Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

hiç korkmana gerek yok. ben 10 senedir tiroid hastasıyım düzenli ilaç kullanıyorum. gebelikte bebeğin tiroid bezleri oluşana kdr senden kullanıyormuş. o nedenle gebelik döneminde yükselmesi normal demişlerdi bana. düşük doz bi ilaçla başlatırlar, zaten çok yüksek de değil seninki. ama sık sık takip ettir kandan. ben de 20 günde bir baktırıyorum

İçime su serptin canim. Salya kadar dahiliye uzmanına da gorunemeyecegim çok endişelenmiştim

Yapamiyorum zaten 3 gun embriosu o yuzden en erken 20 yapabilcem canim ben ikiz biloyrdjm hayirlisi ben eskiden hep ikiz istemisim sonra burda oludugum olumsuzluardan sonra allahim teki tutsun diye dua eder hale geldim malum 4 embriom konulmus :) tsh icin ilaca basladinmo? Ben de de gogusum feci sis ve agri var onun disinda belirti yok artik agri falan yok

Kontrollerde ikiz olabilir demişlerdi o kalmış aklında canım. Valla 4 embriyo cesaret ister. Tebrik ederim seni. Henüz dahiliye uzmanı ile görüşmedim. Salı günü ancak. Valla belirti arama bende baa yok. Millet bulantıdan kırılıyor bende o da yok :)

Hayırlı haberlerle gel inşeAllah

Benim kan tahlillerim yapıldı bugün kansızlık yok ama üşümem var anlam veremedi doktor tiroid de normal anlamadım bir türlü şu üşümem geçmiyor sırtlarım üşüyor ve ağrıuor şu sıcakta. Şu kalbini de duyayım da bir rahat nefes alıcam bide ben internette gebelik hesaplama programlarına yazınca hep 5+3 çıkıyorum doktor hesapladı 4+6 dedi kafam karıştı sizin nasıl hesaplandı kızlar transfer tarihine göre mi

İçime su serptin canim. Salya kadar dahiliye uzmanına da gorunemeyecegim çok endişelenmiştim
Canım bişey sorucam sen sanki daha önce ara ara kanamam oluyo lekelenme şeklinde yazmıştın, ben dün kalp atışını dinledm çok şükür ama bu sabah kanamam başladı yine kahverengiyle bordo arası az az... boyle durumlarda ne yapmanı söylemişti doktorun senin devam ediyor mu, en son iki hafta önce oldu benim cok az şimdi yine basladı korkuyorum

Canim aspirini kestiğinden beri lekelenme olmadı bende. Bir ped doldurmayacak kadarsa endişelenme diyorlardı bana. Ama sen yine de doktoruna Bilgi ver. Vajinal bakılmıştı senin dün değil mi

Canim aspirini kestiğinden beri lekelenme olmadı bende. Bir ped doldurmayacak kadarsa endişelenme diyorlardı bana. Ama sen yine de doktoruna Bilgi ver. Vajinal bakılmıştı senin dün değil mi
Söyledim canım doktor hiboru da bırak dedi ama korkuyorum ya... hetero benim tek gen. Neyse bırakıcam mecbur... doktor şimdilik bunu dedi kanamaya dönerse artarsa haberleşelim dedi

Söyledim canım doktor hiboru da bırak dedi ama korkuyorum ya... hetero benim tek gen. Neyse bırakıcam mecbur... doktor şimdilik bunu dedi kanamaya dönerse artarsa haberleşelim dedi
Bende 2 gende var 3 çocuk doğurdum bırak iğneyi aspirin bile vermemişlerdi bilinmiyordu sorunum. Çok şükür hiç bir problem
Olmadı. Sorun olacak olsa kestirmez doktor. Önlem olarak veriyorlar kan sulandiriciyi

Bende 2 gende var 3 çocuk doğurdum bırak iğneyi aspirin bile vermemişlerdi bilinmiyordu sorunum. Çok şükür hiç bir problem
Olmadı. Sorun olacak olsa kestirmez doktor. Önlem olarak veriyorlar kan sulandiriciyi
Çok sağol içim rahatladı biraz, bırakıcam mecbur bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…