- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Bana transfer sonrası verilmişti, her doktorun kendi yöntemi var.. içerikler zaten aynı bence...Kızlar doktor bana progestan vermedi
Prolutex diye bi iğne kullanıyorum ben
Gebelik testine kadar devammış aşırı da pahalı içinden 7 tane çıkıyor 3 günde 160 ödüyorum herkesin böyle mi ya merak ettim transferim hafta içi inş
Ben de hala prolutex kullanıyorum ama gebelik olduğu için artık sigortam ödüyor 33 tl ye aldımKızlar doktor bana progestan vermedi
Gebelik testine kadar devammış aşırı da pahalı içinden 7 tane çıkıyor 3 günde 160 ödüyorum herkesin böyle mi ya merak ettim transferim hafta içi inş
Canım SSK ödemiyor diye biliyorum ben eczane öyle dediBen de hala prolutex kullanıyorum ama gebelik olduğu için artık sigortam ödüyor 33 tl ye aldım
Canım ben çalışıyorum belki özel sağlık sigortası ile ilgilidir belki tuzcalının dediği gibi gebelik çıkınca ödüyordurCanım SSK ödemiyor diye biliyorum ben eczane öyle dedi
Bende prolutex kullanıyorum hemde günde iki kez. Cidden pahalı bir ilaç. 10 haftaya kadar falan da kullancaz dedi. Alternatif olarak crinone jel var galiba onu soracağım bir dahaki gidişimde şimdilik devam bakalım.Kızlar doktor bana progestan vermedi
Progynex benimki de, sigorta karşılıyor bildiğim kadarıylaKızlar doktor bana progestan vermedi
Ay valla bize devlet karşılamıyor dendi çatır çatır ödedim transferden önce başladık hala kullandırtıyor. Nasıl çıkartılıyor bu raporCanım ben çalışıyorum belki özel sağlık sigortası ile ilgilidir belki tuzcalının dediği gibi gebelik çıkınca ödüyordur
Hoş geldiniz :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba, formu daha yeni keşfettim biraz geç oldu ama. Bende temmuz ayında transfer oldum şuan hamileyim dün keseyi gördük kalp atışlarını dinledik. Her hamilelik zor elbet ama böyle bir yığın emek verilen daha da zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben rapor çıkarmadım nasıl oldu tam da anlamadım doktor bir reçete yazdı anlaşmalı eczaneye götürdük gebelik var mı dedi bi yerleri aradı sonra sigorta şirketimden provizyon aldı ve 33 tl ödedimAy valla bize devlet karşılamıyor dendi çatır çatır ödedim transferden önce başladık hala kullandırtıyor. Nasıl çıkartılıyor bu rapor
Merhaba, formu daha yeni keşfettim biraz geç oldu ama. Bende temmuz ayında transfer oldum şuan hamileyim dün keseyi gördük kalp atışlarını dinledik. Her hamilelik zor elbet ama böyle bir yığın emek verilen daha da zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ağrınız var mı? Bir de sizi takip eden doktorunuz varsa bi danışın isterseniz.Arkadaşlar affedersiniz benden çok küçük siyah kırmızı bı et parçası gibi birşey geldi artar mı acaba acile gitsem mi yoksa biraz beklesem mi belki devamı gelmez
Ağrım yok haftasonu olduğunu için doktoruma ulaşamam ki inşallah acildeki doktor anlarAğrınız var mı? Bir de sizi takip eden doktorunuz varsa bi danışın isterseniz.
Aa bende kullanıyorum ama sigorta ödemiyor diye parayla alıyorum aynı iğneden bahsedyoruz dimi prolutex içinde 7 ampul olan 160 tl olan daha yeni eczaneye sordum sigorta karşılamıyor dedi de doktora da sorayım bari baya pahalıya geliyorBen de hala prolutex kullanıyorum ama gebelik olduğu için artık sigortam ödüyor 33 tl ye aldım
Aklınıza kötü bir şey getirmeyin kötü bir durumda ağrının ve kanamanın fazla olması gerekiyor hatta benim doktorum çok kanama olsa bile bu illa düşük olacak diyemeyiz demişti.Ağrım yok haftasonu olduğunu için doktoruma ulaşamam ki inşallah acildeki doktor anlar
Canım korkma sakın benim bi pet dolusu kanamam geldi çok şükür bebeğime bir şey olmadı. Ondan sonra da ara ara siyah lekeler geldi. Eğer kanaman olursa mutlaka git ama onun haricinde lekelenmeler korkutmasın seniArkadaşlar affedersiniz benden çok küçük siyah kırmızı bı et parçası gibi birşey geldi artar mı acaba acile gitsem mi yoksa biraz beklesem mi belki devamı gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?