- 5 Kasım 2018
- 104
- 135
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Aklınıza kötü bir şey getirmeyin kötü bir durumda ağrının ve kanamanın fazla olması gerekiyor hatta benim doktorum çok kanama olsa bile bu illa düşük olacak diyemeyiz demişti.
Haklısın rahatlatmaya çalışıyorum kendimi şu anda ağrım ve kanamam yok neysekiAklınıza kötü bir şey getirmeyin kötü bir durumda ağrının ve kanamanın fazla olması gerekiyor hatta benim doktorum çok kanama olsa bile bu illa düşük olacak diyemeyiz demişti.
Teşekkür ederim vallahi rahatladımCanım korkma sakın benim bi pet dolusu kanamam geldi çok şükür bebeğime bir şey olmadı. Ondan sonra da ara ara siyah lekeler geldi. Eğer kanaman olursa mutlaka git ama onun haricinde lekelenmeler korkutmasın seni
Paketlenmis gıdalardan uzak durmak ve spor yapmak gercekten faydalı ben şekeri de hayatımdan çıkarmıştım. Bütün embriyolarım(11tane) blostokist embriyosu oldu ve 1. Kalite bende bi problem yoktu sağlıklıydım belki de bu etkilemiştir bilmiyorum. Ama şekerin zehir olduğu konusunda bütün doktorlar hemfikir. Umarım her şey gönlünüzce olur.Kızlar iyi akşamlar yumurta kalitesini artırmak için neler yaptınız?
Not: İncir kürü yapmıyorum bende kist yapıyor prolaktinimi de yükseltiyor. Özellikle kullandığınız ilaç takviyeleri yada beslenme önerileri var mı? Nasipse önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağım adeti bekliyorum iğnelere başlamak için şimdiden cevaplar için teşekkürler
Evet canım aynısı ama bilemiyorum bizim eczane tüp bebek merkezinin tam karşısında tüm müşteriler tüp bebek müşterisi nerdeyse, yapıyolar bişeyler ben de anlamadımAa bende kullanıyorum ama sigorta ödemiyor diye parayla alıyorum aynı iğneden bahsedyoruz dimi prolutex içinde 7 ampul olan 160 tl olan daha yeni eczaneye sordum sigorta karşılamıyor dedi de doktora da sorayım bari baya pahalıya geliyor
Canım bana da dediler olursa inş, 10 haftaya kadar diyeBende prolutex kullanıyorum hemde günde iki kez. Cidden pahalı bir ilaç. 10 haftaya kadar falan da kullancaz dedi. Alternatif olarak crinone jel var galiba onu soracağım bir dahaki gidişimde şimdilik devam bakalım.
Canım ben prednolü, sadece 5 gün kullandım, böyle bir faydası olduğunu bilmiyordum, yumurta toplama günü başlayıp sadece 5 gün kullandım, oğlumda da aynı böyle idi, bu bebekte de böyleKızlar ben prednol hap kullanıyorum ya kortizon cd56 hücrelerini baskılamak için ben onu forumlarda araştırıp kendim talep etmiştim doktorumdan yoldaki doktor sadece serum kullandırıyor sadece serumla tutmamıştı neyse şimdi 5 haftalığım ve doktorum kalp atışlarını duyunca kortizonu bırak dedi ama bunu kullananlar 12. Haftaya kadar kullanıyor Benim ki erken bıraktırıyor ya bebek yeterince büyülediğini için birşey okursa endişesi sardı ben devam etmek istiyorum neden böyle dedi anlamadım
Merhaba, ben omepa q10 kullandım folik asite ilave olarak, faydalı olduguna inanıyorum. Bir de metyl b12 diye bir ağız spreyi kullandımKızlar iyi akşamlar yumurta kalitesini artırmak için neler yaptınız?
Not: İncir kürü yapmıyorum bende kist yapıyor prolaktinimi de yükseltiyor. Özellikle kullandığınız ilaç takviyeleri yada beslenme önerileri var mı? Nasipse önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağım adeti bekliyorum iğnelere başlamak için şimdiden cevaplar için teşekkürler ☺
OmepaQ10 nu ve d vitamini olarak cloden d yi 3 ay boyunca kullandım bol su içtim bir yıldır asitli içecek içmiyorumKızlar iyi akşamlar yumurta kalitesini artırmak için neler yaptınız?
Not: İncir kürü yapmıyorum bende kist yapıyor prolaktinimi de yükseltiyor. Özellikle kullandığınız ilaç takviyeleri yada beslenme önerileri var mı? Nasipse önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağım adeti bekliyorum iğnelere başlamak için şimdiden cevaplar için teşekkürler ☺
İlk 3 tedavimde bende 5 gün kullanıp bıraktım ama benim gibi bağışıklık sistemi problemi olanlarda asıl işi kortizon yapıyormuş bende 4. Denememde doktora bırakmayım devam edeyim dedim ilk kez tuttu şimdi de erken bırakmak istiyor bu doktorlar deneme yanılma mı yapıyor anlamıyorum ki ya birşey olsa 5. Denemede 12. Haftaya kadar devam edelim mi diyecek olan bana olacakCanım ben prednolü, sadece 5 gün kullandım, böyle bir faydası olduğunu bilmiyordum, yumurta toplama günü başlayıp sadece 5 gün kullandım, oğlumda da aynı böyle idi, bu bebekte de böyle
Malesef onların iki dudağı arasındayızİlk 3 tedavimde bende 5 gün kullanıp bıraktım ama benim gibi bağışıklık sistemi problemi olanlarda asıl işi kortizon yapıyormuş bende 4. Denememde doktora bırakmayım devam edeyim dedim ilk kez tuttu şimdi de erken bırakmak istiyor bu doktorlar deneme yanılma mı yapıyor anlamıyorum ki ya birşey olsa 5. Denemede 12. Haftaya kadar devam edelim mi diyecek olan bana olacak
10. Haftadan sonra azalmaya başlıyormuş canım korkma bir müddet bebiş için katlanacağız bende henüz yok ama daha çok erken ondan yok herhalde 5+1. Haftadayım ben senşn kaçıncı haftan canımKızlar benim midem çok fena yayemek yiyorum sonrasında oda beni yiyor, tadım tuzum kalmadı, en kötüsüde su içemiyorum suyu görünce midem kalkıyor, abdest alırken bile ağzıma su vermek işnence oldu
İnşlh biranönce geçer, 7 hafta bitecek yarın, halsizlik mide bulantısı çok kötü, işe de başlıycam10. Haftadan sonra azalmaya başlıyormuş canım korkma bir müddet bebiş için katlanacağız bende henüz yok ama daha çok erken ondan yok herhalde 5+1. Haftadayım ben senşn kaçıncı haftan canım
Korkma canım bişey olmaz allahın izniyleKizlar bisey diycem akrabam bize gelmisti bende ise ugunden kasik ve bel agrolar vardi biraz uzanayim didim tam uykuya dalcakken akrabamin cocugu 4 yasinda falan elide baya sert popomdan biraz yukariya belime vurdu hem uykuku oldugum icin hemde ani oldugu icin cok korktum agladim umarim bebege bisey olmaz... onun vurmasiyla digilde korkmam kotu etkilemisdir belkide Transferin 8 gunu
Korkma canım hiçbirşeycik olmamıştır inşallahKizlar bisey diycem akrabam bize gelmisti bende ise ugunden kasik ve bel agrolar vardi biraz uzanayim didim tam uykuya dalcakken akrabamin cocugu 4 yasinda falan elide baya sert popomdan biraz yukariya belime vurdu hem uykuku oldugum icin hemde ani oldugu icin cok korktum agladim umarim bebege bisey olmaz... onun vurmasiyla digilde korkmam kotu etkilemisdir belkide Transferin 8 gunu
Canim gecen bi doktorun vidyosunu izlemisim kese okadar iyi korunuyormuski hani yukari uzanmayin yada nebileyim agir kaldirmayin diolar ya merak etmeyin diordu bosey olmayacagini söylüyorduu yani tabi asirilarini yapmadino surece dioduKizlar bisey diycem akrabam bize gelmisti bende ise ugunden kasik ve bel agrolar vardi biraz uzanayim didim tam uykuya dalcakken akrabamin cocugu 4 yasinda falan elide baya sert popomdan biraz yukariya belime vurdu hem uykuku oldugum icin hemde ani oldugu icin cok korktum agladim umarim bebege bisey olmaz... onun vurmasiyla digilde korkmam kotu etkilemisdir belkide Transferin 8 gunu
Benimde transferin 5. Günü yiğenimin akülü arabası bacağıma çarpmışti hem çok acımışti hemde çok korkmuştum hiç birşey olmadı canım rahat olKizlar bisey diycem akrabam bize gelmisti bende ise ugunden kasik ve bel agrolar vardi biraz uzanayim didim tam uykuya dalcakken akrabamin cocugu 4 yasinda falan elide baya sert popomdan biraz yukariya belime vurdu hem uykuku oldugum icin hemde ani oldugu icin cok korktum agladim umarim bebege bisey olmaz... onun vurmasiyla digilde korkmam kotu etkilemisdir belkide Transferin 8 gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?