Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Aklınıza kötü bir şey getirmeyin kötü bir durumda ağrının ve kanamanın fazla olması gerekiyor hatta benim doktorum çok kanama olsa bile bu illa düşük olacak diyemeyiz demişti.
Aklınıza kötü bir şey getirmeyin kötü bir durumda ağrının ve kanamanın fazla olması gerekiyor hatta benim doktorum çok kanama olsa bile bu illa düşük olacak diyemeyiz demişti.
Haklısın rahatlatmaya çalışıyorum kendimi şu anda ağrım ve kanamam yok neyseki

Kızlar ben prednol hap kullanıyorum ya kortizon cd56 hücrelerini baskılamak için ben onu forumlarda araştırıp kendim talep etmiştim doktorumdan yoldaki doktor sadece serum kullandırıyor sadece serumla tutmamıştı neyse şimdi 5 haftalığım ve doktorum kalp atışlarını duyunca kortizonu bırak dedi ama bunu kullananlar 12. Haftaya kadar kullanıyor Benim ki erken bıraktırıyor ya bebek yeterince büyülediğini için birşey okursa endişesi sardı ben devam etmek istiyorum neden böyle dedi anlamadım

Kızlar iyi akşamlar yumurta kalitesini artırmak için neler yaptınız?

Not: İncir kürü yapmıyorum bende kist yapıyor prolaktinimi de yükseltiyor. Özellikle kullandığınız ilaç takviyeleri yada beslenme önerileri var mı? Nasipse önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağım adeti bekliyorum iğnelere başlamak için şimdiden cevaplar için teşekkürler

Paketlenmis gıdalardan uzak durmak ve spor yapmak gercekten faydalı ben şekeri de hayatımdan çıkarmıştım. Bütün embriyolarım(11tane) blostokist embriyosu oldu ve 1. Kalite bende bi problem yoktu sağlıklıydım belki de bu etkilemiştir bilmiyorum. Ama şekerin zehir olduğu konusunda bütün doktorlar hemfikir. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Evet canım aynısı ama bilemiyorum bizim eczane tüp bebek merkezinin tam karşısında tüm müşteriler tüp bebek müşterisi nerdeyse, yapıyolar bişeyler ben de anlamadım

Canım ben prednolü, sadece 5 gün kullandım, böyle bir faydası olduğunu bilmiyordum, yumurta toplama günü başlayıp sadece 5 gün kullandım, oğlumda da aynı böyle idi, bu bebekte de böyle

Merhaba, ben omepa q10 kullandım folik asite ilave olarak, faydalı olduguna inanıyorum. Bir de metyl b12 diye bir ağız spreyi kullandım

OmepaQ10 nu ve d vitamini olarak cloden d yi 3 ay boyunca kullandım bol su içtim bir yıldır asitli içecek içmiyorum

Canım ben prednolü, sadece 5 gün kullandım, böyle bir faydası olduğunu bilmiyordum, yumurta toplama günü başlayıp sadece 5 gün kullandım, oğlumda da aynı böyle idi, bu bebekte de böyle
İlk 3 tedavimde bende 5 gün kullanıp bıraktım ama benim gibi bağışıklık sistemi problemi olanlarda asıl işi kortizon yapıyormuş bende 4. Denememde doktora bırakmayım devam edeyim dedim ilk kez tuttu şimdi de erken bırakmak istiyor bu doktorlar deneme yanılma mı yapıyor anlamıyorum ki ya birşey olsa 5. Denemede 12. Haftaya kadar devam edelim mi diyecek olan bana olacak

Malesef onların iki dudağı arasındayız yinede teklif et araştır o kadar acıyı çileyi biz çekiyoruz, gerçekten faydası varsa

Kızlar benim midem çok fena ya yemek yiyorum sonrasında oda beni yiyor, tadım tuzum kalmadı, en kötüsüde su içemiyorum suyu görünce midem kalkıyor, abdest alırken bile ağzıma su vermek işnence oldu

Kızlar benim midem çok fena ya yemek yiyorum sonrasında oda beni yiyor, tadım tuzum kalmadı, en kötüsüde su içemiyorum suyu görünce midem kalkıyor, abdest alırken bile ağzıma su vermek işnence oldu
10. Haftadan sonra azalmaya başlıyormuş canım korkma bir müddet bebiş için katlanacağız bende henüz yok ama daha çok erken ondan yok herhalde 5+1. Haftadayım ben senşn kaçıncı haftan canım

Kizlar bisey diycem akrabam bize gelmisti bende ise ugunden kasik ve bel agrolar vardi biraz uzanayim didim tam uykuya dalcakken akrabamin cocugu 4 yasinda falan elide baya sert popomdan biraz yukariya belime vurdu hem uykuku oldugum icin hemde ani oldugu icin cok korktum agladim umarim bebege bisey olmaz... onun vurmasiyla digilde korkmam kotu etkilemisdir belkide Transferin 8 gunu

10. Haftadan sonra azalmaya başlıyormuş canım korkma bir müddet bebiş için katlanacağız bende henüz yok ama daha çok erken ondan yok herhalde 5+1. Haftadayım ben senşn kaçıncı haftan canım
İnşlh biranönce geçer, 7 hafta bitecek yarın, halsizlik mide bulantısı çok kötü, işe de başlıycam

Korkma canım bişey olmaz allahın izniyle

Korkma canım hiçbirşeycik olmamıştır inşallah

Canim gecen bi doktorun vidyosunu izlemisim kese okadar iyi korunuyormuski hani yukari uzanmayin yada nebileyim agir kaldirmayin diolar ya merak etmeyin diordu bosey olmayacagini söylüyorduu yani tabi asirilarini yapmadino surece diodu

Benimde transferin 5. Günü yiğenimin akülü arabası bacağıma çarpmışti hem çok acımışti hemde çok korkmuştum hiç birşey olmadı canım rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…