- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
hiç korkmana gerek yok. ben 10 senedir tiroid hastasıyım düzenli ilaç kullanıyorum. gebelikte bebeğin tiroid bezleri oluşana kdr senden kullanıyormuş. o nedenle gebelik döneminde yükselmesi normal demişlerdi bana. düşük doz bi ilaçla başlatırlar, zaten çok yüksek de değil seninki. ama sık sık takip ettir kandan. ben de 20 günde bir baktırıyorumKızlar benim Tsh hep normaldi zaten. Şimdi bile 2 ye katlamış olsa dahi gebe olmayanlar icin normal sınırda. Ama gebelikte 2.5 üzeri değeri istemiyorlarmış. Hiç ilaç kullanmadım. En son tedavi başlamadan önce bakılmıştı. Korktum biraz.
Bu arada zeka geriliğini çok yüksek rakamlarda yapıyormuş. 10 lütfen değerlerin üstünde falan
İçime su serptin canim. Salya kadar dahiliye uzmanına da gorunemeyecegim çok endişelenmiştimhiç korkmana gerek yok. ben 10 senedir tiroid hastasıyım düzenli ilaç kullanıyorum. gebelikte bebeğin tiroid bezleri oluşana kdr senden kullanıyormuş. o nedenle gebelik döneminde yükselmesi normal demişlerdi bana. düşük doz bi ilaçla başlatırlar, zaten çok yüksek de değil seninki. ama sık sık takip ettir kandan. ben de 20 günde bir baktırıyorum
20 si test bekliyorum oylece kafani dagtnaya calsyorum
Bebis diyelim. Ben iyiyim şükür. Bir sorun yok şimdilik. Kimi döküyormuşum bir de Tsh yukselmis biraz. Onun dışında bir problem yok şimdilik.Sen nasilsin bebisler nasil
Yapamiyorum zaten 3 gun embriosu o yuzden en erken 20 yapabilcem canim ben ikiz biloyrdjm hayirlisi ben eskiden hep ikiz istemisim sonra burda oludugum olumsuzluardan sonra allahim teki tutsun diye dua eder hale geldim malum 4 embriom konulmus :) tsh icin ilaca basladinmo? Ben de de gogusum feci sis ve agri var onun disinda belirti yok artik agri falan yokBebis diyelim. Ben iyiyim şükür. Bir sorun yok şimdilik. Kimi döküyormuşum bir de Tsh yukselmis biraz. Onun dışında bir problem yok şimdilik.
Salı günü test günün ha? Hayırlı haberlerle gel insallah. Öncesinde şakın test yapma.
Kontrollerde ikiz olabilir demişlerdi o kalmış aklında canım. Valla 4 embriyo cesaret ister. Tebrik ederim seni. Henüz dahiliye uzmanı ile görüşmedim. Salı günü ancak. Valla belirti arama bende baa yok. Millet bulantıdan kırılıyor bende o da yok :)Yapamiyorum zaten 3 gun embriosu o yuzden en erken 20 yapabilcem canim ben ikiz biloyrdjm hayirlisi ben eskiden hep ikiz istemisim sonra burda oludugum olumsuzluardan sonra allahim teki tutsun diye dua eder hale geldim malum 4 embriom konulmus :) tsh icin ilaca basladinmo? Ben de de gogusum feci sis ve agri var onun disinda belirti yok artik agri falan yok
Hayırlı haberlerle gel inşeAllahYapamiyorum zaten 3 gun embriosu o yuzden en erken 20 yapabilcem canim ben ikiz biloyrdjm hayirlisi ben eskiden hep ikiz istemisim sonra burda oludugum olumsuzluardan sonra allahim teki tutsun diye dua eder hale geldim malum 4 embriom konulmus :) tsh icin ilaca basladinmo? Ben de de gogusum feci sis ve agri var onun disinda belirti yok artik agri falan yok
Arkadaşlar kese için gittim doktora çok şükür oluşmuş hormon tahlilleCanım üzülme, seninki çok yüksek değil benim en son gittiğmde 9 olmuştu, ikinin altı normal, salı günü git ilaç başlarlarKızlar Tsh yukselmis benim normalde 1.6 idi şimdi 3.36 olmuş. İlaç başlamam gerekiyormuş ama cahiliyeye gitmem lazım. Ona da ancak Salı günü gidebiliyorum. Tsh yüksekliğinin bebeğe zararı var mi bilginiz var mi bu konuda
Canım bişey sorucam sen sanki daha önce ara ara kanamam oluyo lekelenme şeklinde yazmıştın, ben dün kalp atışını dinledm çok şükür ama bu sabah kanamam başladı yine kahverengiyle bordo arası az az... boyle durumlarda ne yapmanı söylemişti doktorun senin devam ediyor mu, en son iki hafta önce oldu benim cok az şimdi yine basladı korkuyorumİçime su serptin canim. Salya kadar dahiliye uzmanına da gorunemeyecegim çok endişelenmiştim
Canim aspirini kestiğinden beri lekelenme olmadı bende. Bir ped doldurmayacak kadarsa endişelenme diyorlardı bana. Ama sen yine de doktoruna Bilgi ver. Vajinal bakılmıştı senin dün değil miCanım bişey sorucam sen sanki daha önce ara ara kanamam oluyo lekelenme şeklinde yazmıştın, ben dün kalp atışını dinledm çok şükür ama bu sabah kanamam başladı yine kahverengiyle bordo arası az az... boyle durumlarda ne yapmanı söylemişti doktorun senin devam ediyor mu, en son iki hafta önce oldu benim cok az şimdi yine basladı korkuyorum
Teşekkür ederim tam hemogram idrar biyokimya TSH progestan beta vitanimler bayağı birşey istedi beta hgc iki günde ikiye katlanmıyor benim önmeli değil dedi yüzde 50 artması da yetiyormuşgözünaydın canım, ferah tut içini:) ne hormonu istediler?
İnşallah teşekkür ederimİçini ferah tut canım. Ne güzel keseyide görmüşsün. İnşallah sağlıcakla kalp atışı da duyarsın
Söyledim canım doktor hiboru da bırak dedi ama korkuyorum ya... hetero benim tek gen. Neyse bırakıcam mecbur... doktor şimdilik bunu dedi kanamaya dönerse artarsa haberleşelim dediCanim aspirini kestiğinden beri lekelenme olmadı bende. Bir ped doldurmayacak kadarsa endişelenme diyorlardı bana. Ama sen yine de doktoruna Bilgi ver. Vajinal bakılmıştı senin dün değil mi
Evet vajinal bakıyor benim doktor hepCanim aspirini kestiğinden beri lekelenme olmadı bende. Bir ped doldurmayacak kadarsa endişelenme diyorlardı bana. Ama sen yine de doktoruna Bilgi ver. Vajinal bakılmıştı senin dün değil mi
Onunla alakalı da olabilir. Geçen kanamadan kalmış alanı tetiklemiştir belki deEvet vajinal bakıyor benim doktor hep
Bende 2 gende var 3 çocuk doğurdum bırak iğneyi aspirin bile vermemişlerdi bilinmiyordu sorunum. Çok şükür hiç bir problemSöyledim canım doktor hiboru da bırak dedi ama korkuyorum ya... hetero benim tek gen. Neyse bırakıcam mecbur... doktor şimdilik bunu dedi kanamaya dönerse artarsa haberleşelim dedi
Çok sağol içim rahatladı biraz, bırakıcam mecbur bakalım hayırlısıBende 2 gende var 3 çocuk doğurdum bırak iğneyi aspirin bile vermemişlerdi bilinmiyordu sorunum. Çok şükür hiç bir problem
Olmadı. Sorun olacak olsa kestirmez doktor. Önlem olarak veriyorlar kan sulandiriciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?