- 28 Temmuz 2019
- 23
- 35
- 3
- 36
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Olumsuz düşünceleri kafandan atmalısın... Rabbim evlatlarımızın hayırlı haberlerini almak nasip etsin... Benimde iki gündür kahverengi lekelenmelerim oldu... Çok yorulunca oluyor gibi düşünüyorum. Ama çok şükür kötü bir şey gelmiyor aklıma... Yatarak dinlenince, rahat olunca kesiliyor gibi.Benim tek embriyo konuldu. Tek kese göründü çoğul olabilir mi bilmiyorum ama beta 1 gün içinde 2 kattan fazla artmış o düşündürüyor beni. Birde sinirim bozuldu kızlar artık. Dışarı çıksam azcık 10 dk lık mesafeye gitsem kahverengi kanama geliyor. Kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar da içim içimi yiyor valla
Benim de ilk transferim olumsuzdu. Embriyo rahim herşey yolunda olmasına rağmen olmamıştı. İkinci de doktorum biraz önlemler aldı. Bunlardan biri vücudumun yavrumu kabul etmesi için bağışıklık güçlendirici serum verildi. Anestezi yapıldı. İlaçlar değiştirildi. Hangisi etken bilmiyoruz ama çok şükür ikinci transfer olumluİnan aynı duyguları hepimiz yaşadık yapayalnız yaşlanacam duygusu her negatifte umudumu daha çok yitirdim bana rahmin bebeği kabul etmiyor katil hücreler öldürüyor denildi hiç gebelik oluşmadı 5 aşılama 3 tüp hepsi negatif ben artık tamamen olmayacağına inandım çok sağlıklı genetiği sağlam embriyolar bile tutmadı ama bindin tedavimde kendim araştırdım kortizonun cd56 hücrelerini baakılamada daha etkili olduğunu buldum doktoruma ısrar ettim kortizon kullandım ve tuttu sende yılma araştır bırakma kendini hazır hissettiğinde yeniden başla
En son pazar yaptırmıştım 1300 çıkmıştı benim değerlerim en başından beri çok yüksek değil yarın doktora gidecem kese içinKatlamış mı değerin en son kaç çıkmıştı Benin 13. Gün 2460 çıkmıştı bir daha baktırmadım
Kese görülmesi için iki hafta sonra gel dedi bana doktorum,daha haftaya gidicem bende.. hayırlısı olsun hepimiz içinEn son pazar yaptırmıştım 1300 çıkmıştı benim değerlerim en başından beri çok yüksek değil yarın doktora gidecem kese için
İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınnOlumsuz düşünceleri kafandan atmalısın... Rabbim evlatlarımızın hayırlı haberlerini almak nasip etsin... Benimde iki gündür kahverengi lekelenmelerim oldu... Çok yorulunca oluyor gibi düşünüyorum. Ama çok şükür kötü bir şey gelmiyor aklıma... Yatarak dinlenince, rahat olunca kesiliyor gibi.
İlk pıhtılı kanamadan çok korkmuştum, keseyi tekrar gördükten sonra bir rahatlama geldi bana... İyi şeyler düşünmeye çalış, yavrucun seni hissediyor
Kese görme günün kaçıncı günün olmuş olacak benim 25. GünKese görülmesi için iki hafta sonra gel dedi bana doktorum,daha haftaya gidicem bende.. hayırlısı olsun hepimiz için
26 cı gün oluyorKese görme günün kaçıncı günün olmuş olacak benim 25. Gün
Daha yeni olduğu için dinletmedi demek ki zararlıymış sanırım. Sesini dinletmek inşallah sağlıkla da ilerler gebeliğin benim de yarın 20. Günüm transferin üstüne kalp belki duyulur ama kese vardır diye umuyorum gidecem bakalım kontrolekızlar tekrar selam, bayadır yazmamışım buraya umarım hepiniz iyisinizdir. benim 3 ağustosta kese ve bebek göründü, kalp atışı başlamış ama şimdi dinleyemeyiz çok erken daha dedi. yarın kısmetse kalp atışını dinlemek için randevu verdi. çok heyecanlıyım ve endişeliyim. aklım çıkıyor olumsuz bir şey duyarsam diye... 11 temmuz transfer günümdü. benle aynı durumda olup kalp duyanlar destek :)
O duruma göre değişiyor. 12 haftaya kadar en kötü kullanırsın. Ben doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacağımkızlar bu iğneler ilaçlar ne zamana kadar devam edecek transfer gününden sonra başladığım tüm iğnelere ilaçlara tam gaz devam ediyorum 3 haftadan fazla oldu transfer olalı ne zaman normal gebe olacağım ya
Of of çok zor değil mi yaO duruma göre değişiyor. 12 haftaya kadar en kötü kullanırsın. Ben doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacağım
Gülü seven dikenine katlanır:)Of of çok zor değil mi ya
Gülü seven dikenine katlanır:)
Bende daha duymadım çok merak ediyorum, keseyi gördük ama kalp atışını duyamamıştık, ben haftaya salı gidecm daha çok var, siz duyunda sıra bana gelsin inşlhkızlar tekrar selam, bayadır yazmamışım buraya umarım hepiniz iyisinizdir. benim 3 ağustosta kese ve bebek göründü, kalp atışı başlamış ama şimdi dinleyemeyiz çok erken daha dedi. yarın kısmetse kalp atışını dinlemek için randevu verdi. çok heyecanlıyım ve endişeliyim. aklım çıkıyor olumsuz bir şey duyarsam diye... 11 temmuz transfer günümdü. benle aynı durumda olup kalp duyanlar destek :)
Kalp atışını duyduktan sonra kan sulandırıcı iğneyi bırakacaö inşlh, progestan belli değil amakızlar bu iğneler ilaçlar ne zamana kadar devam edecek transfer gününden sonra başladığım tüm iğnelere ilaçlara tam gaz devam ediyorum 3 haftadan fazla oldu transfer olalı ne zaman normal gebe olacağım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?