- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Halsizlik hiçbirşey yapmak istememe ve uyku var üstüne birde mide bulantısı şu ilk ayları hayırlısı ile bir atlatsakKızlar selam bende halsizlik ve isteksizlik var. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Bulantı vs hala yok çok şükürsizler ne alemdesiniz
Eşim be kızım çok yardımcı. Hatta bu gün şişe domatesi yaptılar. Ben hiç bir şeye elimi sürmediğim gibi sürekli bir şeyler soruyorlar diye kızdım üstüne. Yarin teslim etmem gereken bir dostan var 35 sayfa yazı yazmam gerek ben sadece 15 sayfasını yazdım. Ayrıca bir web sitesi tasarlamam gerekiyor onunla ilgilenmedim bile. Nasıl olacak bu işler bilmiyorum.Halsizlik hiçbirşey yapmak istememe ve uyku var üstüne birde mide bulantısı şu ilk ayları hayırlısı ile bir atlatsakufak çocuk olunca çok zor birde işe başlamam gerek, ev kalk gidelim diyor, en kötüsüde yemek yapmak istemyorum
Merhaba benim 12.gün değerim 961di ve iki gün sonra 2600 lü değerlere ulaşmıştı. Keseyi transferden 20 gün sonra gördük.Merhaba değerleriniz kaç acaba bende tek transfer oldum ama değerlerim yüksek siz keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz ben 13. Gündeyim şuan değerim 2461 oldu görünür mü bilemedim sizin değerleriniz kaçtı keseyi gördüğünüzde
Çok teşekkürler cnm. Ben de çarşamba gideceğim bakalım kalp sesi için. Sağlıklı sıhhattli olsunlar da başka birşey istemiyorumCanim merhaba öncelikle ana tek embrio transfer edilmisti ama bolundu cok sukur bitanee kese gorduk ve yol kesesi gorundu ilk etabda daha sonrasi kalp atisini duydum gun 2 bebegi
Benim de ikinci tüp bebek denemem ilki tutmadı dr de hiç-bir yorum yapmadı. Bu da tutacak mi bilmiyrm. Bugün 9. Günüm tutmadıysa çok geçtir di mo artık istesem de kullanamam. Ama mek ettiğin şu eğer tutmazsa en azından diğer tüp bebek denememde bu hapı nezaman ve nekadar kullanmam gerekiyorKızlar ben prednol hap kullanıyorum ya kortizon cd56 hücrelerini baskılamak için ben onu forumlarda araştırıp kendim talep etmiştim doktorumdan yoldaki doktor sadece serum kullandırıyor sadece serumla tutmamıştı neyse şimdi 5 haftalığım ve doktorum kalp atışlarını duyunca kortizonu bırak dedi ama bunu kullananlar 12. Haftaya kadar kullanıyor Benim ki erken bıraktırıyor ya bebek yeterince büyülediğini için birşey okursa endişesi sardı ben devam etmek istiyorum neden böyle dedi anlamadım
Transferden 10 gün önce başladım ben 16 mg olarak transfer günü 8 mg olarak devam ettim hala devam ediyorum ama bırakınca bebeğime birşey olur diye korkuyorumBenim de ikinci tüp bebek denemem ilki tutmadı dr de hiç-bir yorum yapmadı. Bu da tutacak mi bilmiyrm. Bugün 9. Günüm tutmadıysa çok geçtir di mo artık istesem de kullanamam. Ama mek ettiğin şu eğer tutmazsa en azından diğer tüp bebek denememde bu hapı nezaman ve nekadar kullanmam gerekiyor
Tek kese değil mi benim de sizin gibi yüksek değerlerim benim de tek kese göründü 20. Gün üstten ultrasonla göründü 15 gün sonraya da kalp için gün verdiMerhaba benim 12.gün değerim 961di ve iki gün sonra 2600 lü değerlere ulaşmıştı. Keseyi transferden 20 gün sonra gördük.
Benim de hiç iştahım yok, zorla yiyorum. Akşama doğru karnım şişiyor sabah kalkıyorum bir şey yok))) Çok susuyorum.Kızlar selam bende halsizlik ve isteksizlik var. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Bulantı vs hala yok çok şükürsizler ne alemdesiniz
Merhaba, benim doktorum da hala bana prednol veriyor. Ben sormadan o başladı. Maltepe üni hastanesi Prof Ümit Özekici. Aklında olsun. Çarşamba kontrole gideceğim kalp atılşı için. Devam edip etmediğimizi hbr veririmKızlar ben prednol hap kullanıyorum ya kortizon cd56 hücrelerini baskılamak için ben onu forumlarda araştırıp kendim talep etmiştim doktorumdan yoldaki doktor sadece serum kullandırıyor sadece serumla tutmamıştı neyse şimdi 5 haftalığım ve doktorum kalp atışlarını duyunca kortizonu bırak dedi ama bunu kullananlar 12. Haftaya kadar kullanıyor Benim ki erken bıraktırıyor ya bebek yeterince büyülediğini için birşey okursa endişesi sardı ben devam etmek istiyorum neden böyle dedi anlamadım
Evet tek embriyor transferi sonrası tek kese görüldüTek kese değil mi benim de sizin gibi yüksek değerlerim benim de tek kese göründü 20. Gün üstten ultrasonla göründü 15 gün sonraya da kalp için gün verdi
Su içmek iyidir. Ben kum döküyormuşum doktor öyle dedi tahlillere bakarak. Suyu 3 litreye çıkardılarBenim de hiç iştahım yok, zorla yiyorum. Akşama doğru karnım şişiyor sabah kalkıyorum bir şey yok))) Çok susuyorum.
Evet canım, bende 3 litre içiyorum günlük ve GOP diyetisyene gidiyorum şubattan bu güne kadar.. iğneler beni şişirdi kilom artıyor ve dizimde dış menüsküs var o yüzden çok dikkat ediyorum.Su içmek iyidir. Ben kum döküyormuşum doktor öyle dedi tahlillere bakarak. Suyu 3 litreye çıkardılar
Çok teşekkür ederim çok iyi olur sorarsanızMerhaba, benim doktorum da hala bana prednol veriyor. Ben sormadan o başladı. Maltepe üni hastanesi Prof Ümit Özekici. Aklında olsun. Çarşamba kontrole gideceğim kalp atılşı için. Devam edip etmediğimizi hbr veririm
Hormonal iğneler tabii ki yağlandırıyor( yapacak bir şey yok. Sabır edeceğizKızlar kilo konusunda tavan yaptım, şimdiden 2 kilo almışım, karnım deseniz 5 aylık, midemi bastırmak için durmadan bişeyler atıştırıyorum
İçini ferah tut canım. Küçüktür ondan görememişsinizdir. 7+6 da görüp kalp atışını duydum ben deYa kızlar 7+1 de ne bebeği ne de kalp atışını duyduk doktorum çarşamba tekrar bakacak ama kese gelişmeye devam etmiş boş olma ihtimali var mı sizce
İnş bende duyarım ya ikinci denemem bu ilk gebeliğim çok korkuyorumİçini ferah tut canım. Küçüktür ondan görememişsinizdir. 7+6 da görüp kalp atışını duydum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?