Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Kızlar selam bende halsizlik ve isteksizlik var. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Bulantı vs hala yok çok şükür sizler ne alemdesiniz

Kızlar selam bende halsizlik ve isteksizlik var. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Bulantı vs hala yok çok şükür sizler ne alemdesiniz
Halsizlik hiçbirşey yapmak istememe ve uyku var üstüne birde mide bulantısı şu ilk ayları hayırlısı ile bir atlatsak ufak çocuk olunca çok zor birde işe başlamam gerek, ev kalk gidelim diyor, en kötüsüde yemek yapmak istemyorum

Eşim be kızım çok yardımcı. Hatta bu gün şişe domatesi yaptılar. Ben hiç bir şeye elimi sürmediğim gibi sürekli bir şeyler soruyorlar diye kızdım üstüne. Yarin teslim etmem gereken bir dostan var 35 sayfa yazı yazmam gerek ben sadece 15 sayfasını yazdım. Ayrıca bir web sitesi tasarlamam gerekiyor onunla ilgilenmedim bile. Nasıl olacak bu işler bilmiyorum.

Merhaba benim 12.gün değerim 961di ve iki gün sonra 2600 lü değerlere ulaşmıştı. Keseyi transferden 20 gün sonra gördük.

Canim merhaba öncelikle ana tek embrio transfer edilmisti ama bolundu cok sukur bitanee kese gorduk ve yol kesesi gorundu ilk etabda daha sonrasi kalp atisini duydum gun 2 bebegi
Çok teşekkürler cnm. Ben de çarşamba gideceğim bakalım kalp sesi için. Sağlıklı sıhhattli olsunlar da başka birşey istemiyorum

Benim de ikinci tüp bebek denemem ilki tutmadı dr de hiç-bir yorum yapmadı. Bu da tutacak mi bilmiyrm. Bugün 9. Günüm tutmadıysa çok geçtir di mo artık istesem de kullanamam. Ama mek ettiğin şu eğer tutmazsa en azından diğer tüp bebek denememde bu hapı nezaman ve nekadar kullanmam gerekiyor

Transferden 10 gün önce başladım ben 16 mg olarak transfer günü 8 mg olarak devam ettim hala devam ediyorum ama bırakınca bebeğime birşey olur diye korkuyorum

Merhaba benim 12.gün değerim 961di ve iki gün sonra 2600 lü değerlere ulaşmıştı. Keseyi transferden 20 gün sonra gördük.
Tek kese değil mi benim de sizin gibi yüksek değerlerim benim de tek kese göründü 20. Gün üstten ultrasonla göründü 15 gün sonraya da kalp için gün verdi

Kızlar benim dün kontrolüm vardı normalde sat a göre 7+2 ama ultrason fotosunun altında ga 7+6 yazıyordu. Benzer durumda olan var mı hangisini baz alıcaz bu durumda

Benim de hiç iştahım yok, zorla yiyorum. Akşama doğru karnım şişiyor sabah kalkıyorum bir şey yok))) Çok susuyorum.

Merhaba, benim doktorum da hala bana prednol veriyor. Ben sormadan o başladı. Maltepe üni hastanesi Prof Ümit Özekici. Aklında olsun. Çarşamba kontrole gideceğim kalp atılşı için. Devam edip etmediğimizi hbr veririm

Su içmek iyidir. Ben kum döküyormuşum doktor öyle dedi tahlillere bakarak. Suyu 3 litreye çıkardılar
Evet canım, bende 3 litre içiyorum günlük ve GOP diyetisyene gidiyorum şubattan bu güne kadar.. iğneler beni şişirdi kilom artıyor ve dizimde dış menüsküs var o yüzden çok dikkat ediyorum.

Kızlar kilo konusunda tavan yaptım, şimdiden 2 kilo almışım, karnım deseniz 5 aylık , midemi bastırmak için durmadan bişeyler atıştırıyorum

Çok teşekkür ederim çok iyi olur sorarsanız

Kızlar kilo konusunda tavan yaptım, şimdiden 2 kilo almışım, karnım deseniz 5 aylık , midemi bastırmak için durmadan bişeyler atıştırıyorum
Hormonal iğneler tabii ki yağlandırıyor( yapacak bir şey yok. Sabır edeceğiz

Ya kızlar 7+1 de ne bebeği ne de kalp atışını duyduk doktorum çarşamba tekrar bakacak ama kese gelişmeye devam etmiş boş olma ihtimali var mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…