yarın kısmetse kalp atışını dinlemek için randevu verdi. çok heyecanlıyım ve endişeliyim. aklım çıkıyor olumsuz bir şey duyarsam diye... 11 temmuz transfer günümdü. benle aynı durumda olup kalp duyanlar destek :)

Daha yeni olduğu için dinletmedi demek ki zararlıymış sanırım. Sesini dinletmek inşallah sağlıkla da ilerler gebeliğin benim de yarın 20. Günüm transferin üstüne kalp belki duyulur ama kese vardır diye umuyorum gidecem bakalım kontrole

kızlar bu iğneler ilaçlar ne zamana kadar devam edecek transfer gününden sonra başladığım tüm iğnelere ilaçlara tam gaz devam ediyorum 3 haftadan fazla oldu transfer olalı ne zaman normal gebe olacağım ya

kızlar bu iğneler ilaçlar ne zamana kadar devam edecek transfer gününden sonra başladığım tüm iğnelere ilaçlara tam gaz devam ediyorum 3 haftadan fazla oldu transfer olalı ne zaman normal gebe olacağım ya
O duruma göre değişiyor. 12 haftaya kadar en kötü kullanırsın. Ben doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacağım

Sanırım bende kan sulandırıcıya devam edicem ama 12. Haftada kortizonu ve folik asidi ğrogesyeron iğnesini bırakıcam onlar gider yerine vitaminler gelir herhalde ilaçlardan kurtuluş yok doğana kadar

Bende daha duymadım çok merak ediyorum, keseyi gördük ama kalp atışını duyamamıştık, ben haftaya salı gidecm daha çok var, siz duyunda sıra bana gelsin inşlh

Kızlar ben bugün sağlık ocağı kaydımı yaptırdım. Kasım ayında tetanoz aşısına çağırdılar bilginiz olsun. Bir de en yakınındaki devlet hastanesine gidip takip başlattım. Gebelik sırasında gerekli olan tahlillerimi yaptılar. Sonrasında hangi merkezde takip yaptıracağıma karar vereceğim ama şimdilik en yakınındaki devlet mantıklı geldi. Malum bir dolu test yapılacak. Testleri orada veririm hiç olmazsa

Kalp atışını duyduktan sonra kan sulandırıcı iğneyi bırakacaö inşlh, progestan belli değil ama lanama alanı vardı geçmemişse 12 haftaya kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…