- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Bende pıhtılaşma problemi yok ama yine de önlem amaçlı başladı doktorum şuan için ilaçlara devam dedi ama şu kan sulandırıcı iğneyi bıraksam çok sevinirim çürütüyor her yerimiKalp atışını duyduktan sonra kan sulandırıcı iğneyi bırakacaö inşlh, progestan belli değil amalanama alanı vardı geçmemişse 12 haftaya kadar devam
Ben de bi bırakaydım en azından biriniKalp atışını duyduktan sonra kan sulandırıcı iğneyi bırakacaö inşlh, progestan belli değil amalanama alanı vardı geçmemişse 12 haftaya kadar devam
senin trombofili sonucun nasıldı benim mthfr c677t heterozigot bir de pai-1 geni 4g/5g genotipi saptanmıştır yazıyor. doktor hastalık yok ama taşıyıcılık var demişti. transferden beri hibor 3500 vuruluyorum, coraspin de kullanıyordum ama lekelenmem olunca bıraktırdı nasıl bir alakası var anlamadım. hibora ne kdr devam edicem dedim kanaman olmadığı sürece devam et şmdilik dedi....O duruma göre değişiyor. 12 haftaya kadar en kötü kullanırsın. Ben doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacağım
ben de hiborla progynex iğneye devam ediyorum her gün iki iğnem var yani, artı bir de haftada bir prolütan depot dedi bana...kızlar bu iğneler ilaçlar ne zamana kadar devam edecek transfer gününden sonra başladığım tüm iğnelere ilaçlara tam gaz devam ediyorum 3 haftadan fazla oldu transfer olalı ne zaman normal gebe olacağım ya
Bende factor v h1299r heterozigot ve mthfr a1298c homozigot mutasyon var. Mthfr Tek basına anlamı yok ama ikisi bir arada olunca kan sulandırıcı veriyorlar. Aynen benim de lekelenmem olunca aspirini kestik.senin trombofili sonucun nasıldı benim mthfr c677t heterozigot bir de pai-1 geni 4g/5g genotipi saptanmıştır yazıyor. doktor hastalık yok ama taşıyıcılık var demişti. transferden beri hibor 3500 vuruluyorum, coraspin de kullanıyordum ama lekelenmem olunca bıraktırdı nasıl bir alakası var anlamadım. hibora ne kdr devam edicem dedim kanaman olmadığı sürece devam et şmdilik dedi....
gözünaydın canım, ferah tut içini:) ne hormonu istediler?Arkadaşlar kese için gittim doktora çok şükür oluşmuş hormon tahlillerim öğleden sonra çıkacak haftaya perşembe kontrole çağırdı bana mı öyle geldi anlamadım evham mı yapıyorum bilmiyorum sanki doktorun içine sinmedi birşeyler bana verdikleri ultrasyon kağıdında 0.64 cm yazıyor kesenin boyutu galiba
Kalbini bozma. Hayırlısı olsun canımArkadaşlar kese için gittim doktora çok şükür oluşmuş hormon tahlillerim öğleden sonra çıkacak haftaya perşembe kontrole çağırdı bana mı öyle geldi anlamadım evham mı yapıyorum bilmiyorum sanki doktorun içine sinmedi birşeyler bana verdikleri ultrasyon kağıdında 0.64 cm yazıyor kesenin boyutu galiba
Canım bu dediklerini hiç bilmiyorum muadilidir benimkinin heralde. Prolutex ve oksapar iğnem var günde birer taneben de hiborla progynex iğneye devam ediyorum her gün iki iğnem var yani, artı bir de haftada bir prolütan depot dedi bana...
Hibor 3500 mg siizn oksapar 4000 pruluton depot ise salınımlı progestoron hormonu içeriyor. Yanı en az 3 gunde bir kullanılıyor.Canım bu dediklerini hiç bilmiyorum muadilidir benimkinin heralde. Prolutex ve oksapar iğnem var günde birer tane
İçini ferah tut canım. Ne güzel keseyide görmüşsün. İnşallah sağlıcakla kalp atışı da duyarsınArkadaşlar kese için gittim doktora çok şükür oluşmuş hormon tahlillerim öğleden sonra çıkacak haftaya perşembe kontrole çağırdı bana mı öyle geldi anlamadım evham mı yapıyorum bilmiyorum sanki doktorun içine sinmedi birşeyler bana verdikleri ultrasyon kağıdında 0.64 cm yazıyor kesenin boyutu galiba
geç değil aslında canım, bebek çok küçükken o aletin ses frekansından mı ne bişeyinden etkileniyormuş, benim keseyi 5+3 te görmüştük içinde bebek oluşumu da vardı kalbi de atmaya başlamış ama dinletemem şuan dedi, zarar vermek istemeyiz dedi 15 gün sonra gel dinlemek için dedi. bugün gidicem kısmetse çok heyecanlıyımBende gittim bugün doktora kızlar 4+6 günlük müş kese üstten ultrasonla gördü 8.9 mm yazıyor kağıtta haftasıyla uyumlu dedi doktor kalbi için 15 gün sonra gel dedi alttan bakarsak 10 gün sonra görünür dedi ama bana geç geldi tarih
Ay maşallah.Arkadaşlar kese için gittim doktora çok şükür oluşmuş hormon tahlillerim öğleden sonra çıkacak haftaya perşembe kontrole çağırdı bana mı öyle geldi anlamadım evham mı yapıyorum bilmiyorum sanki doktorun içine sinmedi birşeyler bana verdikleri ultrasyon kağıdında 0.64 cm yazıyor kesenin boyutu galiba
Bana içinde bebek var yada yok da demedi sadece kese var boyutu da haftasıyla uyumlu dedi artık 15 gün nasıl geçergeç değil aslında canım, bebek çok küçükken o aletin ses frekansından mı ne bişeyinden etkileniyormuş, benim keseyi 5+3 te görmüştük içinde bebek oluşumu da vardı kalbi de atmaya başlamış ama dinletemem şuan dedi, zarar vermek istemeyiz dedi 15 gün sonra gel dinlemek için dedi. bugün gidicem kısmetse çok heyecanlıyım
şöyle söyliyim hatta benim 5+1de kanamam olmustu kosarak baska bi doktora gittim o sadece keseyi gördü bebek kalp falan demedi, normal kendi doktoruma kontrolüm 2 gün sondaydı 5+3te, yani sadece iki günde olusuvermis. ya da ilk doktor gormedi bilemiyorum. senin kesinlikle erken değil yani merak etme. o haftadayken zaten daha fazlası olmaz. ferah tut iciniBana içinde bebek var yada yok da demedi sadece kese var boyutu da haftasıyla uyumlu dedi artık 15 gün nasıl geçer
en son ne zaman baktırmıştın? benim transfer öncesi normalken pozitifi alınca 5e fırlamıştı. doktor ilaç dozunu artırıcaz sorun yok dedi. şimdi geri düştü en son 5inde yaptırdım 1,5 çıktı. merak etme, tsh yüksekliği tehlikeli ama farkedilmezse. dozunu artırırsın hemen düzelir.Kızlar Tsh yukselmis benim normalde 1.6 idi şimdi 3.36 olmuş. İlaç başlamam gerekiyormuş ama cahiliyeye gitmem lazım. Ona da ancak Salı günü gidebiliyorum. Tsh yüksekliğinin bebeğe zararı var mi bilginiz var mi bu konuda
Canim benimki de yuksek hatta dozunu bile 100 e yukseltti doktorum. Bebegin zeka gelisimini engelliyor diye biliyorum hamileliğim boyunca kullanacakmisimKızlar Tsh yukselmis benim normalde 1.6 idi şimdi 3.36 olmuş. İlaç başlamam gerekiyormuş ama cahiliyeye gitmem lazım. Ona da ancak Salı günü gidebiliyorum. Tsh yüksekliğinin bebeğe zararı var mi bilginiz var mi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?