Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

TOKSOPLAZMA İGG negatif İGM negatif kızlar bu sonuç ne demek bilen var mı, doktorla konusamadım henüz. yani benim anladğım bağışlıklığım yok toksoplazmaya dimi...

Merhaba kızlar, benimde transferim 29 haziranda 2 embriyo transferi olmuştu ama 1 tanesi tuttu çok şükür bir çoğunuzu nicklerden hatırlıyorum şu an 9+3 teyim. Cuma günü dr randevum var cok heyecanlıyım, meraktayım. Nasıl geciyor hamileliğiniz ? Benim belirtim çok yok mide bulantısı konusunda şanslı olanlardanım sadece aç kaldıgımda biraz kotu oluyorum şimdilik..

TOKSOPLAZMA İGG negatif İGM negatif kızlar bu sonuç ne demek bilen var mı, doktorla konusamadım henüz. yani benim anladğım bağışlıklığım yok toksoplazmaya dimi...
Bende de vardı ama pozitif ve negatif doktor normal dedi. Sen yinede doktoru beklet

Daha önce geçirmediğim icin bağışıklığın yok demek. Kedi kumu hayvanlarla temas ya da iyi pişmemiş et hatta sakatattan uzak durman gerekiyor. Bizler bu şekilde bulaşan mikropları kolayca alt etsek de maalesef bebislerimiz edemiyor. Doktorun detaylı Bilgi verecektir.

Evet canım, bende 3 litre içiyorum günlük ve GOP diyetisyene gidiyorum şubattan bu güne kadar.. iğneler beni şişirdi kilom artıyor ve dizimde dış menüsküs var o yüzden çok dikkat ediyorum.
Aman diyim dikkat o zaman :)
Kızlar kilo konusunda tavan yaptım, şimdiden 2 kilo almışım, karnım deseniz 5 aylık , midemi bastırmak için durmadan bişeyler atıştırıyorum
Ben tedaviye başladığımdan beri toplam 2.5 kilo aldım. 1.5 kilo iğne aşaması 1 kilosu transfer sonrası.
Ya kızlar 7+1 de ne bebeği ne de kalp atışını duyduk doktorum çarşamba tekrar bakacak ama kese gelişmeye devam etmiş boş olma ihtimali var mı sizce
Bazen biraz geçilebiliyor endişelenme bence

Gözünüz aydın benim de 1 embriyo tutundu. Bende de bulantı vs yok çok şükür. Hayırlısıyla bebisinizi görürsünüz inşallah

Gözünüz aydın benim de 1 embriyo tutundu. Bende de bulantı vs yok çok şükür. Hayırlısıyla bebisinizi görürsünüz inşallah
Kalp atışını duymustum zaten ama görmeyeli 2 hafta oluyor o yüzden merak ve özlem içerisindeyim, 2 hfta once ateşlendim sabah kdar istifra edip hic uyumadım vucud agrısından , sabah solugu hastanede aldım tabi, o kadar halsizdim ki tekerlekli sandalye ile tasıdılar beni, ilk bebeğimi gormek istedim cok sukur iyiydi, soradan serum tahliller vs ve antbytk tedavisi , şimdi iyiyim cok sükür ama o zamandan beri bebegimi gormedim merakta ediyorum cok.. Birde çok agır bir belirtide olmadıgı icin içim icimi yiyor sürekli :/ neyse cumaya kadar dayanıcsm tabi :) Bizim endiseler hiç bitmicek sanırım :)

nasl cnm. memnunmusun
çok memnunum, ilk transferde pozitif sonuç aldım.
Doktorlar devlet olmasına rağmen çok iyi ve anlayışlı. hemşireler de ona keza. belli bir sistemleri var ona uyduğunda zaten tıkır tıkır işliyor. son kontrolüm haftaya perşembe olacak. takibi bırakmadılar kısacası

Kızlar rahim kalınlığı kaç mm de iken transfer yapıldı ve kalınlaştırmak için ne yaptınız?

benm 3. aşılama olck ege ünv. direkt tüp bebeğe başlstıyomu.

Arkadaşlar Torch tahlili yaptırdınız mı doktorum istedide daha önce hiç duymamıştım.
canım sanırım benim yaptırdığımın adı torch muş genel adı... toksoplazma igg igm ve cmv igg bakıldı bende, rubella tedavi öncesi bakılmıştı bağışıklığım vardı. toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş o nedenle çiğ etten vs uzak durmam lazımmış kedilerden falan. cmv igg de daha önce geçirdiğin ve bağışıklığın olduğu anlamına geliyormuş sorun yok dedi doktor ama igm ye de baktırmak istiyorum farklı bir yerde. emin olamadım ya şimdi geçiriyorsam diye korktum

Kızlar rahim kalınlığı kaç mm de iken transfer yapıldı ve kalınlaştırmak için ne yaptınız?
mm sini söylemedi doktor, sadece yumurta toplamadan önce son kontrolde rahim kalınlığı iyi dedi. toplamadan sonra da progesteron takviyesi veriyorlar genellikle kalınlaştırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…